Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Erre azonnal ravagna mindenki, hogy kamu (legalabbsi a "nev"😉, de sajnos ma mar valoban iluenek vnnak😊 Sot😄
Regen a bunugyi hirekben kirtak hogy L. Otto (bar "tudtuk", hogy valszeg Lakatos😛). De ma mar azt sem irhatjak ki, hogy L. Hozearmando, mert annyira egyertelmu a dolog "kirol szol";DDD
Mentem eddig kb. 5-10 kört, ezt szeretnéd összehasonlítani bármivel? CARS-ban leaderboardon megtalálsz, lehet ott arcoskodni. (Egyébként ha TT-ben gyorsabb vagy (mondjuk átmenetileg), akkor az azt is jelenti, hogy igazad van? <#taps>

Egyébként leírtam, hogy úgy kimondottan egy autóról mondtam véleményt, erre jössz egy másik autóval. 😄 <#idiota> Istenkém... És de, ez a mazda egy rakás fos a bólogatós csónakázásával, ez a véleményem, lehet rajta megfeszülni. 😄 Nem is tudtam, hogy léteznek iRTrollok, érdekes megfigyelési alap leszel...

Heti 30 óra, ha ráérsz? Az napi több, mint 4 óra. Na, ez a l.o.l. de vastagon.

Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.25. 19:58:23

Je suis blanc et européenne!

? <#taps>

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 19:48:01
lac coo
Nekem nem törődés kell, végre javítani az AI-t esőben ...ennyi ...Erre ez egyre használnám néha, de nem működik ez sem .

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.25. 19:31:15

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

na az Ájrészing az olyan hogy csak be ugrok és megyek egy versenyt😄
lol
Ülj már bele a cadillacbe😄
Ájrészinges vagyok de mivel nincs most rá heti 20-30 óra nem is megyek versenyt csak practice
Mond már meg hogy hívnak rá keresnék milyen eredményt futottál😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 19:24:22
LOL

iracing the 'real' race.

Mert ott mindenki játszik...

Itt legalább némi mocorgás van, meg némi demonstrálása annak, hogy törődnek velünk valamennyit. A "szomszédban" hónapok óta kuss van, csak a fujjkonzolokra jelentették be, pedig ott is volna még mit reszelni. 😉
sertrex
A valóságban is vannak olyan autók, hogy beülsz és vezeted és vannak olyanok amivel elindulni is nehéz lenne. És persze ugyanúgy vannak jobb és rosszabb autók. Az iR-t azért tartom zseniálisnak, mert nem használnak, amolyan mű vezetési nehezítéseket, mint más progik, amik "szimulátorosabbak". Az iR sok-sok teszt után szinte teljesen készen adja($$$$$) csak oda a játékosoknak és valóban amennyire lehet a valóságot megközelítő vezetési élménnyel. Ha valaki tényleg hardcore szimulátoros, annak az iR egy életre elég.
Véleményem szerint a játékosok a HC-k, nem a játékok. No offense! Senki ne vegye magára. 😊)

