World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Hétvégén cv zgettem kicsit hát nem egy nagy élmény,independecenél járok,alig van repcsije és teli van minden amerikai cruiserrel 😄 de aztán ebben is lehet mókát találni,ellenséges ddket tartottam folymatos spot alatt,szerencsére a csapat kapcsolt,és irtotta őket 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Csapatban haladva máris megoszlik az ellenfél tüze és nagyobb az esély a túlélésre.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A I - II világháborúban volt olyan hogy a kapitány féltette hajója és saját épségét ezért igyekezte kivonni magát a harcokból (bár olyankor a legtöbbször hadbíróság lett a vége) .
Sőt az I. VH-ban az egész -a kor követelményeinek minden tekintetben megfelelő és ütőképes - Osztrák-Magyar hadiflotta is kb SEMMIT sem csinált a háború 4 éve alatt mert a főpancsnok féltette a csatahajókat és egy "mindent eldöntő ütközetre" tartogatta őket.
De könyörgöm egy játékban miért? Semmit sem kockáztat a játékos ha esetleg mer egy kicsit merészebb lenni, cserébe viszont kap egy jó játékot.
Beaver70: Pofás kis hack... sajnos mindenhol ez megy. Nincs olyan játék ahol ne lenne csaló. Maximum jobban titkolják, vagy kevesebb. De nyilván elmehetnek a sunyiba...
Csata közben látom, hogy a csapat másik részének segítség kellene, mert fogynak. Irányt váltok és a szigetek takarásában elindulok feléjük. Nem lát senki, nem vagyok detektálva. Éppen 2 sziget között haladok, nincs terepfedezet. Egyszer csak bekapok egy teljes sorozatot. Kigyulladok. Oltás. Nézem ahonnan jött a lövés, nem látok senkit. Hoppá, de detektálva sem vagyok. Fordulok ne kapjak be mégegy sorozatot. Bumm, megint kigyújtanak abból az irányból. Detektálás még mindig semmi. Se repülő, se hajó, se radar. Majd eltelik kb 3mp és villan, hogy hajó detektál.
Aztán egy barátom mondja, hogy ezen semmi csodálkozni való nincsen. Majd küld egy videót. 2 hete tették közzé. Ha ilyen létezik és ehhez hasonlók, akkor ez már nem a játékról szól.
Baltimore, 1 salvo, 30k sebzés. Az Alsace is kapott egy 20k-s búcsúpuszit. Persze csapatelső lettem... a T9-es csatahajóink meg nem igazán. Az érzés, amikor a csata végén a kezdőhöz képest fordiitott névsor van (a top tier van alul, a kicsik meg felül)
Tegnap mentem egy kört a Worchesterrel teszt szerón. Mindenki elment A-ra, én egyedül befoglaltam B-t. Az ellenfél két rombolója is A-n volt, igy a 12 hajónk nem mert bemenni, azt is nekem kellett befoglalni. A végén a csapatunkból 5-en maradtak, az ellenféltől 1 és igy is elvesztették. Hiába volt teszt szeró, mentek reportok. Mondjuk az is érdekes, hogy máskor ha cappelek és kb semmi mást nem csinálok, akkor is az élen végzek, most mind a két cap az enyém volt (120 pontból 110-t én foglaltam), spottoltam 75k-t, szereztem 1,5M potenciálist, meg sebeztem 46k-t és a csapat végén végeztem. Vagy most azt tesztelték, hogy minél nagyobb noob valaki, annál több xp-t fog kapni? Mert akkor viszont nem értem, hogy nem lettem utolsó?
