6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4606 Hála a jó égnek!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Version 3.00 Beta 3 (188581)
Note: Voice recordings and localisations for texts that are new in 3.00 are not yet included.
Note: This is not the complete and final new feature list for 3.00.
• New Feature: Interactive holomap with mouse support, rotation, panning and automatic zoom between map levels.
• New Feature: Stations can now be built in Empty Space zones.
• New Feature: Dangerous regions that can damage your ship (feature implemented but regions not yet in map).
• New Feature: Crafting of special items (menu present but feature not yet fully enabled).
• New Feature: Beta 3 New non-plot mission chains.
• New Feature: Beta 3 Employee training to improve skills (feature not yet fully enabled).
• New Feature: Beta 3 Ware exchange between player ships and stations.
• New Feature: Subsystem target cycling.
• Added custom trade offer price settings.
• Added new kind of floating crate that must be opened by destroying locks.
• Added new trade and targeting software upgrades for the player ship.
• Added option to enable automatic refuel when ships call player if they are out of fuel.
• Beta 3 Added build progress display to monitor and map.
• Beta 3 Added option to display non-squad ships in Trade Offers menu.
• Added Patrol Zone order to continuously secure a zone.
• Added Gather Resources for mining in different zones.
• Beta 3 Added option to recall all drones.
• Added encyclopedia page showing station build costs.
• Beta 3 Added estimated profit to trade menus.
• Beta 3 Added default drone setups to ship dealer drone menus.
• Beta 3 Added shortcut display to new main menu.
• Beta 3 Added shortcuts for property owned, player inventory and undock.
• Added new in-game statistics.
• Beta 3 Added new hints.
• Improved smalltalk gameplay.
• Improved AI turret avoidance.
• Improved AI fuel station selection to reduce queues at the pumps.
• Improved AI attack behaviour on fleets of capital ships.
• Beta 3 Improved AI missile target selection.
• Beta 3 Improved small fighter attacks on big targets.
• Improved positioning of highway advertising signs to avoid traffic.
• Improved price calculation and discount system to make trading viable for a wider range of wares (new base prices to come).
• Improved balancing of police licence prices, bounty rewards and mission rewards.
• Beta 3 Improved behaviour of Smart Defence button in Ability menu.
• Beta 3 Improved refuelling behaviour so that local budgets are no longer wasted on fuel.
• Beta 3 Improved effect on production efficiency of station employees, including skill levels.
• Beta 3 Improved AI engineer balancing.
• Fixed occasional highway-related sound cut-out.
• ixed builder ship positioning.
• Beta 3 Fixed respawning of hidden ships once claimed.
• Fixed further cases of production getting stuck when storage for some products is full.
• Fixed attack/defend configuration of Defence Officer not working in some cases.
• Fixed unfriendly NPCs allowing further question options after "Where can I find...?".
• Fixed Refuel command being displayed twice in the pilot info.
• Beta 3 Fixed command info showing 'Docking' when ships undocking.
• Fixed wares being listed as available for resource gathering on ships not capable of mining them.
• Beta 3 Fixed negative credits in logbook messages.
• Beta 3 Fixed missing remaining discount time.
• Beta 3 Fixed "unlocked" percentage being shown for player-owned objects.
• Beta 3 Fixed "Account Updated" notification sometimes reporting double amounts, even when transferred amounts are correct.
• Beta 3 Fixed trades failing completely if pilot funds are not sufficient for entire amount.
• Fixed ships with trade orders stuck in following player ship (stuck trades will be completed after current task).
• Fixed capital ships not shooting at some stations.
• Fixed remote controlled missiles not moving if player stops controlling them.
• Beta 3 Fixed custom trade offer price settings not being saved in savegames (feature introduced in 3.0).
• Fixed player-owned ships unable to deliver wares to homebase if manager had no money (introduced in 3.0).
• Fixed ships not finishing planned trade trips in certain situations.
• Fixed ships behaving as though moving while actually standing still.
• Fixed at least one cause of unexpected warping of player ship to a new location.
• Fixed cockpit camera movement not working when loading a savegame.
• Fixed missing voice feedback for some orders.
• Fixed incorrect NPC voice feedback when there are no explicit orders.
• Fixed prices of new trade software upgrades (feature introduced in 3.0).
• Fixed object positions on map when viewing a different sector.
• Fixed random initial mouse position when mouse cursor activated on platform.
