banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én csak az előzetest láttam, jónak tűnt, de a Csatahajó is jól nézett ki, aztán szerencsére láttam a végét és el is ment tőle a kedvem (szerencsére ez csak félig igaz, mivel a Háliwúdi hulladékfeldolgozó alkotásaiból egyre kevesebbet nézek meg, éljen a futószalag)
    A tengeralattjárók azért fura, mert már többször nyigtak a játékosok, hogy miért nincsenek benne a játékban. Erre ugy tudom, az a válasz érkezett, hogy a játék motorja nem alkalmas a felszin alatti világ kezelésére. Ehhez képest most bejött ez a tengeralattjárós event. Most akkor még is csak képes rá?
    Talán már emlitettem, hogy röhejesnek tartom, a Thunder hajós játéka még ki sem jött, náluk már volt tengeralattjáró (és nem ezek a kisérleti tengeralattjárókból átskinelt szarok, hanem tényleg létező masinák), fél év késéssel meg a Wargaying is belengeti most a zászlót. Szép próbálkozás volt. Kár hogy a Naval Forcesban már a nyilt béta tart és már lehet fejleszteni mélységi bombát a hajókra, jelezve ezzel hogy a hosszú távú tervek között szerepel a tengeralattjárózás. (nem mellesleg, tavaly volt náluk modern tankos-helis event, a nyáron bekerültek a modern tankok-helik.)