19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Inside Secrets To The KTM X-Bow R
-
-
endy papp #14834 Úgy feléledt a topic már azt gondoltam megjelent a Pkarc 2.....
-
Rn azt tudom, higy mastersen is halalra szivattak magukat, ph n is , meg itt is..... -
Tetszik ez az online használhatatlan duma. Egyrészt ez így nem igaz, másrészt meg körül kellene nézni a tágabban vett világban, ami nem csak az sg.hu-ból áll, hogy jelenleg hány bajnokság is fut. ONLINE!!!!!
Rögtön itt is egy példa. http://apexonlineracing.com/community/pages/PCarsLeagueResults/
Be lehet nézni, hogy hányan indulta és mennyire nemzetközi a felhozatal egy-egy bajnokságban, ahol a magyar játékosok is megtalálhatóak. Érdekes módon tőlünk nyugatabbra tudnak online bajnokságokat rendezni ezzel a játékkal. Talán a megkérdőjelezhető a hazai tálentumok készsége. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 10:51:31 -
Hát mert annak idején, még a fejlesztés alatt az is volt az elvárható, tehát bíztam benne, hogy így is lesz. Utólag már könnyű okosnak lenni. -
Jo lenne ez ha jo lenne.
Fizika meg csak csak, neha kibirnam , meg szep es gyors de ennyi.
Online hasznalhatatlan, mindenki menekul tole, offline is kb. Toltam egy videokartya tesztet , elsore nem sikerult esni az esonek, masodikra igen de ment az AI szarazgumin mint a meszes. Szoval igazabol semmire nem jo ez, nem veletlen halt be ez a topik is, ennek a toppon kellene lenni ilyen tudassal, de nincs mert szar . -
Meg jo , hogy snnsk idejen vagy otszasszor leirtatok, hogy nyugodjunk le minden ki lesz javitva :)) -
Voltak igérgetések a CARS1-re is, de amit írtam azt a CARS2-re mondta Bell, az 1-re nem is mondhatta volna ezt, mert az csak utólag derült ki, a kiadás után, hogy nem sikerült befejezni és bug is maradt benne jócskán. :))) Na erre igérte, hogy a PC2 készen fog kijönni. Szerintem mások voltak az az egyre tett igérgetések és mások a másodikra. Az egynél még inkább tervekről beszélhetünk, amikből volt ami megvalósult és volt,
ami nem. A másodikra tett igéretek meg már az elsőből nyert tapasztalatok alapján tett igéretek.
Viszont készült több, mint 10 patch az egyhez és azért, ha utólag is de egy egész jól használható, sőt élvezetes játék lett belőle és a sok DLC-t se felejtsük el. -
A CARS1-re ertette, nem kell ertetlenkedni:)))) Ott is igergettek, de sok hiba es gagyizas maradt benne. -
A CARS2 biztos hogy sokkal jobb lesz es tartalmasabb. Elkapkodni sem fogjak, es kimarad a user faktor, mert az az elso resznel eleg nagy elbaltazas volt (beleszolt mindenki minden hulyeseget, bar valszeg azert haszna is volt).
De tegnap nem is ezzel volt a gond.
1. Legalabb 1 eve csinaljak meglevo alapokra a CARS2-ot, ami ki szerettem volna probalni, de nem jutotam tul a fomenun es a beallitasokon, mert bugos es hasznalhatatlan.
2. Ezzel kapcsolatban megrult fel a CARS1 felkesz allapota is. Es nem olyan problemakat hoztam fel, amihez nem tobb hetes vagy honapos programozas kell, hanem 2-3 olyan dolgot, amihez eleg eltt volna nehany ora vagy 1-2 nap.
Most alapveto benazasokrol es gagyizasokrol van szo, egyszeruen javithato es beepitheto dolgokrol.
Meg Kunosek is jobban kiszolgaltak az igenyeket, akik nullarol indultak, eleg nagy drotozas a programjuk, kulsos programokkal, HTML felulettel, Python-os appokkal stb.
A CARS engine (es mint jatek is) teljesen jo: latvanyos, tartalmas, elvezetes, meglepoen gyors, jo koritesekkel (pl. napszak es idojaras).
Amivel benaznak, a legegyszerubb dolgok..., amit fel sem sorolok, mert felesleges:)
A lenyeg: a CARS1-et neha hasznalom, mert bar kicsit nyogveneyelos de jo, a CARS2-ot meg ismet felrakom 3 honap mulva, aztan kiderul tuljutok-e a menukon:D -
What?