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Alexease
Nekem is az volt az elso, hogy a log-ban rakerestem a gumikopas kijelzesre. Nincs, vicc, nem is ertem:/
b-type
Nekem sem jön be az iR, viszont ott egy valami atom, részletekbe menő logikus, és atombiztos számolás van, ami ott működik az működik és jól működik.
A CARS-ban én abban sem vagyok biztos hogy minden frankón működik-e azon belül amit számol, egyfelől összességében nem tetszik az irányítás, a vezetés, az autó mozgása...viszont az iR-ben hihetően viselkedik csak nem tetszik.
Itt a Focus...az egy katyvasz valami, semmi köze semmihez. Ilyen az iR-ben nincs.
A CARS-nál nekem olyan érzésem van néha mintha mittomén hogy volt régen, triggerelve lennének bizonyos dolgok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
Érdekes! A kerékkopás monitorozásáról továbbra sem esik szó. Számomra ez egész egyszerűen érthetetlen! Miért nem lehet legalább a harmadik nagyobb update-el egy egyértelműen fontos értéket láthatóvá tenni, amit gyakorlatilag szinte az összes third party alkalmazással meg lehet jeleníteni. Akkor annyira bonyolult csak nem lehet, hogy maga a fejlesztő ne tudná megcsinálni és megjeleníthetővé tenni HUD formájában. Azt meg gondolom csak nem várják el, hogy ezért fogja be az ember az okostelefonját, tablet-jét, vagy ha nem áll rendelkezésre akkor vásároljon ilyen eszközt és erre használatos alkalmazást (mert a valamire valók ebből is fizetősek), hogy ezt a szerintem fontos dolgot figyelemmel tudja kísérni. De még ha így is lenne, amit nem gondolok, akkor mi a helyzet a PS és XBOX játékosokkal, multiplatform játékról lévén szó, ahol ez a megoldás szóba sem jöhet?
Persze sok okos (nem itt) belebeszéli, hogy ezt érezni kell, meg hogy az igazi autókban sincs erről visszajelzés. Persze, hogy nincs, úgy mint a legtöbb esetben a terhelődés irányáról, a G erőkről, gáz és fékpedálok állásáról, ideális ívről, amik mégis helyet kaptak a játékban. No meg ennek tekintetében az pl. rFactor 2 egy gagyi árkád játék lehet csak hiszen ez dolog nyomon követhető.
Kitesztelni a gumikopást minden kategóriára vonatkozóan, kopási szorzótól, és autóbeállítástól függően majdhogynem lehetetlen, és még akkor ott vannak a nem kitesztelhető elfékezések és egyéb események amik erre kihatással lehetnek és összefüggésbe hozhatók. Arról nem is beszélve, hogy ez egy update-el akár meg is változhat, mint legutóbb az FFB és akkor oda a sok belefektetett órának, már ha valakinek lenne erre egyáltalán ideje, türelme.

Még Ian Bell is így nyilatkozott erről a hivatalos fórumon lassan két hónapja és mégsem történt semmit. Ja, de igen, bejelentették a 2. részt <#ravasz1>

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.06.25. 14:46:22

iR... Épp mostanában ugrottam be egy-két versenyre. Azzal a mazdával, ami ilyen kezdő verda vagy nem tudom. Hát ott simán csónak-szimuláció van, nem tudom a többi autó milyen, de ha ez a hc, akkor a CARS teljesen rendben van mindenhogy... Hangsúlyozom: nem tudom, a komolyabb gépek milyenek, de az a kis mazda vicc-osztály, ha nem tudnám, hogy iR, szétfikáznám. 😄 (Így is. 😄)

lac coo
En nem banom mit szamol, a sok gagyisagot javitsak ki azt jol van, ne a folytatason porogjenek, meg ne a kamu patchnote okat toljak kifele !

sertrex
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor hetente jönnének a szimulátorok. Nem véletlen, hogy évekig kotlanak egy ilyen programon. Kérdezd meg a fejlesztőket, hogy iR-ben miért egy évig vagy többig készül egyetlen egy autó! <#confused>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.25. 08:15:25

Ennyit arról, hogy mennyi mindent számol a brutál fizika... ők sem tudják, hogy mit eredményez... <#idiota>
A lényeg, hogy számol...

sertrex
Olvastam fórumon, hogy nem is direkt az FFB-n piszkálódtak, hanem valami olyasmin, ami kihatással volt az FFB-re is. Ezért nem is tudták egyből, hogy mi van az FFB-vel. <#nemtudom>

Danecay
Ennyit írnak a FFB-el kapcsolatban csak:

* Fixed an issue in Force Feedback calibration that would prevent a player from setting "Soft Clipping (Half Input)" back to 0 after modifying it from the original value.

Hát ha ennyi elég<#nemtudom>

sertrex
12-én jött az 1.4. Azóta nem jött semmi. Valamit elb@szarintottak az FFB-vel. A korábbi nagyobb hibákat se igen javította az 1.4. Elég hosszú volt a lista, #13257 de nem igazán történt átütő javulás, legalábbis, amiket én szoktam használni a rosszabb FFB-n kívül nagy változást nem tapasztaltam.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.24. 20:27:00

barcalaci84
gondolom nekem is most járhat 1.4-nél...😊azt nem tudom h 2-3 hete hol tartottam, most gondolom a steam a legfrissebbre frissítette...
azt se nagyon értettem h mi a túróért kellett újra beállítani a kormányomat, pedálokat stb...steam felhő is ki van/volt kapcsolva mégis elmászott minden mintha most indítanám először a játékot...
Alexease
Javitottak nehany dolgot (a log a forumon), belenyultak az FFB-be is, kicsit jobb lett, de alapbol "elrontottak"😉 Rossz erteket rtak valahova, 10%-os tyre-force-szal kell hasznalni. Vagy valami ilyesmi😊
A toltes kiakadas uj, nekem is csinalja.
sertrex
Milyen frissítésre gondolsz? Az 1.4 volt az utolsó.