• Fixed subsystem target cycling not doing anything when no target object is selected (introduced in 3.0).
• Fixed target cycling sometimes skipping a target or selecting the wrong one.
• Fixed missing control remapping for new subsystem target cycling keys (introduced in 3.0).
• Fixed rare case of current target being lost when cycling targets.
• Fixed repaired surface elements not being targetable.
• Fixed capital ships not showing target elements directly after having been constructed, refueled, or repaired.
• Fixed several other rare problems with target elements.
• Fixed various problems with "re-pinging" of mission targets.
• Fixed various problems with crosshair information display.
• Fixed ability menu not updating if new drone is installed while menu is open.
• Beta 3 Fixed flickering of buttons in Ability menu with mouse controlsin some cases.
• Beta 3 Fixed case where buttion in Ability menu could get stuck in the active state.
• Fixed several other minor menu behaviour issues.
• Fixed various causes of the most common causes of crashes.
• Beta 3 Fixed several more causes of game and menu crashes.
• Optimisations resulting in performance improvements, especially in busy areas.
Remélem nem egy újabb megpróbáltatás elé nézek! -
kisiku #4605 Jó reggelt!
Tetszik, hogy Üres Űrben is van mit bányászni.Kérdés, hogy AI hajók is mennek-e oda, azaz lesz-e értelme valamit termelni? -
Jóózsf István #4604 Megpróbálom még egyszer:
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.11.14. 07:08:26 -
kisiku #4603 Nekem bejön ez a rendőrségi szkennelés.Az más kérdés, hogy azonnal lőnek, ha illegális cucc van nálad, tehát nincs középút, s akkor az adott állomás is ellenség lesz, ami veszélyes.Eleinte nehéz volt megszoknom, meg a flottám le is amortizált egy-két baráti állomást, de inkább nem tartok magamnál vagy kerülöm a zsarukat.
A képet nem látom, de ezt viszont fogjátok.Felraktam én is a Capital Ship Bridge modot és tényleg sokkal élvezetesebb, valahogy emberibb lett az egész:
Itt épp az erőművem egyik védője támadja a Cartel Boss-ban kapott Xenon I-t.Immár nem foglalok, hanem gyártok, úgyis ingyen van...Xenon I-ből meg van 17 darabom, több nem kell egyelőre.
Ugyanaz a csata,csak a CV-ről:
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.13. 22:02:11 -
Jóózsf István #4602 "a reputációt minden frakciónál jelentősen csökkenteni kellene elfoglalt hajónkként." Ez megvolt! De enyhítettek rajta. Sőt, a durci is elég sokáig kitart. Bár ez inkább mostanában jellemző.
Minap rajta kaptak, hogy ötvennégy hekkercsíp van nálam. Azonnal bepirult minden körülöttem. Én már rég el is feledtem volna, (három-négy zónában is jártam közben) de a térképen láttam, hogy még mindig piros az a gyár, ahol az eset történt.
Én már csak tudom. A teherflottám nyolcvan százaléka einstandolt!
Ti látjátok a képet, amit az előző Hsz.-ban beszúrtam? -
Fürtös #4601 Fene tudja, én mindig is túl könnyűnek találtam a hajófoglalást...
Így egyszerűbb volt a pénzszükségletet hajó foglalással/eladással fedezni minthogy a kereskedelemmel bíbelődni.
Maradhatna így de akkor a reputációt minden frakciónál jelentősen csökkenteni kellene elfoglalt hajónkként.
Jelenleg nincs se tétje se rizikója.
A megnövelt javítással legalább annyival megnehezítik, hogy őrizni kell amíg megjavítod :D -
Jóózsf István #4600 Szívemből beszélsz!
Ha véletlenül olyan hajót találtam aminek nem volt hegesztője, akkor az is épp elegendő ideig vesztegelt, mire járóképes lett. De ami most van az botrányosan tré.
Elfoglalok egy tituszt, fél óra múlva ránézek, hogy mi az ábra, majd másik félóra mire úgy ahogy mozgatható. Ha ezt kivetítem egy csatára, akkor annak a hajónak annyi!
Emlékszem még az őskorban bevittem Gangrénákat KripikHártba ott szépen egyensúlyban volt a csatázás és a sebek nyalogatása. Abban semmi kivetnivalót nem találtam.
Remélem meggondolják magukat!
