banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ehhez képest az első három csatában azért úszott el az ötödik csillag, mert az ügyesnek éppen nem mondható csapattársak képesek voltak meghalni. Vagyis... Hazudtam, az első három meccs azon ment el, hogy senki nem volt képes spottolni a BC-t. Aztán meglett a Falcon és egyből lett spott xD Ettől függetlenül a csapattársak is szeretnek meghalni. Azért látszik, hogy a játékosállomány ugayanaz, mitn a Randomban. Én megyek elöl. Lövök torpedót az első Ziakasa-ra, mert ugye az van nekem a legközelebb, Erre richtig a másik két retardált is arra torpedóz. Én mindig előre rohanok, hogy meg legyen a Citadell, múltkor az első Levi-t hátra hagytam a másik két tengeralattjárónak. Az egyik meghalt a második meg még akkor is azt kergette, amikor mi már a Putyinra mentünk. Én meg csak fészpalmoltam, hogy már megint kiket fogtam ki.
    Az irányitást kicsit nehéz megszokni, nekem a fel-le merülés sokszor okoz problémát. Volt, hogy én is azért haltam meg, mert egyszer a torpedóba, egyszer meg a hajóba "merültem fel". Az meg, hogy a periszkóp mélységben lévő tengeralattjárót nem sebzi a katapult, tényleg röhej, mivel még irja is, hogy a katapult is deep charge-ot, vagyis mélységi bombát lő.
    Ez a spottolás is érdekes egy dolog. Az egyik csatában rohantam a Citadella felé, már 4 km-re voltam, semmi. Jött mögöttem egy romboló, ráfordultam, torpedó, közben távolodtam a Citadelltől, erre beadja a spottot. Pedig próbálkoztam azzal is, hogy felmerülök, közel megyek, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy teljesen random adja be a spottot.