A Wargaming új MMO játéka
-
kailee #1641 Eddigi tapasztalataim:
Tényleg lehetne valamilyen szinten itt is limitálni a lőszerek számát, de kb egy 20 perc alatt amíg a csata tart nem nagyon fogyna el egy hajónak sem a lőszere. legtöbb lövés amit egy pályán vittem csatahajóval az 166 a hajón meg többnyire 1000 körüli lőszer szám van vagy több.
- A torpedókat nem mindig sikerül kikerülni, de meglehet oldalni ha időbe észrevesszük akkor már lehet úgy kanyarodni és már csak a sebességgel kell játszani ha be is kap pár torpedót az ember olyan szögbe kapná el amivel nem okozna nagy kárt..
- Kicsit lehetne több modul a hajókon célzó rendszer segítő és egyebek. Mert az egy dolog, hogy lehet egy kis + extrákat venni a hajóhoz de azok egyrészt drágák, amiket meglehet venni fejlesztést, másrészt sokáig tart kihúzni az adott skilleket.
- A hordozókon még sokat kell fejleszteni a repülők irányításán főleg. Maguktól nagyon hülyék. ha olyan szűk a hely 2 sziget között hogy oldalról műár nem lehet a hajót elkapni torpedóval ő azért megpróbálják és a víz helyett a szárazföldre hajítják a torpedót.
- manuálisan sem egyszerű ledobni bár lehet ez csak nekem fura kicsit. De ahhoz is eltudnék képzelni még 1-2 opciót.
- A repülőket mondanám, hogy a kezdéskor jó lenne, ha én dönthetném el, hogy mit szerelek rájuk bombát vagy torpedót. vagy esetleg még azt is, hogy hány darabot milyen méretűt (500-100kg-os stb)
Destroyerrel még nem toltam azzal nem nagyon tudok nyilatkozni. Amit pályán láttam tőlük jónak tűnnek. véknyak de gyorsak mozgékonyak és csatlakozom előttem szólókhoz fossák a torpedót.
Cruiserek szerintem nagyon jól elvannak találva. mozgékonyak és közepesen vastagak. persze egy csatahajóval szemben csak a sebességükre hagyatkozhatnak mert egy jól betalált lövés vagy elsőre elsüllyeszti vagy másodjára.
Összeségében:
- A pályák eddig 3 félével találkoztam amik többé kevésbé jól elvannak találva. méret ügyileg szerintem elég nagyok nem kell ettől nagyobb. így is ha az egyik sarkába indulsz el az ellenfél meg pont a másikba megy akkor a pályán eltöltött időt csak hajókázással töltöd.( csatahajónál főleg mivel lomha). Amit pályáknál láttam még, hogy több opció van azért naplementés ahol a víz csillog és fénylik ilyenkor nehezebb a célzás, van déli órás, félig borult a pálya egyik részén a másikon napsütötte. Amit hiányolok ezekből a több variáció. Esti időszak, ezekhez extra opció extra lövedéktípus fénylövedék stb. amit nagyon szeretnék az a viharos idő járás. vad és hullámzó tenger na egy ilyet nagyon kipróbálnék harc közbe, mert z állandó nyugodt tenger nem adja vissza az igazit.
- Amit hiányoltam egy olyan néző ponti lehetőség ahol csak távcsővel lehet fürkészni és az ágyúkat nem fordítaná oda mert ctrl-al csak jelezni tudok ha fordítom a képet akkor forog az ágyú és közelíteni nem lehet.
- Több fajta detonáció kellene. Ha csak lyukat ütünk rá akkor csak süllyedjen el forduljon a vízbe süllyedjen mint a titanic. Ha csak simán elfogy a hpja de nem találtunk el olyan lőszeres raktára vagy bármit, amitől robbanhatna akkor is süllyedjen el szakadjon ketté. Ha pedig tényleg robbanás által hal meg, akkor szakadjon ketté azon a ponton (jelenleg az egész hajótest teteje robban kigyullad és úgy süllyed)
- Amikor neki megyünk egy szigetnek akkor sérüljön a hajó, ha pedig tengerpartnak megyünk fusson ki rá és vagy akadjon fel vagy tolatva kilehessen menni de csak keservesen. (Jelenleg csak annyi történik hogy nekimegyünk le 0-áza a sebességet és vígan mész tovább ha olyan szögbe vagy.)
egyenlőre ennyi jutott eszembe majd folyt köv.