19801
  • sertrex
    Azt hiszem engem se fenyeget a Rift általi elszigetelődés. Én is nézegettem 21:9-es monitort, de előtte beállítottam a 32"-os képernyőmön, hogy milyen lenne 21:9-ben, de arról is lebeszéltem magam, mert annyit nem hozna FOV-ban. Ráadásul abból is legalább 34"-os kellene, hogy normális méretű legyen, tehát marad a 16:9-es őskori megoldás.
  • ElNano
    Inkább maradok az őskori monitoros megoldásnál. (Azt is most fogom lecserélni, bőven elég kiadás lesz az új kormány, meg ez. Meg a családtagok különböző kívánságainak teljesítése mindezekkel egy időben... :D)
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.10. 10:30:44
  • sertrex
    My bad.
    Mindegy.
    Akkor kezdjél gyűjteni, háromra.
  • ElNano
    Az gyönyörű lenne. Egyébként három kéne, van egy lányunk.
  • sertrex
    Elszigetelődés. Veszel kettő Riftet és asszonnyal együtt mentek a mátrixba.
  • ElNano
    Na igen, a Rift alá kell a vas gazdagon. Az ára szerint egy évben belül zuhanni fog, jövő ilyenkor 140-ért fogják dobálni az emberek után, és ez azért jóval olcsóbb megoldás, mint három, megfelelő monitor. Nekem egyéb fenntartásaim vannak ezzel kapcsolatban: Az elszigetelődés. Elzárod magad a külvilágtól. Én azért szeretem tudni, hogy mi történik körülöttem, még játék közben is, és reflektálni a történésekre. Szoktam verseny közben beszélni a gyerekemmel vagy párommal. Na most ha a szemem elé helyezek egy ilyen cuccot, és ad absurdum felteszem a fülest, akkor teljesen elvágom magam mindentől. Olyanná válok, mint egy techno-autista. Szóval számomra ezért nem túl vonzó ez a dolog.

Ez a EDTracker meg Freetrack nem ad annyit nekem, hogy fizessek érte. Ha oldalra akarok nézni, egy gombnyomás a kormányon. És van most már spotter is.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.10. 08:33:19
  • SityiSXT
    A VR legnagyobb rákfenéjének két dolgot tartok: a magas ár és a durva rendszerkövetelmény. Persze ez a fejkövető bigyó nem tudja azt az élményt nyújtani, mint egy Rift vagy egy Vive, de mivel gyakorlatilag 0 pluszterhelést jelent a rendszer számára egy ilyennek a használata, plusz nagyságrendekkel(!) olcsóbb is, szerintem teljesen vállalható kompromisszumot jelent.
  • ElNano
    Én évente kb. 3 játékkal játszok, max a 4-5, de nincs annyi. Nálam nem ez a szempont, hanem az, hogy amivel huzamosabb ideig elfoglalom magam - autóverseny játékok - ott legyen támogatása. Az, hogy az ikszedik lövöldét lehet-e VR-ban tolni vagy sem, számomra érdektelen. :) Elsősorban CARS 1-2-re kellene. (Már ha éreznék komolyabb ingerenciát VR-ozásra, de jelenleg nem tartok ennél a stációnál. :D)
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.09. 11:18:24
  • sertrex
    Én is azért adtam fel, mert láttam, hogy senki nem foglalkozik a Freetrack frissítésével.
  • SityiSXT
    A FreeTrack nekem halott projektnek tűnik, évek óta nem frissítették az oldalukat. Az EDTracker jobb, mert nem kell hozzá se LEDes klipsz, se webkamera - egy giroszkóppal el van intézve minden jóval pontosabban és gyorsabban. A többi ott lesz az írásomban.

