19801
  • Krszti1160
    Arra gondolok, hogy mikor pl eléred azt a 4-5.000-es fordulatot akkor ugye elkezdenek kipörögni a kerekek és már pörög az autó össze vissza :D Régen the crew-et játszottam, ott nem volt ennyire érezhető a kipörgés a kerekeknél, itt viszont nagyon :)
  • sertrex
    Ezeket a kipörgéseket, kifejtenéd bővebben?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.30. 07:18:48
  • Krszti1160
    Sikerült beállítani, de a kipörgésekkel még mindig nem vagyok kibékülve :D Am egész jó játék :D
  • sertrex
    ITT nézz körül!

• Krszti1160
    Helló, Logitech GT Force Pro-ra tud valaki valami értelmes beállítást? Mivel ha túl lövöm a kormány tekerést (900fokban van) akkor annyit kell tekernem mint az állat, ha kevesebbre veszem akkor meg rögtön irányt vált... Force Feedback ha fel van kapcsolva, akkor meg olyan mint ha maga irányítaná az autót... pedig a segítségek kivannak kapcsolva... Enyhén felcsesz... Kipörgésre van valami beállítás? Köszönöm!
  • sertrex
    Ma délután!

BEFORE THE BREAKFAST

Pálya: Mazda Raceway Laguna Seca
    Autó: GT3-as kategória, ezen belül szabadon választható!
    Versenytáv: 25 kör
    Időjárás: Változó, eső nélkül
    Helyi idő (a játékban): 2016. június 8. 04:00
    Időgyorsítás: 3x
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 17:00
    Időmérő kezdete: 17:30
    Futam kezdete: 18:00
    Várható befejezés: 18:45

Kötelező nézet: Nincs
    Segítségek: Gyári segítségek bekapcsolhatók
    Nincs kötelező kiállás
    Váltóhasználat: Csak manuális

Az időmérő végéig bármikor csatlakozhatsz!

24/7 gyakorló szerver!
    További információk ITT !

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.27. 11:12:14
  • sertrex
    Ma este!

THE 7TH GEAR

Pálya: Mazda Raceway Laguna Seca
    Autó: GUMPERT Apollo S
    Versenytáv: 21 kör
    Időjárás: Napos
    Helyi idő (a játékban): 2016. május 21. 17:00
    Időgyorsítás: 2x
    Szerver neve: pcarshun
    Szerver jelszó: carsclubhun
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 19:15
    Időmérő kezdete: 19:45
    Futam kezdete: 20:00
    Várható befejezés: 20:50

Segítségek: Mind használható
    Nincs kötelező kiállás
    Váltóhasználat (manuális vagy automata) tetszés szerint

Részletek itt.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.24. 15:24:27
  • sertrex
  • Leslie878
    Ez globálisan rossz, de a wmd fòrumon is ìrnak a problèmàròl, hogy ellenőrizni a fájlokat,vagy a dx11 xml-t kitörölni.Majd este megnèzem.
  • sertrex
    Melyik autó, melyik garázs? Amelyikkel a patch óta próbáltam, ott nem volt ilyen probléma. Lehet, hogy csak egyes autóknál vagy garázsoknál van ilyen hiba. Ha tudnám melyik kombóval történt ki tudnám én is vagy más is próbálni és akkor jobban meg lehetne mondani, hogy a játék hibája vagy csak nálad fordul elő.
  • Leslie878
    Sziasztok! Sikeresen feltelepült ez a csodás 10.0 patch, és elinditás után már gyanus volt , hogy a garázsnál az autók sötétebbek, és valami nem stimmel, de ahogy inditottam egy gyakorlást , sötétebb égbolt, és textúra szétesés volt több helyen! Egyértelmű, hogy a patchtól történt mert tegnap még jó volt. Nem a legújabb Nvidia driver van fent 4 hónapja tettem újat akkor jobb is lett most még nem raktam fel a legújabbat , de a kérdésem az lenne aki nvidia kártyát használ, mi a tapasztalat most az új patch után, hogy náluk van a hiba,vagy pedig csak a legújabb driverrel lesz jó! Előre is köszönöm!
  • sertrex
    "Hi all,

The PC patch will be rolling out shortly. In the meantime, the relevant notes to go with it.

Project CARS – PC Patch 10.0 – Release Notes

Vehicles
    • Aston Martin - DBR1-2, Vantage GTE, Vantage GT12: Tweaked cockpit exposure to better balance the world brightness when driving in cockpit view.
    • Ford Falcon FG - Made the in-cockpit steering wheel static when disabled so that the digital display is still visible.
    • Ford Fusion Stockcar - Fixed a damage issue, tweaks to setups so car is less likely to go on two wheels.
    • Dallara DW12 Indycar - Tweaks to setups so car is less likely to go on two wheels.

Pitstops
    • Fixed an issue where, if the player pits on the final lap and only closes the pit board after crossing the place in the pitlane where the finish line is (but before the post-race screen comes up), the race would fail to end."

-Stephen Viljoen: Game Director/Designer

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.22. 12:59:44
  • sertrex
    Ma délután 17.00 órától!

