21541
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Ja, meg a másik: az milyen már, hogy magyarként semmit nem lehet tudni, például az OMM hajóterveiről, mégis csak az egyik utódállam vagyunk. Bezzeg német! Tigris tankról ezer könyv van magyar nyelven, magyar író könyve és külföldi szerzőké lefordítva. Pedig ehhez mi közünk van? A flottához mégis csak több.
  • DantesHUN
    Egyetértek. Lehetne de...lássuk be a mi (magyarok) szép szemünkért nem fognak ezzel foglalkozni.
    Most nézd meg a kínaiakat. Nem éppen a harckocsijaikról voltak híresek a WoT időszakában. Mégis bekerültek. Naná, sok a kínai játékos, akik fizetnek. Épp ezért nem hiszek a magyar ágban, legfeljebb az osztrákokat meg a magyarokat érdekli. Két pici piac, nagyon kevés fizető játékossal. Azért ez egy kicsit szomorú dolog. Minket mindenből kihagynak. Se tankok, se repülők, se hajók.

De hátha egyszer, legfeljebb prém. hajóként bekerülnek német oldalra a távoli jövőben. De persze olyan játékról van szó, aminek még mindig nincs nyílt teszt fázisa sem. Mire egyáltalán oda eljut, hogy jászható, hát nem tudom, addigra megvénülünk.

Az olaszok mit kapnának magas szintre? Littorio? Annál kellenének nagyobbak is, gondolom itt már valami csak tervrajzon létező hajók jöhetnének számításba. Az hogy hordozó nincs, egy nemzetnél, hát nem kell minden ág, minden nemzethez feltétlenül.

Na, de mire a WoT-ban is lecserélik ezeket a tankokat...ezzel a sebességgel, hát..na addig is megvénülünk mégegyszer, nem kapkodják el a dolgot.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.08.27. 16:44:03
  • davidbog
    A WoT alapján lehetne. A hajóknál amúgyis rengeteg az olyan adat ami nincs rendesen dokumentálva vagy muszáj lesz egyszerűsíteni egyetlen számértékbe.
    A Vk45.02B lecserélése folyamatban van, pontosan azért mert irreális, már a mostani buff előtt volt erről szó. Most csak megpróbálták népszerűbbé tenni. A T28, T28 proto TD-ket is le akarták cserélni, meg remélem a T110E4 is kodobják majd.
    A kínaiaknál és a japánoknál nem csak a mostani ágak lesznek. Mindkettőnél lesz elvileg minden, csak változtattak a prioritásokon és jóval később jönnek a tervezettnél.

Az oroszoknak volt annyi tervük az 1. és a 2. vh-ban/után is, hogy ne kelljen átírkálni az adatokat. Például a Project 24-ből biztosan volt legalább 13 verzió. Azt veszik elő, amelyik a legjobban megfelel majd nekik.

A németekhez be lehetne suvasztani őket, csak minek. A németeknek a tervekkel együtt annyi hajójuk volt mint a fene. Szerintem az se lenne rossz ha egy két OMM hajó német premium hajó lenne. Úgy legalább nem kéne rájuk olyan sokat várni és még látni is lehetne őket mert creditet farmolni vagy legénységet fejleszteni mindig kell. Mert amúgy csak nekünk meg az osztrákoknak lennének népszerűek. De az OMM hajókról csak álmokat dédelgethetünk. Egy benfentes szerint évekre vannak attól hogy bekerüljenek a játékba, ha egyáltalán bekerülnek.

Az olaszoknak talán kijönne egy komplett ship tree. De a CV-kkel probléma van. A tier 10 BB-vel szintén. És szerintem a cirkáloknál se állnak túl jól tier 9-10-ben.
  • Pluskast
    Abszolút! Sőt, még két repülőgép hordozót is építettek, igaz nem fejezték be őket teljesen.
  • DantesHUN
    Elvileg egy német szerző írt róluk de csak német nyelven, most meg nem mondom fejből, de kerestem egy bkönyvtárban volt meg az adott könyv az egész országban valahol pesten. Így ezt leellenőrizni nem tudom, és bár beszélek németül valamennyire, de annyira nem,hogy hajázási szakirodalmat fordítsak.