ElNano: Igen, jön a VR - nade hány játék érhető el alá? Az ilyen fejkövetős cuccoknál ez a szám azért csak megvan olyan 100-150 alsóhangon.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.03.09. 08:38:00
  • sertrex
    Ez lenne a cél. :) De ehhez magyar szemmel is valami emberi árnak kell hozzá, kialakulni. Semmi olyat nem veszek, ami a használatban lévő gépemmnek a sokszorosa. Főleg, amíg nincs csúcsgépem, mert akkor inkább azt fejlesztem. ;)
    Például VR-hez most jelenleg kellene egy GTX970, minimum. Én 670-nél tartok. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.09. 08:01:47
  • ElNano
    Srácok ezt az egész 3 monitoros meg freetrackes izét el lehet felejteni a Rift és hasonló cuccok elterjedésével és olcsóbbá válásával. Ahogy olvasom, elég nagy verseny fog kialakulni nagyon gyorsan, szóval pillanatok alatt olyat fog zuhanni az ára ezeknek a VR-cuccoknak, hogy öröm lesz nézni.
  • sertrex
    Várom, mert nekem is van egy hasonló valamim, de behalt a 64 bites CARS alatt. Freetrack vagy mi az, de sajnos nem sikerült egy stabil állapotra rábírni és lemondtam róla, pedig én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne a periférikus érzethet egy ilyen, mint valami böhöm dinoszaurusz három monitoros szörnyszülött. Különben is ha ilyesmiben gondolkodnék és annyira elszállna a realitás érzékem és volna fölös, ablakon kidobandó pénzem, akkor is inkább valami félköríves kivetítőben gondolkodnék, mint valami három monitoros gányolásban.
  • SityiSXT
    Poén: nemrég végre sikerült megépítenem az EDTracker kütyümet, ami szerintem ki tudja váltani (ha nem is teljesen, de szerintem kevés kompromisszummal) a hárommonitoros rendszert. Gombnyomás nélkül lehet körbenézni, és nincs torzítás. Videó és cikk hamarosan a "szomszédban" lesz róla.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.03.08. 22:08:36
  • sertrex
    Ilyet szeretnék látni CARS-ban. Ferrari 250 GTO Berlinetta 1963.

Forrás
  • sertrex
    Videón így néz ki. Csak a digit kamera helyett a fejünket forgatnánk és ennek vagy hasonló látványnak kellene megjelennie. Legalább is én így gondolom. ;)

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 19:19:57
  • sertrex
    Szerintem ez lenne az ideális nézet.
    Bal oldali monitor képe:

Jobb oldali monitor képe:

Középső monitor képe:

Persze mindenki a maga izlése szerint finomíthatja.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 18:48:25
  • SityiSXT
    De igen, csak a megfelelő helyen kell nézelődni. Egyik link, másik link
  • lac coo
    De nem torzitja, egyszeruen csak oldalra nez a kamera .
    Akkor tojas, ha nincs ilyen allitas mint most. Vagy az van, hogy alig latok tobbet mint egy monitorral, vagy tobbet latok de akkor olyan torz minden a szeleken, hogy szabalyosan hasznalhatatlan: torzak az autok, elnyulik minden, aki mellettem van olyan mintha 45 fokos szogben allna a palyan.
    De valoban nem ez a legfontosabb itt, van itt baj mindennel, egy monitorral se jagszottam sokaig vele, szoval ez csak ugy szoba jott.
  • SityiSXT
    Igen erősen kétlem, hogy három kamerával oldják meg, az bonyolultabb lenne.* Torzítás meg van, te montad, hogy a kép szélén tojásdadok már a kerekek. Na, ezt kell "visszatorzítani" úgy, hogy kerek legyen, figyelembevegye a kávát, illetve azt, hogy milyen szöget zárnak be a szélső monitorok a középsővel. Rendes támogatásánál ez megvan, "rendetlennél" csak a felbontás az, ami változik az egymonitoros rendszerhez képest.

* Gondolj bele: a VR-nál két kamerát használnak a két szemhez, és mit összegörcsölnek vele, hogy jó legyen. Háromnál ez hatványozódna, ha így lenne.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.03.08. 17:19:26
  • ElNano
    Jó, hát nem igazán értem, hogy ezzel például mi is a probléma. (Hozzáteszem, hogy nem hinném, hogy ez lenne a CARS legnagyobb hiányossága/hibája, sőt, talán a tennivalók listáján az utolsó helyekre kéne belőni ennek fontosságát, tekintve, hogy mennyien használnak tripla monitort, és mennyi olyan gond van, ami sokkal több embert érint.) Szóval mit nézzek ezen a videón, mi a nem oké benne?

