22410
A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1461 A hiv. fórumon azt írták( már ha igaz amit írtak véletlenül) az alfa tesztelőkön kívül mindenkinek új kilenst kell letöltenie. Én ezzel próbálkoznék. És minden alfa és hétvégi tesztelő autmatikusan bekerült.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.12. 09:06:20 -
#1460 Az csak újra leszedi a klienst, amivel még nem tudsz belépni. :) -
Plata #1459 Én még mindig nem tudok letölteni semmilyen klienst.
Félek engem kihagytak a bétából,pedig nagyon vártam. -
Angelus1991ster #1458 Automatikusan frissít 5109,01 Mb-ot. Ez mit jelent? -
Lokker #1457 De elvileg ez már CBT és nem Weekend test event. Szóval remélem nem tévedek. :D -
Plata #1456 Nekem is. -
hekus2014 #1455
See you next time!
Dear Player,
Thank you for participating in the recrent weekend test event. Unfortunately, this round of testing is now over. Please follow our Facebook, Twitter, and other News channels to keep an eye out for any information about further rounds of testing and World of Warships updates.
Action Stations!
Nekem ezt íja ki ha le akarnám tölteni. -
#1454 az a 2 hétvége verziószáma igen :) nekem is az van. volt :D -
#1453 Na, viszont azt írja ki, hogy régebbi verziójú a kliens, mint a szerveré. Sadly. 0.2.3.78675
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 21:06:36 -
Dagohun74 #1452 viszont csatát találni...... -
#1451 Nekem azzal frissített. Igaz, az tán az első hétvégés kliens volt. Ha volt 2 is!? -.- -
Dagohun74 #1450 nekem sima World of warships lett a neve, nem weekend WoWs. A fene se érti. -
DantesHUN #1449 Vannak akiknek mégis működik állítólag. Fene érti. -
Dagohun74 #1448 Azt felejsd el. Nyugodtan uninstall-d. -
Lokker #1447 Szerintem most elég nagy a fejetlenség/kavarodás a WoWs-nél. Csak tisztázódik minden holnapra. Nekem a feltelepített hétvégi verzió pl nem frissít, de nem is írja hogy elavult verzió. -
#1446 A feltelepített launchert, vagy a telepítőt indítsd el, aztán majd felfrissíti...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 20:48:07 -
DantesHUN #1445 Hát nem is érdemes. Az Aurora...én nem értem. Tényleg ennyire fos volt ez a orosz hajó? Vagy csak hogy levették minden hajó sebességét, ettől lett ilyen kiherélten nyomorék? Olyan lassan fordul, hogy nem lehet célba venni az ellenfelet. Pff.
Ami jó prém hajó.
Kitakami. De az szerintem buziknak való. Torpedó spamm-elő troll hajó. Amúgy vicces, és érdemes lehet rá beruházni.
Atlanta, na ez tényleg jó, kicsit sebez, alacsony lőtáv, de fordulékony( volt, biztos elcseszték) és nagyon sok , nagyon gyorsan töltő ágyúja van, folyamatos tűz alatt lehet vele tartani a célpontot. -
Dagohun74 #1444 mondjuk pont nem tudok semmit venni a goldbol semmire nem elég. :) De az aurora-t akkor se :) -
DantesHUN #1443 De hogy semmi nem stimmel abból amit mondanak. Se az idő, se az ki lehet béta teszter, se az hogy lehet jelentkezni, se az mikor indul a CBT, de ahogy látom az se, hogy mennyi free Xp-t és goldot osztanak. -
#1442 tudom,de nekem nem ajánlotta fel a klienst még. bár én csak a második weekendre jutottam be , ha te az elsőn voltál akkor azért lehet csúszás hogy először azokat engedik be -
Dagohun74 #1441 Azért keményen 300 vannak a szerveren. -
Dagohun74 #1440 Aki weekendes volt az automatikusan bekerul a CBT-re. Legalábbis azt irták. csak sima weekendes voltam. bejelntkeztem a fooldalon erre felajánlotta a letoltést lejott a beta cliens, mondom belépek mi bajom lehet erre beengedett. Nem volt semmi hajom, viszont volt 2.7 Millom + 78K free xp és 1200 drazsé vagy mi a gold itt.
bocs csak angol bill. van itthon beállitva. -
Lokker #1439 Holnapra biztos kiderül mi lesz. Amúgy az oldalon se látok a cbt-s cikk után semmit és abban se semmit. -
#1438 hmm nekem weekend teszterként még nem ajánlott fel az új klienst,honlapon sem...
email sem jött
remélem nem felejtettek el :D -
#1437 Elvileg nem, ki kell hozzá valami jelentkezést tölteni.
Szedi, 51xx MB. -
Lokker #1436 Egyáltalán bejutok cbt-re ha már voltam a legutolsó hétvégi teszten? Sajnos nincs már meg az e-mail és a telepítő se. Az oldalon bejelentkeztem de ott game downloadnál aszondja majd legközelebb ez a hajó már elúszott.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.03.11. 19:34:47 -
DantesHUN #1435 A hív fórumon írták, nem is fog. Újra le kell tölteni. -
#1434 Laptopon frissít nekem a hétvégi verzió, most átrakom az asztalira a BW telepítőt, hátha menni fog. -
Lokker #1433 Nekem nem frissít a hétvégi verzió így ergó nem is tudok belépni. Szóval marad a holnapi napra a dolog. -
DantesHUN #1432 Amúgy aki teheti próbálja ki az Aurora-t. Most nem tudom,, ha a valóságban is ennyire rossz volt minden orosz hajó, nem csoda hogy elverték őket ennyire Csuzimánál. A leglassabb, legrosszabbul forduló, leg manőverezhetetlenebb hajó az Aurora, mellé kicsi a lőtáv. Oké, nagyon sok ágyúja van. De ennyire semmi sem lassú, és nem fordul rosszul. Többet vártam egy elvileg cirkálótól. -
DantesHUN #1431 Nem mondom, hogy baj, hogy mégis mától lehet már belépni, de akkor minek mondják hogy márc. 12? Mi lenne ha egy időpontot, betartanának? Orosz munkatempó. Amikor én dolgoztam azért lebasztak ha 2 percet eltértem. -
Dagohun74 #1430 Hát tényleg sokkal lassabb lett. -
#1429 Akkor lehúzom én is erre a gépre is, köszi. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 18:54:10 -
Dagohun74 #1428 nekem lejott a kliens és be is tudtam logolni. -
Dagohun74 #1427 Király -
Dagohun74 #1426 van egy rakat pénzem és free xp-m mondjuk egy hajom se :) -
#1425 Lehet most tölteni a klienst, vagy majd csak holnaptól?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.11. 18:46:45 -
DantesHUN #1424 De. De ez a WG. Nem mindegy mit mondanak? Úgyse se akkor, és úgy lesz. -
Dagohun74 #1423 ugy egyébként be tudtam lépni nem holnaptol lesz CB? -
DantesHUN #1422 Nehéz pozitívan hozzáállni, és remélni hogy megcsinálják, miközben egyre inkább visszafejlődnek. Például : kicsik és túlzsúfoltak a pályák, és ráadásként lelassítottak minden hajót. Olyan lassan mozognak, hogy az röhej. A lassú hajók életképtelenek így, túl lassúak, iszonyat lassan fordulnak. Gyors hajóval is, nem lehet időben oda érni ahová kell, mert annyira lassú. Ha meg ilyen húzásaik vannak, nehéz remélni a fejlődést.