Hát igen. A többiben igazad van de. Én a Wot-ot veszem alapul, ez a probléma ott se zavarta a fejlesztőket. Nincsenek hordozók, tehát csak egy ág lenne? A WOt-ban a Kínaiak meg a Japánok nem kaptak se TD ágat, se arty ágat. Sőt a japánoknak nehéz tankjuk sincs. A felsőbb tier -béli tankok meg azok is innen -onnan összekapart, összeszedett, átvariált tankok sok esetben.
    Igaz, túl régiek a tervek, nem veszik fel a versenyt: de ez mit zavarta eddig is a fejlesztőket? Némelyik tankot, főleg a csak papíron létező tankokat úgy variálták át hogy, mégis csak beleférjenek.
    Toldják ki a páncélt, és adjanak nagyobb hajtőműveket, A legutóbbi patch-ban csak úgy 200 mm-esre emelték a VK45 frontját. Ha akarják minden tervez úgy írnak át, hogy az megfeleljen. Ezeket a dolgokat simán átírhatják, hogy megfeleljenek.

A fegyverzet meg hát: Az Iowa-kon ügye 9X 406/50 itt meg a terven: 8X 420/45. Hátha az ágyú ilyen formában nem lenne elég, erre is tehetnek egy kis buff-ot. Mint ahogy a WOt tank ágyúit is némelyiket átvariálták, meg olyanokat tettek adott tankra ami nem is volt rajta soha, stb.

Szóval, ja alapvetően én is azt gondolom amit mondták, csak éppen hogy a tankokhoz való hozzáállásukból kiindulva, ha akarnák belenyúlnak a tervekbe, átírnak értékeket, itt egy kis buff, ott egy kis buff, és teljesen jók lennének.
    A baj inkább az, hogy nem azért nem teszik meg, mert nem lehet, az OMM hajóira nincs akkora piac, hogy megtegyék!
    Ha annyi potenciális vásárló lenne nálunk mint a kínaiaknál lefogadom, az ág már kész is lenne!

Amúgy majd csak figyeld meg, például mondjuk majd az orosz hajó ágnál, lesznek olyan tervátírások, hogy a hajók egyensúlya meglegyen. De hát az orosz piac nagy. Ez a különbség.
  • ikarus44
    Szerintem az OMM flottáját kis tierbe a Német tech-tree-be be lehetne rakni.
    Az olaszoknak volt egyáltalán annyi hajójuk (a tervekkel együtt), hogy egy külön tech-tree-be lehessen rakni?
  • davidbog
    A tervek valósak. Egy hozzáértő ismerősöm szerint van is róluk lektorált irodalom, de sajnos nem tudta megmondani a szerzőt.

Önálló tech tree-be ez nem elég. Se minőségileg se mennyiségileg. Ezek a tervek 1. vh-sak, nem tudnák felvenni a versenyt a későbbi hajókkal. Nem valami gyorsak és túl gyengén páncélozottak. Például fedélzeti páncélnak a 20+20 az semmi, de a bulkheadnak a 20+10 se sok. Cirkálóból még rosszabb a helyzet, hordozó meg aztán főleg.
    A legkisebb flotta ami még bekerülhet önálló nemzetként az az olasz. De a hordozók ott is elég neccesek.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.08.26. 17:54:38
  • davidbog
    Semennyi. Ha minden jól megy karácsonyra lehet zárt báta.
  • CSTKSZ
    Sziasztok!

Érdeklődnék, mennyi esélye van annak, hogy idén lesz nyílt Béta? Már lassan 2 éve várom, hogy kész legyen...

