19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
hangacsi #19161 A Project Cars 3 a Need For Speed Shift szellemi örököse lesz -
JonasSandor #19160 Jó lenne kipróbálni a multiját, hogy ligába bemehessek. -
Finkoo #19159 Azt, hogy megéri-e neked kéne tudni... én szeretem random multizáshoz, de nem vagyunk egyformák... -
JonasSandor #19158 5000-ért megéri?, multija miatt. -
-
TomStorm #19156 Értem köszi! -
#19155 Authentic-re. Az megegyezik azzal, hogy a ha valóságban nincs semmi assist, akkor a játékban se lesz. Ha meg van assist, akkor csak annyi van amennyi a valóságban is engedélyezve van. -
TomStorm #19154 Driving Assists-ot mire érdemes tenni?Vagy kapcsoljam ki?
A steering és braking Off-on van! -
#19153 A látványt még elbírja. :D
-
unrealnoise #19152 GTX 970 meg 4k? Nah az érdekes kombináció... :D -
#19151 -
#19150 Szeptemberben csináltam egy szimulátoros kérdőívet (már aki még emlékszik rá... :D ), végre volt időm az eredményeket elkészíteni. Az alábbi linken megtaláljátok. -
#19149 Én a Fast and Furious játékra gondoltam, hogy tömegesen el lehetne adni, míg a PC mehetne erőteljesebb szimulátor irányba. :)))
A F&F filmek azért mostanság a legnépszerűbbek, már ami a bevételt illeti. AAA címet lehet egy ilyen franchise-ra építeni. PC meg technikailag még mindig jóval a többiek előtt halad. Lényegében kész van csak finomítani kell. Egy ilyen alapra simán lehetne évente kiadni egy sorszámozott darabot, megspékelve valami kis plusszal, újdonsággal. A PC Pro meg bizonyítja, hogy a fő csapásvonal a VR. Szinte egyöntetü vélemény, akitől csak olvastam, hogy a PC legfőbb erénye a VR. Én még nem próbáltam. 4K-ban is csak most próbáltam ki az új TV-men egy GTX 970-nel. :))) -
unrealnoise #19148 Nem tudom, szerintem ezek ki fognak futni... Értsd, nem nagyon lehet ezeken a szimeken, simcade cuccokon sokat dobni. Nyilván a fizika, FFB, grafika mindig lehet picit jobb, de milyen újítás generál majd olyan hatást, amely miatt tömegek mennek majd megint vásárolni?
Ez nem specifikusan PC probléma, hanem szimplán műfajbeli gond...
De mondjuk most így belegondolva, tudom is a választ. Szóval mivel már mindenben lesz időjárás, napszakváltás, stb, jönnek az extrák, lásd a Codi féle F1 széria is milyen jó lett, a karrier, a menedzselése az alkatrészeknek, stb. Vicc, de az a játék sokkal komolyabb és összetettebb tud lenni, mint bármelyik HC szim a piacon jelenleg... És bizony ezzel lehetne és kellene is megfogni az embereket, az F1 széria egyik legsikeresebb és leginkább tuningolni kívánt része a karriert takarja.
A Simbin jól látja, hogy mezei szimre igazából nincs rohadt nagy igény, de egy codi féle megközelítéssel sokat lehet nyerni.
Nyilván ezeket az alkatrészcseréket, stb, egyedi szabályokat nehéz feldolgozni úgy, hogy rengeteg féle kategória szerepeltetve van egy játékban, de azért meg lehetne vele próbálkozni... És persze azon játékok valszeg kifinomultabbak és pontosabbak lehetnek, amelyek csak egy szériát dolgoznak fel, de hát pl az ACC is tök primitív szerintem ilyen szinten, szinte semmi extrát nem mutat fel...
Én még lehet a free-to-play modellel is megpróbálkoznék a PC3 esetében... Konzolokra úgy sincs ilyen (szim) és egyébként is így akartál kiadni az első részt régen... csak aztán jól le lett szavazva...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.20. 10:32:47 -
#19147 Gondoltam, hogy tudod, csak azt hittem elkerülte a figyelmed az én korábbi hsz-em. :DDD
Igazából ez lehetne pozitív is, mert a Halálos iramban mehetne a tömegek felé, a bevételek azért magukért beszélnek és tudjuk hogy nem az Aranypolgárral egy ligában indult, szóval a helyén kell kezelni. A PC3-4-5-6-ból meg szép lassan lehetne egy jó HC szimet faragni, ami stílusnak már eleve szűkebb a közönsége. Szóval még jó is kisülhet belőle -
unrealnoise #19146 Tudom. Csak így fogalmaztam. Elég nagy filmbuzi, sorozatjunkie vagyok, szóval sajnos tudom milyen az a széria. Az első részét láttam talán, elég is volt egy életre... Tudom, hogy a későbbi részek egyes darabjai talán jobbak lettek, de mindig is utáltam a futószalagon gyártott dolgokat, azt meg kiváltképp amikor valamit kigyúrt arcokkal, jó kocsikkal, és csöcsökkel akarnak eladni...
