19801
  • Hasselhoff72
    "És ami nincs benne az nem is lehet szar." na itt a probléma:) Van benne csak szar... Van multi csak szar.. Van replay csak szar..
    Tudod az a probléma hogy ezek alap dolgok egy "autós játékban" itt 50e teszterrel ezekre nem jutott idő:)
    Ultimate érved egyébként mindig a Pcars2 hogy majd abban, tudom majd ha kijött akkor jön a Pcars3:) Nem olyan dolgokért megy a sírás ami hihetetlen nehezen megvalósítható hanem 15 évvel ezelőtt is teljesen alap dolgokról, de nem baj majd a Pcars2:)
  • sertrex
    Mi van? Te most hülyéskedsz? Már jóval korábban elhangzottak az érvek. #14561 Azóta csak te meg laccoo próbáljátok megmagyarázni a megmagyarázhatatlant. És még véletlenül se én próbálom kimagyarázni a dolgokat, hanem ti akartok olyasmit belemagyarázni, ami nincs is benne. És ami nincs benne az nem is lehet szar. Mert csak az lehet rossz ami van, ami nincs az nincs. Ha ennek ellenére megpróbálod beleerőltetni, az a te sarad. Ezt a játékot így adták ki, akár csak az iR-t, AI nélkül vagy az AC-t időjárás nélkül.
    Érvet akarsz? Mondok egy példát.
    Bemegyek iR topikba és kijelentem, hogy szar az iR-ban az AI. Rögtön jönne az összes fan, hogy nincs is benne AI. Erre én azt mondanám, hogy ez mekkora gáz hogy 2016-ban egy versenyjátékban nincsen AI. Erre jönne a szokásos, ezért meg azért nem kell, nincs benne. Erre én, akkor is milyen szar ez a játék, mert nincs benne az AI. Szerinted? A játék szar vagy én lennék a hülye? Vagy ugyanezt lezongorázhatnám AC topikban is, hogy milyen szar az időjárás. Szerintetek ez egy értelmes beszélgetés, érvelés lenne vagy pusztán sima trollkodás? Kellenek még érvek? Vagy kezded kapizsgálni, hogy ez egy végtelen történet. iR-ról jut eszembe. Te láttál CARS-ban hasonló beállítási lehetőséget? Nem. Mert nincs semmi efféle beleépítve, vagyis nincs támogatva benne a három monitoros rendszer.Szügség van további érvekre? Vagy elég annyi, hogy a CARS-ban nincs és már nem is lesz megoldva. Várni kell a PC 2-re annak aki így akarja használni. Ugyanúgy várni kell annak aki az iR-t DX11-el akarja használni. Majd egyszer. Vagy annak is várni kell, talán élete végéig, aki az AC-t dinamikus időjárással szeretné játszani. Szerintetek csak a CARS-nak vannak hiányosságai? Ultimate érv? Apropó! Érvelni nem csak érvekkel szemben lehet? Esetleg bejelelölhetnétek azokat a hsz-eket, ahol érveltetek. Már csak kíváncsiságból is, hogy ki mit gondol érvnek. Remélem elég diplomatikusnak sikerült ez a hsz, mert ahogy nézem egyeseknél még a trollkodás fogalma is egyismeretlenes egyenletnek tűnik. :)))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 07:08:28
  • lac coo
    No, a ne menjünk át megint trollkodásba, ha nem is találkoznak a nézetek, még lehet diplomatikusan beszélgetni ! ;)
  • Hasselhoff72
    Ultimate érv:)
  • sertrex
    Hát akkor egyet tehetsz. Mész és olyannal játszol, ami tetszik. :))
    Részemről befejeztem.
  • lac coo
    Mit bánom én mit kell írni, hogy jó legyen! :)
    Mindenre ez a mentség, hogy munka van vele, Online, replay, gumi, stabilitás...? :))
  • sertrex
    Most, te komolyan azt hiszed, hogy csak úgy, írni kellene egy appot és már jó is? Ha így lenne, akkor nem lenne kényelmesebb, betömni a hangoskodók száját?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 20:16:29
  • lac coo
    Najóvanakkor ! :)
    Te kérdezted m ia baj vele ! :DDD
  • sertrex
    Tőlem azt nézel amit akarsz. Én csak találomra kiválasztottam egy-két három monitoros videót, amiben a CARS-szal használják és túlélték. :D
  • lac coo
    Mondjuk kb mindenki mas is tesz ra , pedig gondolom nem egy nagy durranas megcsinalni. :)
  • Hasselhoff72
    Az hogy nem tudod a képet a monitorjaidnak megfelelően torzítani, egy ekkora projectben elég gáz hogy nem lehet:( Idő volt rá szerintem nem egy nagy pukk megvalósítani de szartak rá...
  • lac coo
    Amúgy ebben a két videóban mit kell nézni? Mindkettőben kb ugyanazt látja mintha egy monitor lenne, csak a felsőben legalább jó torz is :)

