22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Ninju
    Van training csata is. Nem kell éles csatába bemenni.
  • Dagohun74
    Ez a tesztelés dolog érdekesen hangzik, főleg hogy a csapat társak mit fognak hozzá szólni. Egyébként benne lennék.
    Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.03.18. 11:46:39
  • DantesHUN
    Hát azt megkell hagyni, azért igen szépek és részletesek a hajók.
  • ToCsEk
  • Caliph
    lehetne tesztelgetni a rendszert,elvileg azért is vagyunk. divisionban bemenni csatára egymás mellé hajózni és tesztelgetni melyik lövedék hol mit sebez. nyilván fognak anyázni a csapatból hogy egymást lövitek de hát tesztelésről lenne szó :D
  • DantesHUN
    Időnként szerintem ez után is hívnak be embereket.
  • Plata
    Ok,de ha voltál alfa teszt hétvégén akkor már be is kerültél.Ha nem akkor majd csak akkor ha lesz nyitott béta,talán a nyáron vagy ősszel?
  • Toweliee
    Légyszives szóljatok ha be lehet kerülni :)
  • Plata
    Nem is tudtam hogy van magyar chat.
  • DantesHUN
    Azt hiszem az elmúlt hónapokban elég kört mentem, hogy megtudjam ítélni. Elhiszem hogy elméletben van egy rendszer. Még azt is elhiszem ennek így kéne működnie. De a gyakorlatban nem működik. Lehet szar eléve az egész. Lehet azért mert még nincs kész. De nem működik se jól se átláthatóan. Két hete !!! még sokkal kevesebbett sebzett az AP. Azóta feltekerték, hogy nagyobb eséllyel sebezzen.Akkor meg milyen rendszer van benne? Egy biztos dolog van benne a random. Aminek az értéke jelenleg ismeretlen.
  • Piszkos  Fred
    Azért van benne rendszer bőven. Óriási a random faktor (ami szerintem bizonyos fokig érthető), de abban még sosem csalódtam, amikor egy kilométerről megsoroztam ap-vel a felépítményt. A tényleges hp-beli sebzésen kívül rengeteget számít még a modulok kiütése is, és amit észrevettem, az az, hogy a legkevesebbet általában a hajótest vízvonal feletti részén sebzik a lövedékek. Ez általában akkor a legfájóbb, amikor közelharcban csatahajóval kitárazok egy cirkáló felépítményére, de a távolság hirtelen mellé becslése miatt túl alacsonyan csapódnak be a lövedékek, ami sebez kétezret, de neki lesz szabad fél perce torpedózni meg szétlőni.
    Nem azt mondom hogy nincsenek benne érthetetlen esetek, de azért messze nem olyan súlyos a helyzet, mint ahogy azt lényegében oldalak óta folyamatosan írod :D
  • DantesHUN
    Egy fenét számít. Én is azt hittem, sokáig, de nem. Ja, számít hl találod el? Akkor a hajóm hátsó ,sarkát" miért trafálta telibe az AP és sebzett maxot? Na?
    Vagy. Ugyanolyan haj ó mint az enyém, ugyanolyan távolságból, szögből, ugyanoda lövök. Neki sebez, nekem nem. De van hogy fordítva.

Vagy nagyon messziről rálövök, gondoltam feleslegesen AP-vel csak a másik hajó felépítményre látok szemből! és maxos sebez. Majd utána, jóval közelebről, komplett oldal sortűz egy hajóba: semmi.

ez csak duma, hogy így meg úgy meg szög meg távolság meg hol találod el. Teljesen random, semmi más nincs, csak egy random szorzó.

