19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#18921 Ezért is mondom, hogy online versenyekről és még az offline AI elleni versenyzésből is kitiltanám a gyorsított időt és időjárást. A privát teszten engedném, mert ott lehet élményautókázni és itt még engedném az extrém időjárást, havat, jeget miegyebeket is.
De ha a PC3-ban lesz majd offline championship majd akkor ott tiltanám le ezeket és az engedélyezést kibővíteném a Quick Race szekcióra is.
Tehát lenne idő és időjárás gyorsítás a Quick Race, a privát teszt-en és engedném az extrém időjárást is. Letiltanám ezeket online versenyeken, online és offline championshipen és természetesen karrierben is. És kibővíteném a TT-t száraz és esős időmérésre. Legalábbis én így tudnám elképzelni a PC3-at. PC2-t már nem lehet erre átgyúrni, arról hiába is álmodozunk. -
Axtros #18920 Esőben nincs akkora tapadása egy autónak sem, mint száraz körülmények között. Ez a játékban nagyon is meg van valósítva, szerintem épp ennek a résznek a szimulációja eléggé megállja a helyét. A PC2 gumi fizika, és dinamika terén nagyon élethű, más kérdés, hogy az időjárás függvényében hogyan változik a pálya, mert például felgyorsított időjárás mellett, illetve felgyorsított időváltozás alatt a pálya (és a környezet) marad valós idejű állapot változásban. Ez nem túl reális, ezért ezzel tisztában kell lenni, ha ilyen futamra megyünk be. -
#18919 Annyiban javul az autók tapadása esőben, hogy kialakul egy ideális ív ahol a gumik felkapják a vizet, de persze ez csak egy hosszabb futamon jön ki. Legalább egy 30 körös versenyt kell futni, hogy érezhetően működjön a dinamikus pálya változás és a gumikkal is konzistens köröket kell menni, hogy érezhető legyen a változás. Ami nem túl jól vagy nem jól működik a játékban, az a felgyorsított időjárás és/vagy idő. Az kicsit összekuszálja a dolgokat. Személyes véleményem, hogy azt versenyről ki kellene tiltani, a valóságban sincs ilyen. Szerintem ez amolyan árkád elem inkább, mint szimulátoros. -
hangacsi #18918 Én értem mire gondolt. Arra, hogy a valóságban az esőtől nem lesz jobb az autók tapadása, ellenben a játékban igen.
Bár olyan szempontból nem értem én sem, hogy én nem tapasztaltam olyat, hogy esőben jobban tapadna bármelyik autó a játékban.
Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2018.11.02. 10:06:43 -
#18917 Kezded azzal, hogy nagyon tapad esőben és azzal fejezed be... Idézlek; "Túraautóról van szó, nem tudom, hogy számít e, de ha igen akkor az baj mert egyik autónak sem jön meg az esőtől a tapadása." Most akkor melyik? És hogy érted, hogy nem jön meg egyik autónak se a tapadása az esőtől.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.02. 09:56:58 -
Finkoo #18916 Biztos én vagyok a láma, de én durvára nem azt érzem, hogy olyan nagyon tapadna esőben... Sőt...
Slikkel vizes felületen tuti nem, vizes gumival már lehet konzisztens köröket menni, de jóval lassabban és odafigyelősebben mint szárazon... -
#18915 És az eltérő időjárási körülményeket is próbáltad? Korábban, még a játék megjelenését követően nem sokkal de még 1-2 update után is panaszkodtam, hogy nem jó az autó viselkedése esőben, nagyon tapad, talán még jobban mint száraz körülmények között. Ugyanazt a pálya/autó kombót próbálgattam update-ről update-re de nem érzékeltem javulást. Közben eltelt több mint fél év is, hogy mellőztem az autós játékokat, meg úgy általában a játékokat is. Közben kijött több update is és nemrég belekezdtem a karrierbe és eljutottam az első esős versenyhez ami ezúttal teljesen más pálya és autó konfigurációval fogadott viszont az esős versen élménye nem nagyon változott. Túraautóról van szó, nem tudom, hogy számít e, de ha igen akkor az baj mert egyik autónak sem jön meg az esőtől a tapadása. Nem tudom, hogy ki van még így ezzel de nekem kicsit kedvem szegte a dolog a karrier folytatásától, alig vártam, hogy véget érjen ez a bizonyos futam. -
To join our league, please fill out this form: https://goo.gl/forms/O6yWARv7rcHfY5h83
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.01. 13:06:29 -
#18913 Ránéztem Steamen a PC2-ben eltöltött időmre és rájöttem, hogy a 681 játékban töltött óra ellenére még mindig van egy csomó autó, amit ki se próbáltam még és gyanítom, pálya is van ilyen. Van itt valaki olyan, aki kipróbálta már az összes tartalmat a játékban?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.01. 12:57:36 -
#18912 Hammer time.
Na, ki a szereti a ködöt?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.01. 12:52:55 -
#18911 Episode 43: Replay and Spectator Modes
-
#18910 http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?65236-PC-Mugello-race-GT4-Touring-cars-Saturday-27th-of-Oct-8PM-EST -
Továbbinfók a videó alatt, a Youtubon.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.26. 10:17:53 -
#18908 -
unrealnoise #18907 Szerintem az AMS jobb. Nagyon vártam a Project Cars 2-t, de sajnos ilyen mennyiségű autóval és pályával nem bírtak. Egyszerűen az AI nem fun... AMS mérföldekkel jobb, ahogyan a Raceroom vagy az rF2 is...
Az AMS-el nagyon-nagyon jól el lehet lenni offline... Ha online, akkor persze inkább pC2 season pass... -
JonasSandor #18906 Megvan neked is az automobilista?,most jöttek hozzá plusz pályák meg széria. -
#18905 Csak úgy...
-
Finkoo #18904 Én imádtam az Automobilistát, de azt mondom PC2 season pass... -
Zoolee1976 #18903 A kérdésem egyszerű!18 euróért a PC2 season pass vagy 7 euróért az Automobilista?Tudom szubjektív meg a Guruhoz pont most van ingyen az AM de sajna nem megyek haza még vagy 3 hónapig! -
#18902 -
JonasSandor #18901 Mindkettőt csináltam már semmi. -
#18900 Csinálj Steamen egy file helyreállítást, vagy installáld újra a játékot.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.10.15. 07:36:30 -
JonasSandor #18899 Igen azt ki tudtam szűrni de még mod nélkül se tölti be a pályákat. -
#18898 Ha nem jól csináltál valamit, akkor előfordulhat, hogy nem indul. ;) -
JonasSandor #18897 Az hogy modot rakok bele még nem kéne hogy ne induljon el, nem az hogy nincsen csak ha jön ki széria mért ne nézném meg. -
#18896 -
#18895 -
#18894 -
#18893 -
#18892 Ez a modolgatás nálad valami kényszer? Automobilistát is mindig szarrá modoltad, aztán meg csodálkozol ha nem működik valami :) Nincs elég autó a játékban? -
JonasSandor #18891 Biztonsági autót lehet belerakni? -
#18890 -
#18889 A PC2 Tuner 2.0.2 hivatalos guide-ja. -
#18888 15€ most a Cars 2 season pass. -
JonasSandor #18887 Köszi
-
#18886 A #18880 hsz-be beraktam két linket. Kövesd az abban lévő utasításokat. -
JonasSandor #18885 Csak mert beraktam a cars mappába azt nem történt semmi. -
#18884 -
#18883 Nem vagy túl informatív. :)) -
JonasSandor #18882 Onnan néztem ahol az automobilista is van meg a többi.