6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Ez is egy jópofa megoldás, bár szerintem szükségtelen.A piros mező mutatja az éppen épülő/bövülő állomás azon részeit, amelyeket ki kell üríteni ahhoz, hogy elkezdje az építkezést.Emlékszünk, ugye? Obstruction...azaz akadályozza valami útban lévő objektum az építést.

Itt már elkezdtem örülni:

• kisiku
    Na, jó napokat!

Szóval pár apró hibától eltekintve, nekem tetszik.Nálam van kincsvadász küldetés is, bár nem fogadtam még el, sőt van, hogy másokat kell levadásznom.
    Nem tudom, hogy új sztori jár-e ehhez, de én még nem találtam.Egyszerűen átmentem hozzájuk, s el is kezdtem örülni, hogy végre látok másmilyen állomásbelsőt, mint az első szembetűnő állomásukon, sajnos csalatkoznom kellett.Hogy kerül pl. ember a Teladi állomásokra, mint "dísz-biztonsági őr"?
    Kapunk pár új zeneszámot is, meg némi kreativitást felvonultató szektort, habár még nem jártam mindent körbe.
    Az új Trading Software tetszik, tehát már 3-nál több parancsot is ki lehet adni, asszem 7 a maximum.Találtam új fegyvert és rakétát is,de tegnap elhamarkodottan mondtam, hogy meggyógyult a hajók idétlen mozgása.Az ugyanúgy megvan, meg az egymás felöklelése és pattogás, de legalább harc közben normális a fegyverzet használatuk, viszont sokkal lassabb lett a taxizás.
    Tetszik, hogy normálisan megfizetnek mindenért, Hard fokozatú Xenon támadásért majd' 1 millát kaptam.Természetesen flottával mentem át, mindenhol felbukkannak ellenségek, végre!Már halálra untam magam.
    Az állomásokon beállítható a beszerzési/eladási ár, persze minimum mindenhol van, nem adhatom ingyé' a dolgokat.
    Az űrállomások nagyobb és érthetőbb raktárakat kaptak, végre a URV gyáram is termel folyamatosan, nem kell félpercenként feltöltenem valamivel.
    Craft-olás: tudom, hogy ma ez a trendi, időtöltésre nem rossz.Hajót még nem foglaltam el, mondjuk nem is csinálom egy ideje, erről még nem tudok nyilatkozni.Az összes mod-om működik, nincs akadály sehol, egyelőre.
    A Danger Zone is tetszik,meg a nebula-k is.
    A Teladi hajókat nem tudom, komolyan gondolták-e, még nem vettem, de ahogy a Phoenix és Condor fegyverzetét nézem, eléggé alulmaradnak.
    Valami okból kifolyólag a Welding Laser-em sokkal jobban javít, szinte szükségtelenné téve a hajógyárakat.
    Folyt.köv., de nem rossz.Picit lehettek volna még kreatívabbak, és bánom, hogy abbahagyták a többi állomás belsejének rendbetételét.
  • Fürtös
    Tul konnyu volt a foglalas lassuk be. Gyakorlatilag minimapis gyakorlattal elsore siman elfoglahato volt barmilyen hajo. Vagy a foglalast kellet nehezebbe tenni vagy pedig a lopott hajok eladasat. A regi formaban megolte a jatekot emlekszem egyszer 20 perc alatt haracsoltam ossze 5 hajot tele aruval.
  • Zombye Reloaded
    Reggelt!

Nos felpislantottam mostan a steamre, és lám-lám, megjelent a 3.0

Automata downloaddal már le is jött, persze, most indulnom kell a dolgomra, tehát nem tudom kipróbálni, de este rálesek, ideje azt a 4 óra játékidőt kicsit feltornázni amit az elmúlt 1 év során sikerült a játékba beleölnöm. :D

• Jóózsf István #4722
    Apró hiba: El akartam foglalni egy Taranist. Mondjuk ez az én hibám! Miért gondoltam, hogy harminc teljesen átlagos tengerészgyalogossal és a rima összes utasítását végrehajtva sikerülhet.
    Végre megoldották a pajzs erősítőket is, csak épp hajítófát sem érnek!
    Ezzel a két dologgal engem a kisebbségbe taszítottak, mert ezentúl sem harcba nem bocsátkozom, se hajót nem foglalok.
    Ha jó l értelmezem, akkor kaptunk két szektort néhány hajót, pár fejlesztést amiért meg is küzdhetek (nálam még mindig nincsenek kincsvadász küldetések)
    De ha még alaposabban végiggondolom, akkor egy dolgot kaptam: XML szerkesztést orrba, szájba!

