19801
  • sertrex
    Pagani Zonda LM-R Ragno(Spider)

Innen letölthető.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.15. 18:47:34
  • Ingy2
  • sertrex
    A Machine Dojo Modding Team legújabb modja, a Pagani Zonda R-LM.
    Előzetes igéretek szerint, mától lesz elérhető.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.14. 10:22:50
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
    Te tényleg komolyan veszed a titoktartást. :c
  • Alexease
    Csak poen volt, en "nem tudhatom", hogy mennyi es milyen Porsche, Lambo es egyeb uj dolgok vannak a CARS2-ben:)
  • sertrex
    A két korábbi Porsche modot, azt teljesen nulláról csinálta a modder, meg az Audi R8 LMS-t is. Azoknak topikját engedélyezték a hivatalos fórumon, meg a Machine Dojo topikját is, ahol folyamatosan jönnek a képek a készülő módokról, csak igen lassan készülnek, :))
    Van egy csomó ami Shift2-ből lett átemelve, van olyan ami a Ferrari test driveból. Speciel erről a Porscheról fogalmam sincs honnan jött, a hud egyelőre a gyári Audi LMS Ultrából van még benne. Gondolom, ha PC2-ből lenne, akkor a saját belterét használnák hozzá.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.13. 12:20:08
  • sertrex
    Na, ezek szerint van CARS2-ben, Porsche és Lamborghini?
    A Huracan AC-ból van. Szerintem. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.13. 12:02:59
  • Alexease
    Kellemetlen lenne, ha mar a CARS2-bol szednek ki a "modokat":))
  • sertrex
  • sertrex
  • Ingy2
    Azzal az 5%-al van baj aki hangos és erőszakos, ész érvek híján a másikat le degradálja és ha rászólnak akkor teszi a hüjét és vérig van sértve.
    Én is ritkán irogatok mert nincs kedvem értelmetlen vitákba belemenni, de már baromira unom, hogy vannak olyan fehérje halmazok akik miatt nem lehet normálisan társalogni.
  • Ingy2
    Na az RTR-t nem próbáltam de a Stage 4-es Supra Nordon remek móka :)
  • ManoNegra
    Én csak olvasom a topikot, nem nagyon van kedvem hozzászólni,. Nekem tetszik ez a játék. Ebből gondolom eleve következik, hogy mekkora luzer vagyok.. Nem értem, ki csak ócsárolni jár be,azt, miért teszi boldoggá ez?
  • sertrex
    Szerintem is jobbnak tűnnek. Leszedtem mindet, de csak párat aktiváltam. Nekem a Ford Mustang RTR-X a kedvencem. :))
  • Ingy2
    Én a mod verdákat probáltam 458 Italia, Lambo, Ford GT stb. csipázom a Road B kategóriát és sztem a mod verdák mintha jobban sikerültek volna a gyáriaknál, picit jobb az autók inerciája és vsz ezáltal nincs az a futómű anomália mint az R8 Audinál Nordon hogy becsuklik a futómű.
  • sertrex
    Én is így gondolom, hogy sok a túlzás vagy csak nem sikerült leképezni a dolgokat, de mivel nincs saját tapasztalatom...
    Most kedvet kaptam a Lotus Climax 25-höz és kipróbáltam Oulton Parkban. :) Nem is rossz... nem is rossz... :))))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 18:42:49
  • Ingy2
    Valóságban egyrészt stabilabbak az autók, a futómű nem azért van hogy ellened legyen (ültem ralli /drift autóban és bokafosás volt hogy mennyire fekszenek az úton), a gumi ugyanez, sima kopott utcai gumi is nagyon tapad, közel 400 lovas nissan (200sx) néha rugdosni kellett a kuplungot hogy elinduljon a segge(majd jővő héten lesz videó) Sajnos a szimekben sok minden el van túlozva és emiatt nincs olyan szim amibe nem lehetne belekötni, hogy mit csinál rosszul.
  • sertrex
    Ezek így élőben, mintha sokkal stabilabbak lennének, mint a szimekben. Miket fogtak meg! Ha így lemegyek szimben a pályáról, akkor már csak a gumifal állít meg.
  • Ingy2
    Brutkó volt a formula verseny is
  • Ingy2
    Viszlát.
  • sertrex
  • ozoli78
    figyu jó lenne normálisan beszélnél senki nem anyázott senkit, még
    az összes szart kipróbáltam és a szarok közül ez a legszarabb fos :D
    a puszi pajtásod oltotta le a pcars szervezőit hogy bénák szervezni itthon normális bajnokságot

