22410
A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #17476 Az IJN oldalon a Kaga a kivétel, mert HE bombái vannak, és a bombázók ugyanolyan gyorsak, mint a rakétások, és gyorsabban töltődnek. A Ryujonál, ahogy látom, pont fordított a helyzet, ott a rakétások töltődnek a leggyorsabban. -
#17475 Kicsit árnyaltabb a dolog. USN, RN hordozók esetében javasolt a bombázó használata felderítés közben. Jóval nagyobb utat képes megtenni, mint a rakétás raj. A feltöltő miatt. Látszólag lassabb, de a valóságban sokkal gyorsabb. Mondanám az IJN hajóknál is, hogy ezt kell használni, de az AP bomba kevésbé univerzális fegyver. HE bombával, ha már felderítettem és láthatólag kitört a pánik, érdemes gyorsan sebzést is osztani.
A rakétás rajt csak szükség esetén viszem. Akkor is csak közelebbi célpontokra. -
#17474 hát az első teljes spot a cv dolga.. a leggyorsabb rajjal ami többnyire a rakétás,fel kell deríteni minél hamarabb az ellen fő hajóit,hogy ki merre indul. abból a csapat ha van esze levonja a következtetést és alkalmazkodik(tudom,soha :D )
aztán jöhet a dd vadászat vagy a magányos bb vadászat :D -
Toweliee #17473 Igazándiból lehet, hogy igaza volt Mindenki a dd-től várja, hogy előre menjen spotolni, közben meg féltik a festéket a hajójukon. -
asolyom #17472 Milyen szép, amikor a csapattárs Fletcher 3 perc alatt meghal, és nagy hangon üvölt, hogy "BBs play tetris", meg "CV delete game". Vagyis ő hibátlanul játszott, csak a többi 11 ember a hülye. -
asolyom #17471 Ami a modulokat illeti, a 3. slotba inkább hajlok az AA mod.-ra, amit te ajánlottál. Egyrészt a rakétásokat majdnem soha nem használom, a torpedósok támadási ideje pedig nekem mindig elég, így az AA erősítésnek több hasznát látom. A 4. slotba eddig a bombázók HP-ját növeltem, de lehet hogy teszek egy kísérletet a torpedósokkal, mert azokat gyakrabban használom. A bombázókat többnyire rombolókra használom, és azoknak viszonylag gyengébb a légvédelme. Az utolsó slotba meg én is jobbnak érzem az álcát, mert a Kagánál nem annyira fontos a gyorsabb felkészítés, vagy a több fedélzeti hely.
Bár az is igaz, hogy a torpedósoknál ott a gyógyítás, tehát lehet, hogy a bombázókon többet ér a plusz HP. A fene tudja!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.04.17. 20:33:50 -
#17470 A Kaga felszereléséhez és skillezéséhez ezt ajánlja a WG. Ők tudják. Végül is ők paraméterezik a hajóikat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #17469 Így néz ki most a Kaga kapitánya.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A két szabad pontot érdemes valamire rátenni, vagy még gyűjtsek? -
asolyom #17468 A mai hat hordozós csatából éppen hat vereség született. Lehet azt mondani, hogy nem vagyok jó CV játékos, ami vélhetően igaz is, viszont ha be sem tölt a csata, ledob a szerver, vagy egyik kezemet a seggembe dugom, akkor is már csak véletlenül meg kellett volna nyerni egy csatát. Ezt inkább a WG-féle szopó rollernek nevezném, ami már egy cseppet sem bosszant, mert könnyű elérni az "EXIT GAME" gombot. Az összes csapat olyan volt, hogy a szigetek mögött kempelt mindenki, foglalni senki nem ment, hiába lőttem vissza a bázisokat nem egyszer az ellenséges foglalásból. A csapaton belüli helyezéseim így alakultak: 6. - 5. - 2. - 9. - 7. - 3. -
#17467 hakun nekem a két gépes topedó raj van élesítve,én is eldobom útközben pár géppel a cuccot, t10ben az elején max két fordulo egy támadás de inkább egy,szétkapják a gépeket mint morzsi a lábtörlőt.
aztán ha találsz egyedül kószáló bbket arra lehet vinni az egész rajt.