Ez még érdekes lehet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

After comparing defense values across a range of ships without drones onboard (and shooting up a Balor and a Titurel without drones) last night, it looks like Defense Value (for ships without drones) can be approximated by:

((2/3*hull cost*hull %)+(1/3*hull cost))/100)+(number of surface elements*0.75)

Which basically means that the Defense Value decreases with hull damage by an increasingly small amount, the lower the hull value becomes. This also implies that it's potentially not worth trying to get down to a dangerously-low hull % since it won't be that much better than stopping at, for example, 20% hull.

Interestingly, when I sequentially shot HIT/AM turrets, the reduction in Defense Value was initially about 5 from the first one and then it reduced down to less than 1 after about 6 of the 8 destroyed. Then shooting a 1st FFP dropped it by a few and the last one again by little. So it looks quite nuanced, with variety of distractions valued such that we might be able to cherry pick targets to optimise boarding time.

Drones were more complicated and i had to go to bed. Something a bit like 0.5*total drone count was added but the contribution probably varies across drone types.

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.12.12. 06:57:24
  • kisiku
    Mivel fáradt vagyok ,majd reggel írok review-t, egyébként tetszik, de részletesen később.
    Kellemesre sikerült, pár apró és még fennálló hibával.
  • Jóózsf István #4720
    Nekem meg közben elgurult a gyógyszerem.
    Tetves rühes kis férgek majd megtanulják kinek hisztizzenek:

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.12.11. 21:36:12
  • dimre
    Ismerős ez az építészeti megoldás régebbről, újra meg újra előjönnek a régi jól bevált dolgok.

Új csúzlik (ennél rondább gyík feje nem is lehetne valakinek ), amire kinyögik mondandójukat, kétszer felkel a nap.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.12.11. 20:19:21
  • dimre
    Benéztem a gyíkokhoz, közben meg hümmögök, elcseszték a pajzs gyors töltőt, most ahelyett, hogy töltené a pajzsot előbújik egy dron.
    Már elvették a kedvem, betévedtem a villám zónába, mondom akkor shield drone go, csak egy füstbe ment ötlet volt.

• kisiku
    Na, tíz perc után:

- új főmenü, új zene
    - végre megint van ellenfelem!
    - végre normálisan támadnak a hajók, nincs idétlen mozgás, a nagy hajók használják a Plasmajet-et a kicsik ellen, egyszóval egyelőre okés.

Valami Omikron szektorban hagytam abba, rögtön megjelent egy Marauder Titurel, amit lezúztam, megyek vissza.
  • kisiku
    Igen, megjelent a hárompontnulla!
  • Jóózsf István #4715
    Figyelmetlen voltam. Tudnak róla!

Na akkor gyíííí Elvtársak!
  • kisiku
    Minek a pilóta?Gyártok hajót, amennyit csak akarok, mert az is saját anyagból van Emberkedek egy kicsit...
  • Jóózsf István #4713
    Most vagy én vagyok hülye, vagy az ego kiadta a hivatalos hárompontnullát, úgy, hogy ők sem tudnak róla!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.12.11. 18:32:01
  • Jóózsf István #4712
    • RC 3 Fixed shield support drones not recharging shields (problem introduced in 3.0). (nyugtával a napot...)
    • RC 3 Fixed several issues with ware transfer (improves feature introduced in 3.0).
    • RC3 Performance improvements (correcting issues introduced in 3.0 RC1).

