22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#1661 Néztem az oldalt , de zárva van probáltam már sok helyen ( blog, forúm, orosz, amerikai) de eddig nem találltam. Mikor nyitott volt a beta miatt dolgoztam egész nap sajna igy lemaradtam. Gondoltam itt hátha van aki megunta, vagy esetleg megtud hivni. -
Dagohun74 #1660 6 meccs 0 win. Megy ez kérem szépen. Probáltam destroyerrel, battleshipel, crusier-rel, meg hordozoval semmi, nincs siker élményem. Nagyon szomoru vagyok. :) -
DantesHUN #1659 Essex-el még nagyobb szívás, már abban az értelemben, hogy nagyon kevés creditet ad és a nullszaldóhoz is iszonyat sokat kellene sebezni. Meg felesleges is a Lexington-nál nagyobb, már csak azértm ert az Essex tier 9-es lesz, és a Midway lesz tier X-es, ha beteszik. Addig mg lehet lesz pár wipe is, ki tudja. -
#1658 Nekem csak Tier V hordozóm van és igen, az. -
DantesHUN #1657 Megvan a Lexington is és hordozóval nagy szívás lenni. -
#1656 Most kell hordozót fejleszteni. Gyakorlatilag egy perc alatt behív csatába. Úgy tűnik, nem nagyon van a játékosoknak türelme hozzá. -
DantesHUN #1655 Nincs, a honlapot nézd, lehet-e jelentkezni. vagy igényelni -
#1654 Sziasztok! Valakinek van meghívó kódja? Megköszönném. -
DantesHUN #1653 Meg is látszik 3 perce csak a töltő képernyőt nézem, nem talál elég játékost. Kicsit azért ez szomorú . Van egy olyan érzésem, gyorsan fog hanyatlani az érdeklődés. -
DantesHUN #1652 Azért az érdekes hogy durván 2000-el vissza esett a játékosok száma. Nem véletlen. Jó még így is több mint valaha a warplanes-é, és még tart az újdonság varázsa, de vissza esett. -
Dagohun74 #1651 Az első mod a WoWs-hez
mondjuk én nem raknám fel de hátha tetszik valakinek. -
Dagohun74 #1650 Esetleg aki jól tud angolul nem vetné fel a forumon a végtelen lőszer dolgot. Azért limitálni kellene a lőszer mennyiségét. -
#1649 A javítási rendszer is jobb volt szerintem és a bb másodlagos ágyúival is te tüzeltél :) A távolságok voltak egyedül furák,1.5 , 2 mérföldről lövöldöztek egymásra a BBk :) -
#1648 Mennyit, de mennyit játszottam velük annak idején. -
#1647 amúgy jelen állapotában a battlestation játékok még mindig verik ezt véleményem szerint :)
(és abban a tengeralattjáróók is jól meg voltak csinálva :) )
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.16. 10:40:06 -
Ninju #1646 Ha nyomva tartod a jobb gombot, akkor nem fordulnak az ágyúk. -
#1645 Engem legjobban az bosszant, hogyha sok a sziget a környéken és a repcsiknek kiadom a támadási parancsot, előszeretettel dobják le a torpedóikat egy szigetre, ahol nem sok hasznát veszem. Hiába figyel erre az ember, elég a célpontnak pár fokkal elfordulni, hogy így rakják le a torpedókat :/
Nálam elég változó hogy az összes repcsit megjeleníti-e, legutóbb például úgy volt.
Érdekes megfigyelés még a csapattársak torpedóhasználata, amikor hárman csatahajóval körülveszünk és lövünk egy ellenfelet, erre egy romboló elszáguld az egész balhé mellett és 20 torpedót kilő, aminek a háromnegyede a társakban csapódik be...