és az elején érdemes zaklatni a rombolókat,ha van a csapatban egy kis ész és összejátszás akkor csak körözni kell fölötte és az össztűz takarít...de olyan is van,hogy spottolom a ddt több másodperce és senki nem fordítaná rá a csöveket -
asolyom #17466 Egy másik érdekes Kaga videó.
Érdekes módon egy párszor célpont nélkül a vízbe dobálta a torpokat. Gondolo, hogy itt a szándék az volt, hogy ezek a gépek visszatértek a hordozóra, és mivel nem vesztek el, így nem kellett újabbakat a feldézetre hozni. Többször látni, hogy csak négy géppel támad, majd rögtön megint néggyel, és így tovább. A raj HP-ja nagyon alacsony, de lehetséges volna, hogy mivel a raj kisebb, így a légvédelem is nehezebben találja el őket? Mintha maga a WG írta volna valahol a Saipannal kapcsolatban, hogy mivel kevesebb a repülő, nehezebb eltalálni őket. -
#17465 Segítség a választáshoz:
-
asolyom #17464 Az az ordas nagy szívás, amikor a CV az egyetlen 8-as hajó, és az MM tele van T9-10 cirkálóval. -
#17463 Úgy látom, hogy T9-ben még azért el lehet vele lenni.
-
#17462 nem is értem miért szopatják a népet itt a repcsi tierezéssel...anno a régi rendszernél is kb csak annyi értelme volt , hogy a saipan jobb repcsiket kap,így legyen aki költsön rá,de a mostani érában ki venne pl kagát hogy szopassa magát a t7 repcsikkel t10ben?
-
#17461 Most találtam. Hogyan kell használni a Kaga hordozót. Igaz saját szinten, de jól mutatja ennek a hordozónak az erősségét.
-
asolyom #17460 Őszintén szólva kell egy jó nagy adag Xanax a CV játékhoz. Főleg, amikor a Kaga T7 gépei közül egy sem jut el odáig, hogy támadjon. No ez persze csak T9-10 hajók ellen van jobbára. Sajnos T6 CV-vel sokkal jobb a helyzet, mert azt is előszeretettel dobálja T8-asok közé. -
asolyom #17459 Tipikus! -
#17458 A megjegyzéséket nem látom, mert ki van kapcsolva a Chat nálam. A mellékelt képen viszont látható, hogy csak és kizárólag a CV lehetett a hibás, amiért kikapott a csapat. (Pár perce lett vége az említett csatának)
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.04.15. 17:56:56 -
asolyom #17457 Bírom, amikor kempel és olvad el a csapat, és jön a "F**K CV DO SOMETHING!" felkiáltás. Ilyenkor a top 3 xp szerző hely valamelyike garantált, csak persze a vesztes oldalon. -
asolyom #17456 Szép volt! Kár, hogy a videóban nem látszik a célkör. Ha jól látom, akkor többnyire a támadás előtt gyorsítasz, és magát a támadást már "normál" sebességgel viszed végig. -
#17455 Igaz, a Shokaku-ról nincs elemzés, de a többieket összetudjátok hasonlítani az elemzések alapján. A Shokaku-ra meg ott a videó. Majd ha lesz rá időm valamikor, készítek elemzést a fejleszthető hajókról is. A Kaga legnagyobb hibája a T7 repülő rajok. -
Toweliee #17454 Huh ez jó kérdés, talán Trucker tudna erről többet mondani, én csak azt, hogy érzésre jobban fekszik. -
#17453 Meg lettem filmesítve.
Komolyra fordítva mondandómat, Javaslom kezdő CV játékosoknak tanulmányozni a felvételt. Amit figyelni kell, a néző pont mozgatása. Mindig a célpontot követem a nézőponttal, vagyis az egérrel. Bal kézzel pedig manőverezek. A kettőt kell készség szinten begyakorolni. Természetesen a különböző hordozók rajai más-más "dallamra" hallgatnak. Nagyon fontos a bombázóknál is a zuhanás közbeni gyorsítás-lassítás készség szintű begyakorlása. Ezekre külön oda kell figyelni és azt tapasztalom, nem is jó keverni.