Ma reggel csak úgy próbaképpen elindítottam, hogy legyen már valami bosszankodni valóm. Két kutyaharcban fél óra alatt négy vadászt ugrasztottam ki. Valamit nagyon eloptimizáltak.
    Legyen nálatok pilóta rendesen.
    Más személyzet amúgy sem kell, mert a foglalást úgy megszigorították, hogy csak a helyet foglalnák.
  • kisiku
    Áhh, én már két dologgal boldog lennék: (sokkal) nagyobb galaxis és folyamatos igény a termékekre.
    Egyéb kívánságaimat már korábban megírtam többször, talán egyszer azok is teljesülnek.
    Kb 8 hónapja ki sem vettem a zenéit a kocsimból, minden nap többször is meghallgatom Zakharov mester dallamait, s mindig eszembe jut, mennyivel nagyobb univerzum állt rendelkezésünkre a korábbi részekben.Elbújhattam bárhová, titokzatos, misztikus szektorok, kalózokat állandóan kiirthattam, stb,stb...jó, tudom, itt más a sztori, megszakadt a kapcsolat, megsemmisültek/megálltak a kapuk, mindenki eltávolodott mindenkitől,de nekem pl a Split kolónia mindig egy meglepetés.A semmi közepén egy veszélyes galaxisban, távol minden civilizációtól, nehezen megtalálhatóak, de mégis van ott élet.Illetve én vittem köré a környező szektorokba.
    Valami ilyen hiányzik nekem.
  • Jóózsf István #4710
    Büszke lehet magára az illető, hogy elsőként INFORMÁLTA a közönséget a fícsörökről. Vajon a többiek miért nem töltöttek fel videókat a Stelázsiról??!?
    Na sebaj!

Az RC2 nem nagy eresztés: • RC 2 Performance improvements (correcting issues introduced in 3.0 RC1).
  • kisiku
    Már várom.De már azt is tudom, miből koppintották az új űrállomást :)
    Az Elysium c. filmből

Elysium 1

Elysium 2

Jó, nem szégyen, sőt, tetszik!
  • kisiku
    Ja, egyébként a pár napja említett hangkimaradás megoldódott, mégpedig az említett módon.
    Azaz: bárkinek elmegy a zene a szektorokban, irány a savegame xml és keresse ezt:

<music locked="1"/>.

, majd szimplán törölje ki és voilá, újra zenél a játék!
  • dimre
    Most találtam rá, hátha másnak is hasznos lehet
  • Jóózsf István #4706
    Nem tudok róla. A Stelázsik eleve nem árulnak CV-t. De nem kizárt, hogy a véglegesben lesz.
    Most már ezt a kis időt várd meg, hátha stratégiailag bejön. Én sem építettem semmit a teszt alatt.
    Benzinkút?! Hmm.
  • kisiku
    No, én meg a múltkor nem tudtam a választ, hogy használják-e a benzinkutamat, de sorban állás van előtte:

Kis torlódás a Jump Beacon (vagy Bacon? ) körül.

Kéne még valamit építeni, csak most valami omicronos űrházat...mit is építsek?Nincs a hárompontnullában új űrállomás?
  • Jóózsf István #4704
    Lemaradtam a szerkesztésről...
    A kincsvadászat küldetések még mindig nem jelennek meg a régi mentésekben.
  • Jóózsf István #4703
    RC1

• RC 1 Added ability to hack shield generators resulting in shields being drained immediately.
    • RC 1 Added boarding resistance display to ship info menu.
    • RC 1 Added estimated total price per build stage to station build cost in encyclopedia.
    • RC 1 Removed Attack action from asteroids (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Improved engineer repair behaviour allowing higher-skilled engineers to repair to a higher level.
    • RC 1 Improved balancing of station component prices to better reflect their contribution to profitability.
    • RC 1 Improved balancing of chance for NPC pilots to bail out when attacked.
    • RC 1 Improved default follow flight behaviour for player owned ships.
    • RC 1 Improved 'Fly to my Current Position' flight behaviour.
    • RC 1 Improved feedback from player-owned ships when under attack.
    • RC 1 Improved audio feedback for hacking gameplay.
    • RC 1 Fixed PageUp/PageDown cycling through surface elements (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed Shift-F targeting surface elements instead of ships for distant large ships (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed Shift-F not targeting some surface elements on very large stations (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed multiple cases where interact menu did not show certain actions if an object changed ownership (e.g. when the player claimed/boarded/sold a ship).
    • RC 1 Fixed price being included in notification for successful ware exchange (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed several issues with build locations in Empty Space (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed various issues with employee training using virtual seminars (improves feature introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed gates to Teladi space not being active under certain circumstances with DLC installed (problem introduced in 3.0).
    • RC 1 Fixed Smart Defence button being available even if you had no drones.
    • RC 1 Fixed victims of attacks being excessively tolerant when the player is not present.
    • RC 1 Fixed rare issue with displaying hull values in the drone HUD.
    • RC 1 Fixed drone hacking of ships.
    • RC 1 Fixed several more causes of crashes and UI freezes, and improved crash reporting.
    • Optimisations resulting in performance improvements, especially in busy areas.
  • Jóózsf István #4702
    Látom ám, hogy ott ólálkodsz a kapu körül!
  • dimre
    Tartottam egy szinten tartó edzést, rögtön belecsaptam a lecsóba