Én is jól elvoltam amíg nem volt, most meg el sem indítok olyan játékot ahol nem tudom beállítani ,mert egyszerűen "szar" !
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.07. 19:43:59
  • sertrex
    Három monitor nélkül simán megvagyok, de PC nélkül már nehezebben. :DDD
  • lac coo
    Majd ha lesz, és kipróbálod olyan játékban ahol van értelmes beállítása, akkor majd lesz fogalmad...el sem akarod többet indítani a PC-t! :)
  • sertrex
    Mivel nincs három monitorom, így fogalmam sincs, hogy ez miért olyan rossz?

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 19:27:40
  • sertrex
    Senki nem mondta, hogy nem megy a CARS három monitoron, csak nem lehet optimálisan beállítani. A 3x4k meg csak annyit takar, hogy képes megjelenni 3 4K-s TV-n, monitoron. De ez egyébként az NVidia standon volt és a CARS-szal reklámozták a 3 utas SLI-jüket. :DDD És a CARS standokon is az NV állította fel a cuccot. Szóval örülök, hogy segíthettem. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 19:17:02
  • sertrex
    Először is, a monitor chip tartalmazza az összes paraméterét a monitornak. ha három egyforma monitor, akkor jóval egyszerűbb. Megvan a monitor átmmérője és a látható kép és az össz képfelbontás. Te beállítod a FOV-ot és a progi ahhoz igazítja a képet, kiosztva három monitorra. Gondolom ha lenne triple screen rendszer támogatás, akkor lenne néhány csúszka is finomhangolásra is. A szöget meg fizikailag állítod be magadnak, mert a progi már leosztotta képet három felé. És senki nem tagadta, hogy alaklmatlan a CARS az optimális hárommonitoros megjelenítésre, ezt jelenti, hogy nem támogatja a triple screen rendszert. :)) Az hogy három monitorod van nem biztos, hogy szakértő is lettél. csak használod. :DDD
  • Hasselhoff72
    Ha van 5760x1080-es felbontas a menüben akkor felismerte a 3 monitort és csokolom.. de gondoltam hogy ezt is megmagyarázod...
    Lenne egy kérdésem min promozták a Pcars-t a kiállításokon? single monitorral? Ezt te se gondolod komolyan én emlékszem a nagy arcoskodásra hogy 3x4K:))
  • ElNano
    Oké, akkor ez mostantól már unalmas. A játék ismétlődő fikázása most már annyira nem buli, mindenkinek volt 1000 alkalma arra, hogy az elmúlt 4 évben leírja minden nyűgjét, kifogását. Ennyi volt, innentől kezdve a játékkal kapcsolatos AKTUÁLIS dolgok maradnak a topikban, minden más megy a kukába. Volt régebben CARS fikatopik (konzol verza álnéven), ott lehet ezt folytatni. Aki meg saját bevallása szerint nem játszik a játékkal, mégis, mit keres itt?

Ha van aktuális problémád, amivel játék közben találkoztál, szeretnéd azt leírni abban a reményben, hogy megoldást kapsz rá valakitől, simán beírhatod. Ha viszont ötvenezerszer leírt, megrágott dolgokat nyomsz be, félmondatos, alsótagozatos szinten trollkodsz, közöd nincs a játékhoz, csak itt akarod kiélni magad, a hsz-ed szó nélkül repül. Nem vitázok senkivel, akinek ez nem tetszik, irány a CARS fikatopik, itt nyoma nem marad sem vitának, sem flémnek, sem trollkodásnak, kár az energiát pazarolni ilyenekre. Köszike.