#16924 Amikor aktivan WoT-oztam, én örültem és igyekeztem kihasználni az ilyen tech tree-s mozgásokat. Ez általában ingyen pénzt, free slotot, esetleg skilles legénységet jelentett. Én azért se sirtam, hogy a 6-os cirkálóm helyett kaptam egy nyócast és még kompenzációt is fizettek. Mellesleg, sztem a nyócas hajónak már csak a kihúzása is "kicsit" több xp, mint egy hatosra az összes fejlesztés. Arról nem is beszélve, hogy igy az új ágban rögtön fejlesztheted a kilencest. Mondjuk ha nem évente néznél be egyszer, akkor nem is érne meglepetésként. (már hónapokkal előtte bejelentették a változást, mindenkinek volt rá ideje felkészülni)
Volt olyan csata, hogy 5 DD volt a csapatban. Abból 4 ugyanarra a bázisra ment, s nem voltak hajlandóak felderíteni a többieknek. 2 BB beállt egy sziget mőgé és nem vették észre, hogy a szigetet lövik s nem az ellenséget. De még tudnám sorolni milyen remek játékosok vannak. Azt hiszem most elengedem a játékot. Egy hosszabb időre biztos, mert az élvezeti értéke konvergál a nullához.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.07.14. 19:30:09
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Én is látok olyan játékosokat, akiknek már pár ezer csatából is ott virit a sok tizes hajó, a statjuk is jó (azért általában a 60% feletti WR-t elérni nem lehet csak szerencsével). De azért nem ez az általános. Nekem most lett meg az első tizes hajóm de nem nagyon megyek vele csatába, pedig ellenfélként már mindennel találkoztam, teszt szerón én is kipróbáltam az összes hajót. De egyelőre még a T9-es csatákat se erőltetem, mert nem igazán érzem úgy, hogy a T8-t stabilan tudnám hozni. És forditva sem igaz persze a dolog, attól hogy valakinek nagyon sok csatája van, szintén nem jelenti azt, hogy biztosan tapasztalt játékos már. Hány olyan 10k csatás plájert láttam, akiknek szintén voltak tizes hajóik főleg magas tierben játszottak és még is ilyen 20k körül van az átlagsebzésük. Az alacsony tier azért lenne, hogy az emberek fokozatosan szokjanak hozzá a nagyobb hajókhoz, megismerjék a pályákat, az egyes játékmódokat. De sokaknak még több ezer csata után is arról szól a játék, hogy "bemegyünk oszt lövünk". Ha kiszednek, következő hajó, következő csata. De ugye ilyen csapattársakkal elég nehéz nyerni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kettő ilyen egymás után... Első Alabama-val, második Gascogne-al... Természetesen semmi közöm nem volt a gameplay-hez. Mondjuk éreztem is magamon, hogy nem fog most menni, de azért ez egy szívlapáttal még rátett. T10-nek külön kellene mm amiben csak ők játszanak. T9 még talán. De ez egy vicc. Itt kb olyan rng kell hogy nyomot hagyjak a meccsen, hogy olyan csak havonta 1x van. Múltkor Bismarck-al sikerült, de kellett hozzá egy jó csapat is. Most még párosult egy teljesen inkompetens csapattal is... hát borzalom. Konkrétan nekem kellett (volna) supportolnom a G. Kurfurst-öt a capben <#szomoru1>#szomoru1> Sokáig éltem egy Gearing, egy Grozovoi egy Alsace és a teljes megmaradt midway (2 bombázó 2 torp. raj) tűzerővel szemben. A két meccsen legalább 3 mill. pot. damage-em volt. Nem szólt semmi másról a két meccs mint a: Na most megpróbálok valakire rálőni... *lövés*... Detected!... Detectedx1... Detectedx3... Detectedx5... Disengage... Fél hp-m oda... Nem lő... Még mindig öten lőnek rám... *Detected! eltűnik* Oké akkor megpróbálom ott a másik oldalon, addig heal. Ugyanaz... csak közben a fél csapatom halott. És ez megy a T8-as hajóimmal általában. Ha esetleg ad T8-as mm-et akkor meg folyamatos focus fire, CV focus, ohne support és kb. ugyanez a vége. Semmi szerencsém nincs ebben a játékban. Tényleg vért kell izzadnom (T7 felett), hogy valami értelmes eredményt és úgy általában véve élvezetes meccset tudjak produkálni. Lassan meg lesz a 800k átlag pot. dam. is <#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.06.26. 21:53:41
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A rohanást T10-be én se értem, van jópár T10-es hajóm, de mostanában T4-T8 között szoktam menni. Lentebb még mindenki nagyon bátor és rohan előre, ergo van fun és dmg. T10 felett ha BB-vel megyek, akkor igyekszem supportolni, ergo kapom a focus fire-t, ha CA-val akkor a mi BB-ink hátul kempelnek... Nem könnyű.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Alapvetően szeretek én is összeesküvés elméleteket gyártani, de ha azt nézzük, hogy a WG milyen lusta, aligha hinném hogy azon dolgoznának éjjel nappal, hogy olyan MM-et hegesszenek össze, ami szándékosan szopat bizonyos játékosokat. Szombaton mentem 6 csatát, az első ötöt csatahajóval nyertem, a hatodikat cirkálóval buktam. Tegnap mentem 2 csatahajós kört, bukta, mentem egyet cirkálóval, nyertünk. Nem volt kedvem cirkálózni, igy inkább kiléptem. Van, amikor nem ad be egy hajót/hajóosztályt/tiert, olyankor nem kell erőltetni.
