710
-
Paladin #270 Megnéztem ezt a gameplayt, és elszomorított, hogy rohadt jónak tűnik a játék, de ebben sincs rendes, irányítható űrcsata, csak egy ilyen egyszerű cardgame.
Ami mondjuk magában érdekes ötlet, de nekem egy 4X stratégiánál alap, hogy a csatát is én irányítsam - a legtöbbnél pedig pont ezt spórolják ki. Sots-on kívül most nem is jut eszembe más az elmúlt időszakból. -
#269 Előbb-utóbb meg kell néznem ezt a fórumot otthonról is, hogy lássam Jaku linkjeit :) -
#268 Hat meg az alpha footage is eleg jol nez ki, es eleg komplex nem csoda ha tetszik. A par honapot meg kibirod nelkule. :P
Addig is egy kis izelito.
-
#267 Egyre jobban tetszik. Csak az a kár, hogy nyár végén jön majd csak ki:) -
#266 Hát a céges tűzfal nem pont blokkolja a tartalmat? -
-
#264 Uj kepek jottek az Endless Spacebol. Hat nagyon cool ahogy kineznek azt kell mondjam.
http://www.spacesector.com/blog/2012/04/endless-space-screens-updated/
Egy izelitonek:
-
#263 Az a baj, hogy ezekre a témákra sincs időm mostanában, nem hogy még újakat nyissak :D -
#262 Felolem nyugodtan megnyithatod a temat te is, es ha mar ott jarsz, akkor be is linkelheted. :D -
#261 Ha lesz SG-s topicja, mindenképpen linkeld be ide is. -
#260 Hmm egész jónak tűnik! -
#259 Akkor majd talan ezzel levaltjuk: Endless Space
Az tartalom infok alapjan jonak tunik es kulon kivancsi leszek a hero-character rendszerre, hogy vajon az mit fog takarni. -
Pares #258 Hát ha belegondol az ember, hogy megjelenés után fél évvel lesz maximum játszható verzió... -
lammaer #257 Csak lesz belőle egy "gold" azaz játszható verzió... -
Pares #256 Sajnos nagyon elkúrták a fejlesztők meg a Paradox is ezt az egészet. -
#255 Sword of the Stars II Lords of Winter (c) Paradox Interactive *Update v1.0.20025.1*
Lassan ott tartunk, hogy a patch nagyobb lesz mint a jatek, mikozben maga a jatek ugyanolyan atlathatatlan es jatszhatatlan szar. -
#254 KiprÓbáltam az "extended demo"-t :) és sajnos nagyon nagy csalódás. Szinte mindenben erős visszalépés az 1-hez képest. Már ott szídtam a játékot, hogy a hajó design képernyőn alig lehet megtalálni a fegyvereket, mert egy sötét pacában kell megkeresni a 4x4 pixeles pontokat, amik a fegyvereket jelölik.
Ha ráklikkelek egy bolygóra, akkor az infoablak kitakarja a fél képernyőt, cserébe semmivel sem mutat többet, mint az 1-ben, pontosabban a hajókat külön fülön lehet látni, egyszerre nem látszik a bolygóinfo meg hogy a naprendszerben mim van. Szerintem ez az admirálisos megoldás is hülyeség, főleg hogy minden elvégzett parancs után visszamennek a hajók a kiinduló bolygóra. -
Pares #253 Szerinted? Még mindig hetente jönnek a javítások... Remélem azért nyárig összerakják a játékot, mert egyre jobban megy el a kedvem tőle... -
lammaer #252 No hol tartunk, vannak még hiányosságok a játékba vagy megérett már a leware.. akarom mondani megvételre? -
#251 Az oldalon a games list menu ugy van kialakitva, hogy idorendi sorrendben vannak feltuntetve a jatekok. -
lammaer #250 2011-es nincs?
Nem szoktam vágyakozva várni játékokra, arra kiváncsi lennék volt e vmi érdekes 2011-ben amiről lemaradtam. -
#249 Addig is kis olvasnivalo, mig ki nem jon a 100. jubileumi patch. :D
http://www.spacesector.com/blog/2012/01/a-list-of-sci-fispace-games-you-cant-miss-in-2012/
Aztan lehet mire jatszhato lesz a jatek, addigra mar inkabb ezeknek a jatekok valamelyikevel fogunk inkabb jatszani. -
lammaer #248 Ez jó :D -
Pares #247 Új betűket fog kelleni feltalálni a végén... -
lammaer #246 Nekem az tetszik, hogy ugye4 elkezdték római számokkal írni az update-ok számáta fórumon, gondolom nem gondolták hogy ilyen sok lesz. Mert már gondjaik vannak a nagyobb számokkal :)
Official info XVIV (JAn 17)
Jó az 19.nek is... XIX :)
El fognak még jutni az L-ig is :D -
Ninju #245 Már egész használható, szinte minden funkció működik. :)
Én még mindig egy leviatant próbálok összehozni, de akkorra már nagyon belassul. -
Pares #244 Én csak patchelgetem, de minden patch után kipróbálom, és még mindig szar, telis-teli van grafikai és egyéb hibákkal. -
Ninju #243 Egyébként van itt aki játszik is a játékkal, vagy csak peccselgettek és konstatáljátok, h még mindig sz@r a játék?
Félreértés ne essék nem támadásként írtam, csak arra lennék kíváncsi, h van e rajtam kívül más mazochista. :) -
#242 Köszönöm :) -
Pares #241 Itt a link. Tedd be könyvjelzőnek, a régi torrentek leírásait is frissíti, szépen nyomon lehet követni a frissítéseket. -
lammaer #240 nyomj egy keresést a böngésződben itt a topikban. Meg fogod találni :) -
#239 Nem vettem annak, meg amúgy se vagyok sértődős, viszont ez a marionman féle patch új, erről tudnál többet mesélni? :D -
lammaer #238 Fenét.. akinek esze van az mást játszik és majd csak a goldot próbálja ki :P -
Paladin #237 Bocs, ha lehülyézésnek hangzik, nem annak szántam :) -
Paladin #236 Akinek esze van, már rég marionman patch-eit szedegeti demonoidról. Azok legalább folyamatosan jönnek, és működnek. -
#235 új patch: patch -
lammaer #234 Február-március.. sztem addig nem érdemes ránézni, még ha görény warezos is vagyok, nem fogok bétatesztelni nekik.
Azt meghagyom azoknak akik megvették. Rohadjak meg tudom.
Amúgy biztos lesz belőle egy Gold verzió, sztem azt lesz értelme "megvenni". -
#233 pontosan, ezért várok még vele, én addig fix h bele nem kezdek amíg a 30. patchet el nem érte a játék :\. Köcsög paradox leszokhatnának arról h minden játékukat félkészen adják már ki (cities in motionben is akkor csalódtam, félkész lehetetlen szar, pedig sokat vártam tőle :\). -
Pares #232 Még ők se tudják, mit hogy kell, hisz be se fejezték a játékot... -
#231 Végül rájöttem.Azért egy tutorialt rakhattak volna a játékba,mert így egy kicsit fárasztó hogy mindenre magamtól kell rájönni mit hogy kell csinálni és hogy mi mire jó.