(A tripla monitorok támogatásának hiánya ezeréves dolog, tehát nem számít aktuálisnak, főleg, hogy eleve leírták már, mint featuret. Vagy most az AC topikban kezdjem el fikázni, hogy nincs benne dinamikus időjárás, fúdeszarazegész? Na ugye.)
  • lac coo
    Automatan ezt nem lehet tamogatni, honnan talalja ki a program, higy mekkora a kava, milyen messze ulok es milyan fokban allnak a szelso monitorok ? ;)

Amugy meg semmi tobbet nem mondtam, hogy AC sokkal szebb es gyorsabb ilyen felbintason, gondolom okosabban osztotta el Kunos a skalazast, egyszeruen tudom ugy allitani a grafikat, hogy jusson is maradjon is .
    De persze eleve targytalan , mert PC alkalmatlan szerintem ilyen felhasznalasra, egyszeruen mivel nincs semmi beallitas, kulon szog a monitorokhoz hasznalhatatlan. Vagy beallitja az ember ultra kis fovra, de akkor meg ertelmet veszti a harom monitor. Ezenkivul ugy torul a kep, higy a szeleken rossz ranezni, tojasok a kerekek, stb.

Szerk: hat nekem nem kommunikal a monitorom :))))
    Amugy nem a hasamra utottem..en hasznalok tobb monitort vagy te ? :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.07. 18:26:44
  • sertrex
    Ha a Windows asztal 3 monitoron van beállítva, akkor az a játék ami támogatja, felismeri és alapból és úgy fut. Na, ez nincs a CARS-ban. És nincs a grafikához se rendelve, hogy hozzá igazodjon a monitorok szögéhez meg hasonlók. Lehet ezt kézileg beállítani és automatikusan. De gondolom, megint hasra ütve mondtál valamit. Mert ugye AC-ban van olyan opció, hogy single screen vagy triple screen. Szerinted az nem több monitoros rendszer támogatás? Csak nem auto, hanem készi beállítású. Még jó hogy annyira toppon vagy ezekben a kérdésekben. :DDD És de tudhatja mekkora a káva, mert a monitor chipje kommunikál(hat) a szoftverrel, csak a szoftvert fel kell készíteni rá. Na ez is egyfajta optimalizáció. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 18:19:18
  • lac coo
    Hat , ha nem a hazai viszonyokat nezem, akkor gyak igazi szimest mar nem igen latok egy monitorral....
    Nyilvan PC nem ezt a tabort celozta meg, ezzel nincs is bajom.
    Magatol soha nem ismeri fel, nem tudhatja mekkora a kava , a szigben allo szelsokrol nem is beszelek, az meg mindig alom a harom nagy szimes cimen kivul.
    Olyan , hogy harom monitoros optimalizacio nincs , felbontas azt jovan.
  • sertrex
    Szerintem az ha játék automatikusan felismer egy három monitoros rendszert, felismeri a monitorok felbontását. Az nem ugyanaz, ha kézzel beállítod az 5760x1080-at, mert nem számolja a kávákat és a többi. A kormánytámogatás meg alap volt. Nem is tudom hogy jött ez ide? A három monitor a játékosok legalább 90%-ánál meg fel se merül. De javíts ki ha tévednék és mondd azt, hogy egymillió vevőből 900000-nek 3 moitoron fut a játék. :DDD
  • sertrex
    Ki mondta, hogy szarnak rá? Már rajtad kívül. Ami nem került bele vagy olyan hiásan került bele, hogy ahhoz kódszinten kellene szétkapni, majd összerakni a programot, már nem fogják kijavítani. Nem érné meg, mert annyi időt venne igénybe, mint maga a fejlsztés, mert ugye nem arról van szó, hogy szétszedem beírom a helyes értékeket, majd összerakom. És gondolhatod, hogy nem az volt a fő cél, hogy a usereket szívassák, hanem ezek a dolgok akkor kerültek felszínre mikor egy nagyobb terhelésnek vetették alá, vagyis sokkal többen játszottak vele így a hibák is nagyobb eséllyel buktak ki. Azt se mondta senki, rajtad kívül, hogy ez természetes, csak azt hogy érthető. A fejlesztés alatt természetes, hogy nem működik minden egy kész játék szintjén. Ez mindenki számára világos, kivéve téged. A megjelenés után meg semmi furcsa nem volta bban, hogy patchelni kell, a mai tendenciától egyáltalán nem tér el ez a megoldás. Addig ezzel nem is lett volna baj, amíg ki nem derült, hogy vannak benne olyan hibák is amit már nem tudnak kijavítani, viszont igéretet tettek, hogy majd PC2-ben benne lesz, ott már jól vagy jobban fog működni. Ezt is meg lehet érteni, talán csak te nem tudod felfogni. És nem én mondom ezeket, hanem így zajlottak ezek a dolgok. Én legfeljebb elfogadtam, hogy így van. Ha nem fogadnám el, akkor is így lenne. Semmin se változtatna ha itt verném az asztalt.
  • lac coo
    Ac tukrozodes az gagyi ah tuti, teszem hizza pc se valami fenyes, azt egyedul CM tudja jol megcsinalni, ott nincs kerdes gyak nem vesz el fps g, de a jo isten is tukrozodik. :)
    De nem ez is ez a lenyeg, en nem ugy merem melyik csuszka hol alla, az kockaknak valo, engem az erdekel amit latok magam elott ;)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.07. 17:42:22
  • Hasselhoff72
    Es aruld mi az a 3 monitoros optimalizacio?:)))
    Kiadni egy "szimet" ugy hogy nem lehet 3 monirot rendesen be allitani egy lol... meg jo hogy kormanyt tamogat:)
  • Hasselhoff72
    Ha nemmrohasztod le direkt a tukrodozessel az AC akkor 2x jobban fut mint a cars, ami viszont valjuk be jobban tus kinezni.
  • sertrex
    Egyáltalán nem akarják már megcsinálni az első részhez a hárommonitoros beállításokat. Hogyan lehetne értelmezhetőbben, érthetőbben leírni? A pCARS hivatalosan nem támogatja a három monitoros rendszert! Tehát optimalizáció sincs rá. Ergo. Azért fut jobban a három monitor AC-ban mert támogatva van és optimalizálva.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 17:38:21
  • lac coo
    Csucs vagy, de komolyan ! :)) Lassan harom eve eve naponta van valami indokod, hogy miert is nem baj, ertheto, termeszetes dolog, hogy szarnak ra az egeszre ! :))
    Csak most kezdtek, meg nem regen kezdtek, meg nincs kesz, mar majdnem kesz, mar ki kell adni nincs ido, majd javitjak, majd javitjak, a komolyabb dolgokhoz tobb ido kell majd azokat is jabitjak...most meg majd a PC2 .

