19801
  • Alexease
    A DX10 nem volt egy nagy ugras, nem eroltettek a dolgot. A DX11 mar igen, de ott mar a HW fejlodes is szamitott, ott volt ertelme foglakozni vele.
  • Adam Jonas
    GTR3 vs UE4 témától már előre tartok, látva az ACC-t... :(
  • Adam Jonas
    Anno amikor jött ez a nagy DX10 meg DX10.1 mánia, volt egy bizonyos John Carmack, aki azt mondta, hogy teljesen feleslegesnek tartja, mert DX9-cel is meg lehet csinálni ezeket. Az tény, hogy vannak új megoldások benne, de én ahogy ennek múltkor utánaolvastam, inkább amolyan "fejlesztői lustaság", hogy váltsunk egyből az újra, mert ezekben könnyebben meg lehet csinálni azt, amit egy régebbi DX verzióban meg nehezebben.
  • MasterMason
    Kíváncsi leszek a GTR3-ra , én sem mondtam, hogy szar volna a DX9 csak azt mondom, hogy már elavult. Emlékszem én nagyon jól, milyen jó kis DX9-es játékok voltak anno, GT legends, GTR, STCC stbstbstb...

Csak megy az idő... Érdekesség, hogy ahogy ezen felsorolt simbin játékoknak,meg a sector 3-nak (raceroom) úgy a PC2-nek meg a Slightly Mad Studios között is több ember miatt is komoly átfedések vannak, pl Ian Bell. Aki a simbin egyik alapítója és vezető fejlesztője volt egykor, a blimey, a sector 3 egyik tulaja és az SMS egyik vezetője. Tehát igazából a PC2 minden idők simbin játékának legjavát gyúrta egybe az egyik meghatározó embernek Ian Bell-nek köszönhetően.
  • MasterMason
    Ezek nem promo videok és minden programozó tudja, hogy pontosan miért is jobb a dx11 a 9-nél, és vagy hogy miért jobb a 12 a 11-nél... Amellett, hogy jobb a teljesítmény...
  • Alexease
    Az iR-nel lenyegeben "csak" az engine tettek at DX11-re, a tartalom es a korites meg "hatra van".
  • Alexease
    Azt nem mondtam, hogy a DX11 nem jo, nem kell, nem szebb vagy gyorsabb:) Mert jo lenne. Csak azt, hogy ha mar DX9-re vannak "itelve" (hosszu, macera az atallas, lasd. iR, rF2), kihoztak belole a "legjobbat", ami nem ronda es meg a sebesseg is megmaradt. Majd a GTR3 (UE4).
    Az, hogy mi lesz az R3E-vel, marad ezen vagy megkapja a R3E engine-t, az passz. Ha megkapja, mindenki orul, de nekik "veszteseg". Ha nem kapja meg, akkor ciki es/vagy lehuzas, ha lesz R3E2;D
  • GeriDoc
    Imádom a promó videókat. Maradjunk annyiban, hogy az iR szebb nem lett, viszont kicsit lassabb igen.
  • MasterMason
    Amellett hogy szebb, ráadásként sokkal gyorsabb is a DX11... Érdemes nézni az FPS értékeket, amelyek egy versenyen azért bizony számítanak, föleg ha több autó is van a pályán. Az újabb DX érték általában mindig nagyobb teljesítményt jelent jobb látványvilág mellett. Persze ebből a plusz teljesítményből fel is szoktak áldozni arra, hogy ha nagyobb a teljesítmény akkor emeljük a látványt vagy effectek formájában, vagy részletesebb pálya legyen stb...

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.16. 13:51:00
  • MasterMason
    Az, hogy valami DX9 vagy DX12 az számtalan olyan dologra van kihatással, amik nagyban befolyásolnak egy játékot, a teljesítményét és sok minden mást is, nem csak a látványát... Szóval hát számít. A DX9 azért már egy 16 éves eléggé elavult technológia...
  • Alexease
    DX9 nem nem ronda, sot. Es meg gyors is. Es van tartalom boseggel, olyan komplett sorozatok, ami mashol sose lesz. Es mukodik rendsesen az offline, jo AI-val, ami mashol ismet "sose" lesz. Mas program evente kerul ennyibe, ugyanazokkal a tartalmakkal (F1 sorozat):DDD
    Szerintem ha ez a full-os ar, akkor nagyon jo. Persze, ha valakinek nem tetszik vagy nem hasznalja, akkor 20$ is sok es felesleges:D
  • Alexease
    OK, koszi, csak neha vannak nev cserek, es lehet olyannal "beszel" az ember, aki regebben igazabol "ismeros" volt;)
  • Adam Jonas
    Ha műtermi kiállítás kell, akkor PS/XBOX, és mehet a Forza/Gran Turismo. Azt kell inkább nézni, hogy érdekel-e az a játék, jól érzed-e magad, amikor használod? Ha igen, akkor meg kit érdekel, hogy DX9 vagy DX42. :)
  • Adam Jonas
    Én nem mondtam, hogy drága :D Gyakorlatilag meg ha jobban belegondolsz, más játék is kerül ennyibe legalább, sőt...