barcalaci84
nem voltam pár hétig, látom jött pár frissítés is...
gondoltam megyek pár online versenyt... de h minden második versenynél a loadingnál beakad a játék azért kritikán aluli...az ffb is megváltozott?
volt valami javulás is a patchekkel vagy ez már csak egyre szarabb lesz?😊
sertrex
Ők az SMS.
Természetesen az alkalmazottak nincsenek itt feltüntetve. Még az is lehet, hogy az alkalmazottakat a WMD-hez veszik fel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.24. 18:17:29

Ezt találtam, de ez sem mond sokat róla. Állítólag a most zajló munkaerő-felvételekkel bővülnek olyan 100 fő körülire.
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.06.24. 17:47:37
Adam Jonas
Hány főből áll az SMS egyébként, nincs valami infód róla?

A 2.0-s verzió tervezett changelogja. Nem, ez még nem a Project Cars 2, csak az 1. <#fogmosas>
Az ilyen túlbiztosított hülyeségektől mindig kiráz a hideg. Van egy másik oldal is, ot p. személyi okmányok másolatát kell feltölteni ahhoz, hogy vásárolhass. Nálam az ilyenek azonnal felejtősek, akkor már inkább a Steam, amennyit én premier játékokat vásárolok, simán kipengetem a teljes árat azokért.

Én megadtam a kártyásmobil számomat neki. Abból vajon mit süt ki egy adathalász? 😄DD

De csak azért kéri el, hogy visszahívjon, bemond egy négyjegyü kódot amit be kell írni az alsó négyzetben, hogy biztos te vagy aki a Paypalra akar bejelentkezni. És onnan enged tovább Paypalra, ahol már a megszokott módon jelentkezhetsz be.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.24. 10:08:28

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
biztos jó, csak én vagyok parás, de egy akármilyen oldal ne kérje már előre a telszámom, meg a kártya kódját, anélkül, hogy a paypallon lennék 😊))

Sokan innen vették a CARS-t is. Én is vettem már valamit innen, de most nem tudom fejből, hogy mit. De ha probléma lett volna, arra emlékeznék. 😊)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 18:14:10

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Ez mennyire megbízható oldal? Hogy tudja ekkora kedvezménnyel adni?

lac coo
En megveszem elore mert kell a femdoboz furoszaraknak, a Carse nem valt be 😊

Danecay
Én ez esetben is maradok inkább a post order-nél 😊

Alexease
KOSZI! Ennyit azert mar tuti meger😉 Amugy is minden paratlan evben veszem meg, eppen most lenne aktualis.
Vicces olvasni egyesek véleményét a bejelentés kapcsán...
Egy pillanatra lépjünk ki az átlagos játékos szerepéből, és vizsgáljuk meg a dolgot más oldalról is. A standard AAA címek esetén a kiadók finanszírozzák a játékokat, és naív lenne azt gondolni, hogy ha kijött mondjuk a Call of Duty új része, ne feküdne rá rögtön(!) az új részre a fejlesztőstúdió. A CoD olyan szempontból is jó példa, hogy az egyes részeket ha jól tudom, 2-3 fejlesztőstúdió készíti, és "rotációs" alapon jönnek ki az új részek, ergo az egyes stúdióknak 2-3 évük van az új rész elkészültéig. Csakhogy ez sokak számára nem feltűnő, mivel az Activision nevéhez kötik a sorozatot, az meg minden évben kipakol egy részt, ergo a folytonosság megvan, átlagos bamba gamer meg nem foglalkozik vele, melyik stúdió kalapálta össze az aktuális részt.
A Slightly Mad Studios nem bújt kiadó mögé, ők nyílt kártyákkal játszanak. Ahhoz, hogy kijöjjön a Project Cars 2 mintegy 3 év múlva, már most neki kell feküdni a dolognak. Csak mivel itt nincs kiadó, amelyik elmaszatolja ezt a dolgot, valamint marketing-szakértők siserehada, hogy megszakártsák, mikor kell az ilyet bejelenteni, így ők megtették az első lépést, nyíltan. Nem kell emögé olyasmit látni, hogy magára hagyják a frissen megjelent címüket, meg ilyesmit - az érdemi munka úgyis később kezdődik, most inkább a szervezés zajlik. Addig a többiek reszelik tovább az első részt.
Ami pedig a bugokat illeti, említenék pár címet: Battlefield 4, The Witcher 3, Watch_Dogs, Assassin's Creed: Unity, Batman: Arkham Knight, Assetto Corsa, The Crew, Carmageddon: Reincarnation, Mortal Kombat X, Dying Light... Mind meglehetősen bugos volt megjelenéskor. És persze még lehetne sorolni az ilyen bogárfesztivál rajtokat. Egyszerűen a mai játékok olyan komplex rendszerré váltak, hogy egy alapos tesztelés sem feltétlenül mutat meg minden hibát - aztán jön a nagy és őszinte csodálkozás a fejlesztők részéről, hogy és ezt most hogy? Kedves játékostársaim, annak az időnek, amikor egy-egy gamer újságíró szétcikizhetett egy-egy játékot egy-két apróbb hiba miatt már kb. 10 éve vége! Ma már hatványozottan igaz az a mondás, hogy egy programot nem lehet befejezni, csak abbahagyni. És persze a családot etetni kell, a számlákat kifizetni - végsősoron a fejlesztő is csak ember, a stúdióvezető is, és bár ott a játék iránti szenvedély (mert azért józan ésszel ilyesmibe belevágni... 😄DD ), de ugyanakkor üzlet és megélhetés is egyben.
Első körben kikapcsolnám a Steam felhőt. Ha még nem tetted meg. Ha igen. Áj dunno. 😊)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 15:29:16

