19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
En lazadtam a harom monitor ellen ????
Amiota versenyzek szerettem volna ..... -
endy papp #14755 Míg nem volt 3 monitoros rendszered hasonlóan "lázadtál" az ellen is sőt akinek már régebben olyan volt-van azt is "szúrós" tekintettel nézted. 
Igen emlékszem rá.....
Ha innen nézzük,még megérhetjük hogy hamarosan neked is lesz egy ilyen VR szemüveged és akkor az lesz az "etalon" ahogy most a 3 moncsi.
-
Nem lázadok csak mondom, nem értem ez így hogy lehet jó :))
Ha lenne rá ennyim akkor se venném meg, mert ez még nem jó semmire kb ....
De en majd agyra kapcsolhatot veszek, mint a matrixban, az jo lesz :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.14. 10:40:48 -
Ezek null kilometeres termekek, elso generaciok, uj technika, valahol el kell kezdeni. Biztos vannak meg hatranyai es hianyossagai, de tuti, hogy az ujdonsag, erdekesseg es az a plusz amit nyujt, az ad annyi plusz dolgot es kompenzalja a kezdeti hianyossagait, hogy megis "megeri", jobb, hasznalhatobb, elvezetesebb tud lenni.
Lehet nem gomb panoramas, talan szukebb is mint 3 jo nagy monitor (ami valoban "nagy", rendes szogben, oldalra is, es meg magassaga is van; meg persze felbontas, frissites, pixelesedes meg mit tudom en mi hatrany), de az, hogy "belekerulsz a terbe" uj latvany vilag, plusz tuti jobban/mashogy zarja ki a teret korulotted, mint a 3 monitor: nem a monitorokat, kavakat, szobat, asztalt es egyebeket latod, hanem csak a jatekot, meg ha szukebb is, legalabb feketevel/semmivel zarja ki a teret.
Tizen eve meg normalis TFT kijelzok sem nagyon voltak, foleg nem ilyen telefonok, OLED-ek meg hasonlo extrak, ma mar brutal felbontasokkal, minoseggel es meretekkel nyomulnak, jon a hajlitott, 3D, holo, mit tudom en mi (nekem meg telefonom sincs, az utolso 2 soros folyadekkristalyos volt, vagyis szamomra ez urtechnika:DDDD), vagyis 1-2 generacio mulva, tuti jonnek fel panoramas, hajlitott kijelzos brutal cuccok.
Amugy meg felesleges lazadni, mert ugy sem tudod megvenni, ha meg igen, akkor ugy is fogsz venni egyet:DDDDD -
Nekem továbbra se fér a fejembe, hogy lehet ez jó , ilyen szűk látótérrel egy ilyen eszköz... mintha szemellenző lenne mint egy lónak :)))
A 3 monitor4 kétszer ennyi ( no jó nem itt, mert itt fake sajnos ...) de még az se az se real, látom a falat is a monitorok mellett.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.14. 09:40:00 -
-
-
hangacsi #14749 Én csak a karriermódban játszom és nem tapasztaltam azokat, amiket leírtál. A legutóbbi versenyen is a harmadik körben leesett az eső és az AI is jött a boxba kereket cserélni. -
Project CARS - PC Patch 11.0
Virtual Reality
* HTC Vive support
* Gaze control implemented, providing hands-free interaction with the User Interface
* Mouse pointer control in HMD view implemented
* Photo mode is now fully functional
* Depth of Field effects now work correctly
* The game will now retain controller focus when the player removes the HMD
* Improved rendering system for Crepuscular rays and Sun flares
* Improved rendering of dirt and rain drops on Helmet visor
* Improved the default seat position
* Improved the default HUD position
* Improved default camera settings to prevent the car tilting independently from the player at steep inclines
* Fixed a refresh issue on the UI when returning from a race to the main menu
Other
* Nürburgring Combined
- Fixed an issue where a pit stop operation would fail to initiate correctly, leaving the car stuck in the pits
- Fixed the starting lights not working
- Fixed an issue with the pit-in trigger potentially initiating when the player is on the main straight
* Improved system for Opponent Labels
* Added support for the Thrustmaster TMX ForceFeedback wheel
* Fixed an issue with Fanatec wheels where at times it would cause dropped frames at the start of a race
* Fixed an issue with Fanatec wheels where LEDs and pedal rumble motors failed to work after a disconnect/reconnect -
Boscolahm #14747 Sziasztok!
Anno játszottam az alap Project Cars-al, de volt benne két bosszantó hiba, ami miatt nem lehetett carrier módot játszani.
