Sword of the Stars II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Hmm egész jónak tûnik!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jakuza001
Akkor majd talan ezzel levaltjuk: Endless Space

Az tartalom infok alapjan jonak tunik es kulon kivancsi leszek a hero-character rendszerre, hogy vajon az mit fog takarni.

Hát ha belegondol az ember, hogy megjelenés után fél évvel lesz maximum játszható verzió...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csak lesz belõle egy "gold" azaz játszható verzió...

Sajnos nagyon elkúrták a fejlesztõk meg a Paradox is ezt az egészet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jakuza001
Sword of the Stars II Lords of Winter (c) Paradox Interactive *Update v1.0.20025.1*

Lassan ott tartunk, hogy a patch nagyobb lesz mint a jatek, mikozben maga a jatek ugyanolyan atlathatatlan es jatszhatatlan szar.

Cobra.
KiprÓbáltam az "extended demo"-t 😊 és sajnos nagyon nagy csalódás. Szinte mindenben erõs visszalépés az 1-hez képest. Már ott szídtam a játékot, hogy a hajó design képernyõn alig lehet megtalálni a fegyvereket, mert egy sötét pacában kell megkeresni a 4x4 pixeles pontokat, amik a fegyvereket jelölik.
Ha ráklikkelek egy bolygóra, akkor az infoablak kitakarja a fél képernyõt, cserébe semmivel sem mutat többet, mint az 1-ben, pontosabban a hajókat külön fülön lehet látni, egyszerre nem látszik a bolygóinfo meg hogy a naprendszerben mim van. Szerintem ez az admirálisos megoldás is hülyeség, fõleg hogy minden elvégzett parancs után visszamennek a hajók a kiinduló bolygóra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szerinted? Még mindig hetente jönnek a javítások... Remélem azért nyárig összerakják a játékot, mert egyre jobban megy el a kedvem tõle...

No hol tartunk, vannak még hiányosságok a játékba vagy megérett már a leware.. akarom mondani megvételre?

Jakuza001
Az oldalon a games list menu ugy van kialakitva, hogy idorendi sorrendben vannak feltuntetve a jatekok.

2011-es nincs?

Nem szoktam vágyakozva várni játékokra, arra kiváncsi lennék volt e vmi érdekes 2011-ben amirõl lemaradtam.

Jakuza001
Addig is kis olvasnivalo, mig ki nem jon a 100. jubileumi patch. 😄

http://www.spacesector.com/blog/2012/01/a-list-of-sci-fispace-games-you-cant-miss-in-2012/

Aztan lehet mire jatszhato lesz a jatek, addigra mar inkabb ezeknek a jatekok valamelyikevel fogunk inkabb jatszani.

Ez jó 😄

Új betûket fog kelleni feltalálni a végén... <#eplus2>

Nekem az tetszik, hogy ugye4 elkezdték római számokkal írni az update-ok számáta fórumon, gondolom nem gondolták hogy ilyen sok lesz. Mert már gondjaik vannak a nagyobb számokkal 😊

Official info XVIV (JAn 17)

Jó az 19.nek is... XIX 😊

El fognak még jutni az L-ig is 😄

Már egész használható, szinte minden funkció mûködik. 😊
Én még mindig egy leviatant próbálok összehozni, de akkorra már nagyon belassul.
Én csak patchelgetem, de minden patch után kipróbálom, és még mindig szar, telis-teli van grafikai és egyéb hibákkal.

Egyébként van itt aki játszik is a játékkal, vagy csak peccselgettek és konstatáljátok, h még mindig sz@r a játék?

Félreértés ne essék nem támadásként írtam, csak arra lennék kíváncsi, h van e rajtam kívül más mazochista. 😊
nyirog
Köszönöm 😊

Itt a link. Tedd be könyvjelzõnek, a régi torrentek leírásait is frissíti, szépen nyomon lehet követni a frissítéseket.

nyomj egy keresést a böngészõdben itt a topikban. Meg fogod találni 😊

nyirog
Nem vettem annak, meg amúgy se vagyok sértõdõs, viszont ez a marionman féle patch új, errõl tudnál többet mesélni? 😄

Fenét.. akinek esze van az mást játszik és majd csak a goldot próbálja ki 😛

Bocs, ha lehülyézésnek hangzik, nem annak szántam 😊
Akinek esze van, már rég marionman patch-eit szedegeti demonoidról. Azok legalább folyamatosan jönnek, és mûködnek.
nyirog
új patch: patch

Február-március.. sztem addig nem érdemes ránézni, még ha görény warezos is vagyok, nem fogok bétatesztelni nekik.

Azt meghagyom azoknak akik megvették. Rohadjak meg tudom.

