22484
A Wargaming új MMO játéka
-
_dRaxx_ #1815 Sziasztok ! Röviden magamról: Horváth Martinnak hívnak és a 20.életévemet töltöm. Zalában Nagykanizsán élek. WOT al toltam még régebben Tier VI-ig jutottam és a soloban játszás nagyon monotonná vált egy idő után főleg Tier VI után így ott hagytam. WOWp kipróbáltam de az nem igazán jött be. Röviden ennyi a wargaminges pályafutásom. Most a WOWs nagyon felkeltette az érdeklődésem és szeretnék idővel kulcshoz jutni. Bocsánat ha senkit nem érdekel a kis gamer önéletrajzom ez nekem megszokás új társaságnál hogy elmondok ezt azt magamról.
Szeretnék kérdezni is egyet. Kaptam egy üzenetet a WOWs-től + egy linket és ez állt benne: Congratulations!
Please follow the link below to complete the subscription to the World of Warships News Digest
Ez most azt jelenti hogy felírtak és ha úgy van kapok kulcsot? :O
-
tutyimutyi2 #1814 ha a honlapon vagy és kiadja a letöltést akkor az azt jelenti hogy már fellettél véve testernek, amíg még nem voltam tester addig még az volt hogy ismerős adott linket letöltési oldalra és error-t írt ki ha rámentem
-
DantesHUN #1813 Szép az MM nem? Tippeljetek, mi lett az eredmény? -
DantesHUN #1812 -
DantesHUN #1811 Leírom én hogy kerültem be anno, tanulságul, hogy műkdik a WG rendszere
Lehetett jelentkezni alfa tesztre és voltak kritériumok, amik alapján beválasztattak. Ilynek: mióta wot-zol, milyen más online játék, voltál-e már más játékban tesztfázisban, stb.
Első körben nem kerültem be. Mások igen, voltak olyanok is, akik egyik kritériumnak se igazán feleltek meg.
Később második kör. Ugyanezek a kritériumok, jelentkeztem, nem kerültem be.
Eltelt sok hét, kaptam egy e-mailt, bekerültem! Csak töltsek ki dolgokat, adjak meg adatokat, és kapok hozzáférést a letöltéshez. És..semmi. Eltelt egy hét, két hét, több hét. Semmi. Megkérdeztem a fórumon, semmi.
Majd harmadik lehetőség jelentkezni, jelentkeztem, egyszer csak azt látom a fórumon én már alpha tester vagyok. Aztán egyszer csak kaptam egy e-mail-t is hogy tölthetem.
Na ez alapján, bármi lehet, bárkit behívhatnak bármikor. Vagy nem. Vagy de. Vagy nem tudjuk. -
malystryx3 #1810 Engem még nem hívtak be, legalábbis értesítést nem kaptam, ennek ellenére ha bejelentkezek, le tudom tölteni a játékot. Ez véletlen csak, vagy bárki letöltheti? A válaszokat előre is köszi. -
#1809 A wot-ban is volt vipe. Az aranyadat vissza fogod kapni. -
Ytar #1808 Akkor mi a csudáért engednek goldot költeni? .. Veszel slotot / prémet / hajót, aztán azok majd mennek a levesbe? .. Le van ez írva valahol, vagy csak megérzés? Alfa után volt, arról találtam, de a beta végéről semmit nem találok. (vagy csak nem tudom hol kéne keresnem) -
Plata #1807 Természetesen. -
Ytar #1806 Hali!
Hogy tudni? Lesz még wipe a béta végén? -
Toweliee #1805 Nincs memberes fül.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.03.24. 13:42:55 -
#1804 jelentkezz be honlapra , aztán a member page\download game fül alatt kell lennie a letöltő linknek ha behívtak.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.03.24. 11:44:50 -
Plata #1803 Tegnap én is küldtem ismerősnek olyan linket,ő kapott meghívót,és már játszik is. -
Toweliee #1802 Namost tegnap jelentkeztem a linken, azt írta már fel vagyok iratkozva. Mégse jött meghívó. Elég tróger dolog. -
DantesHUN #1801 Elvileg az alapján osztogattak, hogy ki mennyi csatát ment, és hétvégi vagy alfa tesztelő volt-e. -
Plata #1800 Én részt vettem teszt hétvégén mégsem kaptam. -
tutyimutyi2 #1799 a wg-sek csak annak adnak aranyat aki a test hétvégén részt vett illetve azoknak a videósoknak akik a játékról csinálnak videót? -
DantesHUN #1798 Ott ütötte át a hajót, ahol fontos részei, modulok vannak. -
tutyimutyi2 #1797 az a medál hogy hits the citadel azt milyen találatért kapjuk? -
silverchain #1796 És meg is jött a kulcs. :) -
DantesHUN #1795 Azt írták a chat-en ,hogy a hétvégén jönnek az USA csatahajók. Nem tudom igaz-e, én azért kétlem, nem hinném hogy már jönnének is.
Más. Hihetetlen, mennyire nem lehet nyerni...istenem ezek a csapatok -
tutyimutyi2 #1794 akinek nincsen kulcsa
Ahoy! World of Warships closed beta sign-ups are open again... for a VERY limited time!