Az egyik, ha el kezdtük a futamot száraz napos időbe, majd leesett az eső, akkor a gép továbbra is ugyan azokat az időköröket futotta és a boxba sem ment ki kereket cserélni. Szóval őt nem zavarta az eső semmilyen módon. Persze nekem ki kellett menni wet abroncsokért, mert a gépjármű irányíthatatlanná vált az esőben. Versenynek így már lőttek. Utána meg ha az eső elállt, ki kellett menni száraz abroncsokért, mert az esős gumikkal nagyon lassú a gépsárkány a száraz aszfalton. Carrier módban sajnos meg elég sok pályán esik
Úgy látom ezt a game of the year-ben sem sikerült kiküszöbölniük. Pedig azért ez elég nagy hiba.
A másik meg, hogy több körös versenyeket szoktam menni, és a futam végére rendesen elkopnak az abroncsok (tudom, hogy kikapcsolható a gumikopás, csak nem szeretem). Ezért nekem jelentősen csökkennek a körideim, de a gépnek persze nem. Ő ugyan úgy betudja venni a kanyarokat, mint a verseny elején
Ti hogy játsszátok ki ezen problémákat, főleg az esős pályákat a karrier módban? Átugorjátok őket? Vagy ha tudtok bármilyen trükköt, akkor azt megköszönöm.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. -
Igen, az eger gorgetos resz tobb helyen bugos, ha gyanus, erdemes gombbal vagy a kormanyon levo POV-val probalkozni;)
Az Arm Angle (elvileg) a kormany geometriahoz kotheto beallitas, a kormanyzott kerekek (ket oldal kozti) "mozgatasanak" tipusa, megoldasa, kulonbsege es ahhoz kotheto fok/beallitas. Itt gondolom az abbol adodo FFB erzest, valtozast lehet(ne) allitani.
Ehhez valszeg jofajta, erzekeny kormany kell, hogy erezni lehessen rendesen, mert ez csak bekormanyzott allapotban, terheles alatt "jon elo". -
Valóban ott volt, csak egérrel nem engedett odáig legörgetni, csak billentyűzettel léptetni, mint kiderült. Ez egyébként mit állít, mert talán még a jobboldali leírásban sincs feltüntetve, a nevéből pedig nem nagyon tudok mire következtetni :) -
Pedig ott van az, ahol írom. Teljesen lent van a lap alján, lehet hogy gördíteni kell kicsit lefelé a lapon. -
Mondjuk, én ezt a "Arm Angle" paramétert nem találom. -
Az SMS az alábbi linken munkatársakat keres.
http://www.slightlymadstudios.com/careers.html -
Ja. :))) Végül is, nem rakétatudomány. :DDD
Itt van még néhány ötlet: #14475
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.05.11. 11:59:23 -
Szia!
Mi is a teendő ezzel pontosan? Amit eddig kútfőből csináltam, a Wheel menü alatt lefuttattam a Force Test-et, majd annak befejeztével nyomtam egy Calculate gombot. Ennek hatására a Scoop Knee és a Scoop Reduction értékei megváltoztak 0-ról 0,71-re. minden más maradt. Ezeket az értékeket kell ennek megfelelően módosítani a játékban és ennyi lenne a nagy varázslat? -
fs9pilot #14739 Én is AC-s tábort erősítem.... Na de én nem fikázni jöttem ide, mielőtt valaki elkezdene szikkadt kilós kenyerekkel dobálni.
Azt tudom rá mondani, hogy jó-jó, szódával elmegy. Igazából reálisan amiben többet nyújt mint az AC, az az időjárás, és a törésmodell. Én semmi másban nem láttam olyan látványos különbséget, na jó, talán a grafika. De a pCars grafikája nekem túl "játék", nagyon a Shift2-es időszakot idézi fel bennem sok ponton, (igen, tudom hogy a Shift sorozatot is ők csinálták), és nem ultra-lowon játszom. Lehet mondani azt is hogy mivel ez egy játék, milyen legyen a grafikája? Igaz, viszont ezen a ponton is nekem az AC sokkal természetesebb, megfelelő ppfilterrel szerintem gyönyörű grafika hozható ki belőle.
A fizika is fura.... Olyan.... Olyan nem is tudom... Szimes is meg nem is. Sokszor nevetségesen röhejesen (az milyen?!) viselkedik az autó. Néha úgy érzem mint ha egy 2,5 literes mirindás flakonon ülnék és meglöknének hátulról. Néha viszont egész élethű. FFB-t a pCars fórumról állítottam be, FFB tweak fájlokkal. Néha tényleg olyan érzésem van mint ha egy dobozban ülnék ami illeg-billeg ide-oda. Szárazon. Esőben relatíve élethű a fizika... Én csak azért hagyom fent, hogy ha akarok esőben vezetni akkor ebben megtehetem...
