19801
  • attila46
    köszi
  • sertrex
    Ez.

Ebből a vadi új tartalom, a Nürburgring GP+Nordschleife kombinált pálya és két új autó, a Pagani Huayra BC és a Pagani Zonda Revolucion.
  • Alexease
    Game Of The Year Edition:)
    Az eredeti verziohoz kepest, tartalmazza az elmult idoszak osszes update/patch reszet, ees az osszes megjelent DLC-t (plusz 2-3 bunusz tartalom).
  • attila46
    Illetve mi az ami most jelenik meg ......???
  • Totti5
    Mint minden más GOTY kiadás a történelemben. DLCkkel teli újrakiadás.
  • attila46
    Mi ez a Goty edition???
  • lac coo
  • lac coo
    Jo , ezzel egyetertek, de tudod, hogy nekunk meg mindig a vezetes a lenyeg....
    Higy szep lesz, jo lesz, sok tartalommal az nem kerdes, a szolgaltatasok az mar igen, mert ugye PC ben is vn minden ami kell, de jol atgondolt meg stabil mukodes mar nem igen, de ha nem olyan jo vezetni megette a kutya .
    Abban egyetertek, higy sokkal jobb lehetett volna, sot elejen meg be is jott, de aztan hamar kukaba kerult.....
    De mondegy , akkor a lenyeg, hogy egyelore semmit nem latni meg mi lesz belole ....
    Majd negyed ev mulva megint erdeklodok :))
  • Alexease
    Mivel nem szoktam tesztelni, igy gozom sincs mit csinalnak igazabol;) Mivel "ranezesre nem valtozott", es mivel tuti csinalnak valamt a hatterben, akkor valszeg komolyoabb fejleszteseket. Rendes teszeteles nelkul nem lenne igazsagos mar most leirni:D

Valamikor megprobalok osszehozni egy tesztet, CARS1 vs. CARS2, ugyan olyan tartalommal, addig allitgatva amig jo lesz, valami hosszabb teszttel, versennyel akarmivel.
    Es nem a kinezetet fogom hasonlitani, mert a 10 eves gepemen ugy sem megy rendesen, igy marad a natur fizika, kormany, ffb, kezeles, mukodes stb., vagys a lenyegi reszek.
  • sertrex
    Most már van Porsche is. :))) Az új mod rendszerrel pikk-pakk hozzá lehet adni és van olyan jó vagy talán jobb is mint a "gyári" tartalom, ezt leginkább a fizikára értem. ;)

• Alexease
    A "jobb" igazabol relativ. Onmagaban a progam (CARS1) meg szimulatornak is boven jo/topos lehetne. A hosszu, nyilt fejlesztesi, tesztelesi fazis tett be neki, az emberek hozzaszoktak a tartalomhoz, kinezethez, szolgaltatasokhoz, termeszetesnek tunt. Meg persze a konkurencia, amelyek parhuzamosan fejlodtek/keszultek (AC, iR, R3E, rF2) es a szetforgacsolodott felhasznalo tabor.

Ha tisztan csak az aranyaokat neznenk (ar/ertek/szolgaltatasok/hasznalat/fizika/kinezet/lehetosegek/stb.) akkor igazabol sokkal elorebb kellene legyen (brutal tartalom; latvanyos grafika, ejszaka, idojaras, napszak; rendesen menedzselheto versenyek es bajnoksagok; stb.).

Mindegyik programnak van nehany erossege, amit jol kidolgoztak, de amellett sok-sok a hianyossag is.
    Barmelyikkel lehetne peldalozni, de legyen az AC, az nepszeru:) Tok jo vezetni, kicsit steril de azert szep a render, van rendesen tartalom, de palyak szamaban kicsit szegenyes (persze ez koncepcio fuggoen kotelezoen szken, igy nem lehet pikkpakk megszorni palyaval).
    De egyebekre sok-sok eves technika, tudas es szolgaltatasok: nincs rendes napszak, ejszaka, idojaras, realroad, sem ezekkel kapcsolatos latvany, render, animaciok, alapveto fizikai es mukodes dolgok hianyoznak stb.

