22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Nocsak, nocsak. Mire föl ez a nagy szeretet irányunkban?
    Amúgy meg üssétek, ahol éritek a panaszkodókat ! Igaz, hogy nincs tengerünk, de ha muszáj, ásunk magunknak.
  • DasIsFuck
    Ezt a magyar van-t hivatalos magyar köszöntéssé kellene tennünk woxxx-eken belül:D
  • DantesHUN
    Láttam ma egy játékost, nem tudom milyen nemzetiségű volt, egész csata alatt, egy sziget mögött volt, onnan hol előbújt, majd visszatolatott. Ennyi.
  • mijki
    Úgy néz ki olyan a hírnevünk, mint a lengyeleknek :D
  • DasIsFuck
    Hát, ha én csinálnék egy ilyen játékot az angol-német-olasz hármassal kezdenék, aztán jönne az usa és a japán majd orosz,francia.
  • DantesHUN
    Hát lehet, az orosz hazai piac biztos jelentős. De azért ha haditengerészet mindenkinek az angolok jutnak eszébe elsőként.
  • DasIsFuck
    Hát orosz közönségnek nyilván többet ér a saját mint az angol pl.
    Angol hajókért elsősorba főleg a haditengerészet "buzik"(nem pejoratív értelembe írom) vannak elsősorba oda.
    Orosz hajók gondolom a saját közönség miatt biztos népszerű lesz a ru szerveren a német meg pusztán azért népszerű lesz mert német.
    Ez lehet a gondolat mögötte, nyilván nem véletlen az usa-japán kezdés sem, mert lehetett volna angol-német is csak valszeg az usa több embert mozgatott volna meg mint az angol.
  • DantesHUN
    Egész biztos, orosz és utána német, hosszú ideje mondják hogy így lesz. De azt tényleg nem világos, mi van az angolokkal? Nem logikusabb lenne mint az oroszok?
  • kissssss
    na hát pont ezért mondom... WG-nél akármi megtörténhet, ez a cég sohasem a betartott ígéreteiről volt híres.
  • DasIsFuck
    De legutóbb még a briteket emlegették az oroszok után.
  • kissssss
    ez kb akármit jelenthet. :)
  • DasIsFuck
    "Russian and German trees will come "soon";"

• BoxyP
    Sziasztok! Valakinek van meghívó kódja? Megköszönném ha elküldené. :)
  • DantesHUN
    Nem, valami japán romboló-cirkálókeverék.
    Iwaki alpha a neve
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.15. 12:41:57
  • Piszkos  Fred
    Ha jól látom annyi a lényege, hogy ebben az esetben nem tudja azt megcsinálni, hogy simán ráfordul az egyik oldalról jövő torpedókra, hogy csak 1-2 kapja el, mert akkor kitárja az oldalát a másik oldalról érkezőknek. Jó taktika :)
  • Piszkos  Fred
    Az alfa prém hajó melyik? Az Aurora?
  • DantesHUN
    Most itt mia lényeg? Mert én nem pont ilyen helyzetről beszéltem
  • Belkar
  • DantesHUN
    Jó , de van jobb. Ha találok képet róla. Jobb és bal oldalról egyszerre támadni, bármerre fordul mindenképp egy sor torpedóba fű bele, csak ezt nem egyszerű megcsinálni
  • Trucker39
    Amit korábban írtam, hogyan is gondolom egy hajó támadását, két torpedóvető repülőgép szakasszal. Megfelelő pozícióba kell őket állítani, közben figyelni, merre fordul a célpont, ha nem kell módosítani a pozíción, akkor minimális eltéréssel mehet a két támadás.

Valahogy így.

• DantesHUN
    Ez a Clevland egy igen jó hajó. Utolsó csatám vele: 2 kill, 55k sebzés, és ez egy tier 6-os hajó. Ja, és persze ismét röhej, Ap-vel ismét kurva sokat sebzett, bezzeg csatahajóval...annyira érthetetlen. Mindegy, a Clevland-et megtartom, igen durva jó hajó. 40-50 ezer sebzés könnyedén jön vele.

A másik: az alfa tesztelőknek osztott prém hajó. Ez mennyire duván OP: 2 csata, 6 kill. Oda se figyeltem, nem is értek hozzá, nem is szeretem ezeket a gyors torpedó köpködő hajókat, és ennyit tud? Ez valami brutális. Remélem meglehet tartani, mert ez a hajó egy baszott troll, nagyon OP, és csak kis tier-ben megy olyan egy mészáros.
  • Dagohun74

