19801
  • sertrex
  • Alexease
    Nem tudom, nehany honapja uninstalltam, elfogyott a hely vinyon;) De amig neztem, nem tortent "semmi" erdemleges.
    Leszamitva a RallyCross-t es az uj menut, "ugyan az" volt mint a CARS1. Persze nem, mert dolgoznak rajta, rendszeresen jott update, de "csak ugy" elinditva, semmi kulonlegeset nem lattam nehany perc alatt;)
  • lac coo
    Alex, tenyleg, hol tart a PCars2, lesz valami josag belole, vagy a szokasos csicsa fejlesztes ?
  • sertrex
    Simulated Perfection: How We Built The Dallara DW12

Forrás: http://www.projectcarsgame.com/home/simulated-perfection-how-we-built-the-dallara-dw12
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.29. 10:17:26
  • sertrex
    The White Helmet Reveals All: Ben Collins On Stunt Driving For James Bond, Race Driving At Le Mans, And Test Driving On Project CARS

“Some say that he once put Helen Mirren in a dishwasher, and that at the Winter Olympics he was disqualified from the skeleton event for riding down the hill on an actual skeleton. All we know is, he’s called the Stig!”

http://www.projectcarsgame.com/home/-the-white-helmet-reveals-all-ben-collins-on-stunt-driving-for-james-bond-race-driving-at-le-mans-and-test-driving-on-project-cars
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.27. 14:46:54
  • sertrex
  • sertrex
    Shift Unleashed, Project CARS módra... vagy modra?
    Ezekhez nem árt, ha megvan a Shift 2 játékunk vagy a telepítőlemezünk.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.22. 13:09:17
  • sertrex
    Egy kis izelítő az utóbbi hónapok CARS mod terméséből!

• Danecay
    2000 Ft-ot azonnal elutalok érte :)
  • sertrex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi rosszra nem gondoltam, de ilyenkor kevésbé lehet kéz alól bármit is eladni, mikor a hivatalos kereskedő is olcsón adja. Ha vége az akciónak, akkor érdemes, mert hátha valaki lemaradt róla. Egyéb iránt, remélem minél előbb visszaülhetsz a géped elé.
  • b-type
    ne értsd félre, a számítógépem le van adva egy idős maminak megőrzésre, én meg már tavaly augusztus óta házat reszelgetek, és csak laptopom van, szal most kifejezetten jó üzlet lenne ha 50%-n el tudnám adni..házvásárlás előtt vettem új lapot, új memot, új procit...talán ha őszre újra használni fogom. Ezért írtam :)
  • sertrex
    Nem csak poénnak rossz, de üzletnek is az lenne. :))
  • b-type
    huh vazz akkor most kéne gyorsan eladni...

:)) sry ilyen melegben ilyen poénok születnek..
  • sertrex
    Július 4-ig 50%-os Project CARS akció a Steamen!

http://store.steampowered.com/app/234630/?snr=1_239_860__fall2015-featured
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.24. 16:02:17
  • Totti5
  • gibson9
    Egy ilyen beállítást tudna valaki lőni g29 kormányra? Vagy tapasztalat ezzel kapcsolatban?
  • priluki
    aha kösz, annyira nem sürgős dk2 tökéletes :P :)
  • Marcinko
    oculus

Ennyi van csak ami egyenlőre szóba jöhet ....ez sem holnap lesz
  • priluki
    azt esetleg nem tudod mikor lehet pl magyarba rendelni?
  • Marcinko
    hopsz bocsánat ....most látom , hogy "rendszeridegen" game linket püffentettem ide
  • Marcinko
    Sajna még nem....én is arra várok, hogy irjanak valamit