A Heretic Vanguards is kapott Tituszt. Ugyan úgy üres mint a Sovereign Syndicate-é Se targonca, se hegesztő, se áru. Eternálban három roncsot is láttam. Majd frászt kaptam, hogy valaki az enyémeket dézsmálja! Érdekes, hogy Rúgi oldalán ez a két náció már frissítve van ezügyben, a Reivers-nél meg nincs ott a Titusz
Másnak is feltűnt:
I'm sure the constant influx of Tituriels is a ship cappers dream come true, but it's starting to overwhelm the NPC stations. Some sectors are beginning to look like station graveyards, with all the destruction. And don't even think about trading with any ship other than the Lyramekron. The additional Tituriels can be pretty nice for ensuring things get shaken up once in a while, but the current implementation is just WAY TOO MUCH!
Jöhetne már a következő javítás, mert anélkül el sem merem indítani...
Valaki írta az ego fórumon, hogy az ÜRES ŰRBEN NEM MINDIG VAN HELY! Ez elsőre viccesen hangzik, de jogos. Nekem például az volt az első gondolatom, hogy LávaFolyamban az üres háromszögekbe biggyesztek gyárakat, de a zónák annyira közel lehetnek, hogy nem fér be a gyár...
Először amikor rácsodálkoztam erre ficsőrre, az a gondolatom támadt, hogy ha oda építünk, akkor mi lesz a "címe" a komplexumnak, de azóta láttam képeket, amin új zónákat hoz létre a játék. Magyarán: Több zóna van egy szektorban mint amennyiről tudomásunk van. Oszt ha valamelyikbe építünk, az aktiválódik.
Képességeknek valóban lehetne nagyobb szerepe!
Na befejezem, mert úgy látszik szófosásom van.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.11.13. 17:18:05 -
kisiku #4599 Szerintem ez így nem lesz jó.Most működik, javít, és nem villámgyorsan.Kell jó néhány perc, mire a szétlőtt hajtóműveket/fegyvereket, stb-t visszaépíti.Hülyeség az is, hogy foglalás közben túl gyors volt.Jó, oké, én is vettem észre ilyet, de nem zavart, ráadásul ahogy szétlőttél mást is, növelted az ő "javítási listáját", ergo még több idő kellett neki, mire visszajavította az elfoglalandó hajót az ellenséges mérnök.
Ehhez hozzányúlni felesleges.Ne ezen javítsanak.Ha már vannak skill-ek, azokkal kéne valamit tenni.
-
Jóózsf István #4598 Bocsánat! Nem gondoltam rá! Íme:
The engineer was never intended as a in fight repair entity. Repairs should be done between fights. Issues like boarding -destroy jumpdrive- didn't really work well, because the engineer was too fast. We wanted to make the engineer less powerful overall, he still works fine.
If there are huge issues with the 10-30 minunte cooldown, we are still in beta and this can be discussed and adjusted. We wont revert to 2.50 state though.
1; Rájöhettek, hogy imitt amott szűkös a HELY az ŰRBEN!
2; Csak X3 lesz a ribörszből egyszer! :-))))))
"Ha adnak fogadd el. Ha ütnek szaladj el!" -
kisiku #4597 Érdekes...ezt hogyan?Bár megoldható...kezd elfogyni a hely?
No, Omicron kicsi Shipyardból csak egyféle van, tehát, amit Eternal dawn-ban látunk nem megépíthető, csak a Retail Boatyard.Így most az épült.
Offtopic: kb 2 órája szenvedek, hogy a UPC által ránk erőltetett router-t valahogy stabilizáljam, mert amíg a sajátomat használtam, sosem fagyott le, ez meg ma 5 percenként,de az elmúlt 1-2 hétben kezdte a szarakodást.Ja, közölték, hogy nem fog menni a saját router, ezért ingyé' küldtek egy ismeretlen márkájú modem+wifi router párost.
Most úgy néz ki megoldottam, de mitől lett a 30Mbit-es előfizetésem 125 Mbit?Szórakoznak, ajándék vagy majd ki is fizettetik velem?Tudniillik nem rendeltem gyorsabbat, mert nekem a 30 is bőven elég.
Hát akkor reggel upc ügyfélszolgálat hívása...
OFF vége. -
kisiku #4596 Kérek egy copy+paste-t ide, mert loginhez köti. -
Jóózsf István #4595 "• New Feature: Stations can now be built in Empty Space zones. " VATTAFAKK?
