19801
  • Timbu
  • ozoli78
    jól sejtettem
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.10. 18:57:58
  • sertrex

Ez marha jó! :)
  • sertrex
    Hát ezt megkaptam. :DDD
  • ozoli78
    Igazad van meg hajlok nagysagod előtt.
    Remélem ha be kell csavarni egy égőt nem hívsz szerőlt :D
  • lac coo
  • b-type
    ááá lutri attól függ hol zárják a topikot :))
  • sertrex
    Goodwood Revival 2016 - 9-11 September 2016 - LIVE STREAM
  • sertrex
    Can you beat European Le Mans Champ’ Charlie Robertson 'round Oulton Park?
  • sertrex
    Szerintem 2:1-nél nem ér többet. Ez szinte biztos. :))))
  • lac coo
    Nalam lehet fogadni, 50000:1 hez aranyban, higy Sertexe lesz az utolso hsz a temaban ! :)))
  • sertrex
    Egy kis szórakozás belefér. Szívesen nézem a vergődésed. :DD
  • ozoli78
    Na latom ez az eleted kis streber :D
  • sertrex
    Ja, még annyit, mielőtt összemosnád. Nem az iR-osokra írtam, hogy sznobok, hanem rád és a hozzád hasonló kis arrogáns pöcsökre, akik próbálják utánozni a valóban komoly szimulátorosokat és attól, hogy iR-oznak már igazi szimeseknek képzelik magukat.
  • sertrex
    Aha. Igazad van.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    iR=ájÁR fonetikusan, mert ugye "ájrészing". Tehát nem ájÁr-es.) Nem megy ez neked ne erőltesd.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.10. 09:05:19
  • ozoli78
    oda írok ahova akarok , majd pont egy ilyen stréber kocka mondja meg mikor mit írhatok
    gyere csak a sznob iR-esek (nem os) közé :D

ja és ezt a rakás szart megvettem kifizettem érte a 10 000 ft ot és kaptam cserébe egy használhatatlan szart
    na ez a lehúzás
    ugy hogy ian bell vagy ki a tököm elmehet a picsába

pkársz kettő kell nektek majd azzal is jól beszopjátok :D

Ja igen te kötekedtél ugy hogy pszt...

befejeztem
  • sertrex
    Ja, igen! Ezt hol olvastad?

"Azert latszik te sem bovelkedsz benne ,mert a jo helyes iras nem egyenlo a magas iq val :)"

Olvasd el újból és láthatod az IQ rész már külön bekezdés. Szövegértés.
  • sertrex
    "A hazai tálentumok nem pazarolják ilyen szarra az idelyüket. :)
    Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak :D"

Szerintem neked nem kellene különösebben frusztrációról társalognod. Nem volt ma kivel összeveszni? Látod itt a különbség. Attól érzed magad juniknak, hogy te egy másik játékkal tolod? Ezt te hogy hívnád? Nem tetszik a CARS? Akkor mi a f@szt keresel itt? Ahhoz, hogy én is ilyet csináljak és mondjuk átmenjek az iR topikba trollkodni, le kelle mennem a te szintedre, de sajnos ahhoz egy egész bányafelszerelés kellene.
    De hogy a szimulátoroknál maradjunk. Én legalább nem hiszem, hogy ez több egy játéknál. Amúgy meg szeretek játszani. Aki többet gondol e mögé annak némi pszichológia problémával kell megküzdenie és minél előbb szakorvoshoz fordulnia. :D
    Ebből is látszik, hogy még a szövegértéseddel is probléma van, hogy a lényeget elvétetted. A talentumon volt a lényeg, aki még rendesen írni se tanult meg.
    Azért ennél picivel több kell az autóversenyzéshez, nem elég sznob iR-osnak lenni.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 16:08:38
  • ozoli78
    Azert latszik te sem bovelkedsz benne ,mert a jo helyes iras nem egyenlo a magas iq val :)
    Megfigyeltem akik belekotnek masba a helyesiras miatt azoknak valami mas frusztraciojuk van nem talalnak fogast a masikon csak ezt,geci lassuak vagy benak vagy nem is tudom csak hogy a sim nel maradjunk