Nem flembol mindom, de genyleg csucs ! :)
  • lac coo
    Nekem meg nagyon uj ez a harom monitoros dolog, ugyhogy nana , hogy kiprobaltam mindent ami gepen fenntvan....
    Gepem nekem is kozepes, harom monitor ala inkabb low :)
    Egyetertek Endrevel, valami szamomra relytejes okbol az AC messzemenoen jobban fut mint barmi mas harom monitorral.
    Nyilvan rz is eleg lowra van allitva, de van par effekt, pp bekapcsolva es lazan tartja a 80 fps-t, es a latvany akarhigy nezem teljesen szep !
    Ha PC-visszaveszem, hogy tolja a 80 fps-t, az mar nagyon ronda :)
    ( A harom monitoros beallitas lehetoseget nem is veszem szamba, az sajnos valahogy alig akarjak megcsinalni....)
  • ElNano
    Hasonló véleményen vagyok. Többször próbáltam az R3E-t, én állat megvettem az összes pályát, autókból is bevásároltam, de alig-alig használom. A hangok nagyon ott vannak, de összességében azért ez kevés az üdvösséghez. (Át kéne lopni CARS-ba a megfelelő hangfájlokat. :D) Nekem az volt az érzésem, mintha az R3E-s verdák valamiféle légpárnán közlekednének, vagy nem tudom... Olyan légiesek, kicsit súlytalanok. Sok tapasztalatom arról nincs, hogy egyformák-e vagy sem, de a nemrég behozott Formula azért nem ugyanolyan, mint egy túraautó. Szerencsére. :D És azért voltam nagy marha, mert ráköltöttem erre a játékra egy halom zsetont és havi szinten ha kétszer előveszem, akkor sokat mondtam. Nincs miért elővenni, nincs benne élet, nem pezseg, a felépítése sem jön be annyira.

