19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Timbu #14876
-
ozoli78 #14875 jól sejtettem 
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.10. 18:57:58 -
Ez marha jó! :) -
Hát ezt megkaptam. :DDD -
ozoli78 #14872 Igazad van meg hajlok nagysagod előtt.
Remélem ha be kell csavarni egy égőt nem hívsz szerőlt :D -
-
ááá lutri attól függ hol zárják a topikot :)) -
Goodwood Revival 2016 - 9-11 September 2016 - LIVE STREAM -
Can you beat European Le Mans Champ’ Charlie Robertson 'round Oulton Park? -
Szerintem 2:1-nél nem ér többet. Ez szinte biztos. :)))) -
Nalam lehet fogadni, 50000:1 hez aranyban, higy Sertexe lesz az utolso hsz a temaban ! :))) -
Egy kis szórakozás belefér. Szívesen nézem a vergődésed. :DD -
ozoli78 #14864 Na latom ez az eleted kis streber :D -
Ja, még annyit, mielőtt összemosnád. Nem az iR-osokra írtam, hogy sznobok, hanem rád és a hozzád hasonló kis arrogáns pöcsökre, akik próbálják utánozni a valóban komoly szimulátorosokat és attól, hogy iR-oznak már igazi szimeseknek képzelik magukat.
-
Aha. Igazad van. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!iR=ájÁR fonetikusan, mert ugye "ájrészing". Tehát nem ájÁr-es.) Nem megy ez neked ne erőltesd.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.10. 09:05:19 -
ozoli78 #14861 oda írok ahova akarok , majd pont egy ilyen stréber kocka mondja meg mikor mit írhatok
gyere csak a sznob iR-esek (nem os) közé :D
ja és ezt a rakás szart megvettem kifizettem érte a 10 000 ft ot és kaptam cserébe egy használhatatlan szart
na ez a lehúzás
ugy hogy ian bell vagy ki a tököm elmehet a picsába
pkársz kettő kell nektek majd azzal is jól beszopjátok :D
Ja igen te kötekedtél ugy hogy pszt...
befejeztem
-
Ja, igen! Ezt hol olvastad? 
"Azert latszik te sem bovelkedsz benne ,mert a jo helyes iras nem egyenlo a magas iq val :)"
Olvasd el újból és láthatod az IQ rész már külön bekezdés.
Szövegértés.
-
"A hazai tálentumok nem pazarolják ilyen szarra az idelyüket. :)
Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak :D"
Szerintem neked nem kellene különösebben frusztrációról társalognod. Nem volt ma kivel összeveszni? Látod itt a különbség. Attól érzed magad juniknak, hogy te egy másik játékkal tolod? Ezt te hogy hívnád? Nem tetszik a CARS? Akkor mi a f@szt keresel itt? Ahhoz, hogy én is ilyet csináljak és mondjuk átmenjek az iR topikba trollkodni, le kelle mennem a te szintedre, de sajnos ahhoz egy egész bányafelszerelés kellene.
De hogy a szimulátoroknál maradjunk. Én legalább nem hiszem, hogy ez több egy játéknál. Amúgy meg szeretek játszani. Aki többet gondol e mögé annak némi pszichológia problémával kell megküzdenie és minél előbb szakorvoshoz fordulnia. :D
Ebből is látszik, hogy még a szövegértéseddel is probléma van, hogy a lényeget elvétetted. A talentumon volt a lényeg, aki még rendesen írni se tanult meg.
Azért ennél picivel több kell az autóversenyzéshez, nem elég sznob iR-osnak lenni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 16:08:38 -
ozoli78 #14858 Azert latszik te sem bovelkedsz benne ,mert a jo helyes iras nem egyenlo a magas iq val :)
Megfigyeltem akik belekotnek masba a helyesiras miatt azoknak valami mas frusztraciojuk van nem talalnak fogast a masikon csak ezt,geci lassuak vagy benak vagy nem is tudom csak hogy a sim nel maradjunk
Te meg elterelted a szot a hőn szeretett rakas szar jatekodról :D
-
Azért eladni már, ne adj el belőle. :D -
ozoli78 #14856 elég nekem ez az iq :D
-
Az nem sok, nulla, eleg unalmas:D Es meg vastag is, asztal laba ala sem jo:) -
De ebben gondolom nem sok kep van ....:) -
Egy olyan platformon, ahol írásos kommunikáció folyik, eléggé be lehet tájolni valakit a stílusa, helyesírása alapján. BTW, a "bele gondolsz" is úgy íródna helyesen, hogy - belegondolsz -. :) Tehát az igekötőkkel is gondok vannak. Persze ehhez tudni kell, hogy mondaton belül melyik az ige. ;)
Azt is olvastam valahol, hogy bizonyos IQ szám alatt teljesítő emberek, agresszióval, arroganciával próbálják elfedni a hiányosságukat. Vagy csak egyszerűen kiakarják magyarázni magukat, amitől még inkább szánalmas helyzetbe hozzák magukat.
Például ilyen, olcsó húzásokkal, gondolván, hogy így elterelik magukról a figyelmet. LOL!!!!
"Multkor olvastam itt valakitől , hogy azt lenézi aki nem tud helyjesen írni vagy valami ilyjesmit mondott.
Lol :) "

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 11:56:26 -
Sot, van aki meg hasznalLYA is 
De azret nem vagyok grammar nazi :D
Sot...
-
ozoli78 #14851 Amugy ha bele gondolsz ez az elipszilonos pontos j egy nagy szopatás :D
Aki kitalálta azt kellene elmegyógyintézetbe zárni.:D
Multkor olvastam itt valakitől , hogy azt lenézi aki nem tud helyjesen írni vagy valami ilyjesmit mondott.
Lol :) -
Beszarok, tenyleg letezik !
De hat ha ok se tudjak hogy kell irni, mert mar tizedszer futnak neki, en honnan tudjam ? :) -
ozoli78 #14849 Lyogos :D
Kurvara leszarom ez csak rgy szaros forum baszod :D
Mongyuk neked lehet nem :D -
-
Ez a helyesiras konyv , ez tenyleg letezik ? En meg sose lattam . :) -
Lya! Akkor én kérek elnézést.
-
Lyo ez, nem hujeseg, valszeg lyobban tudlya, lyon a MHSZ 13. kiadasa, az adlya malyd az uly ijen szabajokat ;)
-
???"...idelyüket..."???
Talán idejüket. 
Tálentumok, mi? :DDD -
ozoli78 #14843 A hazai tálentumok nem pazarolják ilyen szarra az idelyüket. :)
Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak :D
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.09. 09:09:05 -
Under The Skin Of Chevrolet's Corvette C7.R
-
-
:)))) -
Köszi. Remélem most már elkezdenek szivárogni a hírek. Egy kicsit már megbántam, hogy erre nem fizettem be. Meg egy kicsit örülök is, hogy nem.
-
Van egy GOLD nevu build, ami a szokasos program, es van egy masik, valami fejtesztoi, kerdes-valasz, chat vagy hasonlo verzio, nem probaltam ki ;) Gyorsan toroltem, felidegesitett mert nem jutottam el odaig, hogy legalabb beuljek egy autoba (total bugos a kontroller allitas, az egyszeru G25-tel szenvedett). -
"Important: You can now choose between to build types!"
Ezt most láttam CARS2 fórumon, csak nem tudom megnézni mi ez, mert nem vagyok tag. :(
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.03. 09:36:25