• Ninju
    Na látom felpezsdült picit a topic. :)

Pár gondolat azoknak akik nem szenvedték végig az évet és most kipróbálták a mostanit.
    Sajnos még egy játékot sem sikerült befejeznem, mert nem az ellenség legyőzése volt a cél, hanem a lehető legtöbb tech kipróbálása.
    A max játék ameddig eljutottam az valami 2XX kör volt.

-Nem lassú!!! Az volt. Mostanra NAGYON sokat gyorsult és sokkal gördülékenyebb, mint volt.
    -A techek működnek. Nem csak benne van néhány.
    -Én tegnap kipróbáltam picit 1 fehér halálom volt csak a rossz setup miatt.
    -A kereskedelem fontos! A drágakő világok még fontosabbak!
    -A kalózos dolog nem bug, hanem feature. Majd ha minden körben 2 gyenge flottával támad az ellenség ÉS még kalózok után is kell rohangálni, akkor hálás leszel érte. :)
    -A rendszerek Command Pointját az űrállomások határozzák meg. Főleg a naval. Csaták előtt érdemes ránézni a Battle Managger-re, mert szabadon átrakhatod a védelmet. Jelzi is, hogy az ellenséges flotta melyik irányból jön. A kalózokra ez nem vonatkozik. A szektoroknak van egy szám értékük. Ez azt mutatja, hogy hány védelmi egységet rakhatsz oda (rendőr, station). Több nem fér el egymás mellett.
    -A variable laser egy jóóó dolog.
    -A fegyvereknek tényleg változik a sebzésképük. Itt van róla szó (bár már elég régi a topic, de némi támpontot ad)
    -Én easy Liir ellen játszottam sokat. Hiába kutat jól, buta az AI. A hajóik gyengék, de mindig nálam volt a technológiai fölény. Állítólag ezen a problémán az utóbbi hónapokban sokat reszeltek.
    -Buta az AI.

Bocsi, ha hosszú volt. :)