Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mellesleg a képen az első lököst szerelik fel<#hehe>#hehe> de hogy akkor mi köze az irányjelzőhöz.....<#nemtudom>#nemtudom>
Csupán azért kötözködöm mert valamennyire szakmába vág.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.17. 11:30:33
Következő pálya Laguna Seca, Mercivel mentem...semmi gond, rájöttem hogy több gumi van...track gumi fel, fél kör quali-ra maradt idő, de jól tapad.
Verseny, semmi gond, külső íves rázókő már egyenes vonalon gyorsítasz ki kormányzott kerék pár fokra az egyenestől...szélesedek a rázóra, bamm beteker jobbra átesek a pályán-> gumifal.
...
Ez most így komoly??!
katasztrófa.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egész este ezt a kurva kerékcserét próbálgattam online. Csináltam 3 féle gumi cserét a pit stratégiában. Ha van időm átváltani az éppen nekem tetsző beállításra, akkor cseréli, ha már beállt az autó a helyére, hiába állítgatom át leszarja magasról és az előző beállítást alkalmazza. Nem tudom ki volt az az elmeroggyant aki ezt megcsinálta, de szivesen megrugdosnám.
utána még mentem aztán kiléptem és a kormányállásnak megfelelően elkezdett pörögni a setup, pont a t'köm tudja mi volt...jóvan ennyi kiléptem sry a szerveren lévőktől.
Q3: 2015.06.15 Hétfő, 19-21 óráig Nappali edzés (valós idő 15-17 óra)
Q4: 2015.06.16 Kedd, 19-21 óráig Éjszakai edzés (valós idő 22-24 óra)
INFÓ

simraceseries.com
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
2 hete vetem elöl utoljára, meg most a javítás után,de fél óra alatt eldöntöttem,majd előveszem....lehet Karácsony lesz belőle de ,hogy nem fárasztom és idegesítem vele magam,az tuti,van nem 1 jobb,RRE,AC hogy az iRacingről ne is beszéljek.
Ha meg esőre lesz szükségem,ebben a melegben magamra öntök 1 pohár vizet és olyan szépen fog lecsepegni rajtam hogy az már valóságos lesz.....<#nyes>#nyes>
A pitelest en is csak megszivni tudtam😄 Jo otlet az elmentet cucc, meg a pit allitgatas, de eddig mindig becumiztam valamit.
Valszeg ez a resze is keszulget, a leirt nehany palyanal, ahol AI-t piszkaltak, nem reszleteztek mit csinaltak veluk (csak az utvonal es verseny hozzaallas vagy az ilyen script reszeket is?!).
Bar nem az, de ezt az allapotot lazan fel lehet fogni egy EarlyAcces-nek😄DD
A megjelenes elott 2-3 honappal, nalam olyan szrul ment, hogy ha bekapcsoltam valami felhot (a legkissebb, egy darab pamacs) mar szaggatott. Az esot a beta alatt sose probaltam, szo szerint diavetites volt;D Ahhoz kepest, most tizen AI-val, szakado esoben tokeletesen hasznalhato.
Meglatom kovetkezo javitassal mi lesz vele.....
beszól rádión a föni hogy van egy kis gond...mittomén mit mondod valami csavarok, de mindjárt megcsinálják..pikk-pakk kalapálgatás, természetesen kerékcsere is,..és aki bejött mögöttem a pit-be, 'lepittelt' és kihajtott..kabbe bazze 😄DD
Mikor első alkalommal hagytak ott a pit-be akkor arra gondoltam tuti nem cserélnek kereket és ezzel spórolják meg az időt...okos leszek majd én sem cserélek...ne is ragasztgassanak meg kalapálgassanak amíg gurul a szekér az AI-t elverem..
...hát nem 😄 akkor minek az elmentett setup (benne hogy nincs javítás), ha tök mindegy..😊
...és nincs váltási idő az AI-nál, ez kifejezetten bosszantó, apróság de bosszantó.
Clioval olyan tempot mentek, direkt neztem siman vettek a szaraz fektaokat, en meg szankaztam ide ida :-)
Pedig direkt stormot toltottem be , nehogy eszukbejusson kiblekkelni:-)
Vagyis ha nekem esogumi kell higy tartsam a tempot a slickes ai val, akmor az hasnalhatatlan:-)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 20:26:41
Szakado esoben valoban eleg jo idoket mennek slick-en, de nem tunt 100-as sinautozasnak, ha alapbol pariban vagytok (slick-en, szarazon), esogumival boven verhetok verhetok.
A kerekcseret meg elvileg logikusan megoldjak.
