• Alexease
    Ezek null kilometeres termekek, elso generaciok, uj technika, valahol el kell kezdeni. Biztos vannak meg hatranyai es hianyossagai, de tuti, hogy az ujdonsag, erdekesseg es az a plusz amit nyujt, az ad annyi plusz dolgot es kompenzalja a kezdeti hianyossagait, hogy megis "megeri", jobb, hasznalhatobb, elvezetesebb tud lenni.

Lehet nem gomb panoramas, talan szukebb is mint 3 jo nagy monitor (ami valoban "nagy", rendes szogben, oldalra is, es meg magassaga is van; meg persze felbontas, frissites, pixelesedes meg mit tudom en mi hatrany), de az, hogy "belekerulsz a terbe" uj latvany vilag, plusz tuti jobban/mashogy zarja ki a teret korulotted, mint a 3 monitor: nem a monitorokat, kavakat, szobat, asztalt es egyebeket latod, hanem csak a jatekot, meg ha szukebb is, legalabb feketevel/semmivel zarja ki a teret.

Tizen eve meg normalis TFT kijelzok sem nagyon voltak, foleg nem ilyen telefonok, OLED-ek meg hasonlo extrak, ma mar brutal felbontasokkal, minoseggel es meretekkel nyomulnak, jon a hajlitott, 3D, holo, mit tudom en mi (nekem meg telefonom sincs, az utolso 2 soros folyadekkristalyos volt, vagyis szamomra ez urtechnika:DDDD), vagyis 1-2 generacio mulva, tuti jonnek fel panoramas, hajlitott kijelzos brutal cuccok.

Amugy meg felesleges lazadni, mert ugy sem tudod megvenni, ha meg igen, akkor ugy is fogsz venni egyet:DDDDD