Amúgy ezek a jogok sem tudom mit érnek majd... A Forza Horizon széria megeszi őket reggelire. Az sem tökéletes, sőt, elég nagy gondok vannak ott is, én már fun-ra sem veszem meg, de hiába csinálnak meg valamit jól (pl kidolgoznak valami jó ötletet, versenyszámot), a Playground Games csettint egyet és kétszer jobban megcsinálja a következő részre magának...
Szerintem full erővel a PC3-ason kellene dolgozniuk... Abba meg pont azon kihívásokat hiányolom, amelyekkel fel lehetne dobni a versenyek monotonitását... de erről már írtam...
Az amazon is dolgozik ugye a TGT-n, aztán az sem néz ki valami jól... nem mondom, hogy retek szar lesz, egy két képkocka a videókon bizalomgerjesztő, de többségében eléggé mobilos szintűnek látszik a dolog...
Amúgy sem értem, rengeteg autós, motoros cucc van manapság, minek még egy x+1-edik cím? Aztán majd megy a sírás... -
#19145 "Mert ugye van egy Halálos iramban vagy milyen játékuk is, ami már elvileg régóta fejlesztés alatt lehet..."
"Ahogy most itt van a Fast an Furious meg a Project CARS Pro meg miegyéb, amiről nem is tudunk. :))"
Fast and Furious=Halálos iramban
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.20. 07:35:16 -
unrealnoise #19144 Jövőre PC3? :D Biztos nem. Meglepődnék. Lehet nem is olyan rég kezdtek el csak rajta dolgozni. Mert ugye van egy Halálos iramban vagy milyen játékuk is, ami már elvileg régóta fejlesztés alatt lehet...
Amúgy is ki a tököm venné meg a PC3-at? Lenne pár százezres eladás max, de én sokkal többet nem várnék. Még lehet annyi sem lenne. Ha kivárnak, és jókor durrantanak oda vele, akkor ez egyértelműen next-gen cím lesz.
A next-gen konzolok fejlesztői verziói már kint vannak. Azaz simán lehet már PS VR2-re is készülni, és arra optimalizálni. Szóval milyen érdekes, hogy akkor jelentik be a PC3-at, amikor mennek a pletykák az új vasakról. Biztos arra készülnek, és arra is kell készülni, ha meg akarják előzni a Forza Motorsport-ot meg a GTS-t VR terén...
Csak magukkal basznának ki egy előző genes PC3-al, amivel lehet lekésnének a next-gen hullámról...
Jah és legyen végre játékosbarát is a játék, feladatokkal, időre, vagy valami teljesítendő cuccokkal, amelyeket csak tényleg bizonyos képességek, gyaksi árán tud megcsinálni az ember... Lásd FM, GT, LFS, GTR2...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.19. 12:22:47 -
#19143 Azt hiszem nem csak a sikertelenség, hanem a bevétel miatt is ejtették a PC2-t. Gyanítom jövőre már jön a PC3, ami nem más mint egy ?javított? PC2 lesz, kiegészítve néhány új ficsörrel és némileg több tartalommal. Az új konzolokra meg majd jön a PC4, ami majd egy javított, PC3 lesz. Az a különbség a CM üzletpolitikájától, hogy nem évente, hanem legalább két évente kell kijönni egy új résszel és ami kimarad vagy rossz, azt a következő részben kompenzálják. Ha 3-4 évente jelennének meg a részek, akkor is az utolsó egy évben raknák össze, mert a közbenső időket kitöltené az egyéb, más projekt. Ahogy most itt van a Fast an Furious meg a Project CARS Pro meg miegyéb, amiről nem is tudunk. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.19. 12:14:29 -
unrealnoise #19142 A PC2 messze nem lett akkora siker, mint a PC1. Ebben benne van az, hogy az első rész olyan állapotban jött ki ahogy, benne van, hogy a GTS és a Forza is a PC2 környékén jött ki...
Szóval rosszkor adták ki, és megint bugosan. Gondolom most a konkurencia érkezése miatt adták ki úgy ahogy.
Szerintem harmad annyira nem fogyott úgy a PC2, mint a PC1. Naná, hogy korábban leáll a játék támogatása, ha az messze nem sikeres.
A PC3 ennek szellemében az csoda, hogy elkészül. Szerintem kizárólag az új konzolok, a full-VR támogatás lehetősége miatt dobják ki az új részt, egy jó időzítéssel ha nem is lehet megismételni a PC1 sikerét, azért 1-1,5 misit el lehetne adni belőle.
