Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regen a bunugyi hirekben kirtak hogy L. Otto (bar "tudtuk", hogy valszeg Lakatos😛). De ma mar azt sem irhatjak ki, hogy L. Hozearmando, mert annyira egyertelmu a dolog "kirol szol";DDD
Egyébként leírtam, hogy úgy kimondottan egy autóról mondtam véleményt, erre jössz egy másik autóval. 😄 <#idiota>#idiota> Istenkém... És de, ez a mazda egy rakás fos a bólogatós csónakázásával, ez a véleményem, lehet rajta megfeszülni. 😄 Nem is tudtam, hogy léteznek iRTrollok, érdekes megfigyelési alap leszel...
Heti 30 óra, ha ráérsz? Az napi több, mint 4 óra. Na, ez a l.o.l. de vastagon.

Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.25. 19:58:23
Je suis blanc et européenne!

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 19:48:01
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.25. 19:31:15
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
lol
Ülj már bele a cadillacbe😄
Ájrészinges vagyok de mivel nincs most rá heti 20-30 óra nem is megyek versenyt csak practice
Mond már meg hogy hívnak rá keresnék milyen eredményt futottál😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2015.06.25. 19:24:22
iracing the 'real' race.
Véleményem szerint a játékosok a HC-k, nem a játékok. No offense! Senki ne vegye magára. 😊)
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
A CARS-ban én abban sem vagyok biztos hogy minden frankón működik-e azon belül amit számol, egyfelől összességében nem tetszik az irányítás, a vezetés, az autó mozgása...viszont az iR-ben hihetően viselkedik csak nem tetszik.
Itt a Focus...az egy katyvasz valami, semmi köze semmihez. Ilyen az iR-ben nincs.
A CARS-nál nekem olyan érzésem van néha mintha mittomén hogy volt régen, triggerelve lennének bizonyos dolgok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze sok okos (nem itt) belebeszéli, hogy ezt érezni kell, meg hogy az igazi autókban sincs erről visszajelzés. Persze, hogy nincs, úgy mint a legtöbb esetben a terhelődés irányáról, a G erőkről, gáz és fékpedálok állásáról, ideális ívről, amik mégis helyet kaptak a játékban. No meg ennek tekintetében az pl. rFactor 2 egy gagyi árkád játék lehet csak hiszen ez dolog nyomon követhető.
Kitesztelni a gumikopást minden kategóriára vonatkozóan, kopási szorzótól, és autóbeállítástól függően majdhogynem lehetetlen, és még akkor ott vannak a nem kitesztelhető elfékezések és egyéb események amik erre kihatással lehetnek és összefüggésbe hozhatók. Arról nem is beszélve, hogy ez egy update-el akár meg is változhat, mint legutóbb az FFB és akkor oda a sok belefektetett órának, már ha valakinek lenne erre egyáltalán ideje, türelme.
Még Ian Bell is így nyilatkozott erről a hivatalos fórumon lassan két hónapja és mégsem történt semmit. Ja, de igen, bejelentették a 2. részt <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2015.06.25. 14:46:22
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.25. 08:15:25
A lényeg, hogy számol...
* Fixed an issue in Force Feedback calibration that would prevent a player from setting "Soft Clipping (Half Input)" back to 0 after modifying it from the original value.
Hát ha ennyi elég<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.24. 20:27:00
azt se nagyon értettem h mi a túróért kellett újra beállítani a kormányomat, pedálokat stb...steam felhő is ki van/volt kapcsolva mégis elmászott minden mintha most indítanám először a játékot...
A toltes kiakadas uj, nekem is csinalja.
gondoltam megyek pár online versenyt... de h minden második versenynél a loadingnál beakad a játék azért kritikán aluli...az ffb is megváltozott?
