Anno játszottam az alap Project Cars-al, de volt benne két bosszantó hiba, ami miatt nem lehetett carrier módot játszani.
Az egyik, ha el kezdtük a futamot száraz napos időbe, majd leesett az eső, akkor a gép továbbra is ugyan azokat az időköröket futotta és a boxba sem ment ki kereket cserélni. Szóval őt nem zavarta az eső semmilyen módon. Persze nekem ki kellett menni wet abroncsokért, mert a gépjármű irányíthatatlanná vált az esőben. Versenynek így már lőttek. Utána meg ha az eső elállt, ki kellett menni száraz abroncsokért, mert az esős gumikkal nagyon lassú a gépsárkány a száraz aszfalton. Carrier módban sajnos meg elég sok pályán esik
Úgy látom ezt a game of the year-ben sem sikerült kiküszöbölniük. Pedig azért ez elég nagy hiba.
A másik meg, hogy több körös versenyeket szoktam menni, és a futam végére rendesen elkopnak az abroncsok (tudom, hogy kikapcsolható a gumikopás, csak nem szeretem). Ezért nekem jelentősen csökkennek a körideim, de a gépnek persze nem. Ő ugyan úgy betudja venni a kanyarokat, mint a verseny elején
Ti hogy játsszátok ki ezen problémákat, főleg az esős pályákat a karrier módban? Átugorjátok őket? Vagy ha tudtok bármilyen trükköt, akkor azt megköszönöm.