Többet nem nagyon... Ebben közre játszik az is, hogy régen még alap volt GT-vel nyomni playstation gépeken, ma már a Fortnite az alap, meg a PUBG... Ez van, a szimek, félszimek perifériára szorultak. A jobb arcadeosabb cuccokkal még lehet sikereket elérni, lásd Forza Hoizon 3-4, de ezekkel sem lehet kasszát robbantani, a GTS és a Forza Motorsport sem megy úgy, mint szeretnék...
Részemről pár dolgot várnék csak el a PC3-tól:
- full VR támogatás konzolokon (PS5, stb)
- Jobb, jó AI
- "nem szeretnék" még több tartalmat, már úgy értem nem szeretnék még több kategóriát, stb, inkább azok legyenek jók, amelyek már a PC2-ben is benne voltak...
- pályákból persze sosem árt :D
- lehessen az eseményekbe belepörgetni. (szabadedzés, időmérő), vicc, hogy mennyire visszafejlődtek ilyen téren is...
- akár azt is megbocsátanám nekik, ha nem lenne tél, hó, meg évszakváltás, de próbáljanak meg akkor valami nagyon szép összképet kihozni a vasakból.
- fizika lehetne persze jobb, de valljuk be, sosem tervezték ezt HC szimnek, nem is hinném, hogy ilyen téren sokat fognak, akarnak javulni... de nem is baj...
- custom championship, de úgy, hogy mivel az AI gondolom nem lesz totál következetes, pláne, hogy totál custom lehet a bajnokság, tök jó lenne, hogy az AI értékét versenyhétvégénként beállíthatná az ember... Mondjuk a bajnokság készítésekor SIL 95%, SPA 99%, meg így tovább...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.19. 10:27:22 -
#19141 A PC1/PC2-nek az volt a hatranya amit az elonyenek gondoltak: az alpha/beta tesztelos, mindenki hasznalhatja, tamogatos rendszer. Amire megjelent, mindenkinek a konyoken jott ki, es ahogy szokas, a hibakat konyebben meglatja az ember. Raadasul a PC2, a PC1 nyereseg rendszer miatt, sokaknak ingyen volt. Persze, ehen nem haltak, de azert megis.
Valszeg a PC3 "hagyomanyos" megjelenes lesz, fix megjelenessel, polirozotty promokkal, amire egyszerre ravetodik majd mindenki. -
Axtros #19140 Meglátjuk, hogy mi lesz. Nem kell sem előre inni a medve bőrére, sem pedig leírni a dolgot. Szerintem egy harmadik rész esetén csak tanultak a fejlesztők az első két rész negatívumaiból.
Mondjuk az tényleg érdekes, hogy a PC2 életciklusa és DLC tartalma rövidebb/kevesebb volt, mint anno a PC1-é. De én már korábban gondoltam, hogy a PC2 fejlesztése leállt nagyjából az utolsó DLC kiadása után. Csak nem akartam hinni benne.
A jövő kifürkészhetetlen! :)
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2018.12.19. 09:14:58 -
#19139 Két félkész pCARS után már nehezebb ebben bízni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.18. 14:46:46 -
Axtros #19138 De ha - valamikor - kapunk egy jobb PC3-at, akkor nem baj. :) -
#19137 Ha ez igaz, akkor szép csendben elengedték a PC2-t. :(
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.18. 08:14:19 -
#19136 -
#19135 Oliver Eriksson: Project CARS 2 Handling Consultant, and now RX2 World Champion
-
#19134 -
#19133 Egy kis beállítási segítség annak, aki esetleg használja a Tobii eyetrackert.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.07. 19:59:27 -
#19132 Mai kis színes.
Egy az egyben gyártásba kerül a fantasztikus Nissan GT-R50
-
Ha többet akarsz tudni... -
-
unrealnoise #19129 Le merem fogadni, hogy PS5-re, next-gen konzolra gyúrnak. Teljesen jól teszik. NEm sok minőségi autós játék lesz szvsz elérhető rá akkor, érdemes lehet nekiesni, sőt, ha véletlen maradna a visszafelé kompatibilitás, még akkor is megérheti a dolgot, hiszen csak az első olyan cím lehetne, ami kihasználja a PS5 hardverét, sőt, ha FULL VR támogatást kapna konzolon, akkor óriási siker is lehetne... -
#19128 Benne van a kalapban, de a PC2-ből nem csináltak ekkora titkolózást, bejelentették simán és kész. De, ki tudja??
-
Timbu #19127 Project CARS 3? -
#19126 Project CARS 2 - Update 1.7.1.0.1
-Added support for Tobii Eye Tracker. -
#19125 Vajon ez mit akar jelenteni?
Forrás.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.12.04. 13:15:22 -
:((( -
#19123 Legyen az, ha attól jobb lesz. -
#19122 Patch mint DLC