tényleg befejeztem , további jó versenyzést bocsánat játékot srácok :D

• Ingy2
    Ja brutkó, micsoda gépek vannak ott. Én meg sokáig az új technológiát szerettem de manapság már nekem túlzás (hibrid technológia stb.) Jobban elfogadnám a Sesto Elementót mint a LaFerrarit vagy P1-et. Mellette egyre jobban kedvelem a régi verdákat. Pl. Group5, régi DTM stb.
    Bár inkáb ez 80-90-es évek de imádtam anno a 79' F1-es autókkal ligázni. :)
  • sertrex
    Be kell látni, a modernizáció csak ártott az autósportnak. Én tényleg kütyükedvelő vagyok, szeretem az új dolgokat, sőt automataváltós autóm van, de ha versenyzésről van szó, akkor ezek a régi autók lélegzetelállítóak. :)) Nagyon jó nézni, hogy még mindig ott tudnak lenni a pályán és ki tudnak állítani belőlük egy normális rajtrácsnyit. Le a kalappal az angolok előtt.
  • Ingy2

E-Type/Aston/AC Cobra/250GTO-s versenynél szószerint elélveztem.

Egyébként akik itt rontják a levegőt a trollkodással anélkül, hogy építő ill. normális kritikát fogalmaznának meg: Mi a faszt kerestek itt?

Mindegyik szimnek megvan az előnye/hátránya, nálam mindegyik elfér (Rf2, PCars, R3e, AC stb.)
    Azzal, hogy lefosozod meg konkrétan semmi konkrétat nem írsz, pont olyan súlytalan a megszolalásod amivel normális ember nem vesz komolyan. Tegyél le az asztalra valamit és viselkedj normálisan, vagy húzz oda ahonnan anyád kirúgott.
  • sertrex
    Ez egyébként ma is megy, élőben!

