22410
A Wargaming új MMO játéka
-
_dRaxx_ #1821 Nekem is ugyan ezt írta... Igaz én is új gyerek vagyok. -
Toweliee #1820 Dejó. Létezik, hogy szopat a wg? Nem igazán értem azt, hogy vadonatúj arcok hip-hop kapnak kulcsot, én meg itt szenvedek.
"You are already subscribed to this News Digest" -
_dRaxx_ #1819 Most már nem úgy van szerintem mivel ha rámegyek a linkre ezt írja ki az oldalon: Subscription has already been completed. -
DantesHUN #1818 Hát Továbbra is kövesd a linket, látta ma rá, ha valamit ki kell tölteni töltsd ki. X-éld be. Nekem anno így volt, de lehet most teljesen másképp van -
_dRaxx_ #1817 sehol nem találok eddig olyat hogy le lehetne tölteni. Az is meglehet hogy csak nem szúrta ki a szemem.. de ezt kétlem mert minden kis fülbe bele mentem amibe bele lehetett de semmi. -
DantesHUN #1816 Kövesd a linket. Ha letölthted a játékot, akkor játszatsz, legalábbis eddig ez valahogy így működött -
_dRaxx_ #1815 Sziasztok ! Röviden magamról: Horváth Martinnak hívnak és a 20.életévemet töltöm. Zalában Nagykanizsán élek. WOT al toltam még régebben Tier VI-ig jutottam és a soloban játszás nagyon monotonná vált egy idő után főleg Tier VI után így ott hagytam. WOWp kipróbáltam de az nem igazán jött be. Röviden ennyi a wargaminges pályafutásom. Most a WOWs nagyon felkeltette az érdeklődésem és szeretnék idővel kulcshoz jutni. Bocsánat ha senkit nem érdekel a kis gamer önéletrajzom ez nekem megszokás új társaságnál hogy elmondok ezt azt magamról.
Szeretnék kérdezni is egyet. Kaptam egy üzenetet a WOWs-től + egy linket és ez állt benne: Congratulations!
Please follow the link below to complete the subscription to the World of Warships News Digest
Ez most azt jelenti hogy felírtak és ha úgy van kapok kulcsot? :O
-
tutyimutyi2 #1814 ha a honlapon vagy és kiadja a letöltést akkor az azt jelenti hogy már fellettél véve testernek, amíg még nem voltam tester addig még az volt hogy ismerős adott linket letöltési oldalra és error-t írt ki ha rámentem
-
DantesHUN #1813 Szép az MM nem? Tippeljetek, mi lett az eredmény? -
DantesHUN #1812 -
DantesHUN #1811 Leírom én hogy kerültem be anno, tanulságul, hogy műkdik a WG rendszere
Lehetett jelentkezni alfa tesztre és voltak kritériumok, amik alapján beválasztattak. Ilynek: mióta wot-zol, milyen más online játék, voltál-e már más játékban tesztfázisban, stb.
Első körben nem kerültem be. Mások igen, voltak olyanok is, akik egyik kritériumnak se igazán feleltek meg.
Később második kör. Ugyanezek a kritériumok, jelentkeztem, nem kerültem be.
Eltelt sok hét, kaptam egy e-mailt, bekerültem! Csak töltsek ki dolgokat, adjak meg adatokat, és kapok hozzáférést a letöltéshez. És..semmi. Eltelt egy hét, két hét, több hét. Semmi. Megkérdeztem a fórumon, semmi.
Majd harmadik lehetőség jelentkezni, jelentkeztem, egyszer csak azt látom a fórumon én már alpha tester vagyok. Aztán egyszer csak kaptam egy e-mail-t is hogy tölthetem.