Amúgy biztos lesz belõle egy Gold verzió, sztem azt lesz értelme "megvenni".

nyirog
pontosan, ezért várok még vele, én addig fix h bele nem kezdek amíg a 30. patchet el nem érte a játék :\. Köcsög paradox leszokhatnának arról h minden játékukat félkészen adják már ki (cities in motionben is akkor csalódtam, félkész lehetetlen szar, pedig sokat vártam tõle :\).

Még õk se tudják, mit hogy kell, hisz be se fejezték a játékot... <#hehe>

Jericho19
Végül rájöttem.Azért egy tutorialt rakhattak volna a játékba,mert így egy kicsit fárasztó hogy mindenre magamtól kell rájönni mit hogy kell csinálni és hogy mi mire jó.

For the Empire!

Jericho19
Hello!
Hogy lehet egy flottához új hajót hozzáadni?

For the Empire!

Egész játszható már.
Alig van kikapcsolt tech és event. <#idiota>
CTD meg talán hetente egyszer van.
Már csak a taktikai csaták lassúsága ellen kell kitalálnom valamit. 😊
ozzz
Ma kipróbáltam a játékot, hogy kijött megint néhány nagyobb patch.
Hát akik a a bug nélküli változatot várják azoknak várniuk kell kb még 1 hónapot.
Egyébként már játszható, de én valszeg még várok vele.

Még mindig azt mondom, hogy kár volt ezt kiadni idén, ha már ennyire összebénázták a dolgokat várhattak volna januárig.

Elég optimisták szerintem.

Ahogy olvasgatom a fórumot, még mindíg vannak csúnya bugok benne, plusz a patchlista is igen impresszív kijavított hiányosságokról árulkodik.

Ilyen ütemû és mennyiségû bugfixelés óhatatlanul behoz egy rakás új hibát. De legalább haladnak.

ozzz
Még mindig vannak CTD-k sajnos, legkésõbb dec 21.re ígérik a gold verziót (1.0). Aztán még olyasmit írtak, hogy rá következõ 2 munkanapban jön az esetleges még megmaradt bugok fixálása. Aztán idõvel ha még lesz gond akkor arra is javítás. Utána pedig már a kiegeken dolgoznak, tehát az már jövõre.
De karácsony elõtt elvileg már a kész verzió meglesz.

ozzz
Megint kijött egy nagy javító csomag, szerintem már egész jó lehet. Most néztem fel rá és azt láttam, hogy az összes DLC csomagot feltették rá ingyen. 😮
Ha lesz idõm kipróbálom most már.

Ja, manapság én már azt szoktam hogy 1 évnél régebbi cuccokkal tolom.
Azt röhej, de ilyenkor általában majdnem annyi patchet le kell tölteni, mint amekkora maga a játék szokott lenni.

ozzz
A héten jött ki már 2 másik nagyobb patch a r18092b-óta, szerintem tényleg még úgy 1-2 hét és a nem virágboltos verzió már játszható szintû lesz.
Jövõhét végén kipróbálom, addig én is Skyrim-ozogatok 😊)) mondjuk ebben is van bug azért rendesen. 😊

Ja. Csak így két skyrim quest között gondoltam csekkolom, mi a helyzet 😄

Lehet az, de nagyon jól bekommentezte a gyerek hogy hol vannak a legfrissebbek.

Én egyelõre csak félszemmel követem az eseményeket, megvenni tuti nem fogom, szarakodni meg nincs kedvem ezekkel a heti 1-2-3 updatekkel.

Majd januárban amikor már játszható is a cucc keresek egy full updatelt verziót vhol. Biztos feltolja majd vki, ha más nem marió 😉

Addig annyi más játék van, bõven van mivel elfoglalni magam.

Ó, én is most találtam a demonoidon. Nem ez a legújabb?

http://www.demonoid.me/files/details/2796245/7399600/

Skidróék valahol update 5 környékén benéztek valamit, és azóta gondolom mindíg csak a változott fájlokat rakják be az updatebe, az meg nem javítja azt amit benéztek (gondolom amivel baj van az nem változott azóta vagy vmi ilyesmi, ezért semelyik updatejük nem javítja)

Marioman a demonoidon szokott elõfordulni - lent van egy link, beteszem ide is:

http://www.demonoid.me/files/details/2779036/8879520/

Úgy látszik a SWOTS2 fejlesztõi megtalálták a legjobb másolásvédelmet 😊

Á, na mindegy, már meg van a link, de ez a virágbolti verzió körüli izélés... FUUUUUUuuuuusss ROOOOOOO DAAAAAAAAAHHH

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a virágbolti verzióval mi a frász van? Amint kommenteket olvastam, Skidrowéknál valami ultra amatõrök játszák az agyukat. Az õ updatejeik nem nagyon mûködnek, hiányoznak belõlük dolgok. Aztán olvastam valami marioman nevezetû egyénrõl, aki megvette a játékot, és valahova feltöltötte a frissített fájlokat, ami szép és jó, meg mûködik is, állítólag, csak linket nem találtam sehol...