NOISY SUNDAY

Pálya: Hockenheim GP
    Autó: GT3-as kategória, ezen belül szabadon választható!
    Versenytáv: 24 kör
    Időjárás: Real Wheater!
    Helyi idő (a játékban): 2016. július 25. 16:00
    Időgyorsítás: 2x
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 17:00
    Időmérő kezdete: 17:30
    Futam kezdete: 18:00
    Várható befejezés: 18:45

Segítségek: Gyári segítségek bekapcsolhatók
    Nincs kötelező kiállás
    Váltóhasználat: Csak manuális

További részletek itt.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.20. 09:53:17
  • sertrex
    "Úgy néz ki, sikerült beizzítani a dedikált szerverünket, a host frissítette a rendszert, és szerintük már nem várható további üzemzavar. (Volt némi bukdácsolás az elmúlt két napban ezzel kapcsolatban.) Egyelőre tehát stabil a dolog, vagyis lehet használni a folyamatosan (a nap 24 órájában elérhető) Project CARS Club Hungary szervert.

Mindig a következő verseny kiírása szerinti körülmények vanna beállítva, gyakorló üzemmódban. Most a vasárnapi, Hockenheim GP-n megtartandó GT3-as futamhoz igazítottam mindent. Az időjárással és időgyorsítással kapcsolatban még vannak fehér foltok, de alapvetően minden feltétel a futammal azonos ebben a gyakorló üzemmódban is.

A program tehát a következő:
    Mostantól holnap 16:00-ig megy a gyakorló üzemmód, aztán 17:00-tól a kiírás szerinti beállítások érvényesülnek.

A verseny után legkésőbb 2 órával, vagyis vasárnap kb. 21:00-tól már a csütörtöki versenynek megfelelő körülményeket futtatja a szerver. (Mazda Raceway Laguna Seca-Autó: GUMPERT Apollo S)

Célszerű online gyakorolni, hiszen minden más játékmódban (Time Trial, Quick Weekend, Practice) kicsit eltérnek a meghatározó jellemzők, például TT-ben egy picit le van egyszerűsítve a vezetési modell, és egyébként is más időket lehet futni, mint a szerveren – amin végül a versenyek megrendezésre kerülnek.

Szóval van 24/7-es dedikált szerverünk, mindenkinek jó szórakozást kívánok a használatához.

(Az esetleges észrevételeket, hibajelzéseket, bármilyen visszaigazolást a szerver működésével, beállításaival kapcsolatban előre is megköszönöm.)"

Forrás

További részletek itt.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.19. 15:23:29
  • lac coo
    Nekünk csak szekerünk van ...
  • sertrex
    Szerintem ki kellene próbálnod, milyen beleülni egy autóba. Ha apukádat megkéred, biztos megengedi, hogy beülj az autójába, kipróbálni milyen az.
  • lac coo
    Hát autóban ülni már csak ilyen mint a 3 monitor. szélesvásznú ! :D
  • sertrex
    Miért te hogy mutatnád be a VR-t, hogy a promo videón jól mutasson? Egyébként is ez van a legközelebb, a VR-hoz.
    (És nem. Ez jobb, mint a három monitor. Jobban is néz ki és sokkal élethűbb élményt ad. Nem olyan, mintha egy szórakoztató elektronikai bolt egyik sarkában ücsörögnék, TV-kkel körölbástyázva. Ez a három monitoros dolog már nagyon beteg.) :))
  • lac coo
    Nem az a lényeg kinek mi, de ez most Mi ? :)
    Ilyet bárki csinál ha van free camera a játékban :)
    ( Amúgy meg, nem, a 3 monitor sokkal jobb :))
  • sertrex
    Jobb, mint a három monitor.
  • lac coo
    Ezmi ?
    Freecamera rangatas ? :)))
  • Totti5
    Nehéz máshogy klasszikus formában, normálisan reklámozni "bemutatni".
  • sertrex

Hamarosan kipróbálhatjuk a virtuális Pagani Huayra BC-t. A PAGANI NURBURGRING COMBINED TRACK EXPANSION DLC csomaggal érkezik a Project CARS-ba. Addig egy kis nyálcsorgatás.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.17. 13:26:41
  • Kandurex
    ennek semmi köze a szúnyoghálós rifthez, nem így néz ki, minek kell ez a kamu megvezetés?
  • sertrex
    Project CARS Launching Day One on Oculus Rift

