• Alexease
    A hosszabb teszt nem jott ossze;) Majd 2 honapja nem raktam ossze a kormanyt, mast is kellett tesztelni:P
    Raadasul a CARS-csalad, hosszas nem elinditas utan, nullazza magat, extra macera ujra eletet lehelni belejuk: rossz felbontas (ha full HD, resetel a gep:P), kontroller, grafika, ki-belepegetes, CARS2-nel password elfelejtes..., a szokasos:D

A CARS2-nel ismet menurendszert faragnak, itt is sportot uznek belole, minden inditasnal (3-4 havonta:P) mas menurendszer van, ami ritkan mukodik rendesen (eger pozicionalas fake, gondolom kisfelbomtasra nem szamitanak:P).

A lenyeg: tudtam nenni 5-5 kort, 1-1 autoval ugyanazon a palyan. Vezetesre ugyan olyannak tunik, talan kicsit mintha a CARS2 mar jobb lenne FFB-ben (nem annyira effektes/kockas, lazabb atmenetek?!) es mintha az autot is "konnyebben" (gumi mukodes, ertelmesebben, erezhetobben, kicsit hosszabb atmenettel lehet korigalni) lehetne megfogni.

Persze, ez csak 1 autoval, 5-5 kor alatt, vagis nem sokat jelent. De mivel ranezesre ez meg hosszu szules lesz, igy lenyegtelen is.

Ami inkabb lenyeges, hogy a CARS1 is valtozott, mintha jobb lenne, az AC/iR/rF2 mellett "effektesnek" tunik, de boven jo, azonnal elveztem, sajnaltam is hogy nem hasznalom ki.

Persze, ez alapjan senki nem rohanjon megvenni a CARS GOTY verziot, de aki osszeszedettebb, egyben tudott jatekot/szimet szeretne (offline, onlien kozosseg gondolom a szokasos vagy arkadosabb lehet), kibirja a kjicsit macerasabb, szerteagazo beallitasokat es program tesztelest, es kicsit unja a "barkacs-jellegu", hianyos, korites-mentes AC/rF2-ot, egy "teszt verzio" kiprobalasa azert ajanlott:)