Tegnap, ahogy csinálgattam a hordozók elemzéseit, mindegyikkel mentem is egy-egy kört. Bizony oda kellett figyelnem a különbségekre. Agyban átállni egyikről a másikra, mert jelentős különbségek vannak közöttük. A legvadabb a brit hordozó bombázó raja. Elég nehéz hatékonyan használni őket.
-
asolyom #17452 Azért persze egyedül ezzel sem lehet nyerni. Most voltam egy 9-es csatában, és második lettem a szerzett xp-t tekintve. Sebeztem valami 66k-t, de a nagyobb baj az volt, hogy hiába spotoltam egy csomó hajót, senki nem lőtte őket, vagy el sem találták, ha véletlenül lőttek is. Annak rendje, és módja szerint vesztettünk is.
A Kagaval jobban ment, mert ott 52k sebzés mellé, volt még legalább ugyanennyi spot, és ott nyertünk is. Mondjuk ez azért top tier volt, de itt is második lettem a listán. Ahogy látom a bázis védés is jól fizet xp-ben, és ezt CV-vel jól lehet csinálni. -
asolyom #17451 Jó CV-nek tűnik. A torpedói ugyan rövid hatótávúak, és így közelebb kell repülni velük a célponthoz, viszont így a kiszemelt áldozatnak is kevesebb ideje marad kimanőverezni. A Kaga torpedói ugyan gyorsabbak, viszont nagyobb távolság kell a beélesedéshez, mint az amerikai torpoknak.
Egyébként a Kaga miben jobb, mint a GZ vagy a Shokaku?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.04.15. 10:46:28 -
Toweliee #17450 Az Enterprise még mozgatja a fantáziám, de inkább megvárom, hogy a brit milyen lesz, és majd akkor döntök. -
asolyom #17449 Én vettem egy Kagat, egy Enterprise-t meg ládából nyitottam. Egyelőre most tanulgatom őket. A Enterprisenál nagyon tetszenek a rakétások, és a torpedósok is használhatóak, viszont a bombázók célpont függők. A Kagánál ahogy érzem a rakétások a leggyengébbek. Kevés gép, kevés HP, és ha célra álltak akkor nehéz javítani az irányzékon, noha a célkör egész kicsire összemegy. A bombázók univerzálisak, bármit lehet velük támadni, pontosak is, és gyakorlatilag ugyanolyan gyorsak, mint a vadászok, így felderítésre is alkalmasak. Talán még alkalmasabbak, mint a csupán 8 géppel rendelkező vadász raj. -
Toweliee #17448 :))) én két hónapja tettem le a cigit ismét, ez volt a "jutalmam". Viszont a Kagával jobban jársz szerintem.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2019.04.14. 19:03:50 -
#17447 Nekem is vehetnél egy Graf Zeppelin-t, ha már arra jártál. Sajnos én nem engedhetem meg magamnak. Az 5x láda akciósan is kicsit sok volt a költségvetésemnek. Abban meg nem volt a német CV, Pedig azt nagyon szeretném a kikötőmben látni. (Tudom, ne igyak, ne dohányozzak, ne költsek bulira. Nagyon meglepődne mindenki ha tudnák, hogy semmi ilyesmire nem költök már vagy 10 éve.)
Komolyra fordítva a szót, nálam kicsit több hordozó van már a kikötőben.
-
Toweliee #17446 Szóval, vettem egy Graf Zeppelin, egy Kaga-t meg nyitottam ládából + van egy Shokaku. A 3 közül nekem egyértelműen a Kaga a legéletképesebb. Egy Enterprise vásárlásán még gondolkodom, de azt csak a nyáron, bár igazából a britet próbálnám ki. -
#17445 Saipan hordozó
Erőssége a hordozónak, hogy T10 repülőgépekkel van felszerelve. Hátránya, hogy ezekből kevés van egy rajban.
A fedélzeten 9-9 gép található minden rajból, így óvatosan kell velük bánni.