Költözök vissza LávaFolyamba! -
Jóózsf István #4594 Emitt meg mintha azt irná az EGO, hogy direkt cseszték el a javítást, mert "túl hatékony volt a szerelő" ????!?!?! -
Jóózsf István #4593 Részben megnyugodtam. Minden hibát jelentettek itt amibe én is belefutottam. Nem gyilkolászom tovább a mentéseket, inkább kivárok. -
kisiku #4592 Javaslom a rendszer visszaállítást :), azaz mielőtt felraktad volna a bétát.Na, én ezért nem bétázok, mert elkúr mindent.Inkább kivárok, mi úgysem vagyunk megfizetve/kitüntetve mint béta teszterek.
Én élvezem a játékot, de ma szörnyű álmom volt...azért ez nagyon durva, hogy a játékkal álmodok...kíváncsi vagyok, mikor lesz epilepsziás rohamom
Szóval azt álmodtam, hogy minden saját hajóm ellenem fordul és nem tudtam, mitől. Kezdek belehülyülni?Lehet... -
Jóózsf István #4591 Azt hittem azok a sul-ok 3.00 ban jöttek. Direkt nem írtam meg, hogy legyen meglepetés! Na sebaj. Ennyit a figyelmemről!
Tegnap este komolyan elgondolkodtam rajta, hogy eladom, vagy ajándékozom a játékot.
Képtelen vagyok kifejezni a játékkal és az egóval szembeni érzelmeimet. -
kisiku #4590 Sziasztok!
Nem tudom, feltűnt-e, de új hajókat lehet gyártani az Albion Shipyard-on. Én egyelőre 3 új Sul-t találtam:
- az egyik 6 db PlasmaJet-tel van szerelve, más nincs rajta, csak pajzsgenerátor
- a másikon 6 db Astrobee Launcher+pajzs
- a harmadikon 8 db Hailstorm+8 db HIT/MA+pajzs.
Az első kettő nagy hajók ellen, az utóbbi pedig vadászok és drónok ellen van.Tök véletlenül vettem észre, amikor leszálltam a hajógyáramba és akartam egy Balor-t építeni.
Itt a kép:
No, megyek kipróbálni őket.Ja, és megtaláltam hol van az állomás javítása.Ugyanott, ahol az építés/bővítés, csak van egy Repair gomb. Kicsit fura, mert nem jelzi, ha sérült egy rész, így ki kell silabizálni, hogy melyik lehet az, de utána meg is javítja ugyanúgy, mint a hajókat.Van itt pár ilyen gyáram, amit most foltozok.
A csere CV szépen beállt, már épül is tovább a kohó, aztán már sak a raktárak és pár Targon van hátra.A Construction Shop is épül, szépen védi is magát.Úgyis az állomás nyer, de azért nem baj ha van védő hajó.
Mellesleg jól működnek, azonnal lecsapnak minden ellenfélre, tök mindegy hogy a szomszédos állomást fenyegeti avagy sem.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.11. 22:44:38 -
kisiku #4589 Itt egy friss kép, előrementem, hogy a csere CV-nek megnézzem a helyet, nincs-e valaki ellenséges ott.Hát persze hogy volt! :)
Na, megpróbálom valahogy előcsikarni a régi jó Repair Station parancsot, elvileg benne van, csak nem ott, ahol korábban.Szegény Metalworks Yard ketteske megsérült a harcokban, na nem brutálisan, de csúnyán néz ki egy-két része.ideje javítani... -
Jóózsf István #4588 Baj van! Nem kicsi!
Nem tudom eltávolítani a Safer Tradeing módosítást! (Gondoltam hátha emiatt nem tudok a saját gyáraimtól vásárolni)
Nem tölti be utána egyik mentést sem, amiben benne volt. Egyszerűen kilép 93%-nál! Akkor is, ha egy másik mentésből töltöm újra. -
Jóózsf István #4587 Azért enyhítő körülménynek veszem, hogy a fénykép elég jellegzetes tájat mutat!
Az Eternalosra szavazok. Gazdaságilag és esztétikailag is jobb választás lehet.
Amióta mocorog a gazdaság, próbálom ésszel megválasztani a beruházásokat. Ezt az óriás kohót is azért építettem, mert egyszer csak hiánycikk lett a szilikon lapka.