A száraz pályás fizikája nekem egyáltalán nem jön be. Igaz, nincs tapasztalatom E-tron quattroval hogy-hogy kellene viselkednie, de szerintem egyszerűen "zsigeri" szinten tudja az ember hogy nagyjából miként kellene egy ilyen gépnek viselkednie, még ha életében nem is vezette. Utcai autókkal viszont van tapasztalatom, BMW-vel elsősorban. Összességében nekem az AC sokkal jobban tetszik, valahogy azt kapom tőle amit egy szimtől várhatok, fizika tekintetében... A pCars-t sem bántom, mert miért tenném. Szimplán csak az én szemszögemből írtam egy véleményt, és nem vagyok elvakult sem. Tudom jól, hogy az AC-nak is megvannak a hiányosságai, egyértelmű. pCars-nak is vannak előnyei az AC-val szemben, és fordítva is. Egy lazább körözgetéshez jó lehet a pCars, de a szimes élményt inkább az AC-tól kapom meg. :)
Ui.: Az esős vezetés az viszont nagyon tetszik.....
-
Nem vagyok en filozofus, vagy jo vagy nem ...:) -
Én úgy látom, hogy Te magad sem szeretnéd, ha ez a játék elnyerné tetszésed. Te már valahol elkönyvelted magadban, hogy ez a játék nem jó!
Nem véletlenül írta Alex is, hogy "NEKED nem fog tetszeni, ne is rakd fel:D" -
Mit tegyek, ilyen áldott jó ember vagyok, mindig adok még egy esélyt :) -
Ezt a pár nappal ez előtt kezdetét vevő beszélgetés elején meg tudtam volna mondani neked!
-
Legalább megjárattam kicsit a vinyót....! ;)
Nem való ez nekem ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.10. 21:57:56 -
Most így néz ki nálam a főmenü FFB, az FCM-mel kombinálva egy Fanatec CSR-rel.
Persze ez kormányonként változó. -
Az xyz vel belovom amennyire lehet, ami nem jon at, vagy rossz, az mindenhigy rossz.
Pl kerekveto egyszer rolja a kormanyt masik meg berantja, osszevissza . -
Azert talan itt nem art valami plusz "segitseg", eleg sok az "ismeretlen" beallitas. Raadasul, autoban ulve sem lehet allitani semmit, a fo beallitasokat meg a garazsban sem, mindenkeppen ki-belepegetes kell, az meg brutalisan idorablo es idegesito.
Egy tesztet azert meger.
A kontrolleres, de foleg a kormanyos menu piszkalas total idegesito, legalabb ki lehetne globalisan kapcsolni. Vagy maradjon a POV es gombok, de a pedal es kormany felejtos lehetne. -
Jo nekem a gyari lehetoseg, jobban beallitom mint barmilyen progi, azzal nincs bajom....
Csak tegnap ahogy pocsoltem vele a kormany eltekerte a kormanyok legvegere, aztan buktam az egeszet : -
Ajánlom ezt a linket. Az AC-ban mostanában felfedezett LUT, CARS megfelelője, amit már egy éve használunk. Itt nem kell mást tenni, mint hagyni, hogy a kis progi elvégezze amit kell aztán a "calculate"-tal kiszámoltatni a linearitást és a kiadott eredményeket játékon belül az FFB beállításoknál beállítani. Nem kell semmivel barkácsolni, meg fájlokkal pepecselni. :))
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?35147-Baseline-Wheel-FFB-Values-Google-Sheet-amp-FCM-Universal&p=1240034&viewfull=1#post1240034 -
Hat nekem meg mindig a vezetes a legfontosabb, a Cliot probaltam, valamiert ugy tartja magat a TM kormany mint a barom, majd piszkalom, de az tuti, hogy a fizika az egy bot az AC , RF paroshoz kepest. Ha nagyon nem csuszik meg akkor nincs baja, de ha valami tortenne akkor mar tenyleg eleg gaz. Mas autora nem volt ido ..
Meg persze beszoptam a beallitasnal, hogy elfordulva maradt a kormany, kezdhettem elolrol :)
Neha napjan talan versenyezni jo, amig nincs valami uj CM cucc, de vezetni tuti raunok fel ora alatt...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.10. 13:12:26 -
Project CARS - Stanceworks Track Expansion
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.05.10. 10:48:32 -
Az elofordulhat, eleg sok DLC volt, gozom sincs mikor mibe mit pakoltak bele (foleg, hogy sok olyan volt, ami a beta fazizban benne volt, a megjeleneskor kiszedtek, aztan egy DLC-be beraktak:P).