Rakéta támadó raj. 10600 HP a raj értéke. Hat gépből áll egy raj, ebből kettő támad egyszerre. Tiny Tim rakétákból 3-3 db van a gépre felszerelve. 68 mm páncél átütéssel és 33% gyújtási eséllyel. A raj gyors, könnyen irányítható. A fegyverzet nem igazán alkalmazható rombolók ellen. Már nem is nagyon kísérletezem vele. A raj maximum 97200 sebzést tud okozni. Sajnos nagyon lassú az újra fegyverzési ideje (117s) Alapvetően egy jó felderítő és támadó raj. Felderíteni bármit, de támadni csak cirkálót és csatahajókat érdemes velük. Senkit ne tévesszen meg, hogy T10 repülők. T8 hajók ugyanúgy leszedik őket egy pillanat alatt a kis létszám miatt.
Torpedó bombázó raj. Jelentősen lassabb a rakétás rajnál. Szintén 6 gép van egy rajban és abból 2 támad egyszerre. A raj 77604 maximális sebzésre képes. A torpedói lassúak, viszont gépenként 2-2 darab van felszerelve. Így sokszor tud meglepetést okozni a céloknak. A lassú torpedók miatt muszáj skill ponttal támogatni a torpedó vető rajt. Modul HP támogatást is ennek a rajnak adtam, így nagyjából kiegyenlítve vannak a HP értékek a többi rajjal. A lassú torpedók miatt inkább csatahajó és cirkáló a célpontja, de a torpedó felszerelés miatt meglehet próbálni rombolók ellen is használni, de csak ha nagyon muszáj. Végtelenül lassú a gépek újra felszerelése (143s)
Bombázó raj. A már megszokott 6 gépből áll a raj, amiből itt is 2 gép támad egyszerre. HE bombával van felszerelve, aminek 67 mm a páncélátütése és 64% a gyújtási valószínűsége. A raj maximum 134440 sebzés okozására képes. Igazi, univerzális fegyver. Az irányzéka optimálisnak mondható. Jellegzetesen rövidre van vágva a zuhanásból történő bombázás ideje. Nagyon be kell tanulni a ... ritmusát a bombázásnak. mert nagyon könnyen kicsúszhatunk az időből. Minden célra alkalmas. A rakéták és a torpedók helyett, gyakorlatilag ezt a rajt alkalmazom rombolók ellen. A nagy páncél átütés miatt a rombolón belül szokott robbanni, jelentős kárt és HP veszteséget okozva. manőverező rombolókat jól leköveti megfelelő gyakorlás után. Nagyon lassú a gépek újra felszerelése (135s)
Sajnos hiába a T10 raj, a kevés gépszám miatt nagyon könnyen lelövi őket a légvédelem. Nem igazán kezdő CV játékosok kezébe való. Rengeteg gyakorlást, térkép és hajó ismeretet igényel. Itt természetesen nem a saját hajó megismerésére gondoltam. Nagyon meg kell gondolni, milyen célt támadunk, milyen irányból és merre távozik a raj, a gép veszteség csökkentése érdekében. Nagyon sokat van T10 csatában. Kifejezetten nem kedveli a Minotaur-Worchester páros légvédelmét. Magányos célokat van esélye támadni, de mint írtam, nem kezdő barát hordozó.
-
Toweliee #17444 Köszönöm, nekem sokat segítettél ezekkel az elemzésekkel. -
#17443 Én a Hiryu- mat szeretném visszakapni egyszer:) -
#17442 Közben elkészült a Kaga elemzése is.
Kaga hordozó.
Sajnos ennek a hordozónak van egy azonnal szembetűnő, nagy hibája. Tier VII repülőkkel van felszerelve. Amivel gyakorlatilag lehetetlen TX hajókat támadni. El sem jutnak a célig.
Rakéta támadó raj: 8880 HP-val rendelkezik a raj és 8 gépből áll. Maximum 70400 sebzést tudnak kiosztani, de csak 28 mm páncélátütéssel rendelkeznek. E miatt elég korlátozott a felhasználhatóságuk. Rombolókra, könnyű cirkálókra megfelelőek. A raj aránylag gyors és fordulékony. Elég jól rá lehet vezetni egy erősen manőverező rombolóra is. Sajnos nagyon lassú a gépek újra töltési ideje (94s), de erről majd később.