Egyébként bejövős a játék, bár a sebzésmodell még elég kezdetleges. -
#1644 célkereső gold torpedó 3xhatotáv 2x töltet?:D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.16. 10:26:27 -
DantesHUN #1643 Ja, a sebzést senki se tudja. -
DantesHUN #1642 A torpedók számát szerintem is limitálni kéne. Még hogy a lőszerkészlet végtelen, az oké, mert hát tényleg egy rövid csatában nem lövi el egy hajó az összes lőszerét. No de a torpedó? Egy csónaknál alig nagyobb kis rombolón, végtelen torpedó van? Örökké tudja őket lőni? Hát ennek sok értelme van. Emiatt van a nagy torpedó spam. Akkor is lövik ha célpont sincs, ha állandóan torpedókat lövök minden irányba, előbb-utóbb talál. De ha korlátozva lenne, akkor meg kéne gondolni mire lőjjek torpedót De nem fogják korlátozni soha a büdös életbe . ez olyan lesz mint a wot-ba gold lőszer, és remélem lesz valami gold torpedó is. -
kailee #1641 Eddigi tapasztalataim:
Tényleg lehetne valamilyen szinten itt is limitálni a lőszerek számát, de kb egy 20 perc alatt amíg a csata tart nem nagyon fogyna el egy hajónak sem a lőszere. legtöbb lövés amit egy pályán vittem csatahajóval az 166 a hajón meg többnyire 1000 körüli lőszer szám van vagy több.
- A torpedókat nem mindig sikerül kikerülni, de meglehet oldalni ha időbe észrevesszük akkor már lehet úgy kanyarodni és már csak a sebességgel kell játszani ha be is kap pár torpedót az ember olyan szögbe kapná el amivel nem okozna nagy kárt..
- Kicsit lehetne több modul a hajókon célzó rendszer segítő és egyebek. Mert az egy dolog, hogy lehet egy kis + extrákat venni a hajóhoz de azok egyrészt drágák, amiket meglehet venni fejlesztést, másrészt sokáig tart kihúzni az adott skilleket.
- A hordozókon még sokat kell fejleszteni a repülők irányításán főleg. Maguktól nagyon hülyék. ha olyan szűk a hely 2 sziget között hogy oldalról műár nem lehet a hajót elkapni torpedóval ő azért megpróbálják és a víz helyett a szárazföldre hajítják a torpedót.
- manuálisan sem egyszerű ledobni bár lehet ez csak nekem fura kicsit. De ahhoz is eltudnék képzelni még 1-2 opciót.
- A repülőket mondanám, hogy a kezdéskor jó lenne, ha én dönthetném el, hogy mit szerelek rájuk bombát vagy torpedót. vagy esetleg még azt is, hogy hány darabot milyen méretűt (500-100kg-os stb)
Destroyerrel még nem toltam azzal nem nagyon tudok nyilatkozni. Amit pályán láttam tőlük jónak tűnnek. véknyak de gyorsak mozgékonyak és csatlakozom előttem szólókhoz fossák a torpedót.
Cruiserek szerintem nagyon jól elvannak találva. mozgékonyak és közepesen vastagak. persze egy csatahajóval szemben csak a sebességükre hagyatkozhatnak mert egy jól betalált lövés vagy elsőre elsüllyeszti vagy másodjára.
Összeségében:
- A pályák eddig 3 félével találkoztam amik többé kevésbé jól elvannak találva. méret ügyileg szerintem elég nagyok nem kell ettől nagyobb. így is ha az egyik sarkába indulsz el az ellenfél meg pont a másikba megy akkor a pályán eltöltött időt csak hajókázással töltöd.( csatahajónál főleg mivel lomha). Amit pályáknál láttam még, hogy több opció van azért naplementés ahol a víz csillog és fénylik ilyenkor nehezebb a célzás, van déli órás, félig borult a pálya egyik részén a másikon napsütötte. Amit hiányolok ezekből a több variáció. Esti időszak, ezekhez extra opció extra lövedéktípus fénylövedék stb. amit nagyon szeretnék az a viharos idő járás. vad és hullámzó tenger na egy ilyet nagyon kipróbálnék harc közbe, mert z állandó nyugodt tenger nem adja vissza az igazit.
- Amit hiányoltam egy olyan néző ponti lehetőség ahol csak távcsővel lehet fürkészni és az ágyúkat nem fordítaná oda mert ctrl-al csak jelezni tudok ha fordítom a képet akkor forog az ágyú és közelíteni nem lehet.
