Ami a legfontosabb, hogy sok fagyásért a videokártyám felelhetett, mert dühömben mindent kikapcsoltam bal oldalon az optionben és azóta stabil.
Kezdtem egy dualt a rovarok ellen, jól el is picsázott :-)
Civil az FTL policenél van, utána mehet a freighter. A Trade nézetben látszik, hogy hány szállítóra van szükség/rendszer. A retrofit (ami szintén fontos) meg az industrynál, hiszen a naval base-ek is fittelhetőek, meg úgy minden.
Fura én azt tapasztaltam, hogy a drága kolonizálás körök alatt csődbe viszi a birodalmat (100k+).
Rendőrség: mivel olcsók és jók a kalózok ellen én feltöltöm a rendszert (1 zaru 1 command pontot fogyaszt, command pontot meg a stationok adnak). Bár ami fura, hogy hiába van maxra állítva a csata ideje, kalózok ellen 5 perc van (lehet bug). Jó scoutok, világítanak a bolygóknak és akkor már mennek is a planetary missile-ok.
Ami para, hogy nagyon nem felhasználóbarát, egyelőre, már 8 saját rendszer esetében is el lehet veszni.
Ja, a constructor fleet sose malmozzon, ha éppen nem tud bázist építeni akkor upgradeljen, mert az 1-es szintű bázisok nagyon gyengék.