1 órája lett kitéve facebokk-ra -
kissssss #1793 egy próbát megért.. -
DantesHUN #1792 Megnéztem, amit mondtál skill, az a AA-t erősíto, sok köze nincs a torpedókhoz. + 20%-ot ad a AA-khoz. -
silverchain #1791 Köszönöm, isten vagy :) Most már csak reménykedni kell. -
#1790 nyitva a reg rövid ideig hajrá
http://worldofwarships.eu/en/cbt/ -
DantesHUN #1789 Elhiszem, de akkor se védi meg magát :) -
tutyimutyi2 #1788 az a neve hogy defensive fire a harmadik sorban balról az első -
DantesHUN #1787 Nem védi az meg magát. Nem tudom fejből melyik skill az, de legfeljebb kevesebbet sebez a torpedó, vagy ilyesmi. -
#1786 Lehet kap a hajó ilyen acélhálót a test köré, amit a kikötőkben használtak a hajókon :D -
tutyimutyi2 #1785 a kapitányi skilleknél a 3 pontba kerülők közül az ameik a cruiser-eknek van ott a leírásban megemlít olyat hogy anti-torpedo armament, akinek van már nagyszintű crusier-e az láttamár hogy a hajóján valami csinált valamit amivel megvédte volna magát a torpedótol?
-
Toweliee #1784 Nem voltam, kértem meghívót de nem kaptam. -
DantesHUN #1783 Nem tudja valaki honnan lehetett gold-ot szerezni? Honnan vették meg az Atlanta-t? 11500 gold, és ha valaki maximumot kapta Wipe után, akkor se lehet neki annyi. Nem értem. Volt valami küldetés, vagy az extra tesztelőknek, supertestereknek, fejlesztőknek járt több gold? -
DantesHUN #1782 71 ezer sebzés, 2 kill, és nem elég a győzelemhez. -
DantesHUN #1781 Jaj ezek a csapattársak. Nem hiszem el amit látok. Elindulok az egyik irányba, na mi jön szembe? Az ellenfél hat! csatahajója. Na, én cirkálóval nem megyek nekik, menekülök. Hol vannak mi csatahajóink? Sehol. Valahol valami szigetet kerülgetnek.
Természetesen egyetlen gyorsabb hajónk sem egy foglalni A -B-C pontot. Mindegy, megyek a saját hajóink után, mert az a hat ellenséges csatahajó kicsit sok. De minek megyek utánnuk? Egy kósza romboló szétszórta őket.
Az egyetlen hajó ami tőlünk foglal a repülgép hordozónk! A hordozó basszus! Ja hát légi harcot nem csinál, gépeket nem indít, de foglal. A hordozó.
Azt hittem, a Wot-ban vannak nagyon hülyék. De hát... -
DantesHUN #1780 http://worldofwarships.eu/en/news/common/naval-academy-navigation/
Na ez kellet...itt a videó hogy kell játszani. Gondoltátok volna? WASD? Nahát. -
FerroTwL #1779 Üdv Hölgyek Urak! Ha valaki tud egy meghívót, vagy be tud hívni a betába (Ferrohu néven van a wot-os accom) tudnék érte adni/cserélni egy Heroes of the Storm beta key-t plusz 2500 goldot wot-ban (megint eljön egy hosszabb szünet asszem wot-ban, a Leo1-et is most vettem meg egy kört nem mentem vele, egy kicsit besokaltam tőle, de ez a játék nagyon tetszik a videók alapján). Ha van érdeklődő írjon privit, köszi. -
#1778 Közben megkérdeztem "online" egyik nagyban rádiózó játékostól, hogyan is megy ez.
Be kell állítani rá egy bill-t, erre: "Highlight Target for Allies", targetolni kell, amit szeretnénk, ha más is erősen lőne, majd használjuk ezt a parancsot és már működik is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1777 Köszi, a csatornákat megtaláltam, és igen, a célmegjelölésre gondoltam.
Amúgy meg épp most kaptam egy újabb tesztelős kérdés csomagot emailban. Nézzetek rá a fiókra, hátha ... -
kailee #1776 A minimapos pingelés az egyszerű controlt nyomva tartva 2szer kattint térképen és azt megjeleníti. De szerintem ő az ellenséges hajó megjelölésére gondolt. mint pl a wotba. én is szoktam látni hogy az a hajó amit lövik egyszer csak a hajó tetején egy piros megjelölés látszódik és villog egy 5 másodpercig. Ezt még én se tudom hogy kell bejelölni.
1 dolog van ami talán lehet, hogy ez a célmegjelölő, mert én se nagyon tudom hogy látja más amit én csinálok. amikor távcsöves módba vagy és úgy controlt nyomva tartva rákatintol az ellenséges hajóra, akkor a hajó felet megjelenik egy fehér köt benne egy A betűvel ezt nem tudom mi lenne. F1es segítő módba nem találtam rá leírást.
A csatorna kereső az a bal alsó sarokba van 3 fehér pont piros hátterű gomb. azon belül van 2 fül chanel meg player talán. chanel re váltva a jobb alsó sarkába van egy kereső ikon arra kattintva beírod a HUN szót és akkor kilistázza az olyan csatornát ami be az szerepel. utána meg a listában 2szer rákattintol és megjelenik.
ezt egyszer megcsinálod utána ha be is zártad a chanel fülön már megfog jeleni a historyba hogy jártál ott ,vagy ha hozzá adod a kedvencekhez akkor ott is.
majd esténként megpróbálok én is azok számára egy kis streamet csinálni akik nem tudtak a zárt bétába csatlakozni. De jelenleg csak mikrofon és kamera nélkül az jelenleg épp vásárlás alatt áll.
Utoljára szerkesztette: kailee, 2015.03.20. 13:57:36