Az OMM hajóiról konkrét terv szerintem nincsen. Valahol azt olvastam, hogy terveznek ide is egy Európai ágat, ott úgy hiszem benne lesznek. Nem készült több száz hadi hajó, így ami elkészült arra szükség van! De én el tudnám fogadni a német ágban is! Öröm lenne ha az SMS Szent István visszaköszönne benne. Bár nagyon sok reményt fűzök a játékhoz. Az biztos, hogy nem lesz annyira könnyű mint a tankos "bratyó". Abban viszont reménykedem, hogy lesz elég játékos és előbb-utóbb elindítanak majd egy CW-t is. Hihetetlen élmény lehetne. És remélem az is lesz! :)
  • MuldR
    Kiprobaltak milyen lenne a repulossel egyutt. Azt mondtak a hajok allo bena celpontok. Nem vicces a hajok szemszogebol.
  • DantesHUN
    Hát ilyen minőségben azt is nehéz volt kivenni, hogy egyáltalán hajó, nem hogy hány torony van rajta. Kár nem számoltam meg, hány gépet indít. Az a baj, azt se lehet rendesen kivenni belőle.
  • davidbog
    Valóban a Takao volt, az 5 toronyról és a block típusú hídról még ilyen minőségben is felismerhető. Én nem is néztem végig, a minőség miatt nem bírtam. Ezen a hajón IRL elvileg 3 repülőgép volt, szóval annyit indíthatna maximum. Ez a torpedózás érdekes lesz. Gondolom fix méretű bulge-al rendelkeznek majd a hajók, szóval nem lehet majd tetszés szerint növelni a tórpedók elleni védelmet.
  • Angelus1991ster
    én lementettem a 17 perceset, de tényleg élvezhetetlen.
    Hajók szépek, jó a kameraállás.
    Azért én a repülőssel egybeolvasztanám. Ha azonos a motor. Az interface-t nézve hasonló megrajzolásuak.
  • DantesHUN
    A videókat, és a linkeket is törölték. Hm. Hát gondoltam, hogy egyik se hivatalosan kikerült videó, de elég gyorsan töröltették. Vajon egyáltalán, a játék jelenlegi szakaszából voltak? Fene tudja. Mindenesetre letöltöttem amíg lehetett, mind kettő megvan, bár alig látszik valami, olyan rossz minőségű, de legalább már látszott mozgásban a játék!
  • DantesHUN
    Megnéztem közben, azt írták egy oldalon ez a Takao japán cirkáló. Hát én nem ismerek fel semmit, olyan gyenge a felvétel, csak azt látom hogy valami hajó forma. De ha a Takao, akkor lehetséges, az több repülőgépet is vitt magával.
  • Angelus1991ster
    Ennek olyannak kéne lennie mint a fogyóeszközöknek a WoT-ban.
  • DantesHUN
    http://ftr.wot-news.com/2014/08/18/world-of-warships-gameplay/

+ még egy, ezt le kell tölteni. Ez jobb, végre egy kis igazi harc, ágyúkkal.
  • DantesHUN
    http://ftr.wot-news.com/2014/08/19/more-wows-gameplay/ Gameplay videó!!!! Elég szar minőségű, de mozog a játák, harc, torpedók. Amit egyedül nem értek, és nekem nem tetszik, hogy mennyi felderítő gépet tud indítani a hajó? Sose fogynak el?!
  • DantesHUN
    Nem-e? A német ág nagy része csak papíron létező tankokból áll.
  • Caliph
    az a gáz hogy wotban sincs olyan,hogy egy teljes ág csak prototipus vagy fantáziatank
    prem hajókként viszont simán jók lehetnének
  • DantesHUN
    http://www.viribusunitis.ca/predesigns.html

Erről tudtok valamit? Hallottatok már erről? Tervek a Monarchia hadihajóira. Valóságosak lehetnek ezek, eredeti tervek, vagy, csak kamu, fantázia rajzok? Érdekes dolog mindenesetre, (találtam egy letölthető PDF cikket is,...de...nem tudok linkelni, nem engedi az sg.hu) eléggé kételkedem, mivel csak neten találkoztam a dolgokkal. És ami a neten van ügye...nem megbízható.