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 11:15:14
  • lac coo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szulejmán meg fog halni Szigetvárnál !
  • sertrex
    Pont ez a lényeg, hogy nem tettek meg mindent. Ha mindent megtettek volna, akkor lenne magyar bajnokság. De végül is mindegy, mert ha valaki akar bajnokságban indulni, annak számtalan lehetősége van, legfeljebb nem magyarokkal megy. El Nano például mindent megtett, de a 80 körüli tagból álló Steam csoportból kb. tízen vettek részt hellyel-közzel. Itt úgyis csak többnyire szájkarate megy. Mindenki szimes csak éppen a hozzászólók 10%-a se szerepel, semmilyen bajnokságban se. Én megértem, hogy aki HC szimesnek vallja vagy képzeli magát az nem fog indulni CARS bajnokságban, de nem is ők lettek megszólítva, hanem azok akik egy kötetlenebb, főleg csak fan versengésre vágytak. Viszont az kevésbé érthető, hogy az úgymond HC-k miért jártak ide és más fórumok PC topikjába szarozni folyamatosan, elvéve sok ember kedvét, anélkül hogy komolyabban kipróbálták volna. És ha tegyük fel én nem is tettem volna azért, hogy létrejöjjön egy jó kis CARS közösség még az is jobb azoknál akik idejártak trollkodni és folyamatosan rombolni.
    De egyébként tettem érte dolgokat, próbáltam segíteni, leírtam a tapasztalataimat is. És ezt úgy, hogy engem nem is érdekel ez az online ligázás. Több mint 2000 órát beletettem a CARS-ba, mióta Steam-re került, ez még a megjelenés előtt kb. két évvel volt, tehát sokkal többet tudok róla az ilyen szarozó, fosozó majmoknál, mint te.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 10:59:43
  • b-type
    én nem tudom milyen a CARS, mármint az patch-k után, mivel még mindig nem vagyok abban a szerencsés helyzetben hogy szimezhessek, a megjelenésekor sok hiányossága volt.
    Viszont úgy gondolom a CARS olyan a szimesek közt itthon, mint az akit mindig vertünk általánosban, akinek a kollégiumban mindig elvettem az otthonról hozott kajáját és megvertünk ha rossz kedvünk volt, és akit felnőve már talán másoktól megvédtünk a katonaságnál...mert addigra egyikünk-másikunk már szégyellte.
    most ezt látom történni. Erre hasonlít.
    Pedig egyik másik ilyen arcból jó arc lett, érdekes módon a három arcból akiket én gyötörtem ugymond, kettő bejelölt a közösségi oldalon, és bár már nem szégyenlem mert kettő ilyen általánosban volt, és hát a kölkök igen kegyetlenek. a koleszos meg az évek két hetente (eltávtól-eltávig) 90 fiú közt ezt hozta ki (erdészeti), és úgy gondolom ez van, katonaságnál meg már nem gyötörtem senkit (akkoriban kezdtem szégyellni), szal én nem jelöltem vissza őket mert nem érdekelnek.
    Azért mondom ezt, mert sztem ez utóbbi a legalkalmasabb, ha nem érdeklődsz valami/valaki iránt akkor semmi szükség részt venni a dolgaiban, látni olvasni, kényszert érezni hogy felköszöntsd, vagy hozzászólj. A legjobb békén hagyni.
    és most ezt spoiler-be rakom, mert nem terveztem ennyit írni.

A helyesírás: sztem manapság sokkal többet írunk mint régen, ez talán jó, talán kevésbé...jó mert írni jó, és talán rossz, mert a verbális rész beszűkülhet némelyeknél, akik kiírják magukból a társasági, kötődési vágyat.
    ...de a helyesírásnak nyilván reagálnia kell rá, sok olyan szavunk van, ami kiejtve és leírva különbözik, mittomén pl. a szalag. én két ellel ejtem..és toleránsabbnak kell lenni a fogadó oldalról is. az elipszilonos 'jénk' azért ekkora mert vesszőparipája volt az összes tanárnak és azok tanárának. Vannak dolgok amik most kőbe vésettnek tűnnek, de változni kell.
    De nem árt átnézni sem, végül is ez csak egy fórum, ahogy írtad, nincs időhöz kötve egy riposzt mint élő, személyes beszélgetésnél.
    akár át is lehet nézni hol javítana a böngésző nyelvhelyesség ellenőrzési vacka.
    De mindenki ahogy akarja, ahogy írtam én is szoktam szórakozni a betűkkel...amíg érthetőek, azért vannak :D

Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.11. 10:58:27
  • ozoli78
    amugy ja felre ertettem , mert felre ertheto volt
    de igy meg jobb mert olyanokat szol le akik megtettek mindent azert , hogy itthon legyen egy kozosseg aki versenyzik ezzel a fossal
    gondolom ezt ugy teszi , hogy o is tett valamit érte

• sertrex
    Kedves Laccoo! Minél biztosabb valami, annál kisebb az odds. Tehát, te ezzel a fogadással teljesen tönkremennél.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 09:17:58
  • lac coo
    Egymilla az egyhez...? Senki ? :))
  • sertrex
    Teljes mértékben igazad van, csak ehhez a mondathoz fűznék egy két gondolatot.
    "Neved alapján felnőtt férfi vagy, próbálj meg úgy viselkedni és ne foglalkozz a PC-vel, nyomába sem ér az IR-nek, soha nem is fog, de ettől még vannak jópáran, akik örömüket lelik benne."

