Az elofordulhat, eleg sok DLC volt, gozom sincs mikor mibe mit pakoltak bele (foleg, hogy sok olyan volt, ami a beta fazizban benne volt, a megjeleneskor kiszedtek, aztan egy DLC-be beraktak:P).
Osszehasonlitani nem volt idom az AC-val, foleg hogy "veletlenul" versent inditottam es meg eso is volt, de ezzel most semmi bajom nem volt.
A kormany/FFB beallitasokkal sem szenvedtem, nem kellett agyon piszkalni, lenyegeben alapon van. A fomenuben valami classic es 100%, kamu es smooth kikapcsolva, egyedul az autonal huztam fel az alap~20%-rol talan ~60%-ra es allitottam nullara valami smoothot. Pedig ha jol emlekszem, globalisan, minden autohoz beallitva ugyan azt, kormanytol fuggoen az X/Y/Z/akarmi aranykkal meg jobb tud lenni.
Este megprobalkozom egy osszehasonlitassal, egyforma korulmenyek kozott, minimal piszkalssal.
De a tegnapi es a hetvegi gyors teszt alapjan – offline-ra versenyezni – figyelembeveve a koriteseket es tartalmat – meg ha kicsit/nagyon mas kormany/FFB rendszer es esetleg minimalisan kompromisszumos a beallitasok miatt – "jatszhatobbnak" tunik mint az AC.