Utána elmentem kukázni, de nem találtam semmi újdonságot (régebben kicsit másak voltak ezek a konténerek), olyan sebészi pontossággal lőttem szét a zárat mint Bruce Willis a rossz fiúkat
  • kisiku
    Na, ezért nem bétázok...mennyire szar...megkapni azt extraként, aminek már egy éve benne kéne lenni a játékban?
    31 katona most sem elég, én 44-gyel tolom a foglalást, ennyi a maximum.Xenon I-nél nálam is meg szoktak halni, ha véletlenül sokat vesztek vagy kimarad egy hekkelés.A hekkelést ellehetetlenítették, szinte azonnal megsemmisül a drónod és nem tudsz magaddal vinni tízet.

De igazándiból már ez sem érdekel.Amióta megépítettem a Hajógyári Szigeteket, az összes Cartel Boss és Catch Dangerous Criminal küldetésben szétlövöm a célpontot.Tegnap is foglaltam még I-t, de már nem kéne több, mert egyáltalán nem használom ki.
    Inkább azt csinálom manapság, hogy elfogadom a küldetést és megvárom, amíg egy kicsit vagy teljesen szétlövi a konkurens állomást és hajókat, majd lezúzatom a flottával.Így biztosított a hajógyártás az AI-nál és termelés visszaesés a konkurenciánál.
    Mellesleg a tegnap említett "csendes" szektor hibasora az én mentésemben is benne volt.Kitöröltem, de nem próbáltam még ki, mert inkább orosz balesetvideókon röhögtem egész este
  • Jóózsf István #4699
    Újraregisztrálok Bednyúz néven!

Elvállaltam egy K -s boss megbüntetését, csak mert kíváncsi voltam a hajófoglalásra. Szokásom szerint épségben feljuttattam a hajóra mind a 31-2 elit katonámat, majd otthagytam őket küzdeni.
    A foglalás kimenetele: "Ó ne! Az összes katonánk odaveszett!"
    Ennyit erről. Aki hajót akar foglalni, az tegye meg 3.00 előtt!

A másik mozgató rugóm is eltörött. Van akinek sikerült már beváltani a ritkamotort és a khaak relikvia gyűjteményt.:
    Azokat a motorokat és pajzsokat kapták amiket én már fél évvel ezelőtt becsaltam magamnak!

Köszönöm szépen!

Jól kibabráltam magammal. Várhatom a 4.00-át, hogy valami meglepetés érjen!
  • kisiku
    Engem is elért a 2.51 egyik sajátossága, azaz megszűnt a zene a szektorokban.Tegnap még zenélt, ma már harc és highwayen kívül nincs zenem viszont megoldás van, amit még nem próbáltam ki:

"I had this after the update to v2.5 on my recent saves. Changing the game settings didn't bring the sector music back. As I'm using four mods I can't say if this would have happened (probably not) on a vanilla game. In my case, I did manage to cure it in the end though. I found it eventually by doing a search for the phrase music in the save. I found the entry <music locked="1"/>. This entry didn't exist in earlier saves. Deleting the line entry <music locked="1"/> restored the sector music."

Hö', király...
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.12.07. 20:23:45
  • Jóózsf István #4697
    Nu a helyzet az, hogy ami nálam rossz volt, az rossz is maradt.

Újabb csapás az egótól, (még nem próbáltam, mert mindenféle elfoglaltság távol tartott. Az ego fórumon olvasgatom épp) hogy igencsak megdrágították a hajó foglalást. Hullanak a katonák, megint módosítottak a reputáción, stb.

Újabb remény morzsa:

PostPosted: Sat, 6. Dec 14, 12:59 Post subject: [3.00 Beta 7 TO] Treasure Hunt mission stuck Reply with quote Print
    Hi,

I collected every item in the whole XUniverse (I think!), at least I can neither find any traders selling me something new, nor lockboxes containing something new.

I have found about 20 artifacts, including all rare engine parts, Khaak artifacts and others.
    The number of crafting recipes is negligible, 9 in total I have found so far.

So I thought I should now begin searching for treasure hunt missions to get something out of this stuff despite money.