Először is nem hiszem, hogy felnőtt férfi, inkább egy durcás kisgyerek, aki nem kap elég figyelmet. :DDD
    De hogy komolyan is hozzászóljak. Nem teljesen értek egyet ezzel az iR-hoz való hasonlítással, ugyanis attól függetlenül, hogy mindkettő autósjáték, vagy ha úgy tetszik versenyszimulátor, teljesen más céllal jöttek létre. Valószínű, hogy vannak egyéb dolgok a fizikán kívül is, amik miatt az ember ezt vagy azt a szimulátort választja kedvencéül. És az nem feltétlenül azt jelenti, hogy aki nem az iR-t választja az azért mert nem elég ügyes vagy gyors, ugyanis nem mindenki tölti az idejét naphosszat azzal, hogy lefaragjon tizedeket és az legyen az életcélja.
    Az, hogy a CARS nem lép az iR nyomába, csak azért igaz, mert nem is azon a nyomvonalon halad, tehát nem is érheti utol. :)))
    Személy szerint én örülök, hogy nem egy kaptafára készül minden autósjáték. ;)

Hú! Így visszanézve tökre úgy néz ki, mintha grafomániás lennék, pedig nem, csak ez most kikivánkozott. :))))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 08:59:21
  • sertrex
    Nem. Ebből indult az egész.

"A hazai tálentumok nem pazarolják ilyen szarra az idelyüket. :)
    Ez játékosoknak való nem szimulátorosoknak :D"

Ha bárki elolvassa ezt, az láthatja, hogy egy offenzív, trollkodó bejegyzés. A célja a szándékos sértegetés és provokálás. Bár ezek után kicsit kétséges számomra, hogy nálad felmerül a tudatos retorika. Egy ilyen után ne csodálkozz, hogy valaki, jogosan, kétségbe vonja a kompetenciádat. Gondolom itt is a szöveg nem értés a fő oka, de nagy valószínűséggel csak arra a megjegyzésre reagáltál és még kísérletet se tettél, hogy esetleg a témánál maradjál. Vagyis kiragadtál valamit a szövegkörnyezetéből és amit te értettél ki belőle, vagy érteni akartál belőle, arra reagáltál. Bár ha nem is érted, hogy mások miről diskurálnak fogalmam sincs, hogy miért beszélsz bele.