A lenyeg, tobbet erdemelt volna a CARS, de ez igy sikerult;)
  • lac coo
    Vagyis maradnak a szokasos screenshotgeneratornal.
    Kesz csoda , ha legalabb a bugokat, nem vagy rosszul mukodo dolgokat javitjak ....
    Igazabol jol csinaljak, nulladik nap megveszi X millio ember mert jol nez ki .
  • Alexease
    Nagyon ritkan nezek ra, de nagyon "latvanyos" (nem kinezetre) valtozast nem lattam/ereztem.
    Az elejen techdemo-szeruen probaltak fejleszteni (minimal tartalom es inkabb a mukodest "teszteltettek"), de aztan "hirtelen" (1-3 havonta nezem:P) megszortak tartalommal (elvileg "osszes" CARS1 alap tartalom).
  • sertrex
    Ezt írta Ian Bell a fórumon a múltkorjában. Talán ezt lehet, akár igéretnek is tekinteni. De, hogy ne ragadjuk ki a teljes szövegkörnyezetéből, itt olvasható a teljes diskurzus.

• lac coo
    Milyen a 2, VALAMI ALAKUL NEKÜNK JOBB IRÁNYBAN ?
  • sertrex
  • sertrex
    Egy kis érdekesség. Kevesen tudják, de Stephen Baysted, az SMS, hangmérnöke és egyben a jték aláfestő zenéinek komponistája, zenei albumokat is megjelentet, amiken a Project CARS aláfestő zenéjén kívül, önálló zeneszerzői munkáit is kiadta már.
    A videón a Bannochbrae DLC trailer zenéje hallható és egyben benézhetünk a kulisszák mögé is.

A Bannochbrae DLC kisérőzenéje elérhető mától és további Stephen Baysted szerzemények is elérhetők itt .

És ne feledjük ma jelenik meg a pCARS "Game of the Year Edition" változata, ami az összes eddigi DLC-t tartalmazza és külön ehhez a verzióhoz új exklúziv tartalomként a Nürburgring-Nordschleife kombinált pályavonala, a 24 órás verseny helyszíne, továbbá a Pagani Huayra BC és a Pagani Zonda R Evolution is elérhető lesz. Tehát, aki eddig nem szerezte be a játékot és terveiben szerepelt, annak itt a remek alkalom.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.05.06. 09:51:54
  • Adam Jonas
    Áhá, értem. Köszi a gyors választ! :)
  • sertrex
    Az alaptartalomhoz hozzá lesz adva az összes DLC, javítás, miegyéb. És benne lesz az új kombinált Nord és két új Pagani. Semmi különös, csak jól hangzik. :)))
  • Adam Jonas
    Ez a nemsokára megjelenő GOTY kiadás miben lesz másabb, mint a jelenlegi? Adnak majd még hozzá kb. 50 autót + 4 pályát oszt' jónapot?
  • Fantasy18
    Végre rá vettem magam hogy megvásároljam a játékot.... nem bántam meg :) és elég csini is főleg esőben! love :D
  • sertrex
    Ma délután!

AIRPORT RUN

Április 10. Vasárnap @ 17:00 órakor
    Pálya: Silverstone GP
    Autó: GT3-as kategória, ezen belül szabadon választható!
    Versenytáv: 22 kör
    Időjárás: Változó (eső nem lesz)
    Helyi idő (a játékban): 2016. április 3. 16:00
    Időgyorsítás: 2x
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 17:00
    Időmérő kezdete: 17:30
    Futam kezdete: 18:00
    Várható befejezés: 18:45

Kötelező nézet: Nincs
    Segítségek: Gyári segítségek bekapcsolhatók
    Nincs kötelező kiállás
    Váltóhasználat: Csak manuális

Az időmérő végéig bármikor csatlakozhatsz!