5 koros versenynel hulyek lennenek kimenni kereket cserelni, ha szarazon indul es ha "csak" az utolso 2-3 korben esik. (Foleg hogy meg gyorsak is slick-en😄) Azt ugy sem lehet visszahozni esogumin (de ez elofordulhat, hogy palya fuggo is
De 10 koros versenyen, ahhol az elso 1-2 kor szaraz, es csak utana szakad az eso, ahol mar boven vissza lehet hozni a boxkiallast az esogumival, ahogy elkezdett esni, a mezony nagyresze mar ki is ment. De volt 2-3 aki beprobalkozott slick-kel, de a kovetkezo korben ok is kimentek😄
Formula3-mal teszteltem (kicsit allitgatva teljesen jo cucc!), Nurburgring Sprint-en, 80%-os AI-val (😛).
Kinezem beloluk, hogy a nehezebb AI-k nem csak jobban mennek (esoben is), hanem "kisebb/rovidebb" esoben batrabbak is a slick-en.
Jelenleg van egy csomó bisz-b@sz ami rontja a játékélményt, de attól még van egy csomó olyan extra benne ami nincs máshol.
Tudod használni most is, de nyelni kell egyelőre.
De a lényeg, én most is megvenném,...pedig nem szeretem ezt a fajta fizikát.....viszont annyira nem rossz persze, és jó csapatban jó futamokat lehet menni...majd kialakul.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.14. 20:01:08
Persze azt is lehet csinálni, hogy kiválasztjuk a jack Spade féle tweakerből, hogy melyik autó a legjobb vagy legközelebbi hozzánk és azt kinevezzük defaultnak. Legfeljebb a carsetupban még finomhangolunk, ha egyes autóknál nem válik be. 😊
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.14. 18:06:10
De pl neztem az ij autokat is, azok jok voltak hasonlo beallitasokkal. A jo az ugy ertendo persze, higy kb olyan amilyen a patch elott volt, maskent annyira mar nem jo 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 18:00:42
Akkor mar csinaltak volna realtime plugint, ami kitolja overlay-be a kepernyore a beallitasokat, es autokazas kozben lehet allitgatni oket. Es persze kozben load, save, default, reset lehetoseg.
Ennel meg az R3E is jobb (ott is piszkalni kell az FFB-t, az is ISI-hagyatek😛), mert ott legalabb van az autoban ulve full menu, pikk-pakk lehet allitgatni vagy ki-bekapcsolni valamit.
Itt van, ha valakit még érdekelne.
Ezzel lehet default FFB file-t létrehozni, de lehet külön minden autóhoz is elmenteni egyedi beállítást. Az _FFBTweakers.xml nekem most a default, vagyis eddig jutottam vele. A dokumentumok Project CARS mappában létre kell hozni egy FFB nevü könyvtárat, majd bemásolni oda az FFBTweakers.xml file-t _ nélkül. Elég hamar el lehet sajátítani a működést, de van útmutató is a már kicsomagolt könyvtárban. Csináltam hozzá aktulális carlist.txt-t is. Elmentendő címnek a doku project cars útvonalat kell megadni.
FFB force 100. Tyre force 100. Alapból.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.06.14. 17:44:46
De ha korabban beallitgattad, kiserleteztel vele, hogy jo/jobb/hasznalhato legyen, akkor a patch-csel, ugyanazokkal a beallitasokkal teljesen rossz😄 Default-on megegyszeruen nem jo vagy nem az igazi😉
Talan egy picit kevesbe rangat de az nem baj...De nagysagrendileg nalam ugyanolyan maradt
Nem lehet valamelyik fájlban mókolni, visszaállítani a patch előtti állapotot?
No mindegy, majd ezutan...
Igaz abszolút nem meglepő az egész,többen is megmondtuk ha idén megjelenik az tréfa lesz..... Pedig amikor olvastam a patch notes-t odaát,azt hittem rakhatom fel mert végre elkészült...Hát nem....
Gyakorlatilag az autós játékok Stalkerje vagy Gothic 3-a.....
Örülök hogy időben refundoltam,és azzal a "változattal" tologatom néha amit megérdemelnek...
A legjobb hogy már patch notes-ben is megy a hazudozás... <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.14. 16:15:53
Ha érdekelne, azért megkérdezném forumon, mégis hogy gondolják ezt ! 😊))
Ami jó volt szar lett, ráadásul, az esőben lévő vezetés szinte semmit nem változott...... Komolyan mondom nem értem, ha én is így végezném a munkám, már lehet nem lenne, de úgy látom a játék fejlesztőknél ez a divat, ha lesz második része, biztos hogy egy forintot se fogok adni érte, mert szórakoztatnia kellene, de jelenleg több bosszúságot okozott a játék mint örömet.............