Őszinte leszek, én nem tudom, hogy a Premium Content mit tartalmaz éppen. Én anno még a DTM 2013 pakkot vettem meg, ahhoz járt 10 pálya, utána meg vettem 3-4 összesen sztem, meg 8-10 autót, de ezeket is inkább csomagban.

Hobbit meg úgy nem igazán lehet űzni, hogy nem költesz rá egy fityinget sem. :)
  • SirDannyL
    Nem, nem én vagyok az a Danny. Régen Foose volt a felhasználónevem, az új regi óta pedig ez. Szóval nem tudom kiről beszélsz. Kb 5 hónapja vettem a gépet, azelőtt még steam fiókom sem volt.
  • MasterMason
    Olcsónak azért nem nevezném, ha egy 5 éves DirectX9-es játékért 65 dollárt kell kiadni...
  • Alexease
    Te vagy akinek minden mukodik, de igazabol semmisem?! :) Csak poen:P

Es ez is csak erdeklodes: nem te vagy valami regebbi "Danny" nevu reg, aki elvileg mindent megvesz, mindent kiprobal, semmi sem mukodik es semmi sem tetszikl?! :)
    Csak valahogy dejavou-m van, regen volt hasonlo: 1-2 napos ertekezes miert nem mukodik a program, aztan a del, es foltytatodott a masodik, aztan a harmadik topicban/programnal.
  • SirDannyL
    Persze,igazad van! Köszi!
  • GeriDoc
    Nem, itt semmit nem kell a steam-en csinálni. A vRP-t megveszed a külső store-ban, és aztán a játékból belépsz a kontent vásárlós oldalra, és ott beváltod. Ott egyébként ki is tudod próbálni az autókat vásárlás nélkül is. Egy pálya van, de annyit mész az autóval, amennyit akarsz. Egyébként biztos vannak a YT-on videók, hogy mi a vásárlás menete. De ne itt beszéljük ezt tovább.
  • SirDannyL
    egyenlőre csak az alap játék van fent,azzal próbáltam körözni. Most nézem hogy a pro pack 49.89 eur. És ettől még van egy nagyobb pack.
    jah,Te ezt mondod: 10.000 virtual RacePoints €64.99. És ezt hogy lehet beváltani? Steamen?
    Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.16. 10:44:17
  • GeriDoc
    Milyen dollár, meg milyen drága? 65 Euro-ért vesz 10000 vRP-t, amivel megveheti a Premium contentet, amiben a jelenleg elérhető összes tartalom benne van. Tehát 65 Euro a full játék. Később vehet még mondjuk 2000 vRP-t, ami elég arra, hogy az új kontenteket veszegesse belőle. PC2 90 Euro, iR 15 Dollár+Áfa/pálya, 12 Dollár+ÁFA/autó, plusz 110 Dollár+ÁFA egy éves előfizetés. rF2 mostanság 5 Euro/autó, Sebring pl. 8 Euro.
  • Adam Jonas
    RaceRoom-nál is szokott lenni olykor akció, meg asszem ha bundle-t veszel (tehát csomagokat), akkor is jár valami kedvezmény. Az elején kell rákölteni egyben azt az 50 dollárt kb., utána már hébe-hóba 10-10 dollárokat.
  • SirDannyL
    GeriDoc,MasterMason köszönöm! ACC-t a PC2 vásárlása előtt zártam ki. Raceroom fent van,de tényleg kell hozzá egy kis lé ha akarok az alap autókon kívül mással is játszani. Igen,napok óta olvasok,keresek. Egyenlőre marad az ETS2 egyedül,ami vezetni való játék.
  • MasterMason
    Felsoroltunk egy csomót, szal megnézegeti a demókat és videókat róla elolvassa a cikkeket ajánlókat is ezekről, aztán ha ezek alapján esetleg nem tud dönteni akkor még mindig feldobhat egy pénzt, fej vagy írás...
  • Danecay
    F1 2018 ;)
  • GeriDoc
    Ok, de a PC2 most esett ki. Helyette kell valami.