Egy ujabb jo meccs.
  • DantesHUN
    Olyan nincs, hogy vízvonal alatt meglövöd, és vízbetörés, ha erre gondolsz. Érdekes a felépítmény, láttam már olyat, hogy mintha a kémény szélét csípte volna el, és max sebzés De amúgy így van, a hajótestet kell érje a lövés, úgy sebez nagyobbat, mármint közelről...de van amikor...nem, és nem akkor se értem, figyeltem, pont a hajótestbe csapódtak be, és nincs sebzés. Szóval, elvileg igen, gyakorlatilag, én nem tudom
  • mijki
    Am úgy nézem, ha felépítményt lősz, akkor jóval kisebb a sebzés, mintha a hajótestet találnád el. Ezt kellene tesztelni :D
    Am vízvonal alatti találat is számít?
  • DantesHUN
    Ja. És akkor én megyek a Kongo-val, ellenfél szintén Kongo-val, ugyan olyan szögben egymással párhuzamosan és nekem nem sebez, neki igen. Szóval vicc. De az is, kis páncélra HE? Hordozóra AP-vel lőttem, és robbant Rombolóra AP-vel lőttem is robbant, pedig ezeknek nincs páncéljuk, tehát megint nem stimmel. De tényleg, amikor már azt hiszem van valami rendszer vagy logika benne, megyek 5 olyan kört, ami épp az ellenkezőjét bizonyítja.
  • Caliph
    leirásban(hivatalos) annyi van hogy AP : azonos szintű hajóra érdemes vele lőni. ha kicsi a kaliber nagy a célpáncél lepattan,ha nagy a kaliber kicsi a célpáncél akkor átmegy mint forró kés a vajon minimális sebzéssel
    He: kis kaliberrel nagy páncélra vagy nagy kaliberrel kicsi páncélra. esély van rá hogy berobbant valamit,vagy felgyújt

aztán meg működik az egész úgy ahogy az rng akarja.. :)
  • mijki
    Nem a CBT-vel van bajom...tudom, hogy még sokat fog fejlődni a játék és ez nem a végső állapota. De a sebzésmechanizmusát igazán elmondhatnák, hogy tudjuk mi alapján számol a gép.
  • twi452
    engem meg lehurrogtál amikor első benyomásom az volt h ez egy random céllövölde :D
  • DantesHUN
    De akkor mondanák meg, hogy ennyi % random faktor. Legalább lehetne érteni.
  • Cobra.
    Nem véletlenül hívják closed betának,
  • mijki
    Azt én is figyeltem, hogy sokkal nagyobb a random mint WoT-ban.
    Van hogy 50-et, van hogy 2-3k-t sebez a lövedék. A rekordom eddig 15k volt :D
  • DantesHUN
    Tegnap azt mondtam volna, hogy ha csatahajóval vagy, lőjj AP-t, ha cirkálóval távolra HE, közelre AP. Ma...tudjaafaszom. Ma pont ez így abszolút nem működött. Nem tudom van-e olyan, aki érti hogy miért.
  • mijki
    Am épp kérdezni akartam, hogy AP-t vagy HE-t érdemes használni. Melyik jobb? :D
  • Dagohun74
    nekem semmi missions tegnap este 47 ora volt hátra ma reggel ujra. Nem emlékszem hogy megcsináltam volna. Ráadásul a BS-nél nem mukszik a speckoja.
  • DantesHUN
    http://postimg.org/image/glddzxdur/

Na, itt egy másik . Ez egy egész jó kör volt. Aoba, 3 kill, a végén egy hordozóra AP-t lőttem, és rohadt sokat sebzett. Meg volt egy sikeres torpedó találat. Azért az vicces, hogy a hordozó 48 gépéből csak én 15-öt lőttem le.

Na de az AP. Mi folyik itt? Csatahajóval ma AP-vel meg semmit se sebez. Tegnap igen, ma nem.

Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.14. 17:19:50
  • DantesHUN
    Agyvérzés kerülget ettől a szartól de már tényleg. Amikor már azt hittem, végre nagyjából világos, hogy a bánatos francba működik ez a szar? Hogy működik a sebzés? Hogy? Hogy? Hogy? Hogy? 4 csata csatahajóval, egymásután semmi. Semmi. Nulla. Nem sebez. Lövik AP-vel, közelre, lövök távolra, lövök csatahajóra, lövök másik cirkálóra semmi , semmi, semmi, semmi semmi. Nem sebez. Tegnap mindent ugyanígy csináltam, 60k sebzés! 60 ezer! Ma nulla. Mert? Mi van? Mi az ami más? Mi logika?

Előtte, Clevland cirkálóval 3 kill. Simán sebeztem amikor kellet AP-vel is. Semmi gond nem volt, ha kellet átütött. Nagyszerű. Erre most meg ez van.

Vagy ez ennyire rohadtul random lenne? Most ez komoly? Nem tudok másra gondolni, mert semmi logikát nem látok. Se távolság, se szög, semmi, de semmi nem számít.

Még gondoltam arra: Immunity zone. Ez lehet, de ez se stimmel! Ugyanarra a célpontra se 20 se 15 se 10 se 8 km távolságból nem adott be sebzést, miközben máskor tegnap beadta, ez se lehet.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.14. 16:47:54
  • Tono34
    Tegnap majdnem énekeltem este a "Baj van a részeg tengerésszel" című nótát :D Érdekesen lehet így közlekedni :D
  • Betonfal83
    Beléptem de ez vm modern tankos cucc! Az a szép nem emlékszem hogy regiztem erre. XD Köszi most már ezt is figyelem.. XD
    Utoljára szerkesztette: Betonfal83, 2015.03.14. 13:43:30
  • Tayaka
    Titeket is kidob néha a szerver?
  • Tayaka
    Próbálj meg itt belépni:
    http://aw.my.com/us/cbt