-
Az 1-bol ! :)) -
Most mire gondolsz?
"Ilyesminet mondott mar az elso kiadasa utan is, aztan semmi nem lett semmibol :))))"
Még nem jelent meg a PC2.
Miből nem lett semmi?
-
Ilyesminet mondott mar az elso kiadasa utan is, aztan semmi nem lett semmibol :))))
De ugy legyen , javitsak a sok szart ! ;) -
Ian Bell kijelentette, hogy csak akkor kerül kiadásra a PC2, ha valóban kész lesz. Előzetes, nem hivatalos, hogy a PC2 jövő karácsony környékén fog megjelenni. Tehát még bőven van idejük mindenre és az alapok azért már jócskán elkészültek. Az ismeretes, hogy az elsőrész miért így jelent meg, ahogy. Azt is világossá tette Ian Bell, hogy a második részt már főként saját koncepció szerint fogják csinálni és nem lesz olyan mértékű beleszólása mindenkinek, mint az első résznél.
Amit WMD-sektől most lehet olvasni, hogy sok új licensz kerül a játékba, pályák és autók, át lesz dolgozva a hang teljesen, az FFB-t is folyamatosan alakítgatják, remélem megmarad hasonlóan személyre szabaható, lesz egy-két új versenymód, a rallycross, ami már biztosra vehető. Belekerülnek olyan applikációk amiket a játékosok az elsőrészből hiányoltak vagy mod fomájában hozzátettek utólag Végül is arra várnak, hogy Ian Bell engedélyt adjon rá, hogy elkezdjék kitenni a képeket, videókat. Én is szívesen látnék már új anyagokat, de szerintem az ráér kb. három hónappal a megjelenés előtt is. Igazából ez lesz az első olyan SMS játék, amit már szinte teljesen függetlenül csinálnak. -
A menu kepeket csak peldanak emlitettem, mivel eleg jellemzo hozzaallas a tobbivel kapcsolatban is. Ez nem egy extra bug, nem kell hozza programozo, nem tobb napos munka. Nem hiszem el, hogy ennyire igenytelenek lennel annal a cegnel?!
A kontroleres menu a masik fele. IGEN kell, szukseges, ha jo a menu, akkor kenyelmes gombokkal piszkalni. De ha mar PC-s, ott elsodleges az eger, ha mar mukodik ugy ahogy, mukodjon rendesen. Es lehessen mar letoltani a kormanyos menu lepkedest. Az katasztrofa, hogy egy "bonyolultabb" menuben ket pedal, pillango, POV meg a gomb kell. Bonusznak, ha el van fordulva a kormany, lenullaza a beallitasokat (kontroller), lehet kezdeni elorol:)
Olyan az a ceg, mintha nem lenne komoly vezeto, Bell neha begurul a Ferrarival, a tobbiek meg 8 oraba mennek dolgozni, letudjak a kotelezot, de senkinek nem szivecsucske, munka aztan jol van.
Vagyis nem X vagy Y dologggal van baj, hanem nincs igazi koncepcio, meg a vegleges program is felkesz barkacsnak tunik. -
Azért amiért a hangok is. Nem foglalkozott vele senki soha többé. -
Egyébként ha rákattintasz ezekre gagyi képekre, akkor alatta ott vannak a jó minőségü mozgó 3D-s képek az autókról, tehát elég lett volna a végén csak kivenni ezeket szutykokat és hozzárenedelni a 3D-s cuccokat helyettük. Ki tudja miért maradt végül így?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:47:30 -
Hát szerintem elég logikus. Az első, (fő)oldalon kiválszthatod a játék módokat, a második oldalra a nem mindennapi használatra szánt dolgok kerültek.
legalábbis én jórészt az első oldalt használom és nagyon ritkán a setupot és a többit, ami második oldalra került.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:43:07 -
Az lenne a legkisebb baj, bar valoban, ha barki ek kiadjak feladatba, hogy menube autokrol kell egy kep, szerintem mindenki igyekszik valami egysegest csinalni.
Engem inkabb az osszevisszasag zavar, aki sokat hasznalja a nak biztos nem tunik mar fel, de en AC, vagy rf utan agybajt kapok, hogy tok logikatlan az egesz. -
Hát az van nekik. :)) Ez így sikerült.