Az új kereskedő szoftvernek köszönhetően, felvásároltam "viccből" az összes HIT/MA ágyút. Gondoltam síííímán túladok rajta! Aha. Talán ha beépítgetem. Akkora dömping van belőle, hogy csak a saját hajógyáraimnak adtam eddig. Bár nincs minden veszve, mert ha jól emlékszem ezek a termékek "idény jellegűek".
Szomorú tény, hogy minden npc gyár azóta legyártott belőle 3-700 darabot. "Szórom szét frutti helyett"
Apró öröm: Az épülőfélben lévő kohó két bányász hajója kukáz nekem drágaköveket, aranyrögöket, ismeretlen leleteket.
Fulmeki egész alkalmasnak bizonyul zónavédőnek! Viszonylag gyorsan odaért a gép által dobott kisebbségi Tituszhoz.
A szívem szakadt meg, hogy nem foglalhatom el. (Mellettem Titusz még nem ment el, hogy ne került volna a birtokomba) De mivel már minden fán terem, így nem kell kapkodnom értük. Szerintem van vagy ötven a flottában. -
kisiku #4586 Én mióta Alfa Kvadránsba raktam plusz két állomást, elkezdett szaggatni a játék abban a szektorban.Nem vészes, de érződik, hogy kicsit sok neki.
A szokásos Xenon I meg szépen rendben jön Vortexben, néha jön K is, a külső szektorokban inkább Xenon Squadron-ok, esetleg 1 K bukkan fel.Blurred Reflection rendszert teleépítettem, ide ellenfelet általában a Splitektől viszek küldetés formájában, bár néha vadászok is feltűnnek.Hatodik Szentírás-ba (Sixth Scripture) nem lehet építkezni, pedig hely lenne.
Most Sigma Sector-t kezdem népesíteni.A kilőtt CV-t a helyére teszem még ma, aztán csutkára húzom azt a kohót is, már nem sok van hátra.
Aztán hátravan még az Omicron kicsi Shipyard, nem tudom ebből melyiket érdemes megépíteni: azt ami Eternal Dawn-ban is van vagy a Retail Boatyard-ot. -
kisiku #4585 Hm, Devries-->Barren Heart-->Heartache Mist
Eltaláltam?
Vagy még Fell Affliction, de inkább a hártékh miszt
-
Jóózsf István #4584 Azóta nálam is volt összeomlás. Nem csak úgy simán lefagyott, hanem egyik pillanatban még játszottam, (épp egy küldetést vettem fel) a következőben az asztalt bámultam.
Unalmamban építettem Mátészalkán egy Argon kohót. Az látszik a képen is. Aki kitalálja hol van, nyugodtan nevezhet rasszistának! -
#4583 Ezmegde!
Gondoltam két traktorforduló között belenézek a betaverzsönbe, de mégse, alszok rá vagy kettőt.
-
Jóózsf István #4582 Ehun!
-
Jóózsf István #4581 Jaj! Már huszadszor felejtem megírni. A "havivérzéshez" kapcsolódik. Ugyanis kapott egy szép látványelemet: Egy piros áttetsző négyzethálós dobozt, a gyár leendő méretét hivatott jelölni. Az én olvasatomban arra szolgál, hogy amelyik hajó belül van, az van útban. Tehát tehetünk az ügy érdekében. Arról persze lehetne (de nincs értelme) vitatkozni, hogy melyik módszer a célravezetőbb? A miénk: Elhagyni a zónát, majd visszajönni, vagy kitessékelgetni olyan hajókat amiket már egyszer gondos gazdasági igazgatók kegyeire bíztunk?!?!?!?
De azért jópofa!
Ha lesz lelki erőm, feltöltöm valahova. -
Jóózsf István #4580 "ami jelentheti, hogy orvosolni fogják."
Reméljük a legjobbakat!
Azóta szét szekáltam a játékot. Mármint a gépen a fájlokat. Letöröltem, feltettem, kikapcsoltam a mod-okat.
Semmit nem értem el vele.
Úgy tudom megnézni a termelő modul menüjét, hogy konkrétan odautazok a gyárhoz, megkeresem a kívánt modult és az infopontján nyomok gombot. Na akkor beadja menüt.
Van egy aprócska jó is. Amikor ballagunk vissza borzba én mindig megpróbáltam az egérkurzort középre beállítani. Ennek több oka is van, de a legfőbb, hogy utálom amikor elekezd forogni velem a világ, akaratomon kívül. Na ezt többet nem kell. Automatice áll be középre.
