A Wargaming új MMO játéka
-
Dagohun74 #1639 Nos én többnyire hordózóval játszottam. Tapasztalataim: egyáltalán nem OP, baromi sok mindenre kell figyelni és még akkor se garantált a siker. Vannak elég jó játékosok akik kikerülik a torpedókat. Főleg magasabb tierbe. Sajnos a repülők elég buták. Főleg ha van a közelbe egy sziget teljesen megzavarodnak vagy ha a pálya szélén van a játékos, akkor egész egyszerűen csak repdesnek felette míg le nem lövik őket. Viszont be kellene a lőszer mennyiségét állítani mert repülőből x darabszám van a rombolók meg szarják ki a torpedókat. A pályák kicsik ez gondolom a big world motor hozadéka. A láthatóság ugyanaz mint a WoT-ba eltűnt a nyílt tengeren előlem a hordozó. Jó lenne ha lehetne hordozóknál pl.: a meccs előtt átállítani a repülő konfigot. Pl.: Ha két hordozó van ellenségnél akkor inkább a több vadász felállással hoznám be a hajót. Tök lutri. Vagy pl. a több vadászos felállásba indulok és én vagyok egyedül hordozó akkor cseszhetem a sok vadászt. Még valami a nyílt hétvégén még kirajzolta az egész szakaszt a repcsiknél most már csak egyet látni.