addig ilyeneket keresgélek és nézek hátha ki lehet szemezgetni valami értelmeset

Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.05.31. 13:40:51
  • priluki
    kb zimapeti le is irta amit akatam volna.. bár mennyit rajtam lehet :) dcs world-öt is nyomom vele ,ott sincs roka veszély pedig ott jobban lehet "tekerni" nekem még elején se volt nagyon.. embere válogatja. És a térérzet miatt tényleg jobban érezni az autot vagy repülőt :) én majd csak akkor adom el a dk2 ha meg lesz a cv vagy a vive még nem döntöttem el melyik legyen,kéne valami jó magyar összehasonlító teszt nem tudom vr-es fiuk megcsinálhatták e már?!
  • zimapeti
    Zolííí, 6órást csináltunk ketten bodnár Danival, nekem végig a fejemen volt és nem rókáztam, másfél év alatt csak az elején volt gáz, de az a hardver, és iR optimalizálatlanság miatt volt leginkább, a végére összeraktam egy aránylag jó gépet, 200 fps alá nem ment, se bajom nem volt attól kezdve. Volt, hogy három Laguna Secát nyomtam egymás után, és pont a dugóhúzót élveztem a legjobban:)
    Ha tudnád mennyire utálom rift után a három sík monitort nézni, állandóan referencia pontokat keresgélni, hol fékezzek, hol kezdjek fordulni, riftben a felbontás miatt ezekből a pontokból szinte semmit nem látok, mégis gyorsabb és stabilabb vagyok, ááá hagyjuk is, május elején én f@sz eladtam a dk2-őt, hogy mindjárt kapom a cv1-et, azóta rágom a kefét hogy lehettem ekkora pöcs, egy dekát nem ment lejjebb az ára, sőt.
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.05.30. 16:29:53
  • ToMy_
    Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:

Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.
  • ozoli78
    majd 3 óra endurance verseny után röhögj mondjuk laguna secan

az első dugóhuzo után lehet berókáznál

élményre biztos jo de simulatorozni én sem vennék
  • ozoli78
    "Amit bele tehettek volna az egy „visszatekerés” (vagy nem tudom, hogy hogy hívják, ha hibázol akkor megnyomsz egy gombot és visszapörgeti az eseményeket), mert pl.: a 20. kör környékén már nem olyan a koncentrációm, mint az elsőben és én sajnos nem vagyok olyan koncentrált profi sofőr, mint a valódi versenyzők, és egy hiba miatt ne kelljen már restartot nyomnom és újra kezdeni a versenyt. Vagy aki szeretné, az be vagy ki kapcsolhatná magának ezt a szolgáltatást, mint az ABS-t vagy kanyar rásegítést vagy az összes többi kényelmi funkciót."

Ezt én is nagyon hiányolom belőle , teljesen real.
  • S8DJ
    Valakinek nincs egy eladó már aktivált dobozos kiadása DVD-kkel együtt?
  • priluki
    :) jót nevettem.. probáld ki :) még a dk 2 is fényévekkel nagyobb élményt nyújt mint 3 monitor :D komolyan.. próbáld ki ! Mindenkinek azt mondom elmesélni nem nagyon lehet, ki kell próbálni !
  • Boscolahm
    Sziasztok!

A másik érdekesség még a játékban a kivezető körök a boxból. Amikor elhagyjuk a boxot, akkor az első körben, mintha jégen csúszkálnánk, úgy viselkedik az autó. Értem én, hogy nem melegek az abroncsok, de attól még lassan be kéne tudnom venni a kanyarokat, de hát úgy sem sikerül mindig. Szóval az első kör az mindig rizikós. Persze a gépnek ez sem probléma simán szárnyal. Ezt a részét lehet kicsit eltúlozták a fejlesztők.
    A másik. Ha a gép utolér és előzésbe kezd, akár egy hosszú egyenesen, elég csak szép lassan eléhúzodnom és akkorákat fékez, hogy sokszor a visszapillantómból is eltűnik. Teljesen feleslegesen fékez ekkorát. Ezt 10-ből 9-szer eljátssza.
    Az lenne még izgalmas, ha nem csak libasorban közlekednének a pályán, hanem ők is harcolnának egymással a pozíciókért. Jó jó az első körben van kis tumultus pár kanyarig ,aztán csak megy a "vonat".
    Persze nem panaszkodom, azért jó kis gém. Reméljük lesz folytatása és a második részében tovább tuningolják a hiányosságokat.
    Addig is jó játékot mindenkinek! ;)
  • Timbu
    Amikor még játszottam vele, az eső engem is felbosszantott. Megjelenéskor a játék egyik legjobban dícsért tulajdonsága volt, hogy mennyire jól megcsinálták benne az esőt. Aztán kiderült, hogy ez a többség számára azt jelenti, hogy mennyire jól néz ki. Látod a felhőket meg az esőcseppeket a pocsolyákban. Aztán, hogy mennyire használható, az már senkit nem érdekel, mert controlleres, három körös, hátsó nézetes versenyeken ez tényleg nem okoz problémát.
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.05.19. 07:06:21
  • lac coo
    Ha poros ive meg szelarnyek meg hasonlo dolgokra vagysz, akkor IR vagy meginkabb RF2 .