Részletek itt!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.04.10. 10:47:50
  • sertrex
  • sertrex

Részletek.
  • sertrex
    Áh! Én csak átvettem a franciáktól. :))) Miután majdnem én is bedőltem neki. :DDD
  • Danecay
    Én is benyeltem csak az első kép dolgot nem értettem. Látod, valahol csak igazam volt, neked még a Shift 2-vel is sikerült Project Cars 2 képet csinálnod
  • lac coo
    Jah, hogy jah, van ez az április elseje :)))

már kinőttem belőle, eszembe se jut :D
  • sertrex
    Aki érti annak nem kell mondani. Aki nem, annak elmondom, hogy a kép a Shift 2-ből van és a naptár szerint, ma április elseje van. :))))
    Talán már te is érted. :DDD
    Amúgy igaz. Látszik, hogy játék és nincs is ezzel semmi baj. Talán a valóságot, a valóságban kellene keresni. A játékok meg arra valók, hogy játszanak velük. Ahhoz elég realisztikus, amennyire egy játéknak realisztikusnak kelle lennie.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.04.01. 23:26:21
  • lac coo
    az a bajom ezzel, hogy még mindig nem akar realisztikus lenni ...minden benne van ami kell, még több is , de mégis messziről ordít róla hogy jatékkinézet...aki érti érti aki nem nem :))
  • sertrex
    Inkább Shift 2-vel próbálkozz!
    Na meg, nézz rá a naptárra is. :D
  • Alexease
    Leszamitva a Porsche-t:)
  • Danecay
    Ilyet én is csinálok a PC1-el :)
  • hangacsi
    Én olvasom folyamatosan.
  • lac coo
    :)
  • b-type
    egyszemélyes topik? :)
  • sertrex

Project CARS 2! Az első kép.
  • sertrex
    Ma esti Fun race!

RACE TO THE SUN

Március 31. Csütörtök
    Pálya: Dubai Autodrome GP
    Autó: Road B kategória
    Versenytáv: 14 kör
    Időjárás: Napos
    Helyi idő (a játékban): 2016. március 31. 18:00
    Időgyorsítás: 2x
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 19:15
    Időmérő kezdete: 19:45
    Futam kezdete: 20:00

Kötelező nézet: Nincs
    Segítségek: Mind használható
    Nincs kötelező kiállás
    Váltóhasználat (manuális vagy automata) tetszés szerint

Az időmérő végéig bármikor csatlakozhatsz!

További tudnivalók!
  • sertrex
    Project CARS Club Hungary Bajnokság 2016/1 – GT4 Kupa 2016. május 1- 2016. július 17.

Nincs nevezési díj, a részvétel teljesen ingyenes!

A nevezés feltételei:
    Kormány megléte. Csoport tag vagy és indultál már valamilyen csoport eseményen nálunk, vagy a bajnokság kezdetéig részt fogsz venni ilyenen. Meg kell nevezned egy autót (GT4-es kategórián belül) és egy gyári autófestést amivel a teljes bajnokságot végig csinálod. Menet közben nincs lehetőség a változtatásra, tehát jól gondold meg.

Nevezési minta:
    Játékos neve - Autó típus megnevezése (GT4-es kategórián belül) – Autófestés neve

A részévételi szándékot a jelen kiírás alatti hozzászólások keretein belül lehet leadni (fontos, hogy lássuk, lesz-e elég résztvevő), a tényleges nevezést pedig a megfelelő (GT4 Kupa – Nevezés) topikban.

VERSENYNAPTÁR
    Május 1. Brand Hatch GP (30 kör)
    Május 8. Bathurst (20 kör)
    Május 15. Circuit de Barcelona-Catalunya GP (24 kör)
    Május 22. Hockenheim Classic** (19 kör)
    Május 29. Zolder* (55 kör)
    Június 5. Rouen Les Essarts** (21 kör)
    Június 12. Oulton Park International (27 kör)
    Június 19. Road America (19 kör)
    Június 26. Willow Springs Horse Thief Mile (48 kör)
    Július 3. Zhuhai International Circuit (26 kör)
    Július 10. Oschersleben GP (28 kör)
    Július 17. 20:00 Dubai Autodrome GP* (24 órás időzítés!) 56 kör

* Dupla pontos endurance futamok!