- I found a Split who wanted a "Spacefly Egg Collection", I accepted the mission
    - The mission was completed the same second as I already had a spacefly collection onboard
    - I landed on the station and gave him the space fly collection
    - After that he offered me either 3million credits or "primary weapon"
    - I selected "primary weapon"
    - He then redirected me to a mechanic onboard another station
    - I flew to that station, landed and walked to the mechanic
    - The mission explicitly says "Talk to XY" - however I do not know what to do now.
    He never starts to smalltalk. Talking to him normally gives the standard options for mechanics, however he has no weapons, no shields, no engines in offer. Only trading software.

I think this is some kind of a bug.
    There is no interaction possibility.
    When exiting the conversation the mission still says "Talk to XY".

Also P'ANCAKES!!!
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=351947751

Lassan azt is megfejtjük hogyan is kellene működnie ennek a barkácsolásnak. Sokan azt írják, hogy az új kezdés(ek)ben van kincsvadászat küldetés(ek) amik folyamán lehet szert tenni a ritka motorra, eszközökre, fegyverekre. Hogy miért nincs a régi mentésekben ilyen küldetés, azt senki sem tudja.

The engine can not be mounted by any engineer you find.
    There is only one engineer who can mount this engine.
    This engineer will be shown in a mission called "treasure hunt", the icon for that mission is a lightbulb.
    There are 3 different kind of treasure hunt missions, so take a look for the engine one.
    The mission is simply get all 10 parts and craft an engine. You already did that so the mission will then guide you to the right engineer which will equip the engine.
  • Jóózsf István #4696
    A Pajzs Támogató is használhatatlan per pillanat!!!
    Bár még nem indítottam a béta hetest. Majd reggel....

Affrancért nem adják már ki?!?!??! Unok egyedül küzdeni. Senkivel nem tudom megbeszélni a gondokat...
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.12.05. 21:02:06
  • kisiku
    Igen, egyetértünk.

Feltűnt nektek, hogy a Trojan Drone többé nem sérthetetlen? 2.51-ről beszélek! Így gyakorlatilag semmi esélyed nincs meghekkelni egy hajót.Ahogy tegnap írtam, el is foglaltam még egy Xenon I-t, úgyhogy most asszem 18 vagy 19 darab van belőle.
    No de, épp most fejeződött be a foglalás, és meghalt a drónom.Ez elég szarul van kitalálva, mert így kijelenthetjük, hogy a Shield Support-on kívül az összes használhatatlanná vált.
    Mire jó a többi?
    - Van Construction drón is a hajómon, de minek?Nem csinál semmit
    -.Az Interceptor, meg Intrepid mi a francnak, főleg, hogy max 2-3 darab lehet belőlük...előbb leszedek bármit, mint azok.Az Overrun meg nem követő rakétát lő, az max a nagy hajókat találja el, de azt se nagyon.
    - Az a szkennelő drón?Soha nem jöttem rá, mire való és hogyan működik...
    - Vagy ott van a távbombát telepítő, asszem Traitor a neve, egyszer használtam, de minek az is? Ki telepítget harc közben vagy előtte?
    - S végül ott van még a Shield Wall Drone: az ötlet jó, de mindig átlőttek azon a pajzson amit persze nem körben húz a hajó köré, csak kirakja úgy előre. Lehet, hogy ez lenne jó, amíg hekkelek?

Remélem ez nem marad így, bár már csak a Xenon hajókat foglalom, mert a többit legyártom, ráadásul ingyé'.

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.12.05. 20:47:15
  • dimre
    Kíváncsi vagyok jesszuskáig lesz e-é végleges 3.0, már nagyon mennék a gyíkokhoz bizniszezni.
    Főleg azért pihentetem magam, ne váljon unalmassá, a vagyonom meg nem fog elpárologni (remélem).
    Időszerű bővíteni a játékteret, akik pár száz órát repkedtek azoknak kicsinek már-már unalmasnak tűnik ez a négy galaxis.
    Kicsit a valóságba nézve lehetne hová fejlődni, alaphangon is minden földi emberre jutna legalább tíz galaxis.
    A konkurensek bár még nincsenek készen, de jó nagy játékteret készítenek.
  • kisiku
    "Added event and reputation loss when player-owned ship is scanned and has to drop illegal cargo." - Hahaha...na, ez volt a múltkor nekem, amikor szarrá lőtte a flottám a PMC Exchange-et, mert nem dobtam ki az illegális cuccot.
    " Added ability to target docks..." - hm, ezt a Freespace-ben már 1998-ban kitalálták :) édes istenem, mennyit játszottam azzal is...
    " Improved balancing of boarding gameplay." - na ez most vagy nagyon rossz lesz vagy nagyon jó.
    " Improved flight movement of boosting capital ships." - erre baromi kíváncsi vagyok.
  • dimre
    Újabb tapasz
    3.0 Beta 7