Én is kvázi CARS-függő vagyok, most, hogy még egy hónapig nem lesz kormányom, érzem kicsit, hogy szopóágon vagyok, szívesen mennék már pár kört pl. az új DLC autóival. De ez van, ez a hónap CARS-mentes lesz. :D

AC-t elvétve veszem elő, nem az én világom valamiért. Ezzel én sem minősítem, egyszerűen nem fog meg és nem tudom miért. iR-t próbálgattam még legutóbb, de á, kurvadrága (lehúzós), szerintem igazságtalan a büntetőrendszere és a futamszervezési elv sem jön be. Kicsit mintha túl komolyan vennék saját magukat, pedig hát ez továbbra sem a való élet. Szóval azt is elengedtem, ergo maradt a CARS... - majd ha vettem egy másik kormányt...
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.07. 17:18:07
  • sertrex
    Ma voltam R3E-t játszni egy kicsit. És azt kell mondjam... tetszik. De sajnos ennyi, amennyit el tudok mondani róla. Tetszik, de nem használnám napi szinten. Mert meg kellene vennem egy csomó pályát és autót, ahhoz hogy fenntartsa az érdeklődésemet, de amikor kipróbáltam a tesztvezetésen a különböző járgányokat, gyanúsan ugyanazt a vezetési élményt kaptam mindegyiktől. Szerintem így elég lenne egy autót megvenni és olyan, mintha mindet próbáltam volna. Persze némi túlzással. ;) Ugyanúgy kanyarodnak, ugyanúgy csúsznak meg, ugyanúgy kell megfogni ilyenkor.
    Ha van is némi eltérés, hadd ne mondjam egyéniség autónként, az nem akkora truváj, hogy ezért vegyem meg őket. Szóval tényleg mérföldekkel jobbak a hangok, de ez számomra nem pótolja a CARS feelingjét. Elvonási tünetem lenne, ha egy nap nem mennék CARS-szal néhányt kört valahol, valamelyik autóval. R3E-t néha hónapokig, AC néha hetekig el se indítom. A többit már fel se sorolom, mert teljesen el vagyok nélkülük. És egyáltalán nem valami minőségi sorrend miatt van így mert tudom, hogy van jobb fizikában, van jobb... mondjuk hangokban, de összképet tekintve nekem a CARS jön be a legjobban, az összes hibájával hiányosságával együtt. És az biztos hogy a pCARS 2 csak még jobb lehet ennél. Kiváncsi leszek majd az új konfigomra, már csak egy új proci hiányzik, hogy összerakjam, hogy ha felrakok mindent high-ultrára, akkor milyen lesz az összkép, no meg az fps. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 16:51:52
  • ElNano
    Mondjuk azt állítani, hogy a CARS optimalizálatlan fos, pont jó nagy baromság. Nekem egy kb. medium gépem van, és hát a nagy harci helyzet az, hogy fullHD-ben high-ultra beállítások (inkább high) mellett azért megvan a 60 frém. Na most ezt AC esetében valahogy nem tudom elmondani, ott mondjuk 40 körül, de ha mindent feltolok maxra, hát meg se akar moccanni. iR meg ilyen szempontból barlangrajz, nem oszt, nem szoroz, véletlenül sem mérvadó, ott van 200 frémem, de ez egyértelmű a tökéletesen elavultnak számító grafikáját elnézve. Szóval ha már optimalizálatlanságról van szó, akkor az AC inkább az. Feltolod benne szépen csúcsra a tükröződést és gyönyörűen fog megpusztulni. És még valami: A CARS-ban a béta időszak alattihoz képest nekem több mint dupla frémem van... Hát ennyit erről.

Azt is biztosra veheted, hogy a Win 7-en úgy látsz majd DX12-őt, mint XP-n 11-et. Hivatalosan sehogy aztán idővel esetleg gányolt megoldások, amik vagy működnek vagy nem, de inkább annyira lesznek sikeresek, mint a PS3-as emulátor... A MS most Win 10-es világegyetemet akar, semmiféle más rendszerre nem fog semmiféle érdemi újdonságot kiadni.