Mindenesetre akár valós tervek, akár fantázia: nos a Wot-ba is bekerült a tornyos T28 proto, meg más effélék, ezek a hajók is bekerülhetnek ennyi erővel. Mégha fantázia is.
    A lenti videóban látható a japán és az USA tech tree is. Hát, ügye az OMM flottája kevés egy önálló ághoz, de ezekkel a tervekkel? Bár szerintem így is kevés, mert a legnagyobb terv sincs akkora mint a Yamato...de mindegy. Játszunk el a gondolattal:

Tier1:Habsurg
    Tier2: Erzherzog Karl
    Tier3: Radetzky
    Tier4: Tegethoff
    Tier5: Erstartz Monarch
    Tier 6: Battlecrusier pre-desing 1f
    Tier7: Battleship pre-desing 3
    Tier 8 battlecrusier pre-desing 4
    Tier 9 battlecrusier pre-desing 6
    Tier 10: Battleship pre-desing 5

Nos? Mit gondoltok? Valósak-e ezek a tervrajzok, de akár valósak, akár nem, jók lennének így a játékba?
  • DantesHUN
    http://ftr.wot-news.com/2014/08/15/gamescom-wows-stream/

Warship videó. Rajta a techtree, pár hajó. Harc az sajnos nincs, de...basszus, ezt már nagyon kipróbálnám.
  • ikarus44
    :D
  • Ninju
    Annál taktikaibb. Bár...
    Ezt tényleg meg kell venni virágboltban és ki kell próbálni. :)
  • ikarus44
    Ha a játékmenet hasonlít, a battlestations pacific-re, akkor nekem oké.
  • Ninju
    Jaja, a játékmenet nagyon lapos. Pedig van benne potenciál. Sajna nagyon egyszerűre sikeredett. Én még ki akarok grindelni egy csatahajót.
  • Sherman0070
    Ha ebben is a Bigworld engine lesz akkor nem számíthatunk sok javulásra.
  • DantesHUN
    Aha. Hát ennyit nem adok érte. Mondjuk nem drága, de nem érdekel így.
  • lammaer
    Sima singleplay cucc.

DE ha lenne MMO/Multiplayer, messze gyengébb lenne mint az őskövület NavyField.
  • DantesHUN
    MMO amúgy, vagy miféle? Fizetős, fix, havi?
  • lammaer
    Gyorsan rácuppantam de NAGYON felejtős :(

Teljesen monoton a játékmenet az első 5 percben látsz mindent a játékból. Az ágyúzás abszolút nem fun, jobklikk oda ahova lőni akarsz azt kész, utána jön randomisten és megmondja hova csapódik be a skuló.

Kihívás szinte 0 benne, taktikázni nem lehet de nem is kell benne. Én kb 1 óra alatt összegrindeltem egy carriert, na az még unalmasabb mint a lövöldözés. Ezután letöröltem, nagyon egyszerű játék és várhatóan nem is lesz bonyolultabb a jövőben sem.
  • DantesHUN
    Tök jó, hogy a robbanási effekt miatt leeső fps-nek( egy egyébként alfa fázisú játékban) semmi köze a lagg-hoz.
  • ikarus44
    Csodálkozol?, ez is WG (alias lagggaming)
  • Sherman0070
    Azért jó hogy amikor felrobban a hajó 6fps-e van.
  • kissssss
    na végre nyammm.
  • Angelus1991ster
    World of Warships gameplay képek!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://ftr.wot-news.com/2014/08/13/wows-interfacegameplay-screenshots/
  • Ninju
    Picit Off:
    Lehet van egy kis hiánypótló, amíg megjelenik végre a WoWS:
    Victory at Sea
    Még nem teszteltem, de majd ma megnézem.
  • Plata
    Ne mérgelődj,az én accom is WOT és WOWP tesztes,mégsem kaptam.Érdekes repülőshöz kaptam,de az nem izgatott.
  • ToCsEk
    infók
  • DantesHUN
    És a piszkok nem választottak be. Gondoltam hogy nem fognak, de vicc. Az volt a feltétel: Wot és Wowps alfa tesztelő, + más játékotoknál tesztelő. Olyanokat beválasztottak, aki se a WoT-ban se a Wowps-ban nem volt benne a kezdetektől,nem tesztelt más játékokat sem...engem nem, bár tankos és repülős részben kezdetektől ott voltam, és pár más játékban is. Na mindegy, nem morgok már emiatt többet, de felhúztak. Nem az hogy nem választanak be, hanem hogy szerintem nem is vették ezeket figyelembe, csak úgy véletlenszerűen ment szerintem az egész.