World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na amit nem értek.
Priority target. Valahogy azt se tudom mi ez. Elvileg világosan látnom kellene honnan tüzelnek, de sose veszek észre semmit. Az incoming fire-t értelmesebbnek vélem.
A másik hogy advanced firinget vettem fel 4. képességnek, de nem lenne jobb a fire prevention? Lehet hogy ki se tudnának gyújtani. Valamiért senki sem ajánlja a fire preventiont, és nem értem miért.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.31. 18:42:20
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
én Mogaminál tartok épp a japó ágon,kis kaliberrel tolom direkt gyújtáshoz,van hogy egész sokáig békén hagynak,de ha nem,akkor mindenki rám lő,végülis egy úszó citadella a teljes japán cruiser ág
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.31. 11:13:34
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A német cirkálóknak igazából minden oldalról könnyű citadellát lőni. Az egyetlen tactic amit tudsz velük tolni, hogy bemész, gyújtogatsz, majd miután 2 percen belül kilőttek, még reménykedsz a tüzek általi posztumusz sebzésben... :-D
Ez pontosan mit jelent? Tehát mondjuk egy német cirkáló az 8%-os eséllyel gyújt fel egy találattal. A találatokat külön-külön számolja, mert akkor sansztalan ugye, vagy pedig azt számolja, hogy mondjuk volt két találat, 16%, -10%, és akkor 6% eséllyel gyullad?
Csak azért kérdem mert nagy reményeim vannak ettől a skilltől egy olyan hajón, mint a graf spee. Se ap-vel se gyújtóval nem lehet majd vele mit kezdeni. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.30. 08:19:49
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.08.29. 18:41:43
Neki az az üzlet, ha minél többet kell játszanod uazért a célért, tehát mesterségesen rombolni fogja a nyerési esélyeidet (MM, RNG-script), ha a másik oldalon buzdít a játékra a nagyobb szorzóval, mert a (prémium-)fogyócikkért már fizetned kell (/csata), a magasabb tier-hez eleve prémium napokat veszel, ha nem akarsz annyit bukni rajta és EZ neki már bevétel.
A kapzsiság szemellenzője meg nem engedi meglátni nekik, hogy már rég átlépték a "jó ízlés" határát és csak rombolják azt hírnevet, amit régen pont a nyerjen mindenki, aki játszani akar elv mentén haladva szereztek maguknak!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha ehhez még járul vmi feltétel, akkor garantált a szinte folyamatos +2 tier is, nehogy meg tudd azt csinálni. Néha meg olyan csapatba rak, ami leradírozza az ellenfelet a pályáról, mire az éppen akkor lassú járgányoddal egyáltalán irányba állnál...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.11. 12:02:14
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szépen lassan tönkreteszik a játékot.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
de mész egy t10 hajóval egy csatát,akkor az összegző képernyőn alul a küldi status részen kell hogy szerepeljen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.08. 10:35:56
Shima: -80 %torpedo traverse,+50% torpedo incapacitated, -25% torpedo reload. ez viszont a 12km torpedókkal nem olyan rossz,azzal még éppen kívül vagyunk a radar távon,mert ahogy nézem ha meglőnek akkor kb elszáll legalább egy torpedó turret,majd tesztelni kell
Olasz cruiser ágról passzolok,most talán az angol rombolók jönnek
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.08.07. 12:21:43
Már meg lehet vásárolni? Olasz cruiser ág van tervezve?
Nekem is pont ma dobott... érdekes, az enyémben 100 Sierra-Mike volt. Kivételesen örültem neki, mert már "fogyóban" volt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Béta hétvégék óta tolom, igaz keveset játszom.
Szeretek T3-ban játszani és T2-ben is gyakran megfordulok. T3-ban általában sokkal élvezetesebb meccseket játszom, mint T6-ban.
Statom nem tudom milyen, mert egyszerűen nem érdekel. Szórakozásból játszom és élvezem.
#16930 Nem értettük egymást félre. Én tudom, hogy nem a Lyont szaroztad le. De azért lássuk be, az nem egészen az én hibám, ha egy T9-es meccsben én viszem a leadet. Bár néha én is megkapom a fókuszt, azért azt már megtanultam, hogy egyedül ne menjek sehova, illetve azt is, hogy 1v1-ben simán meg tudok enni egy nálam jóval nagyobb hajót is, ha az ellenfél béna (értsd: nem ismeri sem a saját hajóját, sem az ellenfélét). Nem sok olyan csatahajót tudnék mondani, amivel ne mernék rámenni egy két szinttel nagyobb BB-re. (bár ennek a fő oka nyilván az, hogy imádok közelharcolni és az sem érdekel, ha közben kilőnek). A fhanszia küldi miatt elővettem a La Gázolajat is, azzal is bedobott T8-ba, ott is első lettem. Persze, nyilván szerencsém is volt.