Apropó! Levelet kaptatok az Egótól? -
kisiku #4579 Némi kis kertmunka után én is visszatérek.István, nem irigyellek, de tetszik amiket olvasok.
A hajók elemeinek kijelölése már a Freespace-ben is benne volt, csak ott nem lehetett elfoglalni őket.Végre vége a célt vesztek, nem tudom kijelölni korszaknak.Valamint esélyünk lesz távolról is amortizálni a hajókat torpedókkal.
A gyárakon meg sem lepődök, de azon igen, hogy ami eddig ment végre, azt megint elk*ták.Jó, persze te bétát nyomsz, ami jelentheti, hogy orvosolni fogják.
-
Jóózsf István #4578 Na csak megleltem a célzószoftver értelmét!
Eddig ugye odaballagtunk egy kapitálishoz, szépen kijelöltük a hajtóművét, ágyúit, stb aztán mehetett az áldás. A C.SZ. segített eltalálni.
NNNa most már nem kell odaballagni. Hajó kijelöl, HOME/END billentyűkkel lapozgatunk a lőhető felületi elemek között.
Mi haszna?
Pöllő, hogy nem kell odamenni egy Icuhoz, hogy lefegyverezzük.
Kicsit olyan Vér Istvános-szánalmas dolog ez, De ha nekik megért néhány munkaórát, hát legyen.
De nem ezért írtam!
Újabb fícsőr. (szerintem az egonál összekeverték a fricskával) Nem tudok saját gyártól vásárolni!!!
A jelenség:
"Légyszives vegyél már xx darab plazmaágyút a fegyvergyárunktól"
"Jó"
Majd amikor odaér, küld egy üzenetet a hajó kapitánya (pontosan olyat mint a menedzser), hogy kifogyott a pénzből!!!??!?!?!
Az interakcióban a válaszlehetőségek: OK/NOT OK. Mindegy melyikre nyomok, dolgavégezetlenül továbbmegy
Köszönjük EMESE!
Imre! Ha jót akarsz nem rakod fel a 3.00 Béta 2-őt!!!
Még egy(?): Nem lehet targoncákat rakni a hajókra egyik hajógyárban sem. Hiába van készleten, nincs olyan opció!
Hab a tortán: Gyár részlegek tűntek el. Papíron megvannak, (hálistennek) Csak vizuálisan mentek a levesbe! -
Jóózsf István #4577 A kereskedelem befolyásolja reputációt! A vásárlás egész biztosan.
A bájcsevej is!
Írták az EGO fórumban is, hogy a háromnulla hazavágta a "Mutasd a képességeidet". Valahol találtam egy listát a módosítások kompatibilitásáról.
Foglaltam Maruder (marauder?) Tituszt is. Annyi különbség van a haramiákéhoz képest, hogy ezen se targonca, se hegesztőaparát nincs. Mint ahogy rakomány sem. Érdemes volt rátukmálni a Szoverinyekre!?!?!
Az oldal menüben (enter 5) eddig is a zóna összes kereskedője és személyzete volt elérhető, szépen rendszerbe szedve? Mert én csak most szembesültem a hasznosságával. -
Jóózsf István #4576 Újabb egy óra eredménye:
A szerelő a frissen foglalt K-t sem javítja rendesen. Percekig (ami alatt régen összecsapta a komplett hajót) "Analizálja az Összetevőket"
A Szoverinyek is kaptak Tituszt, ergo; Albániában is lehet ezentúl vadászni rájuk.
A K-k kaptak HIVI/MA ágyúkat!!! Nagyot rúg ám!
A kezelőfelület egyre rosszabb. Már a gyártó modulok menüjébe sem tudok belépni, mert eltűnik a felület (VindózGomb) -
Jóózsf István #4575 Ötcsillagosról jut eszembe: Hazavágták a showskill-t is. Ugyan pont a szerelőkét le lehet kérni. (meg talán az építészekét) de a kapitányok és defof-okét már nem. Nem is lehet rákérdezni!
Jó ideje már csak maximális képességgel rendelkező személyzetet alkalmazok. Szerelőnél ez alapfeltétel! Kapitánynál Tisztnél szoktam engedményt tenni, a helyzettől függően. Hadihajóba csak elit gárda kerülhet!
Végül csak neki állt ímmel-ámmal, de csak úgy mintha nekem kellene a saját karomat levágni.