Torpedó vető raj. 14760 HP-je van a rajnak. Ez a raj már 12 gépből áll és 4 gép támad egyszerre. Maximum 64 800 sebzés kiosztására képesek. A raj gyors, HP töltése van, mintha T8 raj lenne, a torpedók is gyorsak, lehet velük cirkálókat és akár rombolókat is támadni. Lassú a gépek újra felkészítése (86s).
Bombázó raj. 14196 HP-val rendelkezik ez a raj. Meglepően sokat sebez a bombatámadása. Maximum 105600-t. Érdekesség, hogy az IJN hordozókkal ellentétben HE bombával támad. Nagyon fókuszált az irányzéka. és a bombák 51 %-s gyújtási értékkel rendelkeznek, valamint 51 mm páncélátütéssel. Gyakorlatilag univerzális a raj. Mindent lehet vele támadni. A raj igen gyors és mozgékony. Nagyon jól lehet vele manőverező rombolót is támadni. Az irányzék annyira precíz, hogy kb a romboló fele hosszára szűkül. Másik meglepetés, hogy 67 másodperc alatt felkészítik a repülőgépet. A HE bomba, a manőverezhetőség, a gyújtási százalék, valamint a relative nagy sebzés miatt egyértelműen a fő támadó raja a hordozónak. Erősen javasolt ezt a rajt erősíteni, támogatni skill-l, modullal és zászlókkal.
A végére hagytam ennek a hordozónak a specialitását és az erősségét. Igaz, hogy lassan készítik fel újra a gépeket, DE és itt jön a lényeges rész. A fedélzeten RENGETEG !! gépet tárolnak. Minden bevethető rajnak háromszorosát.
Rakéta támadó rajból 24 gépet, torpedó vető és bombázó gépekből 36-36 gépet. Ez bizony jelentős mobilitást ad a játékos kezébe. Ha vigyáz a rajokra, akkor gyakorlatilag megállás és kényszer pihenő nélkül bombázhat. Saját tier-ben, gyakorlatilag a fél ellenséges flottát folyamatosan felgyújtva tarthatja.
Néhány csatát mentem ezzel a hordozóval is. Nagyon kezes, jól használható hordozó. A bombázói számomra kifejezetten jól használhatóak. Biztos vagyok benne, hogy akinek a birtokában van egy ilyen hordozó és jól megtanul bánni vele, magának sok kellemes, míg az ellenfél játékosainak sok kellemetlen percet tud szerezni. Bele sem merek gondolni, mit művelhet egy tapasztalt játékos, 19 pontos kapitánnyal egy saját szintű csatában.
Nem bántam meg, hogy nyitottam egy ilyet konténerből. Remélem, nem rontják el nagyon a későbbiekben.
-
#17441 Arról még nincs kész az elemzés. Most fejeztem be az Enterprise elemzését. Megosztom itt is, hátha valakit érdekel a dolog.
Az Enterprise hordozóról írnék pár szót.
Rakétás raj: 15600 HP-l rendelkezik. T8 raj. Aránylag gyorsak, fordulékonyak. A fegyverzetük összességében nagyot sebez (max. 136800). Sajnos csak 27 mm páncélátütése van, ami korlátozott felhasználást tesz lehetővé. Saját szintjén jól teljesít. Kifejezetten alkalmas rombolók és könnyű cirkálók bosszantására. Egy rajban 12 gép van, ami elegendő hatékonyan fordulós támadásra is. 47 másodperc alatt újra töltik egy-egy gépet. A legtöbbet használandó szerintem a rajok közül.
Torpedó vető raj. 14904 HP-ja van a rajnak. Ezt a raj erősítettem meg modullal. Nagyon lassúak a torpedói, így a kapitányi skill pontoknál ide mindenképpen javasolt erősítés. 9 gép van egy rajban és három gép támad egyszerre. Maximális sebzésük 58203. A lassú torpedó vetés miatt rombolókra, cirkálókra nem igazán alkalmasak. (Ennek ellentmondani látszik, hogy torpedóval szedtem ki rombolót a linkelt csatában.) 57 másodperc alatt töltenek fel újra egy gépet. Ha vigyázunk a rajokra, a második leggyakrabban használatos raj lesz.