• lac coo
    Szerintem nem. Torzitva nincs a kep egyszeruen harom kamera. An, amiket tudok kezzel mozgatni.
    Gyak mint ket visszapillanto tukor, csak elore neznek...
  • SityiSXT
    Erre röviden reagálnék.
    Nem vagyok programozó, de szerintem pont nem egyszerű jól megcsinálni - talán ezért sincs olyan sok játékban implementálva. Amennyire én tudom, alapesetben egymonitoros rendszernél a FOV olyan 50-90, esetleg 100 fok között állítható. Itt még nincs jelen a látószögből adódó torzítás, így gyakorlatilag tényleg azt a képet kapod, amit a gép kiszámolt. Hárommonitoros rendszerek esetén a FOV már gyakorlatilag a halszemoptikával vetekszik, így előjönnek az ebből adódó geometriai torzulások, amiket muszáj kompenzálni - amihez kéne egy jó algoritmus. Ennek az algoritmusnak kéne figyelembe vennie azt is, ha nem egy síkban van a három kijelző, ergo tovább torzul a kép. Szóval el kell vele molyolni egy jó darabot, mert gyakorlatilag úgy kell kiszámolni komplett 3D-s képet, hogy a széleken torzítani kell. Namost, ha ehhez még hozzávesszük a kávák miatti kompenzációt, akkor tulajdonképpen nemcsak torzítani kell a képet, hanem a közepéből két csíkot ki is vágni. Na, innentől fogva szerintem már nagyon nem egyszerűnek tűnik ezt jól implementálni, és szerintem valahol érthető, hogy a Project Cars esetében is inkább a második részre tolták - elég durván bele kell nyúlni a grafikus alrendszerbe.
    Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2016.03.08. 15:04:06
  • Reval
    akinek gondja van az új NV driverrel, megoldás: csökkentett mód, nv uninstall, gép újraindul, régebbi driver felrak.
    Tegnap este így sikerült visszahozni a gyerek gépét a halálból.
  • ElNano

SUPERCAR SHOWDOWN
    Pálya: Circuit de Spa-Francorchamps
    Autó: Pagani Zonda R
    Versenytáv: 11 kör
    Időjárás: Napos
    Helyi idő (a játékban): 2016. szeptember 11. 15:00
    Időgyorsítás: 1x
    Szerver neve: pcarshun
    Szerver jelszó: carsclubhun
    Szervernyitás, egyben gyakorlás kezdete: 19:30
    Időmérő kezdete: 20:00
    Futam kezdete: 20:15
    Várható befejezés: 20:50

Kötelező nézet: Nincs
    Segítségek: Mind használható
    Nincs kötelező kiállás
    Váltóhasználat (manuális vagy automata) tetszés szerint

Az időmérő végéig bármikor csatlakozhatsz!

(Bocs a kép tré minőségért, nem vagyok egy nagy szaki ezen a téren...)
  • sertrex
    Csak megjegyezném, hogy a három képernyős vita már ennél a hozzászólásomnál lezártnak lehetett tekinthető, #14561 . Ugyanis ha valami nem szerepel egy játékban, azon nincs a továbbiakban mit vitatkozni. Ezután már a szokásos trollkodás és szarozás jött csak.
    De ha valami ez ügyben, a hozzászólásodból fakadóan megváltozott, például pozitív irányba, akkor én kérek elnézést. De tudtommal nem jelentkezett itt egy fejlesztő se, hogy megcsinálná az itt elhangzottak hatására. :))
  • ElNano
    Köszi, meglesz.

Ki az a nostredamus? Nostradamusról már hallottam. Meg mi az a "erdes"? Érdekes?

Játszol a CARS-szal? Légyszi, dobd már be a nickedet ide, megnézném az eredményeidet, meg még egy-két dolgot a játékkal kapcsolatban, ha nem jelent gondot. Tripla monitoros támogatás nincs a játékban. Olyasmiről akarsz beszélgetni, ami nincs benne? Tényleg átmegyek a AC topikba megdumálni, hogy milyen abban a dinamikus időjárás... A hivatalos fórumról nem vágtak ki, bármikor leellenőrizheted, ugyanaz a nevem ott, mint itt.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.03.08. 11:49:39
  • Hasselhoff72
    Tovabbi jo szirakozast az ures topicban! Bye
  • Hasselhoff72
    Eleg erdes meg egy nostredamus hogy en mivel mennyit jatszom:)) itt a jatek hibairol beszelgettunk eppen pl triple screen, miben.kulombozik ez attol hogy te hazigazdakent 1 hetig hisztiztel itt meg a hivatalos forumrol is kivagtak ki a troll akkor?
  • ElNano
    Csak szólok, hogy amit te itt levágsz, az színtiszta trollkodás. Az pedig benne van a szabályzatban, hogy mennyire megtűrendő dolog. Csak mondom, mielőtt nagyon nekiállnál Petrocellit játszani. Nem csak anyázás esetében áll fent, hogy törölhető egy hsz, vagy valaki nemkívánatos személy lesz egy topikban, olvasgasd a szabályzatot és okulj belőle, a jelek szerint bőven rád fér.

