Sword of the Stars II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 új faj, 25 új tech, leviathan class.... nem ez az? 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hide and fear, Cobra Commander is here !
- új faj (Loa), ami neutrinó pulse gate elven közlekedik az ûrben (passz hogy mit jelent 😊 )
- 25 új technológia
- 10 új fegyver(rendszer) - ezt mondjuk kétlem hogy 10 teljesen újfajta rendszer lesz, valószinüleg 1 vagy 2 és annak az egyre erõsebb verziói
- Leviathan osztályú hajók
- 2 új független faj
- új véletlen encounterek és küldetések
Nyilván ezt lesz értelme megszerezni, ez már nem béta. Várható volt hogy lesz egy "gold" verzió 😊
Tegnap kijött ez az új verzió. ezt már érdemes megvenni? Kijavították már végre és játszható rendesen?
Lassan tudok majd tanácsokat adni a kezdéshez. A legnehezebb ugyanis megvédeni a kolóniákat a legelején. A flották túlontúl erõsek a bázisvédelmekhez képest. Jön bárki és kakukk a kolóniának, pláne ha meteor, üstökös, szellemhajó, rabszolgavadászok, ebhajtók, plazmaentitások, istentudjamik jönnek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak akkor lesz esélyes ha kiadnak vmi gold verziót vagy ha majd kijön az elsõ expansion.
A UI még mindíg félkész, sõt, laggol (!!!), AI igen béna, balance a fajok között még mindíg hiányzik - de legalább már nem crashel 😊
Ha lesz all clear virágbolti én is megnézem, de ez pár player szerint még mindíg egy átlag alatti release verziónak néz ki....
Sztem csak kifutottak a lóvéból megint, aztán próbálják feldobni az eladásokat.
Emellett pont a minap indítottak be egy indiegogo mászkálós játékot - gondolom a Paradox már nem akar velük nagyon szövetkezni. Azért eleve érdekes, hogy indie fejlesztõnek állítják be magukat...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Persze ízlések és pofonok, nekem fenn van de én se játszok vele túl sokat mert tényleg belépõ szintû stratégia. De
- amíg játszottam vele szórakoztató volt kiismerni
- nem voltam frusztrált tõle hogy állandóan bugokba ütköztem (mert gyakorlatilag bugmentes)
- tényleg szinte magától értetõdõ, nincs agyonbonyolítva rajta szinte semmi.
Sztem - ahogy írtam is - ha a csatákat meg a hajótervezést megcsinálták volna részletesebbre, ez lenne az év 4x-e. Így csak kb annyit tud mint az Armada (ott is szar a csata), mert csak a stratégia rész marad. Ami mondjuk szinté nem tartalmaz semmi újdonságot a többi 4xhez képest, ez tény. Sztem ezért tartod te is/én is laposnak.
Hamar, ezért került hamar uninstallálásra. Kéne ide erõsen egy szerkesztési lehetõség.
"Szép meg minden, de nem az igazi... a hajó fejlesztés és felszerelés kb vicc, a csaták pedig azon túl, hogy gyakorlatilag szinte automatikusak, még unalmasak is. Kiválasztod a kártyáid, aztán malmozol.
Még kicsit küzdök vele, de hiába a fasza ui, és az igényes kivitelezés, momentán az akadozós, és fél év után is félkész swots2-vel is jobban szórakozom."
Szóval aláírom, hogy nagyon igényesen csinálták meg, amit megcsináltak szépre polírozták, de akkor is üres, gyenge fantáziátlan.
(Egyébkén pont az átláthatósága miatt került uninstallálásra nálam - hamar kiderül, hogy nincs benne több).
Van valakinek ötlete, hogy most a demonoid leállása után honnan lehet vajon virágbolti update-eket beszerezni?
Elsõre 8-as map-et választottam... Kilépés egy research, vagy design panelrõl erõs fél perc. 4 playernél nem.
Mondja már el nekem valaki, mi köze van ennek ahhoz egy körökre osztott játékban, hogy milyen gyorsan reagál az ui?? 😊
Fél év alatt nem sikerül egy ilyen dolgot kiirtani?
Szóval kisebb mapon szöszölök, egyelõre minden mûködik, de az elsõ rész színvonalát ez sose fogja elérni.
Ami mondjuk magában érdekes ötlet, de nekem egy 4X stratégiánál alap, hogy a csatát is én irányítsam - a legtöbbnél pedig pont ezt spórolják ki. Sots-on kívül most nem is jut eszembe más az elmúlt idõszakból.
Addig is egy kis izelito.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://www.spacesector.com/blog/2012/04/endless-space-screens-updated/
Egy izelitonek: