19801
  • Totti5
    Raknak bele hangokat is?

90%ban ez miatt nem játszom. Fájdalmasan gyenge. Beletették az Indycart is, de a hangja... mondjuk anélkül hogy a valódi hangokat digitalizálnák ez sosem lesz jó, akármennyire kreatív ott valaki és keveri a meglévő hangokból az újakat. Azok pocsékak.
  • Alexease
    Miert, meg akarod venni megyeszer?!:) A te penzedet mar megkaptam:DDD
  • lac coo
    Van egy erzesem, az en penzemen nem itt fogsz gazdagodni ! :))

Amugy Az Univerzum Orkos Legjobb Jateka cimet mikor kapja meg ....?:)
  • Alexease
    Latom, kezd valami ujraszervezodni, ami jo hir, nem mintha hasznalnam, de a program azert megerdemelne.
    Van sajat banner is, ami rafert a topicra, meg az enyeb volt "beragadva" egy joideje;)

Es korabbi hir: project-cars-game-year-edition-announced
    Ami esetleg annyiban lehet biztato, hogy talan kicsit nagyobb patch-et tolnak melle (ha nem csak lehuzasra tervezik), lesz benne sok javitas es ujponsag, es ha meg eladasokat is produkalnak belole, meg penzt is kaphatunk belole;DDD
  • ElNano
    PROJECT CARS CLUB HUNGARY
    MAI PROGRAM:
    BRANDS HATCH - GT3 – 26 KÖR – REAL WHEATER

Ma délután-kora este ismét futam, szokás szerint a GT3-as autókkal, a népszerű Bands Hatch pálya GP nyomvonalán.

Röpke 26 kör, ezúttal „real wheater” időjárási körülmények között, tehát egyáltalán nem zárható ki semmi! Lehet, hogy lesz egy kis eső, esetleg leszakad az ég, de az is előfordulhat némi szerencsével, hogy átvészeljük égiháború nélkül. A kétszeres időgyorsítás minden esetre kicsit növeli az esélyéjét a változékonyságnak, így nem biztos, hogy azok vihetik el a legtöbb pontokat, akik szárazon eddig gyorsnak bizonyultak. Itt most bármi előfordulhat.

A program a már szokásosnak mondható módon alakul:
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 17:00
    Időmérő kezdete: 17:30
    Futam kezdete: 18:00
    Várható befejezés: 18:45

Szerver neve: pcarshun
    Jelszó: carsclubhun

Természetesen nem kötelező rögtön az elején beszállni a buliba, ha csak úgy érsz rá, akár az időmérő legvégén is csatlakozhatsz.

Minimális megszorításokkal kell számolni, hiszen nincs kötelező nézet, a gyári segítségek használhatók, kötelező kiállást sem kell beterveznetek, egyedül a váltónál nincs választási lehetőség, ez esetben csak a manuális megoldás játszik.

Ha érdekel egy magyar CARS-os közösség, ahol normális körülmények között lehet fair play versenyeken részt venni, akkor csatlakozz a csoportunkhoz, mindenkit nagy örömmel várunk.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.06. 08:14:49
  • Adam Jonas
    Free DLC-ként pedig jön a Mercedes AMG GT3.
  • sertrex
    WIN A PLAYSEAT® WITH PROJECT CARS!
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.05. 12:12:40
  • sertrex
    Project CARS – Game of the Year Edition Announced!

• sertrex
  • sertrex
  • ElNano
    Pár perce elérhető a Steam-en a legfrissebb CARS DLC, a US RACE CAR PACK. Ára egész barátságos. És persze innentől gurítható a legújabb ingyen verda is, az Aston Martin Vantage GT12.
  • ElNano
    Nem bunkóságból írom, de a leghatékonyabban és leggyorsabban akkor memorizálod a pályákat, ha egyszer és mindenkorra kikapcsolod a trackmap funkciót.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.01. 12:37:23
  • Roller75
    Sziasztok !
    Most kezdtem el játszani a progival és kérdezném, hogy a trackmap zoomolható vagy kicsinyíthető e valahogy a játékban, mert ha látnám a teljes pályát akkor talán kicsit előbb tudnám memorizálni ?! Segítségeteket előre is köszönöm.
  • SityiSXT
    Ezt most csöndben itt hagyom...

(Nem a játékot figurázza ki - a "versenyzőket")
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.03.01. 10:46:25
  • Danecay
    Ne is mond! Ma műszakiztattam a sajátomat :)
  • Hasselhoff72
    Valodi auto elhasznalodik, tankolni kell, gumi miegymas. Az sem elhanyagolhato hogy nincs restart meg flashback:))))))
  • Danecay
    Annyiért már valódi autót lehet venni valódi kormánnyal Full Real FFB-vel ami ténylegesen a gumikból és a felfüggesztésből számol mindent
  • ElNano
    A poén az, hogy ez nem a ragasztásnál esett ki. Az a betét tört el, a vége benne maradt a lyukban, egy kb. 2-3 mm-es rész... Tehát maga a fémbetét adta meg magát. Szerintem ez egyértleműen anyaghiba, nem is feszült a kormány. Az a gáz, hogy a boltról, ahol vettem, elég sok rosszat olvastam össze garancia ügyben, volt olyan srác, akit már két hónapja szopattak egy sima HDD-vel. Érdekes lesz. Ha kapok cserét, akkor azt szerintem el is passzolom és áprilisban veszek egy G29-et, vagy nem tudom, de TM már nem játszik nálam többet, az egyszer biztos. Biztos a drágább darabok már jobbak, de nincs kedvem 150-eket kiadni egy játékkormányért.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.29. 12:14:03
  • sertrex
    Ha cserélik, akkor utána figyelj arra, hogy ne húzd túl a felfogatást! Ha reccsen, akkor már kezd elválni a ragasztás és utána már csak az a kérdés mikor adja meg magát újra. Sajnos az olcsóságnak is megvan a hátránya és a többi 900°-os kormányhoz képest ez olcsónak számít. Remélem szerencséd lesz a cserével és az új tovább bírja majd.
  • ElNano
    Így jártam. Remélem cserélik gariba és nem kell rá heteket várni.
  • sertrex
    A vicc az egészben, hogy a minőség kárára oldották meg a 900°-ot. Az F430 FFB sokkal masszívabb, mint ez, igaz annál meg a felfogató csavar menetét szakítottam meg, de egy csavart könnyebb pótolni, mint egy kiszakadt házat. És ott volt még egy alternatív felfogatás, amit ennél nem látok az alján. A belsejét még nem láttam ennek a típusnak.
  • Alexease
    :/

En ezert is adok halat "akarminek", hogy az elso generacios G25 a mai napig mukodik. Sajnos egy hasznalhato, megbizhato, tartos kormany 100-tol indul, ami valszeg Logitech, es az meg mindig "csak" jatek kormany, nem egy Fanatec (bar azzal is vannak gondok, de ott a plusz ar nagyresze nem teljes egeszben a minosegre megy el).
  • ozoli78
    Csak meg sugom tipus hiba minden tm nél fenn al ez, a legszarabb felfogatasa a tm nek van.
    Latom utanna olvastal .
    Ennel a fosnál egy hasznalt g27 is jobb lett volna. :D
  • ElNano
    Én nem tudom, hogy ezeket a kormányokat milyen anyagokból rakják össze, de ez már röhej. A T150-esemnek szó szerint kitört a felfogató részének az anyacsavaros része, az, ami a képen látható, középen, ahová betekered a többit. Fogta magát és elengedett és kitört. Egy fém cucc. Azért ez kicsit durva, nem? Most vihetem vissza az egészet cserére, vagy ez nem garis hiba, vagy hogy? Ennek azért rohadtul kéne bírnia a strapát szerintem. Á, holnap viszem, ez hülyeség.

• ElNano
    11-en indultunk el, sajnos ismét akadtak olyanok, akik menet közben kiléptek. Ez lett a futam végeredménye:

• ElNano
  • ElNano
    Ma esti funrace:

Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.25. 09:36:44
  • ElNano
    A valós hibákról elég gyakran szót ejtek én is, szerintem ez világos. De az, hogy nincselég szerver és játékos, az fals megfigyelés, ez biztos. Nem kell elhinnem vagy nem elhinnem semmit, egyszerűen felmegyek a szerverkeresőbe és tömve van. Minimum 8-10 olyan szeró van, ahol tíznél többen vannak, aztán jön a többi, és a szerók fele tényleg üres. De azok legalul szoktak lenni, el sem jutsz odáig, mert közben úgyis találsz valamit. Érted, ezzel nem azt mondom, hogy hibátlan a cucc, de vannak rá játékosok. A gyerekbetegségeit tényleg nem nőtte ki a játék, vannak gondok éppen a multival is, ez is tény. De szerintem nagyon rosszkor mehettél fel, vagy nem tudom, mert nálam olyan még nem volt, hogy ne az általam leírt állapotokat találjam. Arról nem beszélve, hogy a WMD fórum multiplayer events nevű részében hemzsegnek a ligák, csoportok, kezdeményezések aki találni akar magának társaságot a játékra, az meg fogja találni. De persze azt is megértem, ha valakinek (sokaknak) egyáltalán nem jön be a CARS és csak felbassza magát rajta, megosztó egy cucc, az már biztos.
  • sertrex
    "Pedig azóta ott is volt pár javítás ,ha el akart volna állítódni,ezen része."