Te lehet. De én....? 😊)

Na, tessék. Nekem soha nem csinál ilyeneket. Ezek mind egyéni user gondok-problémák szerintem.

bpeti72
sziasztok
Azt tudja valaki miért lép ki majdnem minden verseny után a játék magától? (steam letöltés)

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Egy-két kanyar meg tud azért tréfálni, a FB-t eléggé dobálja az aszfalt. Az tény, hogy a pálya kb. 90%-ban padlózol. 😄 Szerintem az említett 3 másik pályán is könnyedén el lehet picsázni az AI-t.

Na jó. De ez nem is a legnehezebb pálya, talán, ha egy furfangos rész van rajta, a többi részen formulával full gázon végig lehet menni. 😊)
Csináld ezt meg Monacoban, Nürburgringen, Hockenheimen! 😄DD
Amúgy én is szeretek itt száguldozni. Még gokarttal is nyomattam itt. 😊)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 14:50:49

Volt itt pár hozzászóló, aki kifogásolta, hogy köröket kap az AI-tól. Na most ha ettől az AI-tól valaki köröket kap, akkor talán ne a játékban keresse a hibát, csak ezt akartam szemléltetni.

Star wars pod racer <#idiota>
tök jó ahogy 200méteren 300-at versz a többire, egy körön 15 előzés tök valós...
Mondjuk én örülnék, ha ilyen lenne élőben a Forma1 <#fogmosas>

A "játszhatatlan" CARS 18 körös versenyen, AI 100%-on, helpek ki. Annyi az összes gáz, hogy az AI még 100%-on is könnyedén verhető, ja, meg lekőrözéskor is "versenyeznek". De ennyi a probléma.

Persze ez is igaz, és logikus is <#kacsint>

Még nagy LFS időszakomban tapasztaltam meg a nyár hatását a szimulátorozásra. Nem mondom, hogy teljesen leáll a dolog, de alaposan megcsappan.

Nagyon csalóka ám, hogy milyen élet van a topicban. A GTR Masters fun futamain mindig teltház van (24 ember). Függetlenül attól, hogy egyik fórum AC topicjában sincs egyetlen hozzászólás se, ...se futam előtt se futam után, ...se pro se kontra, ...se éljenzés se anyázás...semmi.<#nemtudom>
Valamint a GTR masters rank listában 285 embernek van mért köre valamilyen kombóval, és látszik, hogy minden nap jönnek újak új idők új rekordok...
Szinte minden este felmegyek valamelyik nyílt AC szerverre ahol sokan vannak, és mindig találkozom magyarokkal is. (Néha olyan intelligens gárda jön össze, mintha szervezett bajnokság lenne)
Szóval számomra is érdekes, hogy a topicok üresek, de hidd el, hogy nagy élet van... Igaz lehet ez bármi más játékra is.. iracing topicban sincs nagy élet, pedig biztos azt is tolják sokan.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.23. 11:31:28

Onikaan