19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18761 Anélkül hogy megnevezném, de vannak olyan címek a piacon, amik kétszer ennyi vagy még több idő alatt se lettek kipofozva tökéletesre és azokhoz képest a PC2 rakétatudomány. A fejlődés meg tisztán látszik a PC1-hez képest, más címekhez meg nem érdemes hasonlítgatni mert mindegyik más koncepció és más motorral van fejlesztve. Szerintem az eddigi patch-ek javítottak bőven annyit a játékon, hogy felveszik bármelyik más, a kategórián belüli, játékkal a versenyt. A bugokat és egyéb más hibákat és hiányosságokat is ideértve. Nem hiszem, hogy manapság van a piacon hasonló termék, ami hiba mentesen jelenne meg. Tehát eléggé képmutató és kettős mércével való hozzáállás lenne, ha csak a PC2-től várnánk el ezt. Bár meg lehet érteni, hogy mindenki ezt a játékot szeretné tökéletes állapotban látni, mivel jelenleg még ebben az állapotában is ez nyújtja a legtöbbet a műfaj kedvelőinek. -
#18760 Nagyjából ez lett volna az amit a 2. résztől vártunk volna, de legyen így! -
#18759 Jó lenne ha jönne vele egy nagy javítás még és azután eleresztenék ezt a második részt és elkezdenének dolgozni egy következő, jobb verzión. Az már jöhetne DX12-ben, még jobb grafikával, javított Live Trackel és tökéletesített AI-val és szabályrendszerrel. A fizikával nincs sok probléma, legfeljebb a gumifizika lehetne még jobb vagyis jobban érzékelhetőbb. Ha most abba maradna további fejlesztgetés, javítgatás, akkor talán érdemes lenne végigvinni a karrier módot is. Azért nem álltam eddig neki, mert még mindig változó félben van a játék. -
MasterMason #18758 Ez kurva jó! -
#18757 Kiszivárgott a következő DLC előzetese.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.09.01. 14:00:34 -
#18754 Szerintem vagod az utolso kor elott a celegyenes elotti kanyart valahogy..... Az meg elozo kor de nyilvan igy lehetne trukkozni. Vagy a fene tudja , takolmany , barmi lehet.... -
#18753 Melyik pályán, melyik autóval, TT-ben vagy más játék módban? Másik pályán is megnézted, hogy ez fenn áll-e? Mert lehet, hogy egy bugba futottál adott pályán. Én is találkoztam olyannal, hogy TT-ben az első köröm nem volt érvényes, mintha a boxból jöttem volna ki, de a következő kör már érvényes volt. -
Zoolee1976 #18752 Sziasztok!
Ritkán ülök mostanába a játék elé mivel eléggé lefáraszt a meló,de amikor ezt teszem és próbálok pár jó kört menni folyamatosan érvényteleníti a köreimet "Previous Sector" felszólítással,mikor rendes íven megyek és rohadtul nem vágok le semmi.Eléggé frusztráló és fárasztó mikor az ember menne pár kört mikor van egy órácskája és ez miatt a faszság miatt mennek a kukába a köridejei.Tud erre valaki valami megoldást?Köszi. -
#18751 -
#18750 Who knows? -
Finkoo #18749 Jó ez nekünk? :D -
#18748 Onrush Director Joins Project CARS Dev Slightly Mad Studios
"Paul Rustchynsky
@Rushy33
Követés
@Rushy33 követése
Tovább
Today is the beginning of my new adventure at Slightly Mad Studios!
I'll be joining as Game Director on a project & I can't wait to share more about what's to come :)
"
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.29. 10:24:48 -
#18747 Egy kis nyálcsorgatás. No meg... egy kis tanulás is belefér.
-
#18746 -
-
#18744 Nem kerülte el, azt választottam, csak az nekem azt jelenti, hogy nem a fentiek, hanem valaki más.
De akkor oké, kíváncsian várom a végeredményt. ;)
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.08.21. 16:48:45 -
#18743 Köszi!
Volt pedig rá opció, csak sztem az már elkerülte a figyelmeteket:
-
Solt #18742 +1 -
#18741 Kitöltve, de a végére a jútjuberekhez elfért volna egy olyan opció, hogy fogalmam sincs kik ezek. A Lando Norris név volt egyedül ismerős, de nem a webről. :) -
#18740 -
#18739 Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt csináltam szimulátoros kérdőívet. Azóta eltelt 4 év, sok minden változott, és úgy gondoltam, hogy ideje egy újabb kérdőívet indítani. A kérdőívet az alábbi linken találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2018
Korábban volt magyar nyelvű is, most csak angol nyelvű kérdőívet készítettem. A kérdőív kitöltéséhez e-mail cím nem kell, és teljesen anonim a kérdőív.
