Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4572 Tituszt tudomásom szerint csak módosítva gyárt. Egyébként helyes a felsorolás.
Leptont, Stormvokot, Styrvokot. Egyben van a nagy és kishajógyár. Mármint eredetileg. A módosításban ugyanaz, mint a PMC-s. Ezt valamiért nem tudta a Mod készítője megoldani.
Elkezdem. Egyébként is benne vagyok most. Jó lesz plusz löketnek.
Amit eddig tapasztaltam: A térkép szépen kiforrott. Bele lehet nagyítani, toszogatni ide-oda. Nagyításnál automatikusan vált zónáról szektorra, galaKSZisra, de még a gyárakat is színekre bontja, mint amikor szkenneltük. A junoszty jelzi a rampákat a saját ikonjaikkal. Ergo, nem kell bogarászni a gyárat, hogy most akkor hol megy be, hol jön ki a cuccmák. Le a kalappal. Hozzá ne nyúljanak többet!
Elkélne egy angol-angol szótár ezekhez a fícsőr listákhoz.
Akinek nem lenne világos lehet vásárolni Tréding szoftvert. Ráadásul különböző fokozatúkat mk1,mk2 Nagyjából annyi haszna van, hogy távolról kinyitja azokat az npc állomásokat ahol van besúgód. De majd valaki jobban kivesézi.
Továbbá valami harcászati szoftver is van (targeting(?)) Még nem volt módomban kipróbálni. Amikor írtam, hogy vak vagyok utána tíz percig játszottam és mennem kellett.
A konténerezés dolgot nem értettem. Elmentem "Messzibe" a konténerek mekkájába, próbáltam kitalálni mi a pláne, de csak arra jutottam, hogy amikor találok egy konténert, kijelölni nem tudom, ha rálövök LAPJAIRA ESIK SZÉT! És aztán semmi. Szó szerint!
Ha valamit sikerül kisilabizálnom, akkor visítok!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.11.06. 19:23:30