• fs9pilot
    Én is AC-s tábort erősítem.... Na de én nem fikázni jöttem ide, mielőtt valaki elkezdene szikkadt kilós kenyerekkel dobálni.
    Azt tudom rá mondani, hogy jó-jó, szódával elmegy. Igazából reálisan amiben többet nyújt mint az AC, az az időjárás, és a törésmodell. Én semmi másban nem láttam olyan látványos különbséget, na jó, talán a grafika. De a pCars grafikája nekem túl "játék", nagyon a Shift2-es időszakot idézi fel bennem sok ponton, (igen, tudom hogy a Shift sorozatot is ők csinálták), és nem ultra-lowon játszom. Lehet mondani azt is hogy mivel ez egy játék, milyen legyen a grafikája? Igaz, viszont ezen a ponton is nekem az AC sokkal természetesebb, megfelelő ppfilterrel szerintem gyönyörű grafika hozható ki belőle.

A fizika is fura.... Olyan.... Olyan nem is tudom... Szimes is meg nem is. Sokszor nevetségesen röhejesen (az milyen?!) viselkedik az autó. Néha úgy érzem mint ha egy 2,5 literes mirindás flakonon ülnék és meglöknének hátulról. Néha viszont egész élethű. FFB-t a pCars fórumról állítottam be, FFB tweak fájlokkal. Néha tényleg olyan érzésem van mint ha egy dobozban ülnék ami illeg-billeg ide-oda. Szárazon. Esőben relatíve élethű a fizika... Én csak azért hagyom fent, hogy ha akarok esőben vezetni akkor ebben megtehetem... A száraz pályás fizikája nekem egyáltalán nem jön be. Igaz, nincs tapasztalatom E-tron quattroval hogy-hogy kellene viselkednie, de szerintem egyszerűen "zsigeri" szinten tudja az ember hogy nagyjából miként kellene egy ilyen gépnek viselkednie, még ha életében nem is vezette. Utcai autókkal viszont van tapasztalatom, BMW-vel elsősorban. Összességében nekem az AC sokkal jobban tetszik, valahogy azt kapom tőle amit egy szimtől várhatok, fizika tekintetében... A pCars-t sem bántom, mert miért tenném. Szimplán csak az én szemszögemből írtam egy véleményt, és nem vagyok elvakult sem. Tudom jól, hogy az AC-nak is megvannak a hiányosságai, egyértelmű. pCars-nak is vannak előnyei az AC-val szemben, és fordítva is. Egy lazább körözgetéshez jó lehet a pCars, de a szimes élményt inkább az AC-tól kapom meg. :)

Ui.: Az esős vezetés az viszont nagyon tetszik.....