Osszehasonlitani nem volt idom az AC-val, foleg hogy "veletlenul" versent inditottam es meg eso is volt, de ezzel most semmi bajom nem volt.
A kormany/FFB beallitasokkal sem szenvedtem, nem kellett agyon piszkalni, lenyegeben alapon van. A fomenuben valami classic es 100%, kamu es smooth kikapcsolva, egyedul az autonal huztam fel az alap~20%-rol talan ~60%-ra es allitottam nullara valami smoothot. Pedig ha jol emlekszem, globalisan, minden autohoz beallitva ugyan azt, kormanytol fuggoen az X/Y/Z/akarmi aranykkal meg jobb tud lenni.
Este megprobalkozom egy osszehasonlitassal, egyforma korulmenyek kozott, minimal piszkalssal.
De a tegnapi es a hetvegi gyors teszt alapjan – offline-ra versenyezni – figyelembeveve a koriteseket es tartalmat – meg ha kicsit/nagyon mas kormany/FFB rendszer es esetleg minimalisan kompromisszumos a beallitasok miatt – "jatszhatobbnak" tunik mint az AC. -
Nekem nincs KTM, gondolom ez valami dlc volt :) -
-
Sárga ? -
Van;) -
Ebben van KTM ? -
Néhány otromba hülyesége akasztott ki, amúgy használnám mert nem rossz, igaz van jobb is , sokkal jobb de néha beleférne .
a hang: szétidegesít! Egyrészt szarok a hangok ,de a váltás utána hangremegtetés, az nagyon gáz :) Értem én mi akart lenni de nem bírom :)
Lassú kanyarhoz érek van valami a kormányban ami nem kerek, ott alá tekerni mint a fene, még F1 -et is ....
Gyökér AI, bár azt nem tudom javult-e azóta ...
Bug, fagyás, bug fagyás ...:)) -
NEKED nem fog tetszeni, ne is rakd fel:D 

De ha raszansz egy kis idot a beallitasokra, offline akarsz vesenyezni, normalis koritessel (napszakok, idojaras), lesz egy kis kompromisszum erzek, akkor szerintem hasznalhato. -
na majd visszarakom ,megnézem én ! :)) -
A hosszabb teszt nem jott ossze;) Majd 2 honapja nem raktam ossze a kormanyt, mast is kellett tesztelni:P
Raadasul a CARS-csalad, hosszas nem elinditas utan, nullazza magat, extra macera ujra eletet lehelni belejuk: rossz felbontas (ha full HD, resetel a gep:P), kontroller, grafika, ki-belepegetes, CARS2-nel password elfelejtes..., a szokasos:D
A CARS2-nel ismet menurendszert faragnak, itt is sportot uznek belole, minden inditasnal (3-4 havonta:P) mas menurendszer van, ami ritkan mukodik rendesen (eger pozicionalas fake, gondolom kisfelbomtasra nem szamitanak:P).
A lenyeg: tudtam nenni 5-5 kort, 1-1 autoval ugyanazon a palyan. Vezetesre ugyan olyannak tunik, talan kicsit mintha a CARS2 mar jobb lenne FFB-ben (nem annyira effektes/kockas, lazabb atmenetek?!) es mintha az autot is "konnyebben" (gumi mukodes, ertelmesebben, erezhetobben, kicsit hosszabb atmenettel lehet korigalni) lehetne megfogni.
Persze, ez csak 1 autoval, 5-5 kor alatt, vagis nem sokat jelent. De mivel ranezesre ez meg hosszu szules lesz, igy lenyegtelen is.
Ami inkabb lenyeges, hogy a CARS1 is valtozott, mintha jobb lenne, az AC/iR/rF2 mellett "effektesnek" tunik, de boven jo, azonnal elveztem, sajnaltam is hogy nem hasznalom ki.
Persze, ez alapjan senki nem rohanjon megvenni a CARS GOTY verziot, de aki osszeszedettebb, egyben tudott jatekot/szimet szeretne (offline, onlien kozosseg gondolom a szokasos vagy arkadosabb lehet), kibirja a kjicsit macerasabb, szerteagazo beallitasokat es program tesztelest, es kicsit unja a "barkacs-jellegu", hianyos, korites-mentes AC/rF2-ot, egy "teszt verzio" kiprobalasa azert ajanlott:)