Az, hogy én három havonta egyszer leírom a játékkal kapcsolatos személyes tapasztalaton és aktív játékon (!!!!) alapuló észrevételeimet, megint egy másik dolog, ráadásul nem trollkodva egyoldalú módon teszem ezt meg, önmagamat ismételgetve. Szóval ez is mellé ment erősen.

Te nem játszol ezzel a játékkal, CSAK fikázni, a kedélyeket borzolni játsz ide, ugyanazt írod le már-már érdekes kényszerességgel, egyértelműen destruktív hatással vagy a topikra, csak a feszültségkeltés, más szereped itt nincs. És ennél fogva ez a gyakorlatod itt nem kívánatos. Minden, ami ezután jön, trollkodás, és törlés előtti képernyőképekkel fogom megkeresni a moderátorokat az ügyedben.
  • Hasselhoff72
    Egyebkent amikor itt nyigtal napokik hogy mekkora szar a jatek meg mekkor proszto az SMS akkor.az hogy is volt?
  • Hasselhoff72
    Tegnap mar kerdeztem hogy te milyen.alapon.akarsz kitiltani innen barkit is amig nem anyazik? Milyen alapon akarod megmondani hogy a jatek melyik reszerol lehet beszelni? Mennyi orat kell jatszani valamivel hogy hozza szolhass, barhogy is kerestem a szabalyzatban nem talaltam!!

Viszont megint javaslom hogy olvasd el mi a hazigazda dolga, nem moderator vagy csak szolok... Azt eddig is tudtuk hogy alkalmatlan vagy erre de szerencsere nem szol a topichoz senki:)
  • ElNano
    Nagyon kidobott energia televágni a topikot személyeskedő trollkodással. Semeddig nem tart törölni, de most tényleg.

Amúgy Hasselhoff, te játszol a játékkal? Ha nem, akkor mit keresel ebben a topikban? Mehetek az AC topikba trollkodni a hiányzó dinamikus időjárás miatt, hogy az mekkora egy szar? Az úgy normális lenne? Vagy valami olyan játék topikjába, amivel nem játszok, de azért jól televágom, hogy mekkora fos? Csak téged utánozva az milyen frankó lenne, nem? Hmmm?

Meg fogom keresni a topikból kitiltós scriptet.
  • lac coo
    Szerintem megbeszeltetek ! :)
    Eljutittatok a csucspontra, vagyis mindenki fejlesszen jatekot...ennel lejjebb nem szoktatok menni, majd a masodik resznel folytatjatok ! :))
  • sertrex
    Ilyenkor úgy se tudok játszani. :)
    Mondjuk a legszebb az benne, hogy az akarja megmagyarázni, kábé 0 óra használattal, annak aki több mint 1800 órát belerakott, hogy milyen a CARS. :DDD
    Ez mindig tetszett ebben szim ágazatban, hogy 0 tapasztalattal sokan úgy képzelik, hogy már kész autóversenyzők. Akkor már az se számít csodának, hogy ezek tudnak szimet fejleszteni is, csak még senki nem látta mit is tettek le az asztalra. Ez olyan, mint a foci. Tízmillió szövetségi kapitány hazája vagyunk. :))) Gondolom e mellett ugyanúgy értenek, szinte mindenhez. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 10:06:58
  • Alexease
    Latom ismet buli van, visszatert a program eredeti, legnepszerubb felhasznalasi terulete: a szajkarate:))))
    Ennyi gomb nyomogatassal, sok-sok versenyt lehetne autozni:DDDDD Annak talan tobb ertelme van, es meg szorakoztatobb is:P
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.03.08. 09:54:42
  • sertrex
    Erre még reagálok egy mondatban.

