Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az legalabb 2-3 eves fejlesztes lesz megint, valszeg nem arrol szol, hogy jovore kitoljak a kettest😉 Eleve meg akarjak duplazni a tartalmat, hogy a kozelebe ferkozzenek a konzolos cuccoknak, plusz a rafekszenek a "murvas" iranyvonalra.
Sztem már az 1/8-d is figyelmeztető, mert minden 8. vásárló nem feltétlen veszi meg a következő produktumot.
...és a Cars-nál a minden negyedik vásárló elveszítése viszont nekem nem fest rózsaszín képet a következő rész bevételi reményeihez.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.23. 10:12:55
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha tetszik, akkor talán a Dirt Rally-ra is áldozni fogok, ha több tartalom lesz benne.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 09:45:20
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Valojaban nem is tudom van e jatek Steamen 80% alatt.
90% felettiekre erdemes figyelni az mar ritkasag, pl CM Dirt Rally 92% !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Majd kiderül mennyi jön össze a második részre, azért a steam értékelések negyede(!) negatív, egy millára kivetítve az sok csalódás szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
A bugokat hibákat senki se díjazza, én se. De akkor valószínüleg nem igen ülnék le hosszabban játszani semmivel. A Le Mans futam szerintem korai volt a játék ismeretében, hogy a vártnál sokkal több a bug, hiba, hiányossság. És vegyük figyelembe, hogy itt a nyár. Ez a műfaj majd szeptemberben-októberben fog újra éledni. Egy ideje nincs fun futam. Ez annak is betudható, hogy bugos, hiányos a játék, nincs még kész a dedikált szerver se. De nem igen van élet AC topikba se. Szerintem ez azért erősen inkább a nyár beköszöntének tudható be igazán. Majd őszre talán több minden a helyére kerül. Tehát addig béke.
És bízzunk benne, hogy SMS rovartalanít a nyáron. 😄
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.23. 09:09:13
..egyszerűen nem használom. Oké én problémám, mást vártam. De sokan mások sem fogják megvenni, és olvasva az SRS FB oldalát a Le Mans-i futam alatt volt aki pit bug miatt esett ki, és 5 versenyző ért végül célba. Jó kieshet az ember ilyen hosszú versenyen internet szakadás miatt is, benne van, de ez a játékkal összefüggő dolog. Végül 14-n kvalifikáltak, ami ahhoz képest hogy ez az egyetlen játék tudja a Le Mans-i pályát a játék részeként sötéttel, sztem kevés.
Nem tudom a fun futamok még mennek a topikban?
Je suis blanc et européenne!
Ezzel csak annyi a gond, hogy a befektető a minél nagyobb haszon reményében ad pénzt. Ha egy simcade játékot több példányban lehet eladni, mint egy simet, akkor a befektető a simcade-et fogja elvárni a fejlesztőtől (lásd: Shift). A WMD pont azért jött létre, hogy ne a profitorientált kiadók, hanem a játékosok igényei szerint jöhessen létre a játék. Ez pedig egy igen jó ötlet. Ha van elég játékos, aki előre finanszírozza a fejlesztés költségeit, akkor készülhet olyan játék, amire egyébként a kiadók nem adnának pénzt.
A játékosok pedig mindig elégedetlenkednek, akár igazuk van, akár nincs.
Hála az égnek tőlem egy forintot nem láttak,időben refundoltam és azzal a változattal tolom (már ha tolom,inkább csak patchenként ránézek,röhögök egyet és játszom mással) amit megérdemelnek.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.22. 20:29:37
Forrás
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.06.22. 19:54:54
Az a baj (de ne legyen igazam), hogy a szimulátorosok távol fognak maradni, cserébe majd jön sok fanboy és az lesz a legfőbb probléma, hogy hogy tükröződjön a hold a pocsolyában.
Kipróbáltam Azur Coaston, Ford Focusszal, hogy levettem 10%-ra a Tyre Force-ot és carsetupban a Mastert felnyomtam 100%-ra. Elég érdekes élmény alakult ki belőle. Mondhatni élveztem. 😊) FFB force legyen 100%-on. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
" Project Cars fejlesztői korábban már nyilatkozták, hogy DirectX 12-ben 30-40%-kal is gyorsabban fut a játékuk, tehát várható a frissítés itt is."
Igazság tartalmáról fogalmam sincs....
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.06.19. 18:56:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mentségemre legyen mondva, hogy Sakkito nem az a pálya, ahol körök százait mentem már, néha keresnem kellett a megfelelő fokozatokat... 😄 És tényleg csak beestem ebbe a lobbyba setup nélkül. Azért egész izgi lett, még a keményebb harcok ellenére is - vagy éppen azért.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.19. 18:34:19
Ilyent szeretnek rf be ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Elképzelhető, hogy idővel ahogy tisztul a kód és szűnnek a komolyabb bugok majd ráfekszenek a szim rész komolyítására, tudjafene. De lehet egyszerűen annyira vékony az a réteg, hogy nem éri meg foglalkozni ezzel?
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Lacika1992
Még az hiányozna ennek, hogy jönnének a szarabbnál szarabb modok
Rohadt kevés kocsi van benne....
Én csak annyi fűznék hozzá, hogy számomra roppant szórakoztató, élvezetes és szép játék, minden más autós cuccot le is zúztam a gépemről annyira magával ragadott. De én hobbi játékos vagyok.
Nyilván vannak bugok is, de manapság anélkül már semmi nem kerül kiadásra, ezen kár pampogni, ez a XXI. század, rohanás, határidők miegymás. Az a baj, hogy a bug keresés iszonyat idő, erőforrás így pénzigényes. És végtelen történet mellesleg. Egy kiadó nem engedheti meg magának ezt, mert akkor az életbe nem kerül kiadásra a termék, vagy mire kiadják már elavul. Szerintem a Pcars a nagy átlaghoz képest teljesen jó release-t kapott, ha azt gondoljátok ez egy bugos szar játszatok online MMO-val pl. LOTRO, na az bugos szar amikor kiadják, meg sokszor az is marad 😞
Van pár dolog amit hiányolok belőle persze, jó lenne mondjuk a pályák rajzolatát előre megnézni, neadj isten egy pályabemutató kört, persze ezt egyik játékban se láttam még. De szerintem egy átlag játékos számára az egyik legélvezetesebb PC-s autós játék.
PEACE!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.