Bár ez lenne a legnagyobb baja a játéknak. -
Nem kell ilyen 3D, eleg lett volna normalis kep is, de az sem jott ossze;) Pl. ilyen garazsbol egyforma poziciobol es FOV-val az osszes kep. Ennyi. Azoknak a mostani kepeknek irtozatos gagyi hatasa van. -
Az az, olyan ganymunka, nem tudtak ertelmesen osszerendezni, nem baj az utolso felig lelog azt majd lapozni kelm , nekem ez tok vicces :) A menunek nem az a dolga , higy csicsas kepekkel legyen kirakva, hanem ,hogy mukodjon, egyszeruen, atgondoltam, gyorsan. -
Úgy látszik még se a csilivili volt a legfontosabb. -
Lelóg? Két oldalas. Lapozni kell.
-
Oké a 3Ds modellt odatenni és a randa képeket közt elég nagy az űr. Pár óra alatt csinálok, igényes, gyönyörű képeket az összes autóról, pályáról ami mehet oda a menübe. -
Nekem az tetszik legjobban, hogy eleve lelóg a menü a képről :))
nem érezték cikinek ? :) -
Azok a autóválasztó gagyi képek azért kerültek bele mert egy csomóan panaszkodtak, hogy a menüben 100%-on pörög a procijuk a régi animált garázskép futása közben. Aztán meg, gondolom, erre se jutott már idő, hogy visszacsinálják, amikor már optimalizálva lett a menü is.
Gondolom emlékszel még erre.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:21:38 -
Én kormányról szoktam a menüt is navigalni a PC1-ben, semmi bajom vele. Gondolom ha itt már sikerült nekik, akkor ennél biztos nem lesz rosszabb. Én pont hogy az AC-tól kapok agyfaszt, hogy nem lehet kényelmesen hátradőlve a kormányról elérni semmit. Olyan mintha a középkorban rekedtek volna, ezen a téren. Gondolom konzolon működik a dolog, áthozhatták volna PC-re is a konzolos menüt.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.29. 20:15:26 -
De Codies legalabb mukodik, hasznalhato, elvezetes stb. De ez mukodeskeptelen:D A CARS1 mukodik, hasznalhato, de attol is agyfaszt lehet kapni.
Az autovalasztas botranyos (1 hosszu lista), de legyen OK. De mellette azok az ultragagyi, torz, aranytalan, idiota szogbol szedett, nem egyforma screenshot-ok..., egy vicc:D Szerintem max 2 ora munka lett volna a garazsban vagy photomode-ban csinalni brutal jo egyforma kepeket. -
Jo de emelnek a renderen, es megint eladnak kismilliot a szep kepekkel .
Ez ugylatszik ilyen Codemasters effekt lesz, meg ot ev mulva se javul :) -
Megneztem hol tart a CARS2. Vayis majdnem megneztem:)
Ezek teljesen alkalmatlanok szamitogepes program fejlesztesere:/ A fomenunel nem jutottam tovabb, botranyos az egesz. Meg mindig, sot egyre jobban, kontrollerre van optimalizalva, egerrel lehetetlen ertelmesen navigalni. De igy is ugy is bughalmaz az egesz. A kormany lenyegeben lehetetlen beallitani, meg mindig bugos, menthetetlen egy rakas szar.
Persze fejlesztes alatt van, de hat ugyanazok a benazasok, hibak, bugok, anomaliak, kezelhetetlensegek mint a "vegleges" CARS1-ben.
Nem tudom mi tortenik annal a cegnel, de nem artana a sajat fel kesz programjaikon kivul valami mas is kiprobalni. BARMIT! :) -
-
-
-
-
Tegnap en is mentem vele nehany kort , videokarzya teszteley miatt, ugyanolyan mint volt.....Nem rossz de csak jobbak vannak a gepen.... -
Ezek se tudjak mire vallalkoztak :)) -
Tegnap mentem vele 2-3 autoval nehany kort, es meg mindig tetszik/hasznalhato. Tobb idot kellene raszanni.
Nehany honaja torolltem az CARS2-ot (nem volt hely, nem hasznaltam, nem tortent vele semmi), de tegnap ujra feltettem )vagyis meg csak letoltottem, mert van vagy 30GB:P). Kivancsi vagyok mit valtozott, de a tartalom az tuti szaporodott eleg jo markakkal:P