Ha túl sok a számodra ismeretlen szó, nyugodtan használd a Google-t.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.09.11. 08:18:24
  • sertrex
    Teljesen jól értelmezted. Pontosan a bajnokságrendezésről volt szó. Senki meg se említette az iR-os vérpistiket.
    Egyedül arról van szó, hogy képtelen volt bárki egy normális bajnokság lebonyolítására. Tudom, hogy a CARS nem a legjobb dedikált szerver megoldással rukkolt elő, de készült hozzá egy csomó mindenféle app, amivel a gyári tartalmat fel lehet turbózni. Érdekes módon, az AC-nál például, nem jelenik meg negatívumként, hogy külsős appokkal pótolják a gyárilag hiányos tartalmakat. A probléma alapjában véve az, hogy az általános hozzáállás az lett PC esetében, hogy szar, mert ezt se tudja azt se tudja. Tény, hogy mivel a CARS készületei szinte teljesen a nyilvánosság előtt zajlottak így sok minden elhangzott a fejlesztés alatt, amit sokan igéretnek vettek. Holott többsége inkább terv volt, amit vagy sikerült megvalósítani vagy részben sikerült, főleg idő/pénz tényezők miatt, vagy egyáltalán nem sikerült beletenni. Ez utóbbi lehet, hogy idő/pénz hiánya, de az is lehet, hogy már eleve egy folytatásos kiadásban gondolkodtak, ami nem meglepő egy multiplatform játék esetében.
    Mindenesetre a tények makacs dolgok és az látszik, hogy a külföldi felhasználók tonnaszám indítanak bajnokságokat, addig nálunk az az elterjedt vélekedés, hogy használhatatlan a CARS multija. Szerintem csak az elégtelen ismeretek, a lustaság, a hozzá nem értés és még ki tudja mik miatt nincsenek magyar bajnokságok. Itt hozzátenném, hogy saját kisérleteket is végeztem a CARS DS-sel és mivel nem bérlek szervert csak saját gépről futtatva, igen jó eredményeket tudtam elérni úgy, hogy engem nem is igen érdekel ez a multiplayeres bajnokságosdi és nem is foglalkoztam különösebben a szerveres dolgokkal azelőtt. Fenntartom tehát a véleményem, hogy a CARS teljesen használható, mi több egy élvezetes játék lett, igaz nem a kiadás pillanatában, hanem kellett még hozzá az a tíz patch is, de mára egy jó kis versenyjáték, jó az FFB is, a platformhoz képest a fizika is rendben van, külsőségekben meg elég komolyan odaver jó pár hasonló játéknak.
  • b-type
    akkor sztem félreértés, valszeg lemaradt ezzé-azzé a vége, ennek a gondolatmenetnek akkor van kapcsolható értelme, ha 'készségessége' a vége.
    mivel a 'készség' itt max a bajnokságrendezés képességéhez társulhat, az meg nem függ a szimes tálentumtól.
    nem feltétlen kellett volna belekotyognom, én sem fektetek nagy odafigyelést a leütéseimre, mivel sokkal lassabban gépelek mint gondolkodom, sokszor elütök karaktereket, és nem ügyelek a helyesírásra, meg a többire
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.09.10. 22:17:30
  • ozoli78
    "Érdekes módon tőlünk nyugatabbra tudnak online bajnokságokat rendezni ezzel a játékkal. Talán a megkérdőjelezhető a hazai tálentumok készsége."
    Ebből indúlt az egész .
    Amúgy igazad van,tovább kellet volna görgetnem.
    Ez a macskajancsi degradált másokat és én ezt nem tudtam megállni,ennyi.
    sorry
  • Droughert
    Életkorodhoz képest a viselkedésed gyerekes. Hozzálszólásaidból ítélve nem kedveled a Project Cars játékot. Ez nem baj, nem úgy sikerült, mint ahogyan sokan várták, többen csalódtak benne, mondhatjuk, hogy jogosan. Ezzel nincs is baj, ezt már régen kitárgyalták a hozzáértők ebben a topicban, de amit te művelsz az kicsit gáz. 14843-as hozzászólásodban nem tettél mást, mint finoman degradáltad a PC játékosokat, és tulajdon képpen ebből indult ez az egész, sehová nem vezető szájkarate. Nem tudom miért van erre szükség, ha valami nekem nem tetszik én nem fogalkozom, vele, nem fikázom sem a játékot sem azokat, akik örömüket lelik benne, nem írogatok a nekem nem tetsző játék topicjába, mert tiszteletben tartom azt, hogy vannak olyanok akik az én ízlésemmel ellentétben érlvezik az adott játékot. Neved alapján felnőtt férfi vagy, próbálj meg úgy viselkedni és ne foglalkozz a PC-vel, nyomába sem ér az IR-nek, soha nem is fog, de ettől még vannak jópáran, akik örömüket lelik benne. Viszont attól, hogy valaki a PC-vel is jól szórakozik, nem lesz rosszab ember mint egy IR előfizető, nem kell csinálni a feszkót. Sertex szereti a PC-t minden hibájával együtt (tudom az én k. anyámat, de én is...), hagyjuk meg ezt a topicot azoknak akik esetleg érdekel a játék, és a játékkel kapcsolatos híreket, infokat szeretnék olvasni, nem pedig a sehová nem vezető szófosást.