Valami ostoba malőr lesz. ha jut rá időm kipróbálom más hajókkal is, hogy kizárjam a mod bezavarását.
Hét útra lehet elküldeni egy hajót mk3-as tré-ding szoftverrel.
Ez építkezésnél hasznos lehet. Kevesebb hajót kell használni, hogy zökkenőmentes legyen a kipakolás. Meg úgy általában is kényelmesebb, ha nem kell árgus szemekkel figyelni mikor végez egy-egy hajó a teendőivel.
Crafting (barkácsolás) A létjogosultságát majd igazolja, ha akarja. Amit konkrétan sikerült kisilabizálnom, egy eszköz (azt hiszem egyszer használatos) amivel a gyárak számítógépeit lehet befolyásolni (konzolról) hekkelés jelleggel. Annyira illegális, hogy még a birtoklás gyanújára is statáriális életfunkcióinkat erősen korlátozó eljárásokat alkalmaznak ellenünk!
Valami csecsebecséről is szó volt. Ami talán fizetőeszköz volt régen bizonyos körökben. Bla-bla-bla
Ezeket több összetevőből kell összerakni (gondolom gombnyomásra) A saját készlet listájában található a hekker csip és a motor alkatrészek, szkafanderek között.
Bár két Tituszt is el "kellett" foglalnom, a célzó szoftver mikéntjét még csak nem is sejtem! Egyszer biztos fény derül rá! Az enciklopédia valami felületi (hajótest) objektumok kijelöléséről beszél... ??????? Mondanom sem kell, hogy semminemű extra funkciót nem tapasztaltam, pedig rajta voltam az ügyön. (Ha már fizettem érte) -
kisiku #4574 Király vagy!
De ez a titusz javítás tényleg nevetséges.Most akkor megint nem javítja?Próbálj öt csillagos "engie-t" adni neki.Valahol még régen olvastam, hogy csak azok képesek meggyógyítani a hajót 75%-ig, így nekem más nincs is... -
Jóózsf István #4573 Így, hogy elolvastam az enciklopédiát, a kereskedő szoftverrel (mk3) több utat lehet megadni egy-egy hajónak. Halleluja!
Persze ki is próbálhattam volna mielőtt jártatom a számat, hogy mennyit, de elfelejtettem. Mivel épp azon küzdök, hogy az elfoglalt tituszt hajlandó legyen javítani a szerelője!!!!!!!! Nonszensz, hogy ez a hiba egy év után előjöjjön!!!!!!!!!
A célzószoftvert így sem értem! -
Jóózsf István #4572 Tituszt tudomásom szerint csak módosítva gyárt. Egyébként helyes a felsorolás.
Leptont, Stormvokot, Styrvokot. Egyben van a nagy és kishajógyár. Mármint eredetileg. A módosításban ugyanaz, mint a PMC-s. Ezt valamiért nem tudta a Mod készítője megoldani.
Elkezdem. Egyébként is benne vagyok most. Jó lesz plusz löketnek.
Amit eddig tapasztaltam: A térkép szépen kiforrott. Bele lehet nagyítani, toszogatni ide-oda. Nagyításnál automatikusan vált zónáról szektorra, galaKSZisra, de még a gyárakat is színekre bontja, mint amikor szkenneltük. A junoszty jelzi a rampákat a saját ikonjaikkal. Ergo, nem kell bogarászni a gyárat, hogy most akkor hol megy be, hol jön ki a cuccmák. Le a kalappal. Hozzá ne nyúljanak többet!
Elkélne egy angol-angol szótár ezekhez a fícsőr listákhoz.
Akinek nem lenne világos lehet vásárolni Tréding szoftvert. Ráadásul különböző fokozatúkat mk1,mk2 Nagyjából annyi haszna van, hogy távolról kinyitja azokat az npc állomásokat ahol van besúgód. De majd valaki jobban kivesézi.
Továbbá valami harcászati szoftver is van (targeting(?)) Még nem volt módomban kipróbálni. Amikor írtam, hogy vak vagyok utána tíz percig játszottam és mennem kellett.
A konténerezés dolgot nem értettem. Elmentem "Messzibe" a konténerek mekkájába, próbáltam kitalálni mi a pláne, de csak arra jutottam, hogy amikor találok egy konténert, kijelölni nem tudom, ha rálövök LAPJAIRA ESIK SZÉT! És aztán semmi. Szó szerint!