Én azt is megértem, hogy aki átlagos vagy jobb játékos, az nem szivesen játszik, ha szopatja a játék. Mondjuk kevés olyan játékost láttam, akinek jó volt a statisztikája, de alacsony a WR értéke. Ott van ellenben fater, aki borzalmasan játszik (tankot is meg hajót is) és 50% felett van a nyerésije. De akinek 50% felett van, azt nem feltétlen értem. Persze, nem könnyű megszokni vagy elfogadni, hogy sokszor a csapat inkább hátráltat a győzelemben, mint hogy segitene, ezt én se szeretem, meg mindenki győzni jön (mondjuk sok csapatnál ez erősen megkérdőjelezhető, de ebbe most ne menjünk bele). De egy átlagos képességű játékos, aki azért rinyál, mert "csak" 52% a nyerésije, az mit csinálna, ha tényleg szopatná a játék és folyamatosan vereségekbe tenné be?
Én az ilyen fejlesztői videókat meg egyéb parasztvakitásokat nem is szoktam nézni/olvasni. Egy olyan fejlesztő csapatról beszélünk, akik úgy adnak ki "javitást" egy játékhoz, hogy betesznek 3 madarat egy pályára.
Az éjjel volt egy kis időm, belenéztem a "június 5 legnépszerűbb signalja" videóba. Komolyan a Juliett-Charlie van az ötödik helyen? Úgy tűnik nem csak a WG-re férne rá egy kis matek korrep.
Hogy a légvédelem hogy működik, azt én se tudom. A Cleve mostani légvédelme annyira nem ér semmit, még def AA-val sem, hogy ennyi erővel ne is legyen rajta. Amig T6-ban senki nem mert a közelembe jönni, addig T8-ban kiröhög a CV, mert ha 3 gépét leszedem, akkor már sokat mondok. Pedig megint AA-ra lett kihúzva, de igy nem látom semmi értelmét. Ráadásul még a bombázók is telibe találtak, miközben ment a def AA. Köszi RNG.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.06.21. 15:51:02
Én spec nagyon kevés hajóval szoktam "kempelni", és a kevés kivétel pont nem az amcsi bb ágon van. Sőt, emlékeim szerint a Rizsaliőn kivül nem is nagyon volt még más ilyen hajóm. Az igaz, hogy az amcsi ágyúk pontosak, de azért egy nem kezdő játékosnak elég szokott lenni az a 10-15 másodperc, amig a lövedék tőled hozzá ér, hogy kiforduljon.
A Bismarck-al az a baj, hogy nehéz neki citadellt lőni, de úgy is nehéz meglőni, hogy ne sebződjön. Cserébe jóval mozgékonyabb, mint a többi csatahajó a tierjében, a lövegei alig pontatlanabbak viszont a gyors toronyforgás miatt manőverezés közben is sokkal könnyebb célozni mint pl Carolinával. És ezért csak egy cső hátránnyal kell fizetnie. A másodlagosait sztem már mindenki ismeri, viszont mivel a légvédelem gerincét is a nagy kaliberű lövegek adják, a légvédelme is -összességében- jobb mint a Carolináé. És ha ez még nem lenne elég, van rajta hydro.