- Több fajta detonáció kellene. Ha csak lyukat ütünk rá akkor csak süllyedjen el forduljon a vízbe süllyedjen mint a titanic. Ha csak simán elfogy a hpja de nem találtunk el olyan lőszeres raktára vagy bármit, amitől robbanhatna akkor is süllyedjen el szakadjon ketté. Ha pedig tényleg robbanás által hal meg, akkor szakadjon ketté azon a ponton (jelenleg az egész hajótest teteje robban kigyullad és úgy süllyed)
- Amikor neki megyünk egy szigetnek akkor sérüljön a hajó, ha pedig tengerpartnak megyünk fusson ki rá és vagy akadjon fel vagy tolatva kilehessen menni de csak keservesen. (Jelenleg csak annyi történik hogy nekimegyünk le 0-áza a sebességet és vígan mész tovább ha olyan szögbe vagy.)
egyenlőre ennyi jutott eszembe majd folyt köv. -
#1640 A sebzéssel nekem is az a gondom, hogy nem tudom mennyit és mire adja... Ugyanez a bekapott találatnál. Egyszer alig sebez/sebződök, máskor meg csak lesek..
Kezdeti "garázshelyet" lehet vhogy bővíteni? Ha mindent szeretnék kipróbálni elég kevéske.
Japán T4es hajó Myogi, nagyon bejön :) Alkalmasint sokat kibír és nem semmi ajándékot oszt ki.
-
Dagohun74 #1639 Nos én többnyire hordózóval játszottam. Tapasztalataim: egyáltalán nem OP, baromi sok mindenre kell figyelni és még akkor se garantált a siker. Vannak elég jó játékosok akik kikerülik a torpedókat. Főleg magasabb tierbe. Sajnos a repülők elég buták. Főleg ha van a közelbe egy sziget teljesen megzavarodnak vagy ha a pálya szélén van a játékos, akkor egész egyszerűen csak repdesnek felette míg le nem lövik őket. Viszont be kellene a lőszer mennyiségét állítani mert repülőből x darabszám van a rombolók meg szarják ki a torpedókat. A pályák kicsik ez gondolom a big world motor hozadéka. A láthatóság ugyanaz mint a WoT-ba eltűnt a nyílt tengeren előlem a hordozó. Jó lenne ha lehetne hordozóknál pl.: a meccs előtt átállítani a repülő konfigot. Pl.: Ha két hordozó van ellenségnél akkor inkább a több vadász felállással hoznám be a hajót. Tök lutri. Vagy pl. a több vadászos felállásba indulok és én vagyok egyedül hordozó akkor cseszhetem a sok vadászt. Még valami a nyílt hétvégén még kirajzolta az egész szakaszt a repcsiknél most már csak egyet látni. -
PzPuma #1638 32 % ról (péntek-szombat) tornáztam fel tegnap 42 % -ra, 51 % ról álmodni sem merek :)
10/10 nem írok de 10/9 et bukok, csinálhatok én bármit...
-
#1637 Mára ennyi volt. Nem ment túl jól a tesztelés. Eléggé visszaveti a lelkesedésem, hogy kb 10 csatából 8-t elvesztünk.
Ahogy látom, itt is vigyáznak arra, hogy senki ne legyen túl jó vagy túl rossz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pZoli81 #1636 Láttam egy vidot a játékról. Az alapján megtetszett, de tudom, hogy most zárt béta van. Tudja valaki, hogy kb. mikorra várható nyílt béta vagy a végleges? Hónapok, idén, 2 év múlva? -
#1635 Szerintem a cirkálóból nem pont így látszik. -
#1634 Jó ez a taktika :)
-
Dagohun74 #1633 Hát meglett a T7 hordozo. Mentem vele 3 meccset egyet se nyertem :(
Elkezdtem a rombolo sort is. Valamit kellene csinálni hogy ne végtelen loszer legyen. Lodozik mindenki osszevissza. Na mind1 kiprobáltuk ez van. Majd lesz pecs és meglátjuk. -
DantesHUN #1632 A lényeg, időben reagálni. Van úgy hogy én is csak akkor veszem észre amikor már csobbantak a torpedók, de akkor már késő. Olyan 6 -7 km távolságba érnek a gépek, akkor szoktam kezdeni gyorsan fordulni. -
#1631 Köszi a tippet, majd kipróbálom. :) -
#1630 Remélem, hogy csak átmeneti lesz ez a torpedó spam hülyeség. Ennyi erővel a repülőgépeken is lehetne végtelen számú bomba meg torpedó is. Sürgősen rendezni kellene ez a kérdést.