A Raceroom-nál meg 65 Euro-ból van meg a full pack.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.09.15. 22:29:05
  • MasterMason
    Nyilván csak azért ajánlottam merthogy friss. :D Havi egy új autó lesz meg pálya lesz... Raceroom-ot meg én nem ajánlanám, mert nem éri meg. Sima asseto nekem annyira nem jön be, minden tekintetben sokkal kevesebbet mint pc2... Persze a legtöbb esetben ezek szubjektív megítélésék szal nem fogunk vitázni azon melyik jobb vagy melyik nem. A legjobb ha kipróbálja ember mindet, aztán választ magának.
  • GeriDoc
    Nehogy az ACC-t vedd meg. Az jövő tavaszig csak bohóckodás. Inkább a sima Assetto Corsa-t, vagy nézd meg a Raceroom-ot. Nagyon hangulatos, élvezhető cucc, és van ingyenes része, ki is tudod próbálni.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.09.15. 22:11:27
  • MasterMason
    Most elvileg tudsz egy olyan új autós játékot venni ugyan ami korai hozzáférés, egy autó van meg egy pálya, de csak 25 euró és a teljes játék is meglesz. GT3 a Blancpain sorozat hivatalos játéka lesz...

De számomra a mai napig a pc2 az etalon kár hogy visszaadtad, bár nyilván ha a te gépeddel nem volt jó akkor nemtom mi van... Ilyen amit mondasz azért az nem túl gyakori, hogy még kilépni se lehet belöle.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.15. 21:53:46
  • SirDannyL
    Hát,úgy vagyok vele,hogy nem fogok nyomozni egy játék miatt. Más játék működik,nem sz..rakodtam tovább vele,visszatérítést kértem. (steam) Sajnos csak hétvégén tudok gép elé ülni,nem fogok hétvégéket eltölteni azzal,miért nem működik Most azt keresem,mit kellene helyette,nemrég vettem kormányt,jó lenne használni is :)
  • MasterMason
    Akkor meg feltehetőleg valami driver gond lesz. De igen, amúgy érthető a dolog, idegesítene engem is, járj utána mindenképp hogy mi a franc van.

Írj a supportnak, kérdezd meg találkoztak e már ilyennel.
  • SirDannyL
    Zsír új gép, zsír új hivatalos windows-al. Semmi crack vagy ilyesmi nincs a gépen,szóval nem hiszem hogy gond lenne. Több játék is hiba nélkül fut, mindet steamen vettem meg. Csak ez vacakolt.
    Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2018.09.15. 20:53:56
  • balazsgigi
    Nálad van a probléma!Azzal a géppel baj van,nézd át.
  • SirDannyL
    Eljött az idő,hogy törlöm a játékot. PC2. Kilépni még soha egyszer sem sikerült a játékból,mert kilépés közben lefagy a gép. (ezt a gondot máshol is olvastam.) most a lefagyás miatt ugyebár csak újraindítani tudom a gépet,és be sem kapcsolt a gépem,csak sípolt. Ilyet még sosem csinált. Én nem szenvedek egy játékkal sem. Ha nem működik,akkor uninstall.
  • SirDannyL
    Szerintem egyenlőre mind. Alapból random pályát választok,(alapból a nissan gtr-hez ezt ajánlotta a játék) Mással még nem próbálkoztam. De hiába nem vagyok ebben jártas,gyanítom hogy valami beállítás gond is lehet az ügyetlenségemen kívül.
  • sertrex
    Melyik autó, melyik pályán okoz gondot?
  • SirDannyL
    Köszi nektek, akkor ezek szerint nem beállítás hiba, gyakoroljak. Csak furcsa, hogy mostmár jó a kormány beállítás, és a kanyart mégsem tudom bevenni. Na majd később újra nekifutok. Tudom hogy FFB nem változtat az irányításon, csak írtam hogy miket állítottam el.
  • sertrex
    Nem tudom mennyire vagy jártas egy kis módosítgatásban, mert akkor javasolnám, hogy próbáld ki a Jack Spade féle FFB verziókat. Tudom, írtad az angolt, de ha használod a google fordítót, azzal azért elég szépen elnavigálhatsz.
  • sertrex
    Az a segédvonal csak becsap, kapcsold ki. Próbáld érzésből bemérni a féktávot. Lehet hogy nem sikerül egy-két kör alatt, de ha sikerül, akkor válassz ki pontokat a pályán, amikből tudod, hogy hol a neked megfelelő féktáv.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.15. 14:02:29
  • lac coo
    FFB miatt nem cseszed el a kanyart .... A lábadban lesz a hiba .