hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4587
    Azért enyhítő körülménynek veszem, hogy a fénykép elég jellegzetes tájat mutat!

Az Eternalosra szavazok. Gazdaságilag és esztétikailag is jobb választás lehet.
    Amióta mocorog a gazdaság, próbálom ésszel megválasztani a beruházásokat. Ezt az óriás kohót is azért építettem, mert egyszer csak hiánycikk lett a szilikon lapka.
    Az új kereskedő szoftvernek köszönhetően, felvásároltam "viccből" az összes HIT/MA ágyút. Gondoltam síííímán túladok rajta! Aha. Talán ha beépítgetem. Akkora dömping van belőle, hogy csak a saját hajógyáraimnak adtam eddig. Bár nincs minden veszve, mert ha jól emlékszem ezek a termékek "idény jellegűek".
    Szomorú tény, hogy minden npc gyár azóta legyártott belőle 3-700 darabot. "Szórom szét frutti helyett"

Apró öröm: Az épülőfélben lévő kohó két bányász hajója kukáz nekem drágaköveket, aranyrögöket, ismeretlen leleteket.

Fulmeki egész alkalmasnak bizonyul zónavédőnek! Viszonylag gyorsan odaért a gép által dobott kisebbségi Tituszhoz.
    A szívem szakadt meg, hogy nem foglalhatom el. (Mellettem Titusz még nem ment el, hogy ne került volna a birtokomba) De mivel már minden fán terem, így nem kell kapkodnom értük. Szerintem van vagy ötven a flottában.