Akinek van 2 percnyi szabadideje, és kitöltené, azt hálásan megköszönném.
A kérdőív aktív az alábbi időpontig: 2018. szeptember 30.
A lezárás után a kérdőív eredményei publikusak lesznek. -
#18738 Én például a tire lo comp SopDiff verziót használom. Először is használd a RAW beállítást, majd próbáld ki JS's FFB megoldást. Számomra egyértelműbb a gumi viselkedése, sokkal jobban érzem mikor elkezd tehetetlenné válni, sokkal jobban lehet reagálni, megfogni mielőtt még elveszteném az irányítást. Picit erősebb is az FFB, így jobb belenyúlni az irányításba. A gyárinál sokkal többször túlhúztam a kormányt mert nem lehetett érezni azt a pontot amikor már inkább visszahozni kellene. Mivel én se vezettem még GT3-as vagy egyéb olyan verseny autót amik a játékban szerepelnek, így csak azt tudom viszonyítani, hogy jobbnak, logikusabbnak, fizikailag természetesebbnek érzem-e a gyári beállításnál.
Számomra többletet ad a Jack Spade féle beállítás. Mellesleg a gyári RAW beállításba már belevitték Jack néhány ötletét, tehát a fejlesztők se hagyták figyelmen kívül. De mivel egyszerre csak az egyik beállítást lehet behelyettesíteni és Jack csinált 24-et, így marad a kipróbálás. Amúgy se vesztesz semmit, mert ha neked nem jön be akkor törlöd és a játék automatikusan visszaállítja az eredetit. -
MasterMason #18737
Marha egyszerű, kipróbálod és akkor "meglátod" miben más, ha nem tetszik akkor meg használod az eredetit...
De miért kéne másnak megmondani azt amit neked kellene érezned a kormányon? -
Axtros #18736 Köszi választ, de ezeket én is olvastam a fórumról. Engem az érdekel, hogy ez az FFB konfig pontosan miben más, mint az eredeti, és csak annyi az egész, hogy az FFB cuccaid másként fognak viselkedni, a beállításoknak megfelelően? Csak mert ha ez így van, akkor honnan tudod, hogy ez jobb, mint az eredeti? Mihez lehet ezt viszonyítani?
Csak azért kérdezem, mivel még soha életemben nem vezettem GT3-as, vagy más versenyautót, és számomra az alap konfiguráció is igen élethű viselkedést szimulál. Tehát, miben lesz más a szimuláció, mint eddig? Mit ad ez hozzá a programhoz, és a valós "érzéshez"?
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.08.10. 14:07:38 -
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.10. 10:45:17 -
#18734 Jack Spade csinált 24 féle FFB beállítást. Két csoportra osztotta az egyik a Traditional, a másik a SopDiff csoport. A játékban lévő FFB RAW beállítását használta / módosította. Mindenről van leírás is, ha letöltöd a #18732 hsz-ben megadott linkről.
Ami a lényeg:
Standard fájlok - mesterséges (konzervált) út zajjal, mérsékelt huplikkal / a fű hatásokkal / fű válaszokkal (több, mint az SMS 4 egyedi előre beállított FFB fájljában) SMS 4 = Ez az SMS 4. FFB módosítása a kezdetek óta.
Alternatív fájlok - nincs mesterséges út zaj, több hupli / fű / fű válasz van.
Igazából rá kell szánni egy kis időt és kipróbálgatni, hogy neked melyik fekszik jobban. Ebben sincs tutti beállítás, mert valamelyest ez is egyén függő és ahogy hallottam kormány függő is. Vagyis ami nekem jó az én kormányommal, nem biztos, hogy másnak a Logitech vagy TM kormányával is jó lesz vagy jónak fogja érezni. Éppen ezért az FFB próbája, a vezetés.