Na ez alapján, bármi lehet, bárkit behívhatnak bármikor. Vagy nem. Vagy de. Vagy nem tudjuk. -
malystryx3 #1810 Engem még nem hívtak be, legalábbis értesítést nem kaptam, ennek ellenére ha bejelentkezek, le tudom tölteni a játékot. Ez véletlen csak, vagy bárki letöltheti? A válaszokat előre is köszi. -
#1809 A wot-ban is volt vipe. Az aranyadat vissza fogod kapni. -
Ytar #1808 Akkor mi a csudáért engednek goldot költeni? .. Veszel slotot / prémet / hajót, aztán azok majd mennek a levesbe? .. Le van ez írva valahol, vagy csak megérzés? Alfa után volt, arról találtam, de a beta végéről semmit nem találok. (vagy csak nem tudom hol kéne keresnem) -
Plata #1807 Természetesen. -
Ytar #1806 Hali!
Hogy tudni? Lesz még wipe a béta végén? -
Toweliee #1805 Nincs memberes fül.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.03.24. 13:42:55 -
#1804 jelentkezz be honlapra , aztán a member page\download game fül alatt kell lennie a letöltő linknek ha behívtak.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.24. 11:44:50 -
Plata #1803 Tegnap én is küldtem ismerősnek olyan linket,ő kapott meghívót,és már játszik is. -
Toweliee #1802 Namost tegnap jelentkeztem a linken, azt írta már fel vagyok iratkozva. Mégse jött meghívó. Elég tróger dolog. -
DantesHUN #1801 Elvileg az alapján osztogattak, hogy ki mennyi csatát ment, és hétvégi vagy alfa tesztelő volt-e. -
Plata #1800 Én részt vettem teszt hétvégén mégsem kaptam. -
tutyimutyi2 #1799 a wg-sek csak annak adnak aranyat aki a test hétvégén részt vett illetve azoknak a videósoknak akik a játékról csinálnak videót? -
DantesHUN #1798 Ott ütötte át a hajót, ahol fontos részei, modulok vannak. -
tutyimutyi2 #1797 az a medál hogy hits the citadel azt milyen találatért kapjuk? -
silverchain #1796 És meg is jött a kulcs. :) -
DantesHUN #1795 Azt írták a chat-en ,hogy a hétvégén jönnek az USA csatahajók. Nem tudom igaz-e, én azért kétlem, nem hinném hogy már jönnének is.
Más. Hihetetlen, mennyire nem lehet nyerni...istenem ezek a csapatok -
tutyimutyi2 #1794 akinek nincsen kulcsa
Ahoy! World of Warships closed beta sign-ups are open again... for a VERY limited time!
1 órája lett kitéve facebokk-ra -
kissssss #1793 egy próbát megért.. -
DantesHUN #1792 Megnéztem, amit mondtál skill, az a AA-t erősíto, sok köze nincs a torpedókhoz. + 20%-ot ad a AA-khoz. -
silverchain #1791 Köszönöm, isten vagy :) Most már csak reménykedni kell. -
#1790 nyitva a reg rövid ideig hajrá
http://worldofwarships.eu/en/cbt/ -
DantesHUN #1789 Elhiszem, de akkor se védi meg magát :) -
tutyimutyi2 #1788 az a neve hogy defensive fire a harmadik sorban balról az első -
DantesHUN #1787 Nem védi az meg magát. Nem tudom fejből melyik skill az, de legfeljebb kevesebbet sebez a torpedó, vagy ilyesmi. -
#1786 Lehet kap a hajó ilyen acélhálót a test köré, amit a kikötőkben használtak a hajókon :D -
tutyimutyi2 #1785 a kapitányi skilleknél a 3 pontba kerülők közül az ameik a cruiser-eknek van ott a leírásban megemlít olyat hogy anti-torpedo armament, akinek van már nagyszintű crusier-e az láttamár hogy a hajóján valami csinált valamit amivel megvédte volna magát a torpedótol?
-
Toweliee #1784 Nem voltam, kértem meghívót de nem kaptam. -
DantesHUN #1783 Nem tudja valaki honnan lehetett gold-ot szerezni? Honnan vették meg az Atlanta-t? 11500 gold, és ha valaki maximumot kapta Wipe után, akkor se lehet neki annyi. Nem értem. Volt valami küldetés, vagy az extra tesztelőknek, supertestereknek, fejlesztőknek járt több gold? -
DantesHUN #1782 71 ezer sebzés, 2 kill, és nem elég a győzelemhez.