volt valami javulás is a patchekkel vagy ez már csak egyre szarabb lesz?😊
Természetesen az alkalmazottak nincsenek itt feltüntetve. Még az is lehet, hogy az alkalmazottakat a WMD-hez veszik fel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.24. 18:17:29
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.06.24. 17:47:37
De csak azért kéri el, hogy visszahívjon, bemond egy négyjegyü kódot amit be kell írni az alsó négyzetben, hogy biztos te vagy aki a Paypalra akar bejelentkezni. És onnan enged tovább Paypalra, ahol már a megszokott módon jelentkezhetsz be.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.24. 10:08:28
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 18:14:10
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Egy pillanatra lépjünk ki az átlagos játékos szerepéből, és vizsgáljuk meg a dolgot más oldalról is. A standard AAA címek esetén a kiadók finanszírozzák a játékokat, és naív lenne azt gondolni, hogy ha kijött mondjuk a Call of Duty új része, ne feküdne rá rögtön(!) az új részre a fejlesztőstúdió. A CoD olyan szempontból is jó példa, hogy az egyes részeket ha jól tudom, 2-3 fejlesztőstúdió készíti, és "rotációs" alapon jönnek ki az új részek, ergo az egyes stúdióknak 2-3 évük van az új rész elkészültéig. Csakhogy ez sokak számára nem feltűnő, mivel az Activision nevéhez kötik a sorozatot, az meg minden évben kipakol egy részt, ergo a folytonosság megvan, átlagos bamba gamer meg nem foglalkozik vele, melyik stúdió kalapálta össze az aktuális részt.
A Slightly Mad Studios nem bújt kiadó mögé, ők nyílt kártyákkal játszanak. Ahhoz, hogy kijöjjön a Project Cars 2 mintegy 3 év múlva, már most neki kell feküdni a dolognak. Csak mivel itt nincs kiadó, amelyik elmaszatolja ezt a dolgot, valamint marketing-szakértők siserehada, hogy megszakártsák, mikor kell az ilyet bejelenteni, így ők megtették az első lépést, nyíltan. Nem kell emögé olyasmit látni, hogy magára hagyják a frissen megjelent címüket, meg ilyesmit - az érdemi munka úgyis később kezdődik, most inkább a szervezés zajlik. Addig a többiek reszelik tovább az első részt.
Ami pedig a bugokat illeti, említenék pár címet: Battlefield 4, The Witcher 3, Watch_Dogs, Assassin's Creed: Unity, Batman: Arkham Knight, Assetto Corsa, The Crew, Carmageddon: Reincarnation, Mortal Kombat X, Dying Light... Mind meglehetősen bugos volt megjelenéskor. És persze még lehetne sorolni az ilyen bogárfesztivál rajtokat. Egyszerűen a mai játékok olyan komplex rendszerré váltak, hogy egy alapos tesztelés sem feltétlenül mutat meg minden hibát - aztán jön a nagy és őszinte csodálkozás a fejlesztők részéről, hogy és ezt most hogy? Kedves játékostársaim, annak az időnek, amikor egy-egy gamer újságíró szétcikizhetett egy-egy játékot egy-két apróbb hiba miatt már kb. 10 éve vége! Ma már hatványozottan igaz az a mondás, hogy egy programot nem lehet befejezni, csak abbahagyni. És persze a családot etetni kell, a számlákat kifizetni - végsősoron a fejlesztő is csak ember, a stúdióvezető is, és bár ott a játék iránti szenvedély (mert azért józan ésszel ilyesmibe belevágni... 😄DD ), de ugyanakkor üzlet és megélhetés is egyben.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 15:29:16
Azt tudja valaki miért lép ki majdnem minden verseny után a játék magától? (steam letöltés)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Csináld ezt meg Monacoban, Nürburgringen, Hockenheimen! 😄DD
Amúgy én is szeretek itt száguldozni. Még gokarttal is nyomattam itt. 😊)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 14:50:49
tök jó ahogy 200méteren 300-at versz a többire, egy körön 15 előzés tök valós...
Mondjuk én örülnék, ha ilyen lenne élőben a Forma1 <#fogmosas>#fogmosas>
Valamint a GTR masters rank listában 285 embernek van mért köre valamilyen kombóval, és látszik, hogy minden nap jönnek újak új idők új rekordok...
Szinte minden este felmegyek valamelyik nyílt AC szerverre ahol sokan vannak, és mindig találkozom magyarokkal is. (Néha olyan intelligens gárda jön össze, mintha szervezett bajnokság lenne)
Szóval számomra is érdekes, hogy a topicok üresek, de hidd el, hogy nagy élet van... Igaz lehet ez bármi más játékra is.. iracing topicban sincs nagy élet, pedig biztos azt is tolják sokan.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.23. 11:31:28