Érdekes dolgot figyeltem meg egyébként az elmúlt pár napban. Természetesen nekem is ugyanúgy adja az RNG, mint bárki másnak (bár néha meg vagyok győződve róla, hogy még annyira se) még is... Sok, magát pronak képzeli játékos tolja nekem, hogy mekkora noob vagyok... jah, nincs annyi ölésem meg átlagsebzésem mint nekik, de érdekes módon a találati arányom még is jobb. Ez hogy lehet? Csak nem úgy, hogy én nem kempelek a pálya széléről? Jah de.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hányszor volt, hogy sikított valaki support-ért vagy láttam, hogy sz.rban van és mentem segíteni neki. Aztán azt vettem észre, hogy ez a kedves csapattárs úgy otthagyott, mint eb a sz...... Nem kellettem másra, csak arra, hogy ne őt lőjék, hanem engem.
Sokan egyébként a minimap-ot nem is nézik, nem követik a csata menetét. Rengetegen végig zoomolva játsszák az egész csatát. Na ezek szoktak rendszerint neki menni másoknak vagy a szigeteknek. És természetesen lenoobozzák azt, akinek neki mentek.
Hétvégén volt egy 4 DD-s csata, 3 foglaló körrel. 3 DD egy foglaló körbe ment, hiába szóltak nekik, hogy legalább az egyik menjen át segíteni az egyedüli DD-nek. De ez még mind semmi. A három jóképességű elkezdett foglalni úgy, hogy behúzodtak egy sziget mögé és mindhárom a minimappon egyetlen négyzetben volt. Ki sem mozdultak, mert megjelent az ellenség egyetlen destroyer-e. A 3 marhával rövid időn belül végzett az ellenség egyetlen DD-je. A negyedik egyedül bóklászónkat is kiszedték. Vak maradt az egész csapatunk. Az ellenséges DD-k elfoglalták mind a három pontot és végig spottoltak minket. Gondolom nem kell mondanom mekkora mészárlást csinált az ellenség. A saját csatahajóink annyira kimentek a térkép szélére, hogy a minimap-on már csak a pozíciójukat mutató kis jel fele volt látható. Némelyiknek fel sem tűnt, hogy a szélén van, mert ugyanabban a szögben csúszott a vonalon a hajója, ahogy neki ment. Aztán nyomogatják a gyorsbillentyűt, hogy nekik felderítés kell. Kivel? Egy másik CV-vel meguntuk és nekimentünk az ellenségnek minden mindegy alapon. Természetesen esélyünk nem volt. Szerintetek mi következett ezután. Le lettünk idiótázva és noobozva.
Az utóbbi időben számtalanszor tapasztalható, hogy 4-5 netán 6 hajó is beáll egy sziget mögé és egy egész csata alatt meg sem mozdul. Az észt persze ossza. Volt olyan, hogy cirkáló a harmadik kilőtt sorozata után vette csak észre, hogy a fedezetet nyújtó sziklába megy minden lövése. A csatahajók előszeretettel mennek a pálya szélére és onnan próbálnak mindent megoldani.
Meggyőződésem, hogy számtalan döbbenetes csatát, manővert tudnátok ti is elmesélni.
Azt érzem, hogy az egy évvel ezelőtti játékélményhez képest sokat romlott az élvezeti faktor. Elérkeztem arra a szintre, hogy a játék nem élményt nyújt, nem szórakoztat, hanem dühöt, döbbenetet, sikertelenséget okoz. Ez az a pillanat, amikor el kell gondolkodni azon, hogy esetleg más játék után kell nézni, de legalábbis pihentetni kellene a játékot.
Egy játék szerintem legyen kellemes szabadidő eltöltés. Pihentessen, nyújtson kikapcsolódást, adjon kisebb-nagyobb sikerélményt, hogy visszatérjek hozzá, játsszak vele.
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2018.07.17. 11:39:12
Már Flamu is többször említette a streamjében, hogy fog szólni a deveknek, hogy írják már ki a meccs elején vagy valahova, hogy: "A hajók szervizelése akkor is ugyanannyiba kerül, ha nem halsz meg! És a megtartott HP-k száma nem átvihető a következő meccsre!"
Community... itt is az a baj. Mint minden más játéknál. Túl sok lett a "profi" meg az olyan kezdő aki rendesen fél egy játékban. Megölik a játék élvezeti faktorát a számok miatt. Lehetne még ezen cizellálni, de szerintem mindenki tudja belül hogy így van. Főleg akiknek már ilyen 8-10.000 meccsük van... könyörgöm hova gyűjtögeti még a wineket, meg a damage-t??? Nyilván nem azt várja az ember, hogy akkor most álljon ki broadsideba azt cső. De azért ne legyen már mindenki ennyire passzív mert ő "profi" lett, vagy mert "ezt tanultam a nagyoktól". Nem véletlenül vannak division-ök meg clan-ok is. Csapatjáték... csak valahogy mindenki úgy játssza, mintha vérre menő élettapasztalat mérő statisztika lenne. <#falbav>#falbav> Sose fogom megérteni... én abszolút nem tudom így játszani a játékokat. Lehet azért mert emberek/barátok között nőttem föl az utcán? <#confused>#confused>