"...15 évvel ezelőtt is teljesen alap dolgokról..." Ezt te írtad korábban. Hol volt a CARS 15 éve? Sehol? Tehát más játékokból hozol pédát. Gondolom itt kicsit beletrafáltam, abba hogy a saját kis kedvencedben is lehet lyukakat találni.
    Nem illik más szimekkel védekezni? Ki védekezik? Csak rámutattam a tipikus kettősmércére. :DDD
    Én nem látom a gerendát a saját szememben? Nem ti jártok ide más játékok topikjából fikázni a CARS-t?
    A szimvilághoz tartoznak a simcade-ek is vagy nem? Vagy az AC nem szimcade? Pl.
    Vagy hogy ugrásszerűen megnőtt az új kormányok száma a CARS megjelnése óta? Ez nem tartozik a szim világhoz?
    Egy újabb gyenge próbálkozás, de ez már inkább szőrözés, mint komolynak tekinthető érv, bármire is, amit el akarsz érni.

Több lett, mint egy mondat, mielőtt még ezt is megszőröznéd. :DDD
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 09:11:51
  • sertrex
    ""És ami nincs benne az nem is lehet szar." na itt a probléma:) Van benne csak szar... Van multi csak szar.. Van replay csak szar.."
    Erre még egy mondat erejéig visszatérek. Ez így ebben a formában nem igaz, vagy erős túlzás. A játékból indítva egy lobbyt, szinte hibátlanul működik a multi. Sok külföldi szerverre felmentem már és egy-két fagyás, vagy ilyesmin kívül sok bajom nem volt. külföldön valahogy jobban értik a dedikált szerver részét is, mint itthon. Rengeteg bajnokság van folyamatban jelenleg is. Persze vannak magyarok is, csak éppen nem itt az SG-n tolják. Már többször mondtam, hogy az SG azért nem világ vagy az internet középpontja és igazából nem is szignifikáns az itteni jelenlét, legfeljebb annak aki itt éli az élete nagy részét. Szóval ami inkább rossz az aadedikált szerver része, de míly meglepő az utólag lett barkácsolva és még mindig nincs kész. És vannak olyan funkciók amik hiányoznak a multihoz, de az szintén nem szar, mert benne sincs.
    Ami még hiányos bugos az a replay. Elmondásokból tudom, mert egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor használtam, hogy pl. nem az a skin, rajtszám jelenik meg replayban ami játék közben volt. Nincsenek beépítve olyan funkciók, amik más játékokban benne vannak és jobban segítik a ligázást, mert egy visszajátszásra azért alkalmas. De mondjuk a multiplatform játékok általában nem is ligázásra szoktak készülni, csak hát CARS eléggé jól sikerült azokhoz képest, hát hogyne akarnának ligázni vele. :)))
    Szóval, maradjunk abban, hogy ha leírjuk azt hogy szar a multi és replay, az úgy hangzik, mintha használhatatlan lenne. Pedig erről szó sincs, csak a CARS nem rF, nem iR és nem AC. És a CARS-t nem is azok csinálták így eléggé erőltetett, hogy azoknak a funkcióit keresik ebben.
    Más csapat, más motor, más célok. Ha nagy az érdeklődés vagy igény bizonyos dolgokra, majd a folytatásokban benne lesz.
    Majd meglátjuk, hogy milyenek lesznek a folytatások. Kár ezen itt, az SG-n főleg, egymás torkának esni, mert attól már semmi sem fog jobb lenni vagy változni. Ez a játék ezt tudja jelenleg és kész. Ha valakinek van jobb, az játszon azzal. Akinek meg ez így is megfelel, köztük én, akkor az meg ezzel. Én se megyek trollkodni, meg hetente bejelenti az iR topikba, hogy ebben hónaban se fizettem rá elő, ezért meg azért.
    Az érvelésekre vissza térve, ha nekem a PC2 és többi az érvem, az akkor is legalább érv, mégha nem is tetszik. Én így látom, nem fog megváltozni a véleményem erről. És nincs rá szükségem, hogy meggyőzzek itt bárkit is. A CARS-ban, Steam szerint, van már több mint 1800 óra játékidőm és ebből kábé 0 óra a veled vagy laccoo-val közösen eltöltött játék. Ebből már gondolhatod is, hogy mennyire fogtok hányozni, ha nem játszotok ezzel vagy nem veszitek meg a következőt. Tehát egy prcig se higyjétek, hogy nekem szívügyem lenne itt téged vagy bárkit meggyőzni vagy rábeszélni a CARS-ra. Viszont azt rossz szemmel nézem, ha valaki ferdítget és túlzásokba esve fikázza itt vagy máshol.
