• sertrex
    Nekem semmi bajom azzal, ha valaki jobban alszik attól, hogy a PC2 szerinte nem szim. Mondjuk, tőlem azzal játszotok, amivel akartok, csak azt nem tudom, hogy te és a hozzád hasonlók, miért a PC2-vel foglalkoztok állandóan, mikor ott vannak nektek az űber szimulátorok.
    Nem tudom miért fontos azt bizonygatni, hogy mennyivel rosszabb ez az AC-nál, iR-nél, rF2-nél, stb... Talán mert lemertem írni hogy mit gondolok az ACC-ról, ACC topikban? Egy karszos hogy jön ahhoz, hogy véleményt mondjon a szent Kunos művére. És rögtön jött az összes szoba Schumacher és elkezdte ócsárolni a PC2-t. :)))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akinek nem inge ne vegye magára!

Legalább akkora szimulátoros múlttal rendelkezem, mint bármelyikőtök, aki igazzzi szimmel[/] tolja, csak én nem vettem fel szemellenzőt hozzá és nem dőlök be ezeknek a dumáknak, hogy - Húúúúúú ez olyan mint az igazi vagy még jobb is.
    Egyik se olyan, mindegyik csak játék.
    És szerintem meg a PC2 jobb játék, mint a fent említettek. Persze van ez a szimulátor gyűjtőnév, ami lassan átalakult itt minősítési kifejezéssé, de ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor a PC2 is simán megfelel a szimulátor jelző kritériumainak. Én is végigtoltam az összes szimulátort, van amivel többet van amivel kevesebbet, de ismerem az összeset, sőt jelenleg is használok többet is. Azon persze lehet vitatkozni, hogy melyik jobb vagy rosszabb, persze csak egymáshoz képest, de szerintem itt ezekben a topikok nincs olyan ember, aki joggal áll ki és kijelentheti, hogy az ő véleménye a végső és megdönthetetlen nagy igazság, ugyanis ahhoz előbb le kellene tenni valamit az asztalra, amit itt és más topikokban se láttam még senkitől. Legfeljebb amolyan önjelölt Sennák jönnek itt időről-időre és próbálják megmondani a tutit.
    Szóval maradjunk annyiban, hogy a te véleményed is csak egy vélemény a sok közül, főleg ha csak ennyire felületes, és főleg ismerve hogy melyik oldal felé húzol, ami kétségtelenné is teszi, hogy elfogult vagy és mint ilyen nem igazán lehet bármilyen súlya az alábbi kijelentéseidnek. Mondjuk jobban odafigyelnék olyan valaki véleményére, aki indult már világversenyeken, urambocsá' még eredményei is vannak, csak hogy az ilyen személyek nem mondhatnak amit akarnak, mert súlya van a szavuknak és nem okozhatnak esetleges hátrányt vagy előnyt senkinek.
    De te közel se vagy ilyen, tehát azt mondhatsz amit akarsz, legfeljebb úgy lesz kezelve a mondandód, hogy mindenki tudja majd, hogy nincs mögötte igazi tartalom, csak egy újabb megmondó [i]"szakértő"
    .
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.06. 11:22:41