Ha valamit sikerül kisilabizálnom, akkor visítok!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.11.06. 19:23:30 -
kisiku #4571 Tényleg, István, mit gyárt a ROC-os hajógyár?Gondolom ugyanazt, mint az AI, nem?Mi is van ott?
Sucellus, CV meg Titurel...meg ezek a Styrvok-ok, ugye?Azoknak nincs kishajó gyáruk, ugye?Nekem nem rémlik, hogy Devries-ben tudtam volna kicsi hajót venni valaha is.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.06. 16:52:56 -
kisiku #4570 Na, mi a tök?!
Jó hír, tetszik.Elkezded a bétát? -
Jóózsf István #4569 BAKKER! A SZEMEMET KIVERTE, mégsem vettem észre! 3.00 Bétaverzió!
Version 3.00 Beta 2 (188186)
Note: This is not the complete and final new feature list for 3.00.
• New Feature: Subsystem target cycling.
• New Feature: Dangerous regions that can damage your ship.
• New Feature: Crafting of special items (menu present but feature not yet fully enabled).
• Added new kind of floating crate that must be opened by destroying locks.
• Added new trade and targeting software upgrades for the player ship.
• Added option to enable automatic refuel when ships call player if they are out of fuel.
• Added Patrol Zone order to continuously secure a zone.
• Added encyclopedia page showing station build costs.
• Added automatic zoom between map levels.
• Added new in-game statistics.
• Improved smalltalk gameplay.
• Improved AI turret avoidance.
• Improved AI fuel station selection to reduce queues at the pumps.
• Improved AI attack behaviour on fleets of capital ships.
• Improved positioning of highway advertising signs to avoid traffic.
• Improved price calculation and discount system to make trading viable for a wider range of wares (new base prices to come).
• Improved balancing of police licence prices, bounty rewards and mission rewards.
• Fixed builder ship positioning.
• Fixed further cases of production getting stuck when storage for some products is full.
• Fixed attack/defend configuration of Defence Officer not working in some cases.
• Fixed Refuel command being displayed twice in the pilot info.
• Fixed wares being listed as available for resource gathering on ships not capable of mining them.
• Fixed ships with trade orders stuck in following player ship (stuck trades will be completed after current task).
• Fixed capital ships not shooting at some stations.
• Fixed remote controlled missiles not moving if player stops controlling them.
• Fixed ships not finishing planned trade trips in certain situations.
• Fixed ships behaving as though moving while actually standing still.
• Fixed at least one cause of unexpected warping of player ship to a new location.
• Fixed cockpit camera movement not working when loading a savegame.
• Fixed missing voice feedback for some orders.
• Fixed incorrect NPC voice feedback when there are no explicit orders.
• Fixed object positions on map when viewing a different sector.
• Fixed random initial mouse position when mouse cursor activated on platform.
• Fixed target cycling sometimes skipping a target or selecting the wrong one.
• Fixed rare case of current target being lost when cycling targets.
• Fixed repaired surface elements not being targetable.
• Fixed capital ships not showing target elements directly after having been constructed, refueled, or repaired.
• Fixed several other rare problems with target elements.
• Fixed various problems with "re-pinging" of mission targets.
• Fixed various problems with crosshair information display.
• Fixed ability menu not updating if new drone is installed while menu is open.
• Fixed several other minor menu behaviour issues.
• Fixed various causes of the most common causes of crashes, and improved crash reporting.
• Optimisations resulting in performance improvements, especially in busy areas. -
Jóózsf István #4568 Lehet, hogy bétás hiszti volt a kapitány mizéria!?!? Mindegy is.
Először azt gondoltam marhaság Core Dig-et építeni, de van benne ráció. Mondjuk egy (és itt el kellett indítanom a játékot, mert fogalmam sem volt mit bányásznak belőle) fix nividium forrásnak... Azt hittem a többi szilárd motyót is ki lehet belőle termelni...
Nekem ilyenem nem lesz. -
kisiku #4567 Én minden további nélkül ki tudom cserélni, sőt mindig ki is cserélem a gyárilag adott embert.Nem tapasztaltam hibát ezzel kapcsolatban.
Nekem hátravan 1 Devries nagy hajógyár, 1 "Xenon" shipyard vagy mi az, meg az Omicron kishajógyár.
De hogy még azt az aszteroida-állomást (Core Dig) is meg lehet építeni, már csak hab a tortán.