Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Je suis blanc et européenne!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A regi BMW-t neztem most (2002 BMW Turbo), az is a szokasos iparos munka, hasznalhato.
BMW 320 WTCC TC2 tetszik, csak a hang a szokásos copy paste CARS versenyautó, semmi egyedi és valós nincs benne😞(((
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.30. 19:40:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha nullarol telepitesz vagy regrol patch-elsz, akkor a fomenuben az FFB-nel a Classic-ot erdemes valasztani, az autonal meg szinte semmit nem kell allitani, alapbol is jo, csak erosebbre kell venni (alapbol talan 26%, 50–70% kozott mar boven jo).
A kormanyattetel 80-as evek (!), vagyis nem F1/GT auto, szukebb kanyarban at is kell fogni 😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.30. 19:26:23
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.07.24. 08:40:02
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Akinek esze van ekeppen tesz !
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:26:45
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Utoljára szerkesztette: Hasselhoff72, 2015.07.24. 08:11:01
Akkor mondhatnád, hogy kamu dolgokat írtak a patch logba, ha végigtesztelted volna, de itt mindenki tudja, hogy a patch megjelenése után öt perccel már itt fikázódtál. Ezt úgy mondom, hogy egyáltalán nem szívügyem, hogy te tudsz-e játszani vele vagy nem. Mondhatni nem oszt, nem szoroz. Igen a fórumon is azt kérdezik, hogy milyen autóval, milyen pályán, milyen természetü problémád van/volt, mert pl. az, hogy szar az AI egyáltalán nem nevezhető hibaleírásnak. A biztosatási lapra se elég odaírni, hogy belémjött, hanem le kell írni milyen körülmények, között hol, stb... Biztos azt is WMD-s CARS fanboyok találták ki. 😊)
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.24. 08:09:35
Egyreszt a Bell azt mondta F nyleg, higy ez egy tokeletes AI, meg amugy is mindenki csak ot bantja, masresz az egesz fejlesztes soran tehetetlenek voltak ezekkel a dolgokkal.En ugy latom vagy nem akarjak mert minek, vagy meghaladja a tudasukat a javitas .
Amiota meg kamu dolgokat beleirtak a patch logba ,azita en nem bizom bennuk.
Pedalnal sze jos nem vagyok , de jelenleg husz fillert nem tennek erre.
Forumot meg szerintem ne is probald, kb ugyan az mint ami itt megy , csak ott tobben vannak 😊
En megvettem, bizalmat megkaptak, de hiba volt ugy latom...
De mint írtam korábban, SMS közölte hogy dolgoznak a problémán, de nem tudják egy patchben megoldani, folyamatosan jönnek még patchek.
Naponta közleményt kellene kiadni, hogy "Dolgozunk rajta." ? Ott a hivatalos fórum, napi szinten válaszolnak és próbálnak segíteni és nem csak SMS-től, hanem WMD tagok is segítenek szép számmal. Ha belefutok valamibe én is odairogatok, nem ide.
Beszélgetni úgy lehet ha valaki gondolkozik is érvel, de ha te elmondasz egy problémát ő nem mondja azt hogy igen hát ez fos, hanem minden oldalról próbálja megmagyarázni hogy te hülye vagy😄D Ezt addig csinálja amíg megunod😊) Teljesen felesleges még reagálni is rá, fanboy troll amit okoskodással próbál leplezni...
Ennél azért többet néztem ki belőled. Eddig.
A CARS egy apropó lett, ha bármilyen témában itt hozzászólok pillanatokon belül megjelenik itt a szokásos slepp és kezdődik a szokásos. Egyébként állok továbbra is elébe. Bár nem tudom, hogy egyesek miért próbálkoznak be újra meg újra. Eddig se én "rohantam" el a modikhoz vagy sértetten másik topikba. De ha úgy érzik, hogy egy hónap mosolyszünet után esetleg okosabbak lettek, akkor csak rajta. Az a legjobb mikor besértődnek, mert rá merek kérdezni, hogy mi alapján érzik úgy, hogy eltudják dönteni milyen az igazi Formula, LMP, GT satöbbi. Akinek nem inge, az... Állítom, hogy az itt mellüketverők közül jó párnak még autója, jogsija sincs, ha meg van, kábé annyi, hogy naponta bejár munkába, nem hogy nemzetközi autóversenyzői tapasztalata. Most ugye ne vegyük ide, hogy Szatmárrészegiben széthajtott már egy bukócsöves, szakadt Ladát. 😊)) Vagy hányan csináltak itt szimulátort, de akár egy valamire való kereskedelembe került játékot és most még nem is az AAA játékokra gondolok. Persze szó szokot esni a CARS-ról is és talán az lehet félreérthető, hogy az amolyan egyzsavas "kritikákat" nem igazán érzem alátámasztottnak, vagy a ferdített "igazságokat". Ilyenkor valóban nem állom meg szó nélkül. Azt még nem igazán hallottam, hogy user error volt. Itt mindenki egy Senna. Soha nem hibázik, az AI-val is korrektül versenyez, minden autót tökéletesen be tud állítani és ha mégse úgy működik, ahogy a képzeletében működnie kellene, akkor csak is a játék lehet szar. 😄DD
De hogy válaszoljak, de igen bennem is bennem van a hiba, mert utálom a szájhősöket, nem elég számomra, ha egy névtelen valaki csak benyög ide valamit, én meg nem esem hanyatt, hanem elvárom, ha akkora ász akkor bizonyítson. Igen , figyelmen kívül is hagyhatnám, de rossz szokásom, ha valami nem tetszik azt a szemébe mondom itt a topikban vagy privátban, de érdekes módon néhány ember ragaszkodik a nyilvánossághoz és privátban letiltott, vagy állítólag ignorálta a hsz-eimet mégis folyamatos megjegyzéseket tesz rám és az is személyes. 😄DD
Szerintem egy kicsit azért ez személyes. Nem? 😊))
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.23. 21:54:44
Személyessé ott válik, hogy akként kezdesz reagálni a játékot ért kritikákra, fikázásra..
