22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • hekus2014
    Sajnos az amerikai szerverről még nem lehet le tölteni .
  • Trucker39
    Szépen gyűlik a nép. Már 2300 fölött a létszám. Még Tier I-ben csónakázom. Kicsit érthetetlen az AP lőszer működése továbbra is.
  • Maala
    Na, 10MB/s-el le is jött elég gyorsan, torrent nélkül, lehet kipróbálni. -.-
  • Plata
    Arany az egy darab sem.
  • Dagohun74
    Jaja észrevettem valahogy nem úgy muzsikáltak mint a legutóbbi hétvégén. Végül is csak annyira kell majd a gold hogy legyen helyem . :)
  • DantesHUN
    Majd adnak gold-ot, amíg ki nem megy élesre nincs olyan lehetőség, hogy fizetni kelljen érte. Lehet event-ek lesznek, vagy jutalom valami küldetésért, vagx ha x csatát lejátszol, ilyesmi. A hordozókat meg egyre jobban cseszik el.
  • Dagohun74
    Anno a WoT bétában adtak nap 500 gold-ot itt nem lesz? Csak mert a prémium hajókat nehogy már megvegyem rendes pénzért. Főleg hogy lesz még wipe. Egyébként a hordozós csatáim tegnap rendre kudarc volt. Mivel 1200 pisztáciám van semmit nem tudok belőle venni max garázs helyet. De legalább rohadt drága lett minden a lvl4-es hordozó 280000. Viszont jobban is ad a meccs végén.
  • Trucker39
    Igen, valóban. Most nézem, hogy van 28 ezer free XP-m és egy millió valamennyi creditem. Nem pocsékolunk. Ez egy beta teszt, szóval csak szépen sorjában próbálkozom mindennel, amire futja az időből.
  • DantesHUN
    Tier 3 Aurora. Hát ez a hajó továbbra is egy vicc. Annyira lassan fordul, hogy egy St. Louis körbe táncolt és szétlőtt. Hiába van rajta sok ágyú, mint egy beteg tetű. Iszonyatosan lassú.

Tier 6. Clevland és Aoba. Na ezek jól sikerültek, lehetett rendes cirkáló játékot játszani.

Kongo. Végülis nem volt rossz, csak minden hajó mind két csapatból egy irányba vonult fel, és kicsit túl zsúfolt volt már a dolog. Annyi lövés záporozott mindenhonnan .

Lexington. Ha hordozóval vagyok, csak a hülye jeges pályára rak be, ahol alig lehet érdemben harcolni mert tele van sok szigettel. No meg, az ilyenek, ha én átrepülök egy ellenséges hajó felett, a repülőimet leszedi a légvédelem. Az ellenfél repülői meg 4-5 hajónk felett sértetlenül átrepül. Hogy csinálja? Na mindegy. Döntetlen lett. A csapat elbénázta, de le járt az idő és nem bírtak kinyírni . Pedig nagyon igyekeztek.
    Rettenetesen kevés Xp-t adott.
    55K sebzésre, 1000 xp? Miaszar? Azért a Lexington még kiherélve se olyan rossz hajó. Csak a repülőgépek sebességét is vissza vették, ez azért szar, mert ugyanannyi idő alatt, kevesebb bevetésre tudnak menni, mivel ügye lassabbak, ezért kevesebb a lehetséges sebzés is, ami miatt még siralmasabban jön XP és credit.

5 csata, három győzelem ,egy döntetlen. 6 elsüllyesztett hajó. Az mondjuk nem olyan sok, de sebzés azért szépen volt mindegyikkel.
  • Plata
    Free xp-t 4-es szinten kapod meg,az én accom egyből 4-es szinten volt.Én sokat játszottam alfa hétvégén.
    T5 destroyerre volt xp-m fullosra fejleszteni,meg T3 cruiserre.És egy kicsi még maradt.Ha jól emlékszem 1 milla pénz is volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 13:24:48
  • Nazarov77
    Na itt a baj, nem sokat mentem hétvégi teszten :D
    Konkrétan 3-4 kört.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.12. 13:13:17
  • DantesHUN
    Nem hiszem, az alapján adták mennyit ment valaki korábban.
  • Plata
    Van fent 748 játékos és csatára vár 36.Többi mi a rákot csinál.
  • Nazarov77
    Érdekes nekem nincs semmi free xp-m fejlesztésekre mint nektek. Ha elérem a 2. szintet és unlockolom a random battle módot akkor jönni fog?
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.12. 13:05:51
  • Dagohun74
    Én még tartogatom magasabb tiernél a modulokra.
  • Plata
    Igen volt,egyből t5-re fejlesztettem destroyert és t3-ra cruisert.
  • DantesHUN
    Azt attól függően adta, hogy valaki mennyi kört ment.
  • Dagohun74
    De lenni kellene free xp-nek és pénznek is, és talán egy kis aranynak is. Úgy könnyebb az indulás.
  • Angelus1991ster
    Apply for Acces megnyomás után a profil rsézt hozza be, ahol :
    You have fought no battles. To download the client, follow the link: Download Game.
  • Trucker39
    Közben nálam is letöltődött és be is engedett a szerverre (650-ik voltam). Sajna a hétvégi dolgokat törölte a szerver. Két kis hajó árválkodik nálam a dokkban. Délután majd ha működik minden és sikerül újra csatlakozni, majd próbálkozom én is ... mármint nem tengeri beteg lenni.
  • DantesHUN
    http://worldofwarships.eu/en/news/common/cbt-start-announcement/