Semmilyen wot add-on nem használtam különben meg.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.17. 20:02:34
  • Dagohun74
    Hát nem tudom biztos számit. De valahogy akkor is random az egész. HE, AP hol ez hol az sebezz.
  • Dagohun74
    Legjobb meccsem szerintem a mai nap.
  • kailee
    számít hogy hol találod el nem mindegy, hogy hajó test, torony vagy fedélzet egyebek. gránát raktárat üzemanyag cellát stb ha oldalt találod el olyan szögbe a páncélt sebezhetsz 260 at . ha úgy hogy átmegy rajta akkor 10 ezret is. sok tényező van amitől számít csak max nem látod át annyira. hozzá szoktatok a wot addonokhoz ami megmutatja mi hol van. utána kell néz interneten hogy néz ki a hajó, mi hol helyezkedik el, aztán majd tudjátok mit mért sebez
  • twi452
    ezek a dd-k tényleg elkúrják az ember napját :D
    most is bejött egy szakasz ezekkel a torpedófosókkal és gyakorlatilag nem volt hova menekülni
  • mijki
    Tudom, hogy olyan szakasz van, csak nem nagyon volt rá jelentkező, amikor múltkor én is kérdeztem. :D
  • DantesHUN
    Ha egyszer a sebzés rendszert megcsinálnák, én minden más hibáját már elnézném. De hogy megint: három csata cirkálóval : 40 ezer sebzést lövik AP-vel. Csatahajóval szintén.
    Utolsó előtti csata a Mogami-ból két sortűzzel ki lő egy Aoba. AP...én direkt HE-vel lőttem rá, gondoltam innen nem sebezne...de.
    Csatahajóval utolsó: 260 sebzés egy találattal. fél órával korábban 10. ezer egy találattal. Nagyszerű.
  • Dagohun74
    Nem igaz nem birok nyerni. Ez valami orosz betegség mint a WoT-ba mind a WT-be, egyik nap mint az álom ugy megy, másnap rémálom.
  • Dagohun74
    Van szakasz. division vagy mi a neve.
  • mijki
    Engem mijki néven megtalálsz. Ha épp online leszek, írj rám és platoonozhatunk :)
  • Scharnhorst
    Pedig szívesen játszanék platoonba. A két magyar channelszoba kong az ürességtől vagy ha véletlen ír valaki akkor arra sincs nagyon válasz. :D
  • mijki
    Még nem igazán vannak platoonok WoWs-ban. :)
  • Plata
    Nem is néztem meg,gondolhatod mennyi kedvem volt megvárni a csata végét.
  • Scharnhorst
    Nincs valami ts ahol összegyűlnek akik játszanak?
  • DantesHUN
    Csatavégi összesítésben kiírja mivel sebeztek. De biztos AP volt amiben az a érdekes, elvileg nem kéne egy rombolót az AP-nek sebeznie, mivel azon semmi páncél.
  • Plata
    Fogalmam sincs mivel lőtt,csak kijöttem sziget mögül ott volt tőlem 11 kilóméterre,feléje fordultam és tüzet nyitottam ágyúval,ő meg sorozott és ahogy az első betalált a hajóm eldurrant,valami kritikus anyám kínját kiírt,de nem figyeltem,gyorsan történt.
  • twi452
    nekem 3 opciót adott
    500 gold és azonnal kész
    200k és 50%-ról indul
    ingyen és akkor végig kell húzni azt a "szintet" a kapitánnyal
  • DantesHUN
    Gondolj arra, te meg bele tudsz lőni hat darab 16. ezret sebző torpedót egyszerre. Amúgy érdekes, egy sortűzzel? Ap-vel lőtt? Mert AP-vel rombolót nem igazán lehetne, elvileg, de gyakorlatilag akkor ez újabb példa a sebzés körüli káoszra.

A kapitányokat gold-ért át lehetett eddig képezni.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.17. 16:12:02
  • twi452
    magától lőnek ha ellenség kerül a hatósugarukba
    a kapitány meg átképzi magát ugyanúgy ahogy szintet is lép
    én is most átraktam a cleveland-be és 4200 pontot össze kell szednem vele mire teljes lesz az átképzése
  • DantesHUN
    Méh jobbakat is. Egyik legjobb hajó.
  • twi452
    ha a cleveland-el is lehet ilyeneket csinálni akkor örülni fogok
    azt hiszem eddig a legjobb köröm volt, tudom több se lesz ilyen :D
    másfél perc volt hátra amikor sikerült legyőznünk az utolsó ellenség Fuso-t

Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.17. 15:39:16
  • Plata
    Ma Farragut-ot valami 8-as szintű battleship egyetlen lövéssel kinyírta.
    Csak pislogni tudtam.
    Egyébként csatahajón a secondary turret az magától lő?
    És még valami,hogy lehet a kapitányt át tenni másik hajóba?
    Át tettem a kapitányomat másik hajóba,nyomtan retraint,és azt írta hogy még nincs retrain-elve,ezért a skilljei hatékonysága csak 50%.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.17. 15:35:32
  • Nazarov77
    Ó én már használom, gyorsan megcsinálták zárt béta másnapján már láttam a topikot :D

Maga a Kantai Collection böngészős játék is tök jó, el lehet vele lenni, persze nem elsődleges játékként, csak bejutni nehéz mert használni kell VPN programot regisztrálásnál mert csak Japán IPvel enged és ezen kívül limitált mennyiségű új játékost engednek be a szerverekre, tehát ha létrehozol accountot utána még részt kell venned egy registration lotteryn, aminek a kezdését twitteren hirdetik meg, és abból áll a lottery, hogy 5 percenként frissítgetni kell az oldalt és ha szerencséd van bejutsz, utána már nem kell ezzel szórakozni.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.03.17. 08:21:29
  • Piszkos  Fred
    Az összes csata eredményét hol lehet megnézni? Nálam csak négyet jelez :/
  • DantesHUN
    3 kill, hat lövéssel? Érdekes. Robbantak egy sörtűztől?
  • tutyimutyi2
    a fórumot nézve remélem sokára lesz hozzá peccs és jól lefogynak az emberek és lesz megint kulcs osztás
  • Trucker39
    Micsoda könnyebbség volt annyi hordozós csata után menni egyet csatahajóval is.
  • DantesHUN
    Hogy mekkora irgalmatlan fos szar ez a Big Race nevű pálya. Annyira kicsi, tele szigettel, és a térkép felét elfoglaló félszigettel. Már a kezdőponton tudják lőni egymást a csatahajók, és olyan kicsi a hely ,mindenütt van egy sziget, manőverezni, azt lehetetlen. Szarrá torpedózott egy kis nyomi Kuma, és közben még vagy 5 -en lőttek, és semerre nem lehet fordulni a sok sziget miatt, de mindegy is, mert a pálya minden pontjáról belőnek. Ezt hogy gondolták komolyan?
  • DantesHUN
    Akkor most egyelőre nem lehet, majd lesz újra lehetőség még.