emlékszel erre: mission accomplished
Ezzel teszed személyessé, mert a játék hibája, és jósága és sikere a játéké, nem személyes, érted?.
Gondold végig,...ettől még másban is van hiba, de a szimes csoportosulás amihez nem akarsz tartozni, az bár nem egyszerű, de nem egy rossz dolog, csupa olyan srác akivel élmény versenyezni, élmény a közös hobby-ről beszélni, akár személyesen is, és akik közül sokan tesznek is ehhez a hobby-hoz. Vannak nyersebb arcok, és szélsőségek mint mindenhol. De a szimesekkel nincs baj...illetve ha van, nem ilyen jellegű..mármint hogy eldöntik hogy egy játékot földbe döngölnek és azt is aki ezt nem hagyja.
Legtöbbünk megvette, szívesen játszana vele...de ez helyett bszogatja a játékot gondolod...de ebben nincs logika. Gondold végig.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.07.23. 20:54:43
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
#13681 - Tudod a vita az, ha érvek és ellenérvek találkoznak, és a partnerek mérlegelik az elhangzottakat. Nem kell egyetérteni azzal, amit leírtam, de ha te nem írod le a saját gondolataidat, miben nem értesz egyet és miért nem, akkor abból nem lesz szakmai vita. Szerintem egy jó fórum nem feltétlenül csak arról kell szóljon, hogy X játékot kórusban bégetve dicséri mindenki, hanem arról is (sőt!), hogy kulturáltan meg lehessen beszélni előnyöket-hátrányokat, személyes benyomásokat.
#13683 - Ugyan nem értek mindenben mindig 100%-ig egyet vele, de messze ő a legnormálisabb errefelé. És ő legalább alá tudja támasztani a véleményét, lehet vele vitatkozni, ha úgy adódik.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.23. 07:51:22
Nekem eddig semmi olyan információval nem szolgál, amit mád forrásból ne tudnék beszerezni, de gondolom akinek az SG a világ közepe az biztosan rá van utalva. Asszem, ennyi. 😉
Nincs olyan hogy most elkurvult a CARS miatt, felejtsd el. A szerverek üzemeltetőin és egy-két modderen kívül nem tudnék hasznosabb arcot mondani egy autós játék topikjában mint Alexease-t. Asszem ennyi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bar az AI-eso dolgot is beleirtak mar , de az se valtozott.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.22. 18:48:19
én más fajta szimulátoros vagyok ,mások az igényeim
ezek szerint sajna nem adható el
mindegy ,hátha egyszer ujra megtetszik és kedvet kapok sötétben és szakadó esőben csapatni
most nézem 1799 iRacers online😄
Ami pedig a sormintát meg az itteni hangulatot illeti:
Ez a topik be volt már zárva kétszer is, mert egyesek nem bírtak magukkal. Most is kiváló úton haladunk efelé. Ha valaki, aki csupán kíváncsi (nem kell, hogy szeresse/utálja a Project Carst) beles ide, csak azt látja, hogy megy az óvodai színvonalú veszekedést látja. Ezek után mi csodálkoznivaló van azon, hogy a kutya se szagol ide vissza (leszámítva pár hülyét, köztük engem)? Plusz ha valaki veszi a fáradtságot és szétnéz a többi szimes topikban mit lát? Van pár Igazzy Szimulátoros, akiknek pavlovi reflexévé vált a régi nagy klasszikus szimes fejlesztők termékeit dicsérni, míg ha valaki új próbálkozik, azt lesajnálni - a produktumtól függetlenül. Emellett persze beáll mindenki amögé a (szerintem) fals prekoncepció mögé, hogy egy játéknak, ami az autószimulátor műfajba tartozik, annál nem számít a grafika, a játékmenet, az AI, csak a fizika, az FFB meg a multi a fontos. Pedig nem. Ez egy szűk réteg igénye, és elmondom, miért fals az én meglátásom szerint:
- Grafika: Nem fölösleges csillivilli, ha a játékost vakítja a nap vagy ha valakinek eldurran a motorja, a füsttől nem lát semmit - mert a való életben is így van. Nem mindig lehet kristálytisztán látni mindent a valóságban, és ha már a valósághoz minél közelebbi élményt szeretnénk, abba pedig beletartozik az is, hogy ezeket rendesen meg kell csinálni. Ahogy például azt is, hogy nem csak szikrázó napsütésben rendeznek versenyeket - ugyebár a tegnapi temetés egyik oka a pocsék idő volt. Vagy ott a monacói alagút: ha süt a nap, kétszer félvakon megy egy ideig minden pilóta minden körben - egyszer az alagútba bemenet, egyszer meg kijövet.
- Játékmenet: Mivel játékról beszélünk, ezért kell ez is, egyébként nem játék lenne, hanem munkaeszköz Milton Keynesben. Szóval kell egy jól felépített egyjátékos mód karrierrel, bajnokságokkal, ilyesmikkel. Sőt, szerintem egy jó vezetéstechnikai oktatómód sem ártana (helló LFS), meg a tapasztalatlanabbaknak egy olyan versenymárnök, mint ami a Milestone MotoGP-jében van: elpanaszolod neki a bajodat (mondjuk alulkormányzott a verda), ő meg a megfelelő módon állít a kocsin. Nincs mindenkinek ideje ligázni, nem mindenki tudja magát elkötelezni csak a multi mellett. Ezt be kell látni, el kell fogadni.
- AI: Ez is tulajdonképp az előző ponthoz tartozik is tartozik, de külön kiemelném. Nem mindenki született pillangóváltós F1 kormánykerékkel a kezében, valahol-valahogy muszáj megtanulnia versenyezni. Az Igazzy Szimesekkel nem fog menni, mert 2 kör alatt hármat vernek szerencsétlenre. Plusz a bénázásával akaratlanul is tönkrevághatja bárki versenyét.
Egy jó szimulátor ezt mind kell, hogy tudja - mármint mind a 6 jellemzőt (grafika (és egyben a hangok is), játékmenet, AI, fizika, FFB, multi) - és attól lesz jó játék/szim/kutyafüle, ha ezeket sikerül a megfelelő mértékben kielégítenie. Hogy mi a megfelelő mérték, az sok esetben egyénfüggő is - de ha valaki képes józanul gondolkodni és nyitottan szemléli a világot (ergo tisztában van vele, hogy nemcsak az Igazzy Szimesek szűk kis mikrokozmosza létezik és a játékoknak nem csak az ő különleges igényeiknek kell megfelelnie), akkor láthatja, hogy létezik az a szint, amit ezen a 6 téren illik megugrania minden produkciónak.
És jó volna, ha inkább erről beszélgetnénk itt, de ez nem megy, nem is hónapok, hanem évek óta. Csak az megy itt, hogy "az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött" mentalitás jegyében verbális homokozói verekedés tör ki. Aztán valaki megy a modikhoz, akiknek persze nincs kedvük/türelmük/idejük nyomozgatni, és jobbik esetben jönnek a büntipontok, rosszabbikban megint a topikzárás.
Pedig lenne megoldás: Nem kell, hogy tetsszen a Project Cars (vagy akármelyik más szim) - de ha már kifogásolsz valamit, akkor azt valami olyan érvvel támaszd alá, amivel lehet vitatkozni! A "me' szar" nem ilyen érv...
Mostani Steam adat és ez ellenőrízhető bárki által. Nem valami zsebből előrángatott cucc.
CARS: http://steamcharts.com/search/?q=project+cars És ebben nincsenek benne a konzolok. 😉
AC: http://steamcharts.com/search/?q=assetto+corsa
R3E: http://steamcharts.com/search/?q=raceroom
F1 2015: http://steamcharts.com/search/?q=f1+2015 Új játékként. 😄DD
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.22. 11:54:55
Mellesleg ha csak átlapozod amit írok, akkor te vagy az, aki "csak úgy" 😛 idefirkant valamit, anélkül, hogy képben lenne. 😛
De ez már megszokott. Néha az az érzése itt az embernek, hogy tőled kellene engedélyt kérni, hogy egyáltalán írhasson ide valamit. 😛 Ja, és az volt 8:47-kor. Te gondolom a mostani adatokat írtad. Ennyit a korrektségről és akkor a CARS-t még ki is hagytad. 😛
Pedig gondolom arányaiban ugyanez lenne helyzet, úgy is. 😛😛😛
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.22. 10:42:07
Az aktiv jatekosok szamat nem tudom honnan vetted (valszeg "csak ugy" 😛), de az aktiv jatekosok (persze MOST), a szerver API-bol olvasva, kicsit mas😉 Az AC jelenleg: 552; az R3E: 559. Az AC altalaban napiszinten 800-1000-igszokott felkuszni, az R3E 3000 kornyekere.
A NULLA az sehova nem igaz, meg a szerencsetlen rF2-nek is 306 szervere fut, igaz, jelenleg csak 13 emberel😉
Ezeket persze kozvetlenul a lobby-szerverekrol olvasom, vagyis valoban mennyien vannak fent a szerveren.
Akkor a 6-7 000 realis
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.22. 09:49:33
Akkor eladó mennyit lehet erte kerni?
6-7000?
Amilyen szerencsem van lement az ára😊
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.22. 09:42:24