Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Lehet, hogy a felgyorsított idő is okozhat anomáliákat viszont mint ahogy írtam karrier módban futottam a legutóbbi esős versenyemet ahol pedig előre definiált, rögzített időjárási körülmények vannak, így szerintem kizárható az időgyorsításos anomália. Nem mintha egyébként nagyon állítgatnám az idő szorzót. Egyébként ahogy éppen tegnap olvastam egy másik topikban nem csak én tapasztalok ilyet hanem más is
A másik topikban azt írod, hogy "Sok a duma, most már jó lenne ezekről valami videó, mert hát én nem tapasztalok ilyeneket, se olyanokat, hogy jobban tapad esőben. Biztos én másik PC2-t használok."
Nos én ezt már réges-rég megtettem miután nem tudtam hová tenni azt, hogy a videón is látható pálya / autó kombóval száraz körülmények között versenyezni kellett míg esős körülmények között utolsó helyről rajtolva a 2. vagy 3. körben már kört adtam az egész mezőnynek. Lehet, hogy működtek a vizes körülmények de azok csak az AI-ra hatottak rám nem. A videón jól látszik, hogy esőben később fékezek mint szárazon és gond nélkül elfordítom az autót, míg száraz körülmények között kb. vagy 60-70m-el hamarabb kezdem el taposni a féket és nem is óvatoskodom el mert hallani is lehet, hogy blokkolnak a kerekek mielőtt befordítom az autót.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2018.11.03. 12:25:20