Bombázó raj. 16200 HP-val rendelkezik. Sajnos a többi, USN hordozótól eltérően, AP bombákat kapott. Ezáltal jelentősen korlátozódott a felhasználása. Rendkívül nagy, elnyújtott irányzéka van. Csatahajók támadásakor is különös figyelmet igényel a célzás. A többi rajhoz képest nagyon sok az újra töltési idő a gépeknek (72 s). Ritkán használható szerintem.
E mellett szeretném megemlíteni a rajok kísérő vadászait. Egyrészt nagyobb körben járőröznek, mint a többi T8 hordozó vadászai, másrészt jóval többen is vannak. Összesen 10 vadászgép járőrözik a többi hordozó 5 vadászgépével szemben. Érdemes jól kihasználni őket.
Mindössze néhány csatát mentem vele, de jól használható, kezelhető hordozónak tartom. Természetesen minden hordozót a saját szintjén érdemes vizsgálni. Így a T10 csatákban nyújtott teljesítményt nem vizsgálom. Ez olyan lenne, mintha minden T8 hajó osztályt csak T10 csatában vizsgálnánk és minősítenénk.
Úgy gondolom, akinek már megvan, az örömét leli benne, akinek meg nincs, néhány szürke konténert esetleg megkockáztathat érte. Most úgyis akciósak még.
Mentem ma egy csatát vele. Mutatok képeket róla.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.04.14. 11:18:41 -
Toweliee #17440 Figyi, ha nem túl nagy kérés, akkor szívesen olvasnám a Kagáról a véleményed. Tegnap ládából beadta. Első blikkre nekem használhatóbbnak tűnik, mint a Graf Zeppelin.
https://kepkuldes.com/image/6neV9N
https://kepkuldes.com/image/6ne2ML
https://kepkuldes.com/image/6neaYq
https://kepkuldes.com/image/6nedvA
https://kepkuldes.com/image/6ne5KF
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2019.04.14. 10:18:57 -
Toweliee #17439 Húú, hát hálás köszönet!!! -
#17438 Érdekes egy hordozó lett.
A következőre jutottam.
Rakéta támadó raj.
10000 HP a teljes raj értéke. 8 gép van egy rajban és kettesével támadnak 4-4 rakétával. maximális sebzése a rakétának 4450 HP. 40 mm páncél átütés mellett és 26 %-s gyújtása valószínűséggel.
Ez azt jelenti, hogy egy támadó rajnak Maximum: 284800 HP sebzése van. Ez érdekes szám.
Torpedó vető raj.
15381 HP a teljes raj értéke. 9 gép van egy rajban és hármasával támadnak. 1-1 torpedóval, aminek a maximális sebzése: 4533 HP. Így egy támadó rajnak Maximum: 40500 HP sebzése van.
Bombázó raj.
12240 HP a teljes raj értéke. 8 gép van egy rajban és kettesével támadnak. 1-1 bombával, aminek a maximális sebzése 7000 HP. Ennek a rajnak Maximum: 112000 HP sebzése van, viszont nincs gyújtása, tehát úgy gondolom, AP bomba lesz, korlátozott felhasználási lehetőséggel.
Érdekes még a felkészítési idő is.
A rakétás raj egy gépét 75 s alatt, a torpedó vető gépét 76 s, viszont a bombázó gépét 87 s készítik fel.
Ez ismét gondolkodóba ejti az embert.
Az elemzés után a következőre jutottam.
A rakétás raj gyorsan feltöltésre kész, az egyetlen gyújtásra alkalmas raj és meglepően nagy sebzést képes kiosztani. Viszont a leglassabb raj mind közül.
A torpedó vető raj szintén gyorsan feltöltésre kész, közepes sebzést okoz ( a módosított flood miatt már jóval kevesebb a sebzése ). Gyorsak a gépei, viszont bűn lassúak a torpedói.