Hangokban nálam a R3E a nyerő, az visz mindent ilyen téren, ahhoz képest a CARS-os verdák hangjai valóban nyamvadt nyekergésnek tűnnek. Milyen kár, hogy hozzávetőleg nulla közösségi élete van annak a játéknak, nem mellesleg irreálisan drága, és hát a felépítése sem túl megnyerő.

Még valami: Félmondatos, értelmetlen behányásokat, trollkodásokat törlöm.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.07. 16:28:42
  • sertrex
    Éppen most jelentették be a GOTY megjelenését. Lesznek benne javítások, plusz autók, pályák és egyéb funkciók. Tehát az eleve azt vetíti előre, hogy az se úgy nő magától, hanem valakik csinálták. Persze ha valaki azt várta, hogy iR szintü fizikát és mit tudom én mit fognak a megjelenés után belerakni az tévedett, esetleg csalódott lehet. De azt senki nem is igérte, csak néha a userek összekeverik a vágyaikat az igéretekkel. :DD Tudom, mert én is user vagyok. :))
    Jó, tudom, meg már korábban is esett róla szó, hogy nem lett minden hiba kijavítva és nem minden olyan, amit vártak, de azért vegyük már tudomásul, hogy ez nem egy CM vagy EA nagyságú cég és nem is akkora büdzséből dolgoztak, de jött még így havonta javítás, DLC, miegymás. És jön majd egy folytatás, amiben már több minden, jobb minőségben benne lehet, benne lesz. Azután majd jön harmadik rész, amiben még több, még jobb. Így működik manapság a piac. Érthető, ha nem azt kívánjuk, hogy ingyen csinálják. Én még nem találkoztam hibátlan játékkal, főleg nem az autós szimek között, de még a CM vagy EA árkád cuccai között sem. Erre szokták mondani, hogy Csak az hibázik, aki dolgozik. :D
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 13:45:18
  • sertrex
    "Mellesleg a pcars még a mai napig se tudták rendesen optimalizálni dx 11-re 3 monitoros megjelenítésre."

Lehet, hogy nálad kimaradt, de egy csomó helyen le lett írva, hivatalosan is, meg itt is, hogy a pCARS-ból kihagyták a triple screen támogatást, mert ezt se tudták volna a megjelenésig belevenni, hogy tökéletesen működjön. És ráadásul ez se tartozott a prioritások közé, mert a teljes vásárlóréteghez képest igen kicsi százalék használja. Így a pCARS 2-ben lesz hivatalosan benne.

Annak, hogy néhány játékkészítő még a DX9 lehetőségeivel se tudott élni, mi köze van a DX12 eljöveteléhez és a Microsoftnak? Állítsák meg a fejlesztést? Üljenek a babérjaikon, mert egyesek nem tudnak, akarnak lépést tartani a fejlődéssel? Vagy ez egy újabb negatívum, hogy még jobb, még gyosabb, még szebb megjelenésben tudják majd tálalni a játékokat? Már aki képes rá. :P Te most itt összekevered a CARS fikázását, azzal, hogy kijött/kijön egy újabb nagy lehetőség, hogy jobb legyen mondjuk a hárommonitoros megjelenítés, a VR is javulhat ez által. És ráadásul nem csak autósjátékok vannak, bár pont azoknak van a legnagyobb szüksége a gyosabb grafikai feldolgozásra, stb... Én például a szimeken kívül, játszom egy csomó mással is. És mivel pont azt írod, hogy a DX9 korszakkal se tudott mindenki normálisan megbírkózni, akkor itt indokolt az elvárás, hogy az emeberek többsége még jobbra vágyjon.
    Látom a stílusodon, hogy egyből agresszív. Gőzöm sincs milyen géped van és nem is érdekel. Igazából egy kicsit sajnállak is, mert úgy látom, hogy neked eddig csak rossz élményeid voltak a játékokkal. :( Ezen a területen ilyen maradi gondolkodással szerintem mindig savanyú lesz a szőlő a hozzád hasonlóknak. Az hogy van néhány csalódott nagyhangú egyén, akiknek semmi se tetszik, nem fognak leállni a Win10 terjesztésével, a DX12 is már itt van csak idő kell hozzá, hogy jöjjenek rá a játékok, ha rendesen végignézted a videót akkor láthatod, hogy bőven lesz olyan aki ki tudja használni a DX12 adta lehetőséget és biztos vagyok benne, hogy a pCARS2 is már támogatni fogja, legfeljebb csak az élvezheti minden előnyét, aki átállt Win10-re. Aki nem az továbbra is köpködni fog, mindenre. Ennyi.
  • endy papp
    Amíg a játékok nagy részét még dx 9-re se tudják rendesen optimalizálni,és a mai napig elég sokat így adnak ki.
    Majd ha az összes játék csak dx 12-re jön ki(lehet meg se érem)akkor váltok.
    Mellesleg a pcars még a mai napig se tudták rendesen optimalizálni dx 11-re 3 monitoros megjelenítésre.
    A hiba felsoroláshoz javításhoz ezt is hozzá lehetne csapni.
    Ja Ja tudom rossz a gépem,bla bla....
    Csak egy össze hasonlítás ,lehet nem oly ütős a grafika a RRE-nél de a minap tapasztaltam, hogy a legtöbb helyen dupla fps van mint mondjuk fél éve.
    AC is rendbe rakták ezen a téren....
    Na ezt szeretném látni majd a carban is,de asszem soha napján.
    Nincs semmi sehol maxra húzva ,gyenge közepesen,vannak a beállítások.
    Még annyit hogy nagyon valószínű win7 alá is lesz dx12,max nem tud mindent kihasználni,de ha optimalizálatlan fos egy játék akkor tök mindegy lehet dx14 is.....úgy is low grafon kell hajtani.
  • sertrex