**A versenynaptárban 2 DLC pálya van, a szerveren 24 órás gyakorlási lehetőség biztosított azoknak, akik ezzel a kiegészítővel nem rendelkeznek.

Körülmények
    Időjárás: Mindenhol real weather!
    Időgyorsítás: 2x (Kivéve a szezonzáró futamot.)
    Gumikopás: Normál
    Üzemanyag fogyasztás: Normál
    Vezetési segédletek: Real
    Nézet: Csak belső
    Váltó: Csak manuális
    Mechanikai sérülés: Bekapcsolva
    Zászló-szabályok: Full

1 kötelező kiállás, kötelező kerékcserével. (A replay során a kiállás időtartalmából ellenőrizhető a kerékcsere megléte. Aki ezt nem végzi el, az a versenyből való kizárással lesz büntetve.)

Játékban időpont: Európai pályák esetében 14:00, tengerentúliaknál 16:00.

Pontozás:
    20-18-16-14-12-10-9-8-7-6

+1 pont a leggyorsabb körért és +1 pont a befejezett versenyért.

Óvások
    A vitás esetek kivizsgálásához szükség van a bejelentő részéről egy replay fájlra, és a pontos időpont megjelölésére, az eset rövid leírására és az esetben szereplők megnevezésére.

Amennyiben nem érkezik bejelentés, nincs vizsgálat.

Nyeremények
    1. hely: Project CARS DLC 15 euro értékben
    2. hely: Project CARS DLC 10 euro értékben
    3. hely: Project CARS DLC 5 euro értékben

Vígaszdíj: Azon versenyzők között, akik a bajnokság összes futamán megjelentek és teljesítették a versenytávot Project CARS DLC kerül kisorsolásra 5 euro értékben. (Az első három helyezett, mivel már részesült díjazásban, ebben a különdíjban természetesen nem részesülhet.)

Tervezett kezdése a bajnokságnak: 2016. május 1.

A bajnokság kizárólag akkor indul, ha április 24-ig minimum 12 jelentkező összejön!

A futamokat minden héten, vasárnap tartjuk meg a következő menetrend szerint:
    17:00 – 30 perces gyakorlás
    17:30 – 30 perces időmérő edzés
    18:00 – Futam
    kb. 18:45 - Zárás

Project CARS Club Hungary - Szervezett versenyek a fair play szellemében - Keress minket a Steam-en!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.31. 10:15:51
  • sertrex
    Project CARS Game Of The Year Edition launching May 6th

Részletek.
  • sertrex
    Amelyik autónál ilyent tapasztalsz ott figyeltél, hogy üzemi hőmérsékleten vannak már a gumik? Mert hideg gumival néhány model nehezebben vezethető vagy odafigyelősebben, amíg a gumik felmelegszenek. Például GT autóknál felmelegített gumival jössz ki a boxból, de vannak olyanok amik nem és azok között is van, ami egy körön belül felmelegszik és van olyan, ami tovább tart. Az se mindegy hogy használod-e a gyári segítségeket vagy kikapcsolod őket, persze vannak modellek amikben nincs semmilyen gyári segítség. Ha például van gyári segítség és simán kikapcsolod, akkor a setupban kicsit utána kell állítani, mert gyári állapotra van állítva, minden autó default beállítása. Ez más kategória, mint a Crew. Ahhoz hogy neked tökéletesen működjön, a saját vezetési profilodhoz kell hangolni az adott autót. Persze el lehet vele bohóckodni default beállítással is, de ahhoz is kell némi gyakorlás. Lényegében ha új autót vesz az ember azt is be kell laknia. Ez így persze csak találgatás, mert nem láttam a körülményeket, meg azt hogy melyik autóról van szó, melyik pályán, milyen időjárás, napszak volt beállítva. Mert ez mind befolyásolja az autók vezetését. Az viszont biztos, hogy a gázpedállal jóval óvatosabban kell bánni, mint a Crewban. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.30. 15:56:55