-
Axtros #18733 Pontosan mi is ez a Jack Spade-féle FFB? -
#18732 FFB-nek ajánlom a PC2 fórumon található Jack Spade féle megoldásokat, abból is a SopDif fájlokat. Jack Spade Custom FFB Files
Van mellékletben ajánlás minden autóhoz, hogy mekkora FFB Volume-mal és Tone-nal haszáljuk, külön a SopDif és a Traditional FFB használatához. Némelyik autónál meg van adva az ajánlott steering ratio és a caster. -
#18731 Ehh... nagyon jó lenne ezt kitanulni, de ennyi idő a világon nincs. Annak a videósorozatnak amit Sertrex rendszeresen linkel is még csak három részét tudtam megnézni és megérteni tavasz óta. -
#18730 A táblázat jobb oldalán azok az értékek látszódnak amiket be lehet helyettesíteni a játékban lévőkkel. Van a progiban help is, az is segít a megértésben. Az alsóban vagy a korábbi hszben az van ami a játékban alap, Loose beállításban szerepel. De le lehet tölteni mások által készített beállításokat is, amiket szintén bevihetsz a játékba, az adott autó setupjába. A telemetriában azt is megkapod, hogy adott pályán, adott autó kereke/gumija milyen irányból kapja a legtöbb terhelést. Megadja, hogy több vagy kevesebb guminyomásra lenne szükség vagy azt, hogy nagyobb vagy kisebb, negatív vagy pozitív dőlésszög kellene a jobb tapadás vagy az ideális gumi hőmérséklet érdekében, kerekenként, vagyis sokkal bátrabban és pontosabban használható az asszimetrikus beállítás. De még nagyon sok mindent ki lehet olvasni belőle. A készítőnek vannak videói is a YouTube-on, amiben részletesebb képet kapsz róla, hogy miről is van szó. A videók óta változott/fejlődött a progi, de azért a lényeg megmaradt.
Szerintem akinek nem sok lövése van a dolgokról, az is képes egy idő után elnavigálni benne és van Discord csoport is ahol real time lehet kérdezősködni. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.08. 14:28:58 -
#18729 Ez csak megmutatja az értékeket, diagramokat, táblázatokat, vagy tud javasolni is beállítást az olyan tök analfabétáknak mint én akik a lenti képről nagyjából csak a betűket tudja leolvasni?
Jó lenne egy próbaverzió belőle.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.08.08. 13:52:52 -
#18728 Itt van helyesen a második táblázat. Nem volt már időm javítani. Véletlenül elrontottam a linket.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.08. 11:14:12 -
#18727 A Formula A futóműve így néz ki a loose defaulttal setuppal.
És ilyen, ha kiegyensúlyozzuk.
[IMG]https://sg.hu/galeria/1136373246/11363732461533718067.png[/IMG]
Már ettől is ég és föld a vezetési élmény. Csak nyugodtan próbálja ki bárki az itt megadott beállítás szerint, összehasonlítva a loose setuppal. De a stable setup adait is nyugodtan át lehet konfigurálni. Persze ennél sokkal többet tud ez a progi. Már van benne telemetria rendszer is. Én egy második monitoron rögtön ellenőrzöm az adatokat. El lehet menteni több féle beállítást is, pályánként is. Ez csak egy alap futómű beállítás, amit lehet finomhangolni, pálya karakterisztika alapján. Kehet keményíteni, lágyítani, ahogy a pálya adottságai, az időjárás, stb. megkívánja. Nagyon sokat segít ez a progi. Elsősorban rengeteg időt takarít meg és nem mellesleg nem találomra állítgatja az ember a dolgokat. Mit nem adtam volna egy ilyenért, mondjuk tíz éve. Egyetlen hátulütője, hogy ez csak speciálisan a PC2-höz van... egyelőre. Mindenkinek tudom ajánlani, de főleg azoknak akiknek nincs több száz vagy akár több ezer körre ideje. Mindössze 10 dollár és itt beszerezhető .
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.08. 11:10:33 -
#18726 -
#18725 Ha csak egy ilyen ötletszerű szerót akarsz, ahhoz elég a játékon belüli. Steamről letölthető a dedi szeró, van HTML API alapú kezelőfelület is hozzá, azt nem tudom, hogy mostanra mennyire működik, de fél éve, eléggé foghíjas volt még. Minden esetre, utóbbi jóval bonyolultabb.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.08.06. 07:34:27 -
#18724 A pCARS2-ben mennyire bonyolult szervert csinálni? Vagy csak játékon belül kell, és nem kell külön dedicated-del szórakozni? Holnap este 8 körül lehetlehet csinálnék egy GT3 szervert. -
#18723 1935 Duesenberg Mormon Meteor SJ Speedster
-
#18722 -
#18721 -
#18720 Köszi a választ!