Te meg elterelted a szot a hőn szeretett rakas szar jatekodról :D
  • sertrex
    Azért eladni már, ne adj el belőle. :D
  • ozoli78
    elég nekem ez az iq :D

• Alexease
    Az nem sok, nulla, eleg unalmas:D Es meg vastag is, asztal laba ala sem jo:)
  • lac coo
    De ebben gondolom nem sok kep van ....:)
  • sertrex
    Egy olyan platformon, ahol írásos kommunikáció folyik, eléggé be lehet tájolni valakit a stílusa, helyesírása alapján. BTW, a "bele gondolsz" is úgy íródna helyesen, hogy - belegondolsz -. :) Tehát az igekötőkkel is gondok vannak. Persze ehhez tudni kell, hogy mondaton belül melyik az ige. ;)
    Azt is olvastam valahol, hogy bizonyos IQ szám alatt teljesítő emberek, agresszióval, arroganciával próbálják elfedni a hiányosságukat. Vagy csak egyszerűen kiakarják magyarázni magukat, amitől még inkább szánalmas helyzetbe hozzák magukat.
    Például ilyen, olcsó húzásokkal, gondolván, hogy így elterelik magukról a figyelmet. LOL!!!!
    "Multkor olvastam itt valakitől , hogy azt lenézi aki nem tud helyjesen írni vagy valami ilyjesmit mondott.
    Lol :) "

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.09. 11:56:26
  • Alexease
    Sot, van aki meg hasznalLYA is
    De azret nem vagyok grammar nazi :D Sot...

• ozoli78
    Amugy ha bele gondolsz ez az elipszilonos pontos j egy nagy szopatás :D
    Aki kitalálta azt kellene elmegyógyintézetbe zárni.:D

Multkor olvastam itt valakitől , hogy azt lenézi aki nem tud helyjesen írni vagy valami ilyjesmit mondott.
    Lol :)
  • lac coo
    Beszarok, tenyleg letezik !
    De hat ha ok se tudjak hogy kell irni, mert mar tizedszer futnak neki, en honnan tudjam ? :)
  • ozoli78
    Lyogos :D
    Kurvara leszarom ez csak rgy szaros forum baszod :D
    Mongyuk neked lehet nem :D
  • sertrex

• lac coo
    Ez a helyesiras konyv , ez tenyleg letezik ? En meg sose lattam . :)
  • sertrex
    Lya! Akkor én kérek elnézést.
  • Alexease
    Lyo ez, nem hujeseg, valszeg lyobban tudlya, lyon a MHSZ 13. kiadasa, az adlya malyd az uly ijen szabajokat ;)
  • sertrex
    ???"...idelyüket..."??? Talán idejüket.
    Tálentumok, mi? :DDD
  • ozoli78
    A hazai tálentumok nem pazarolják ilyen szarra az idelyüket. :)
    Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak :D
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.09. 09:09:05
  • sertrex
    Under The Skin Of Chevrolet's Corvette C7.R

• sertrex
  • sertrex

:))))
  • sertrex
    Köszi. Remélem most már elkezdenek szivárogni a hírek. Egy kicsit már megbántam, hogy erre nem fizettem be. Meg egy kicsit örülök is, hogy nem.
  • Alexease
    Van egy GOLD nevu build, ami a szokasos program, es van egy masik, valami fejtesztoi, kerdes-valasz, chat vagy hasonlo verzio, nem probaltam ki ;) Gyorsan toroltem, felidegesitett mert nem jutottam el odaig, hogy legalabb beuljek egy autoba (total bugos a kontroller allitas, az egyszeru G25-tel szenvedett).
  • sertrex
    "Important: You can now choose between to build types!"

Ezt most láttam CARS2 fórumon, csak nem tudom megnézni mi ez, mert nem vagyok tag. :(
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.03. 09:36:25