Sword of the Stars II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az tartalom infok alapjan jonak tunik es kulon kivancsi leszek a hero-character rendszerre, hogy vajon az mit fog takarni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lassan ott tartunk, hogy a patch nagyobb lesz mint a jatek, mikozben maga a jatek ugyanolyan atlathatatlan es jatszhatatlan szar.
Ha ráklikkelek egy bolygóra, akkor az infoablak kitakarja a fél képernyõt, cserébe semmivel sem mutat többet, mint az 1-ben, pontosabban a hajókat külön fülön lehet látni, egyszerre nem látszik a bolygóinfo meg hogy a naprendszerben mim van. Szerintem ez az admirálisos megoldás is hülyeség, fõleg hogy minden elvégzett parancs után visszamennek a hajók a kiinduló bolygóra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem szoktam vágyakozva várni játékokra, arra kiváncsi lennék volt e vmi érdekes 2011-ben amirõl lemaradtam.
http://www.spacesector.com/blog/2012/01/a-list-of-sci-fispace-games-you-cant-miss-in-2012/
Aztan lehet mire jatszhato lesz a jatek, addigra mar inkabb ezeknek a jatekok valamelyikevel fogunk inkabb jatszani.
Official info XVIV (JAn 17)
Jó az 19.nek is... XIX 😊
El fognak még jutni az L-ig is 😄
Én még mindig egy leviatant próbálok összehozni, de akkorra már nagyon belassul.
Félreértés ne essék nem támadásként írtam, csak arra lennék kíváncsi, h van e rajtam kívül más mazochista. 😊
Azt meghagyom azoknak akik megvették. Rohadjak meg tudom.
Amúgy biztos lesz belõle egy Gold verzió, sztem azt lesz értelme "megvenni".
For the Empire!
Alig van kikapcsolt tech és event. <#idiota>#idiota>
CTD meg talán hetente egyszer van.
Már csak a taktikai csaták lassúsága ellen kell kitalálnom valamit. 😊
Hát akik a a bug nélküli változatot várják azoknak várniuk kell kb még 1 hónapot.
Egyébként már játszható, de én valszeg még várok vele.
Még mindig azt mondom, hogy kár volt ezt kiadni idén, ha már ennyire összebénázták a dolgokat várhattak volna januárig.
Ahogy olvasgatom a fórumot, még mindíg vannak csúnya bugok benne, plusz a patchlista is igen impresszív kijavított hiányosságokról árulkodik.
Ilyen ütemû és mennyiségû bugfixelés óhatatlanul behoz egy rakás új hibát. De legalább haladnak.
De karácsony elõtt elvileg már a kész verzió meglesz.
Ha lesz idõm kipróbálom most már.
Azt röhej, de ilyenkor általában majdnem annyi patchet le kell tölteni, mint amekkora maga a játék szokott lenni.
Jövõhét végén kipróbálom, addig én is Skyrim-ozogatok 😊)) mondjuk ebben is van bug azért rendesen. 😊
Én egyelõre csak félszemmel követem az eseményeket, megvenni tuti nem fogom, szarakodni meg nincs kedvem ezekkel a heti 1-2-3 updatekkel.
Majd januárban amikor már játszható is a cucc keresek egy full updatelt verziót vhol. Biztos feltolja majd vki, ha más nem marió 😉
Addig annyi más játék van, bõven van mivel elfoglalni magam.
http://www.demonoid.me/files/details/2796245/7399600/
Marioman a demonoidon szokott elõfordulni - lent van egy link, beteszem ide is:
http://www.demonoid.me/files/details/2779036/8879520/
Úgy látszik a SWOTS2 fejlesztõi megtalálták a legjobb másolásvédelmet 😊
Nemsokára érdemes lesz "leporolni" a játékot ha minden jól megy karácsonyra minden mûködni fog, és végre olyan állapotban lesz a játék mint amilyennek a kiadásakkor kellett volna lennie. A héten kijött egy elég nagy patch amivel a diplomáciát rakták vissza, tovább javítottak a harci részen, és persze jó pár hibát orvosoltak. Mecron kipostolta még anno, hogy 6 hétre van szükségük nos ebbõl letelt 4, és nemrég nyitott a hiv. fórumon egy topicot a játék jelenlegi állapotáról. Azt írta, hogy még két hétre van szükségük jövõ héten elérhetõvé teszik az independent race-ket, azután a kémkedést, és elvileg ezzel kész is. Persze megigérte, hogy nem hagyják abba a patchelést bár gondolom ezután majd a kiegészítõket fogják csinálni.
Annyit fûznék még hozzá, h az ûrcsaták relatíve jól mûködnek. Egy furcsasággal futottam csak össze. Az ellenséges bolygók támadása még bugos rendesen. 7 assault shuttle cirkálóval támadtam egy bolygót 12 percen keresztül és sikerült 1 500 000 telepest kinyírni. 3 DN 150M-al végzett ugyanennyi idõ alatt.
Szóval ismerkedni lehet vele, de idõnként frusztráló nagyon.
Volt par csata Swarm ellen az mukodott.
Elemtem vagy 70 kort, kolonizalas, trading mukszik.
Ott hagytam abba amikro a Rapid Prototyping nem csokkentette a prototype arat.
May the force serve you well!
------
Critical fixes:
- Fixed a crash in multiplayer that could be caused by players creating new provinces.
- Many changes have been made to the combat AI including the introduction of a hierarchical task system. Combat AI can now set up patrol positions, scouts and will engage in new maneuvering behaviors to mix things up.
- Fixed bugs in the combat AI that were preventing it from attacking colonies and ignoring other nearby objectives.
- Game transfer to players joining multiplayer games is no longer excessively throttled. This will make joining multiplayer games much faster in most cases.
- Fixed an issue where the strategic AI was not correctly allocating fleets to missions.
- Fixed an issue where placing a station to construct would immediately subtracts a large sum of savings, most notable with the Hiver Naval Station.
- Patched a very rare crash that could occur when creating a new game.
Other fixes:
- Fixed some station collision geometry issues.
- Fixed some incorrectly identified nodes on station art.
- Fixed materials on Hiver IOBM's.
- Fixed bug where change to end turn button delay would not occur until a new turn.
- Specters no longer pursue drones and other fast battle riders.
- Fixed a UI bug where launching battle riders would not work for all selected units.
- Added missing Auxilliary Fission and Fusion engine section modules.
- Rewrote star map selection code to fix various selection bugs and inconsistencies.
- Fixed tech unlocking in Encycolopedia.
- Fixed errors with right click menu and stopped menu from focusing.
- Removed unintentional sensor range cap on fleet movement.
- Relocation missions will now only be available at systems in which you have a colony.
- Reduced savings cost of Human Polytechnic Institute from 10-million to 1-million.
- Fixed a tech tree issue where Fusion Cannons might not be available when they should.
- Fixed incorrect tech requirement for Heavy Fusion Cannon.
- Fixed bug where planet list was not showing up for surveyed system.
- Fixed an issue where MIRV warheads would slow down dramatically just before contacting the target.
- Fixed an issue where the specters could intermittently stop moving during combat.
- Fixed a visual issue where the energry meter in combat was reporting the wrong value.
Other changes:
- Added new star map: Small Disc.
- Added fleet summary dialog, which can be accessed in the button row at the top of the star map.
Key known issues:
- The ship in the weapons test arena has been known to stop firing after combat engagements in networked play.
- The fleet summary button on the star map is appearing with the same icon as the fleet manager button.
Mióta mûködik nem volt idõm kipróbálni. 😊