Ha másért nem is, de ezért majd érdemes lesz minden gémernek átállni a Win 10-re. :))))
  • sertrex
    Ha kijavítanák vagy megcsinálnák rendesen a fizikát, gumifizikát, futóművet, akkor szerintem még te is elbírnád viselni, hogy ilyen megoldást választottak a hangoknál. De az is igaz, hogy ha a multi hiányosságait pótolnák és a hibáit javítanák, akkor az is tompítaná, hogy a hangok nem a legtökélatesebbek. Itt jut eszembe, hogy szokszor más online egy autó hangja és más offline, TT, stb... Mondjuk ez is egy érdekes megoldás vagy hiba, bug. :P Vagy ott van a visszajátszás, mert az is fontos sokokaknak, ha azt is javítanák, kiegészítenék néhány hiányzó funkcióval, akkor az is homályosítaná a hangok milyenségét. Legalább is sokaknál. De biztos tudnék még pár dolgot írni, ami fontosabb lenne a hangoknál. Számomra elég informatívak a hangok egyébkét, támaszkodhatok csak a hangra váltásnál, megcsúszásnál, bár ezt elég jól sikerült belőnöm FFB-ből is. És még van egy csomó apróság, ami segíti a vezetést hangforrásból. Az 5.1 rendszeren nagyon jól ki jön, hogy mögöttem éppen hol bukkan fel egy autó. A fejhalgatóm is multicsatornás és azon is eléggé jól átjönnek ezek a dolgok. Az hogy élethű e vagy nem azt nem tudom, mert egyrészt soha nem próbáltam és nem is fogom kipróbálni az életben, hogy ott milyen. A videók meg megint csak nem megbízhatóak, mert nem szabad füllel hallom, hanem egy mikrofonnal felvett, általában tömörített hang jön ki. Tehát az hogy valakinek tetszik vagy nem, az izlés kérdése inkább, mint a valósághoz viszonyítás. Persze ez is felírható a javítandó, kicserélendő dolgok közé, csak szerintem volna egypár fontosabb dolog ennél, hogy igazán a tökéletes felé tendáljon a játék. :)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.07. 11:19:06
  • Alexease
    A hangok mar az elejetol rosszak, nem csak a mintakkal van a gond, a keveres lapbol idegesito. Mintha aki csinalja, hallas serult lenne, tul van tolva az egesz dinamika.
    Ehhez (CARS1) mar tuti nemlesz ilyen szintu valtozas. Talan a CARS2-hoz. Bar az is "meg van" (az early acces, beta, akarmi), de az uj menun es a dirt probalkozason kivul egyelore nem vettem eszre emlitesre melto valtozast... OK, meg az elejen van, meg keszul 1-3 evig.
  • lac coo
    :DD