A torpedó vető gépek meg nem annyira veszélyesek, vagy csak én nem értek hozzájuk. Összesen 6 gépből állnak és (Tier V szinten) és egy torpedó maximum 5900 sebez (nem, nem 18 ezret mint a rombolóké). A ledobási zónából következően (ugye itt nem lehet fókuszálni, mint a rombolókét), ha ügyesek, akkor 3 találat elérhető. Ennél több találatot még álló hajónál sem sikerül elérnem, mert nagy a szóródásuk. Igaz, két szakasz van, de elég nehéz optimális pozicióba állni.
A másik bosszantó dolog (inkább WoT betegség), hogy egy jó csatát mentem ma hordozóval, azóta arra az oldalra tesz, ahol a csapattársak 5-6 perc alatt, nulla sebzéssel elhullanak. Ugye ismerős valahonnan a dolog? Amúgy türelmes vagyok, most mentem a kilencedik vesztes csatát zsinórban. -
DantesHUN #1629 Hidd el ki lehet kerülni. Én is ki tudom, gyakorlás kérdése. Fontos hogy időben kezd el fordulni, ne akkor amikor már ledobták a torpedókat. Ha látod réd repülnek már akkor kezdj el fordulni. Vedd vissza a sebességet, így élesebben fordul, majd ismét növeld max.-ra. Ezt próbáld, működni fog. -
#1628 Na és még jól a fejemre olvastátok, mikor javasoltam itt a tengeralattjárók ötletét.
Ha már bent vannak a végtelen számú torpedóval lövöldöző,gyors és még fedélzeti ágyúval is rendelkező rombolók a tengeralattjárókat is be lehetne tenni, balanszolt hátrányokkal persze.
Én néztem Cleverlandék streamjéből 1-2 csatát mikor rombolókkal nyomultak és hát abból állt a csata, hogy 1 percenként ment a torpedó spam amik sokszor az ellenséges hajók összes életét levették 1 találattal és még van mellette légvédelmük meg fedélzeti ágyúk,gyorsak.
Ilyen kondíciók mellett nem látom, hogy hogy lenne annyira elvetendő dolog a tengeralattjáró, mikor már előre látom, hogy majd abból fog állni mikor éles lesz a játék, hogy iszonyatosan menni fog a power creep a rombolók irányába amik a torpedóival mindent szét fognak szedni. -
#1627 T4, T5-ben folyton szívok a japán csatahajókkal....egyszerűen túl lassúak ahhoz hogy elkerüljem a torpedókat. A T4-5-ös hordozók pedig rám küldenek 2 torp.vető századot és végem is van...valószínűleg még én vagyok a béna, nem a random csapat, amikor a cruisereknek kísérniük kéne a nagyokat, ha már nekik van légvédelmük. Mindenki szétszóródik a mapon, aztán a repcsik egyesével levadásszák a csapatot. -
#1626 Mondjuk az sem túl szimpatikus, mikor a chat-ben írogat valaki, hogy milyen jó játékos. Közben meg rombolóval van benn, végtelen számú torpedóval. -
DantesHUN #1625 Úgy húztam ki a Kongo-t hogy egyszer is elsüllyesztett volna repülő. Ha repülők közeledek, látod melyik irányból jönnek, és csinálj egy éles kanyart ellentétes irányba. Ha jól időzítesz , a torpedók mind elmennek melletted. Ha későn veszed észre a gépeket, akkor is éles fordulat, mert ha el is talál a torpedó, ha élesen fordulsz, ,,srégen" talál el, és nem sebez maxot. -
#1624 Myogival esélytelen akármit csinálni a repülők ellen...kajak nem hiszem el, hogy egy ekkora hajóra nem fért el pár AA üteg... -
Tayaka #1623 Hali, ki milyen felhasználó névvel játszik? Mehetnénk együtt!
Az én felhasználónevem Tayaka79
-
twi452 #1622 gyakorlatilag ugyanúgy megvannak a gyökerek kis hazánkban is mint bárhol máshol úgyhogy nincs ebben semmi különleges :)