Na itt lehet jelentkezni a CBT-re
  • Plata
    Tier 5 hajóval nehéz csatát találni.
    Van 600 valamennyi játékos de abból csak 38 várakozik csatára.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 12:27:15
  • DantesHUN
    Na megyek mindennel egy-egy kört, meglássuk most milyen a harci helyzet.
  • DantesHUN
    Az AP, mivel NINCS PÁNCÉLZAT A JÁTÉKBAN össze-vissza értelmetlenül sebez. Teljesen random, bár feltekerték a random sebzés lehetőségét. Többször sebez mint eddig.
    Cirkálóval közelről érdemes AP-vel lőni, mondjuk 5-8 km távolságból, és tier szinttől is függ persze. Csatahajóval AP-vel érdemes lőni csatahajókra, és cirkálókra.

Hordozóra és rombolóra HE-vel érdemes lőni.
  • Plata
    Igen közben felkúszott a szám.
  • DantesHUN
    A szerver szerint 560-an vannak jelenleg
  • Dagohun74
    Én is kihúztam a lvl 4-es hordózott free-ből. De most valahogy nem ment vele a játék. He vagy AP? Nekem a He jött be jobban crusier-rel lévén hogy sikerült modul sérülést és kigyújtani többször az AP valahogy összevissza sebzett nekem. Vélemény?
  • Plata
    Az első csatám csúfos véget ért,benyomtam c-pontra autopilótát,jött telefon,és csak azt láttam szétlőnek.
  • Plata
    És van öszvissz 40 játékos,kifejlesztettem free xp-ből az 5-ös amcsi destroyert,kipróbálnám de nincs játékos.
    Azannya,13 kilóméterről 5.5 kilóméterre nerfelték a torpedókat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.12. 11:59:14
  • pzolee01
    Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Honnan tudom letölteni a játékot, mert lehet én vagyok a hülye de sehol se találom(pl a hivatalos oldalon se mint a WoT-nál). Segítségeteket előre is köszönöm!!!
  • DantesHUN
    Nem igazán. Direkt levették minden sebességét, és minden sokkal lassabb, és nehezen irányíthatóbb lett.
  • DantesHUN
    Mostantól napi 24 órában élnek a szerverek. Szóval, hajrá.
  • Dagohun74
    Nekem gond nélkül lejött háttérbe közben meg citiztem.
    Nos egy bajom van a játékkal nagyon pontosak a hajók. Lassabban fordulnak és sokkal nehezebb kikerülni a lövéseket. Ráadásul a hordozók repülői meg hol reagálnak a parancsra hol nem. Hogyha meg kiadom a parancsot menj ide még 1 órát várnak mire elindulnak.
    Remélem a mai verzió a 0.3.0 orvosolja.
  • Maala
    launcher jobb felso sarkaban settings, torrentet kinyomtad? Nekem ugy gyorsabb.
  • Caliph
    én is elinditottam itthagyom hogy majd megoldja de kinyirja a netet :D
  • Plata
    Válts át európaira.Nekem eddig kb 500 mb-ot patchelt,állandóan lehal,és a netem is elmegy tőle.
    Szokásos WG minőség.
  • hekus2014
    Nekem még mindig ezt írja ki én AMERIKAI szerveren vagyok .
  • hekus2014

See you next time!

Dear Player,

Thank you for participating in the recrent weekend test event. Unfortunately, this round of testing is now over. Please follow our Facebook, Twitter, and other News channels to keep an eye out for any information about further rounds of testing and World of Warships updates.

Action Stations!
  • Plata
    Igazad van,reggel hat után néztem még nem volt semmi,most néztem és már jön is le.
  • Caliph
    hivatalosan csak a mai naptól lesz béta ne aggódj,majd este ráérsz aggódni ha ma se kapsz emailt :D

na én most csekkoltam a honlapot,membes page/download game alatt ott a kliens. Tegnap még nem volt,csak a januári hétvégén voltam bent szal ha még nem kaptatok hamarosan ti is fogtok :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.12. 09:32:51