    Főleg ha ezt troll szinten úgy teszi, hogy nem is tudja, hogy valójában miről is beszél. Na, most tényleg befejeztem. Béke veled.
  • Hasselhoff72
    Este elolvasom esku:)))
    De mar az elejen amit a szememre hany azt tizszeresen teszed. Szalka gerenda este.
    En keverek mas temakat nekem egy temam van. Pcars topicban.meghozza a Pcars, te folyamatosan mas cimekkel vedekezel, ne tedd irogass a Pcarsrol ne mas szimekkel vedekezz nem szep dolog.
    A megrengette a szim vilagoton jot nevettem, volt amikor azt allitottad hogy nem szim:)) Ideje lenne eldonteni:)
  • sertrex
    Hú öcsém, te aztán nem adod fel! Ha egy témában nincs igazad, akkor belekeversz másikat.
    Itt most csak a három monitoros rendszerről volt szó. Hogy jön ide a hirtelen a multi meg a replay? Amit egyébként senki nem tagadott, hogy el lett cseszve.
    Tudod az AI is alap dolog egy szimulátorban, ami egyébként csak egy szimpla játék. Mégha iR fanboyok azt is hiszik, hogy szinte már igaziban nyomják. A változó napszak és a dinamikus időjárás is alap egy szimulátorban, mert az életben is esik egy versenyen és ilyenkor sötétebb van, megváltoznak a vezetési körülmények, gumit kell cserélni, rosszabbak lesznek a látási viszonyok, az előttem lévő felveri rám a vizet, stb... stb... Ez hol van a nagy iR-ból? Vagy az AC-ból. Pedig ezekre mindenki esküszik, hogy ezek az ultimate szimek. :DDD
    Miért akkora gond egyesek szemében a CARS? Mert látjátok, hogy megrengette az egész szim világot. A CARS megjelenésével felpezsdült a szim piac, jönnek egyre-másra az újabbnál újabb kormányok. Ezek tények. És amíg az iR egy évtizedes munkásságával összegyűjtött 60ezer előfizető(gondolom ebben az is benne van akinek van több accountja), addig a CARS első megjelenésével az első hónapban eladott több mint egymillió példányt.
    Ez így van, ez egy franchise és ha fent akarják tartani az érdeklődést és hosszútávú terveik vannak, akkor igen PC2, PC3, PC4-ben fognak gondolkodni és nem egyszerre fognak mindent egy játékban kiadni. Vajon ez miért csak a CARS-ban szúrja a szemed? iR miért nem ad ki évente több autót, pályát? Miért nincs még időjárás, napszak változás? Miért nincs még mindig a mai követelményeknek megfelelő grafika benne? Hol van belőle a DX11 és hol lesz még a DX12? Csak éppen nem nevezik iR2, iR3 vagy majd iR4-nek, de a tendencia ugyanaz. Vagy ott van a CM. Miért nem volt az első évben benne minden az F1 játékban? Miért kellett éveket várni a különböző funkciók beépítésére és autósjáték létére még mindig nem támogatja a kormányokat rendesen. De három monitoros támogatás az van benne.
    És probléma nem itt van, hanem egyes emberek fejében, főleg azokéban, akik simán kettős mércével nézik a világot és azt hiszik, hogy az ő véleményük sokkal többet nyom a latban. Ha valaki nem ért egyet az a hülye, fanboy, stb... 50ezer teszter nem közel négyszáz ezer PC-s és közel egymillió konzolos. Gondolom ezt nem kell túl ragozni. Azután azt is figyelembe kell venni, hogy az 50ezer teszterből egy csomó kábé azért volt ott, hogy ki legyen a létszám. Laccoo kábé 5 perceket játszott vele(saját bevallása szerint) és kijelentette, ITT SG-n hogy szar az egész. Ez ugye nem nagy segítség. Én magam is többnyire csak játszottam vele és ha valamibe belefutottam, azt esetenként beküldtem a fórumba. Na, én se voltam nagy segítség. Abból az 50ezres táborból, ami inkább 80ezres volt, kábé ezer ember lehetett, akik intenzíven valóban részt vettek a program tesztelésében, néhányuk már az SMS-nél dolgoznak és vettek fel újabb embereket is. Szóval a PC2 már sokkal nyugodtabb, rendezettebb körülmények között készülhet. Kevesebb troll, több szakmaiság. Szóval indokolt, hogy bízom a jobb kiadásban.
    És ha már itt tartunk, akkor tudtommal te se és laccoo se használja a CARS-t. tehát indokolt a kérdés. Pontosan mit akartok, mit kerestek itt?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.03.08. 08:21:26