Igen, pont néhány patch után állítódott el. De ha több időd lenne játszani, a trollkodás helyett, akkor tudnád.
  • endy papp
    Ja Ja most vettem a játékot,még ismerkedek vele.......meg úgy mindennel ezen a világon.
    Ha már össze hasonlítás ,az AC-t is kb akkor indítottam el utoljára mikor ezt,egyszerűen nincs időm mostanában,ott ezt a részt meg se néztem,de a képembe tolta sorra a szervereket.
    Pedig azóta ott is volt pár javítás ,ha el akart volna állítódni,ezen része.
    Na részemről ennyi is ....az égész nem ér annyit amit már írtam róla.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.02.24. 19:12:42
  • hangacsi
    Ez engem is megszívatott már párszor.......
  • sertrex
    Ha rámész az online részre, nézd meg jobb oldalon a kereső szűrőnél, hogy mindegyik "any" állásban van-e!
  • endy papp
    Mikor én vasárnap délután fenn voltam nem volt egy sem.
    Többször is megpróbáltam ,lehet csak én kaptam ilyen játékot ami időnként nem mutatja a szervereket.
    Mennyivel is a megjelenés után....
    Ha ez városi legenda akkor az.
    Régebben is találkoztam ilyennel.
    Ezek szerint többek között ezeket a gyerek betegségeket sem nőtte ki....
    Ja a többi játéknál hogy hogy sem soha nem futok bele ilyenekbe...
    Na ezért is hanyagoltam eddig is és ezután is.
    Ja majd a PC 2........ja ja
    UI:majd legközelebb képekkel is illusztrálom hogy a nagyérdemű is elhiggye
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.02.24. 18:50:28
  • sertrex
  • sertrex
    PC

R3E

Nagyjából, de arányaiban ez az általános helyzet. Szóval tényleg nem itt kellene a városi legendákat terjeszteni.

Csak úgy még az AC-t is iderakom, kontroll csoportnak. :)))

AC
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.02.24. 17:52:50
  • ElNano
    Mondjuk ez ebben a formában ordas egy baromság. Minden esete egy halom szerver áll rendelkezésre, 10-15-20, nem ritkán még több játékossal szerverenként, Mondom: Minden egyes nap. Más kérdés, hogy többségében versenyezni képtelen idiótákból áll a társaság. Nem kéne a tényeket ennyire torzítani, mert úgyis érkezik a cáfolat.

Dino: Amikor még én néztem, nem igazán működött, akkor helyrerakták, nem szóltam.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.24. 17:40:57
  • SityiSXT
    Némi gondolkodás után meg is vettem belőle az AC Dream Pack 2-3-at...
  • endy papp
    Még mondja valaki nem érte meg az árát.
    Nálam is befigyelt a 18 euro
    Az meg hogy nem sok mindenre való.......nem érdekel.
    Vasárnap délután,pár hónap kihagyás után,(de nem e miatt üzemeltem be e kormit,az usb-be) na mondom online futok pár kört.
    Talán ez a "sok" javítás rendbe rakta.....
    Senki sehol semerre,nagy nehezen volt 1 szeró,de azon is csak 2 ember volt.
    Így hogy több hónapja el sem indítottam,semmit nem vesztettem
    Elindítottam a RRE,online több szerón is voltak rendesen,az fps is sokkal több és stabilabb a játék.
    Igaz többe fáj de legalább használható.
    Nem mondom hogy az az etalon,de véltem felfedezni javulást.
    Míg a pCarsnál,nem nagyon.
    De legalább haszon lett belőle,ahogy ígérték,ezért egy szavam nincs a készítők felé.
    Ez ilyen akinek nem jó ,nem játszik vele.
  • sertrex
    Mi bugos? Teljesen jó a link. És az oldalról is egyből a shopba linkel.
  • RepeszElek
    Ez a baj a pc-s játékokkal...

Folyton baszakodni kell vele, egy rakás pénzbe kerül egy új videokártya, mivel rengeteg hardver összeállítás létezik a játékokat sokkal nehezebben tudják optimalizálni rá a fejlesztők. Egyetlen egy előnye hogy grafikailag többet lehet kihozni belőle, de ahhoz kell egy gtx 970es kártya ami önmagába majdnem annyiba kerül mint egy xbox one vagy ps4 és a konzolok grafikáját sem lehet szidni az biztos!
    Nekem a project cars boxon sokkal stabilabb, tegnap is vagy 3 órán át online versenyeztem haverokkal minden gond nélkül, ráadásul áprilisban jön a dirt rally és az assetto corsa is.
    Én fanatec pedált, meg Thrusmaster kormányt és váltót használok, de ott van a jó öreg megbízható logitec márka is aminek szintén dicsérik a konzolokra készült g920-as kormányát szóval ugyan úgy lehet jó cuccokat kapni konzolra is.
    Miért nem váltotok konzolra?

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.24. 14:18:20