Sziasztok!

Nemsokára érdemes lesz "leporolni" a játékot ha minden jól megy karácsonyra minden mûködni fog, és végre olyan állapotban lesz a játék mint amilyennek a kiadásakkor kellett volna lennie. A héten kijött egy elég nagy patch amivel a diplomáciát rakták vissza, tovább javítottak a harci részen, és persze jó pár hibát orvosoltak. Mecron kipostolta még anno, hogy 6 hétre van szükségük nos ebbõl letelt 4, és nemrég nyitott a hiv. fórumon egy topicot a játék jelenlegi állapotáról. Azt írta, hogy még két hétre van szükségük jövõ héten elérhetõvé teszik az independent race-ket, azután a kémkedést, és elvileg ezzel kész is. Persze megigérte, hogy nem hagyják abba a patchelést bár gondolom ezután majd a kiegészítõket fogják csinálni.
Dns5000 jól összefoglalta.
Annyit fûznék még hozzá, h az ûrcsaták relatíve jól mûködnek. Egy furcsasággal futottam csak össze. Az ellenséges bolygók támadása még bugos rendesen. 7 assault shuttle cirkálóval támadtam egy bolygót 12 percen keresztül és sikerült 1 500 000 telepest kinyírni. 3 DN 150M-al végzett ugyanennyi idõ alatt.
Szóval ismerkedni lehet vele, de idõnként frusztráló nagyon.
Majdnem jatszhato.
Volt par csata Swarm ellen az mukodott.
Elemtem vagy 70 kort, kolonizalas, trading mukszik.
Ott hagytam abba amikro a Rapid Prototyping nem csokkentette a prototype arat.

May the force serve you well!

Jelenleg milyen állapotban van a játék?

r18092b
------

Critical fixes:
- Fixed a crash in multiplayer that could be caused by players creating new provinces.
- Many changes have been made to the combat AI including the introduction of a hierarchical task system. Combat AI can now set up patrol positions, scouts and will engage in new maneuvering behaviors to mix things up.
- Fixed bugs in the combat AI that were preventing it from attacking colonies and ignoring other nearby objectives.
- Game transfer to players joining multiplayer games is no longer excessively throttled. This will make joining multiplayer games much faster in most cases.
- Fixed an issue where the strategic AI was not correctly allocating fleets to missions.
- Fixed an issue where placing a station to construct would immediately subtracts a large sum of savings, most notable with the Hiver Naval Station.
- Patched a very rare crash that could occur when creating a new game.

Other fixes:
- Fixed some station collision geometry issues.
- Fixed some incorrectly identified nodes on station art.
- Fixed materials on Hiver IOBM's.
- Fixed bug where change to end turn button delay would not occur until a new turn.
- Specters no longer pursue drones and other fast battle riders.
- Fixed a UI bug where launching battle riders would not work for all selected units.
- Added missing Auxilliary Fission and Fusion engine section modules.
- Rewrote star map selection code to fix various selection bugs and inconsistencies.
- Fixed tech unlocking in Encycolopedia.
- Fixed errors with right click menu and stopped menu from focusing.
- Removed unintentional sensor range cap on fleet movement.
- Relocation missions will now only be available at systems in which you have a colony.
- Reduced savings cost of Human Polytechnic Institute from 10-million to 1-million.
- Fixed a tech tree issue where Fusion Cannons might not be available when they should.
- Fixed incorrect tech requirement for Heavy Fusion Cannon.
- Fixed bug where planet list was not showing up for surveyed system.
- Fixed an issue where MIRV warheads would slow down dramatically just before contacting the target.
- Fixed an issue where the specters could intermittently stop moving during combat.
- Fixed a visual issue where the energry meter in combat was reporting the wrong value.

Other changes:
- Added new star map: Small Disc.
- Added fleet summary dialog, which can be accessed in the button row at the top of the star map.

Key known issues:
- The ship in the weapons test arena has been known to stop firing after combat engagements in networked play.
- The fleet summary button on the star map is appearing with the same icon as the fleet manager button.
Az assault shuttle az a bolygók ellen volt hatásos. Elméletileg most van dedikált boarding section, az való a hajók elfoglalására. Még nem tudtam kipróbálni, mikor voltak ilyen hajóim nem mûködött a funkció. 😊
Mióta mûködik nem volt idõm kipróbálni. 😊