Amugy igazat adok neked , pont ezek miatt kukaztam ki en is, esore lehetne egyedul hasznalni de valoban mennek mindenfele gumikon az AI-k, es valoban nem a gumitol fugg milyen gyorsan megy ....
  • Boscolahm
    Sziasztok!

Múltkor írtam, hogy karrierben nem jönnek ki a boxba a versenytársak (számítógép gépsárkányai), ha elered az eső. De valaki megkontrázott, így tovább teszteltem.
    Ahogy figyelgetem sok mindentől függ, hogy kijönnek e vagy sem, pl.: hány kör van még vissza, vagy milyen autótípussal megyünk. Volt olyan futamom is, hogy a fele kijött mert eleredt, a másik fele meg nem, de a következő körökben sem jöttek ki, így slick abroncsokkal mentek tovább. Aztán volt olyan, hogy eleredt az eső, mind kijöttünk kereket cserélni wet-re, elállt, és utána senki sem jött ki, így én sem, így vizes gumikkal (mint a többiek) maradtam kint a száraz pályán, de ugye ők visszagyorsultak vizes abroncsokkal is és elmentek mellettem.
    Ez az esős dolog még teljesen kiforrot nekem úgy tűnik.
    Aztán a másik kedvencem, ha „kiszorítok” valakit, vagy úgy kanyarodunk, vagy olyan helyzetbe kerülünk, hogy a gép mind a négy kerekével a bukótérbe vagy a fűre kerül (szóval elhagyja a pályát), akkor ugyan úgy gyorsít ki, mint én az aszfalton, vagy még jobban is. Volt már rá példa, hogy a kavicsos részen körbe autózott, úgy hogy én a pályán maradtam.
    Amúgy tényleg nagyon tetszik a játék, és összességében tényleg élvezetes és szórakoztató szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
    Amit bele tehettek volna az egy „visszatekerés” (vagy nem tudom, hogy hogy hívják, ha hibázol akkor megnyomsz egy gombot és visszapörgeti az eseményeket), mert pl.: a 20. kör környékén már nem olyan a koncentrációm, mint az elsőben és én sajnos nem vagyok olyan koncentrált profi sofőr, mint a valódi versenyzők, és egy hiba miatt ne kelljen már restartot nyomnom és újra kezdeni a versenyt. Vagy aki szeretné, az be vagy ki kapcsolhatná magának ezt a szolgáltatást, mint az ABS-t vagy kanyar rásegítést vagy az összes többi kényelmi funkciót.
    Az lenne még jó, ha tudnának készíteni olyan játékot ahol még számítana a szélárnyékban történő autózás, vagy ha a poros ívről fordulok, akkor nincs akkora tapadásom stb. De hát sose lehet tudni, hogy mit hoz az élet ;)
  • sertrex
    Az egy aukció és még nem zárult le, vagyis az viszi majd aki a legtöbbet ajánlja érte. Még 1 nap és 13 órád van, ha meg akarod szerezni. :))
  • mokuci74
    Szia,
    Ertem, koszi a valaszt. En speciel hasznalt cuccra gondoltam, ime : G25
  • Danecay
    Szia!
    Természetesen, minden további nélkül megfelel a játékhoz az említett kormány, igaz én nem láttam e-bay-en sem 30e Ft mgaságában.
  • sertrex
    Ott van a "Career" mód alatt, hogy "New", ott kell új karriert kezdeni. :))
  • mokuci74
    Sziasztok,

Az lenne a kerdesem, hogy egy G25 elegendo lenne ehhez a jatekhoz, igaz ? Hardverapron 50 korul megy szoval az nem jatszik, de ebay-en lattam 30 ezer korul is, igy elgondolkoztam rajta....
  • rcsaby
    Valki elárulhatná hogy kell a Carrer modot megnyitni.Az alapjáték is ment de ott is lakat volt.Kiprobáltal a Year Editont és az is le van lakatolva.
  • lac coo
    Az....:)
  • Timbu
    Olyan, mintha bukósisakot viselnél