• sertrex
    Nem rossz, nem rossz. Mostanság igen lusta vagyok, tehát a pro verzió érdekelne, de kicsit sokallom a 45 fontot érte, alkatrészenként összeszedegetni meg... Mint írtam lusta vagyok mostanában. :))
  • ElNano
  • SityiSXT
    Végre kikerült a cikk és a demó videó. A "szomszédban" olvasható/látható
  • sertrex
    Szoktam nézni a 24 órás Nordot, mondhatni szerettem volna már rég ezt a pályát CARS-ban látni. AC-ban szoktam menni rajta, de mivel online alig vagy egyáltalán nem szokott menni, csak az a hülye túrista nyomvonal, így sajnos hiába van lézerszkennelve, alig használom. CARS-ban biztos többen lesznek majd rajta. Amúgy egyetértek veled, több pálya jöhetne, kocsiból van elég. De ha jönne Nissan GTR, Ferrari, Lamborghini, annak azért örülnék. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.13. 20:09:40
  • ElNano
    Hát ja, végül is ebben a formában érthető, bár én továbbra sem vagyok kiájulva ettől. Sokkal jobban örültem volna 2-3 teljesen új pályának.
  • sertrex
    A Nürburgring kombinációért külön licenszdíjat kellett fizetni és korábban valami miatt nem tudták összehozni a két pályát. Ha jól emlékszem az AI- t és a pályavonalat volt nehéz összhangba hozni. Mivel alpból minden pálya három szektorból áll és ütközött a két nyomvonal. Most vagy megoldották, hogy összekötik a kettőt vagy megcsinálták független külön nyomvonalként és akkor gyakorlatilag kétszer van benne a GP egy része és a Nord.
    Paganira meg valószínüleg csomagban vették meg a licenszet és hülyeeség lenne nem kihasználni, ha már egyszer kifizették.
    Gondolom olcsóbb lesz a GOTY és konzolra is kiadják a dobozost, tehát konzolosoknak és gondolom PC-seknek is, főleg gyűjtőknek jó lesz lemezen is az eddigi összes DLC. És utána majd jön a GOLD vagy Ultimate edition és azután már biztos nem jön több tartalom az első részhez.
    Végül is engem nem zavar ha még többet adnak el, jön majd az újabb fizetés a paypalra. :DDD
  • ElNano
    Nem egy szép dolog ez a Nürburgringes húzás. Mindkét pálya benne van a játékban, most kivesznek a kettő találkozásánál négy terelőelemet és ez a track expansion... Új pályák kellettek volna, nem a kettő meglevő ötvözése, amin úgyis csak 24 órás trackday-ek lesznek és kész. Paganiból meg pont elég volt az a három, amit eddig is beletettek.

A GOTY-val meg nem tudom kit céloztak be. Akit érdekelt a CARS, az szerintem már megvette, minimális lesz azoknak a száma, akik most fognak kedvet kapni hozzá.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.13. 15:19:22
  • sertrex
    A következő DLC, a PAGANI NURBURGRING COMBINED TRACK EXPANSION, ingyen autója.

És a "PROJECT CARS GAME OF THE YEAR"

Tartalma:
    PROJECT CARS STANDARD EDITION
    +
    LIMITED EDITION CAR PACK
    +
    MODIFIED CAR PACK
    +
    RACING ICONS CAR PACK
    +
    OLD VS NEW CAR PACK
    +
    RENAULT SPORT CAR PACK
    +
    JAPANESE CAR PACK
    +
    US RACE CAR PACK
    +
    10 FREE CARS
    +
    AUDI RUAPUNA PARK TRACK EXPANSION
    +
    ASTON MARTIN TRACK EXPANSION
    +
    CLASSIC LOTUS TRACK EXPANSION
    +
    STANCEWORKS TRACK EXPANSION
    +
    PAGANI NÜRBURGRING COMBINED TRACK EXPANSION
    +
    5 LIVERIES COMMUNITY PACK

• ElNano
  • ElNano
    Nem probléma, néha a futam leintése után nem igazán tudja a szoftver, hogy akkor most mit is kellene csinálnia. (Balfaszkám pedig most volt utoljára, az ilyen viselkedés nagyon durva, szó sem lehet arról, hogy még egy esélyt adjunk neki ugyanerre.)
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.10. 20:50:59
  • sertrex
    Bocsi, hogy nem kommunikáltam a végén, de beragadtam két réteg közé és nem működött a menüben semmim.
    Egész jól alakult volna, ha nincs az a balf@sz. Na, mindegy ez is benne van.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.10. 20:49:59
  • SityiSXT
    Nekem pont ez volt a gondom: gombnyomás a kormányon, ergo egy ujjam mást csinál, mint kéne. Kanyar közben, sebességet váltogatva annyira már nem buli. Plusz fix mértékben tekintesz oldalra, nem "analóg". Majd meglátod, ha végre kikerül a cikk a demonstráló videóval (ahol megcsodálhatjátok, milyen ritka szép hajam van ).
  • b-type
    nagyjából ez a problémám nekem is...na ameg a kiszolgáltatottság :D fiam másfél éves, ha odaficereg és mondjuk átrendezi a kábeleket örülök.
    De tök mindegy, mondhatnék mást is uez a nézetem, kimaradok a világból.
  • sertrex
    Én is 22-es helyére vettem a 32-es Sony-t. Olyan lett a különbség, mintha beültem volna egy moziba.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.10. 12:04:06
  • ElNano
    Áááá, 21:9 eszembe sem jutott, a legalja, ami még elfogadható lenne 160 körül figyelget. Most egy 22-es vackom van, hatszáz éves technológia, TN panellel, ezt kukázom a hálószobába második tévének és teszek a helyére egy szolid, 27-es, LED-es, IPS paneles példányt.