A bombázó raj NAGYON lassan kerül felkészítésre, közepes sebzést okoz. AP bombák miatt csak bizonyos célokra bevethetőek. Gyorsak a gépei.
Támadás szempontjából a legtöbbet, vagyis a fő támadó erejét a rakétás rajban látom. Sokat gyújt, amire még rá is lehet erősíteni zászlóval, skillel. Ebben az esetben a kapitányi skilleknek és a moduloknak is a repülő raj gyorsaságát, illetve gyújtási értékét kell növelni. Minél magasabb raj védelemmel és plusz HP-val megtámogatva.
Lehetne a torpedó vető rajra is rábízni a fő támadást. Látok benne fantáziát. Az a fegyver viszont nem univerzális. Rombolók ellen nem hatékony a lassú torpedók miatt. A jelenlegi játékos állomány miatt sokkal többet leszel kénytelen rombolókra vadászni, mint szeretnél, ugyanis a cirkálók magas ívben leszarják a rombolókat mostanában tapasztalatom szerint. Az eget lesik, meg a könnyű célpontokat. Úgy gondolom, jobb az óvatosság és inkább a rakétás rajra erősíteni.
A bombázó raj ritkán és csak speciális célokra alkalmazható, ahogy látom a paraméterekből.
Természetesen minden raj csak akkor érdemes támadásba vinni, ha teljes a raj létszáma. Mivel a raj összes HP értékéből vonódik le a légvédelem AA értéke.
A modul kiosztásokról:
1. Air Groups Modification 1
2. Aircraft Engines Modification 1
3. AA Guns Modification 1
4. Attack Aircraft Modification 2
5. Concealment System Modification 1
Indoklás:
Az 1. 2. helyet nem indoklom, szerintem egyértelmű. A 3-t azért javaslom, mert nagyon sokszor támad ellenfél hordozója másik hordozót. Látszólag nem veszélyes a dolog, de idővel azzá válik. Szintén saját tapasztalat. Az ellenfélnél gyakori a két hordozó és összedolgozva kiszedték a mi két hordozónkat. Ennyit nem bír el a vadászvédelem és a kísérő vadász raj sem. Ezért fontos, hogy erős legyen a hordozó légvédelme.
A 4-k helyre azért javaslom a +HP-t a rakétás rajnak, mert szerintem nagyon sokat kell használni ezt a rajt. gyakran elég nehéz helyzetekben is.
Az 5-k slotba pedig azért kell ezt a modult tenni - sokáig én sem ismertem fel a lehetőséget benne - mert nem csak a hordozóra hat, hanem a támadó rajra is. Sokkal hasznosabbnak bizonyult ez a modul a másiknál.
A kapitányi skill-ről:
A képen látható skill leosztást javasolnám.
Indoklás: Az egyes pont azért mert olcsón kapsz gyorsabb repülőgép felkészítést. A kettes mindenképpen kell, mert 35 csomós torpedók vannak. Bűn lassú. Álló hajót nem lehet velük eltalálni. Az oszlopban a többi úgy , ahogyan nálad is van. Valamint a Survivalibity Expert is rendben van. Kell a +HP.
Későbbiekben a gyújtást kell erősíteni szerintem. nagy segítség lesz.
Zászlók.
Gyújtást, esetleg flood-t segítő zászlók, Légvédelmet erősítő zászló, fogyó eszköz gyorsabb töltése zászló, sebesség növelő zászló.
Nagyjából ennyi lett volna.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.04.13. 10:31:54 -
Toweliee #17437 https://kepkuldes.com/image/6FiWOf
https://kepkuldes.com/image/6Fiead
https://kepkuldes.com/image/6Fi33y
https://kepkuldes.com/image/6FiKT3
https://kepkuldes.com/image/6FiZs2
Itt elvileg meg tudsz nézni mindent. Több elemző videót néztem meg, mindenképp a repülőgépekre szeretnék erősíteni és nem a másodlagosra vagy légvédelemre (lényegesen kevesebb alkalommal vehetem hasznát). Még az álcán is gondolkodtam.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2019.04.13. 08:25:25