• Added ability to target docks, info points, trade offers, and mission offers using Shift-F (improves new feature in 3.0).
    • Added Attack action to interact menu for non-player-owned ships and objects.
    • Added event and reputation loss when player-owned ship is scanned and has to drop illegal cargo.
    • Added crafting mission for rare and unique items throughout the universe (improves new feature in 3.0).
    • Added voice feedback if Broadcast command wasn't possible (improves new feature in 3.0).
    • Added new achievements and statistics.
    • Improved effect of game difficulty level on difficulty of opening lockboxes (improves new feature in 3.0).
    • Improved flight movement of boosting capital ships.
    • Improved fight music so that it now also plays if a nearby player-owned object is attacked or attacks an enemy.
    • Improved NPC trade ship distribution to address supply/demand inconsistencies in the default universe
    • Improved NPC mining ship behaviour for better resource distribution.
    • Improved balancing of ware price ranges for more interesting trade opportunities.
    • Improved balancing of resources required for drone and small/medium ship construction.
    • Improved balancing of boarding gameplay.
    • Fixed engineer repairing first item after a pause almost instantly.
    • Fixed stations not attacking enemies in some situations.
    • Fixed rare case of player ship being invulnerable after using remote control.
    • Fixed "ghost" cargo in storage that is wrecked and later repaired when player not present.
    • Fixed boarding sometimes being missing from the interact menu.
    • Fixed ability menu showing wrong reason for drones being unavailable during highway flight.
    • Fixed UI-animation issues when capturing videos.
    • Fixed 'Transfer Wares' command in several situations involving small and capital ships.
    • Fixed cancelling intro conversations not cancelling the rest of the intro properly.
    • Fixed lipsynch in certain conversations.
    • Fixed transport drone arm pickup animation.
    • Fixed another case of multiple ship dealers on one platform.
    • Fixed stations sometimes offering to buy missiles for their turrets even though their ammo storage is full.
    • Fixed possible rare case of some station component rotations not having been corrected in a previous update.
    • Fixed NPC distribution on DLC stations when loading savegames from very old versions.
    • Fixed case where mass traffic networks could get stuck forever.
    • Fixed case where mission could get stuck if the player hit Escape during the mission briefing.
    • Fixed case where mission could fail when giving crafted item to client.
    • Fixed case of incorrect view after conversation ending.
    • Fixed externally triggered music playing over fight music.
    • Fixed missing option to clear shopping list.
    • Fixed several more causes of crashes and improved crash reporting.
  • kisiku
    Szerintem az mindenkinél előfordul.Hamarosan ki fogom próbálni I7-4790-nel, ha azon is akad, akkor a hiba nem az Ön készülékében van :)
    Érdemes levenni a "megjelenítési távolságot" és esetleg az árnyékolást (különben is minek árnyék oda ahol sötét van), ezek dobnak a sebességen.
    A sűrű szektorokban, illetve nagyobb csaták közben mindig akad egy kicsit.A highwayeken úgyszintén, pedig sokat javítottak már rajta.Egyesek azt mondják, hogy a 2.50-nel sokkal jobban futott, mint a 2.51-gyel.
  • MaRee
    Felraktam végülis a játékot a 2. akárhanyas patchel, sajnos nálam még mindig performance gondok vannak :(
  • kisiku
    Én meg a régi idők emlékére a biztonság kedvéért foglaltam még egy Xenon I-t, meg épp most fogok még egy ilyen küldetést elfogadni...

Jellemző, hogy mit akar kilövetni: a pajzsgenerátort, ami borzasztóan erős és elég rossz helyen van.Aztán végül is enélkül lett az enyém.

Remélem lesz valami harc a Teladiknál, mert megint unatkozok
  • kisiku
    Karácsonyra be tudod majd szerelni...de jó hogy nem bétázok...
    Türelem, torna terem, ahogyan Nicolas Galla mondotta :)
  • Jóózsf István #4687
    A pincsik az ölben szoktak segíteni vezetni, (Amitől én rendre agyvérzést is kapok) Ha annál nagyobb kedvenced van, akkor viseld következményeit!

Ezt a beszélgetést muszáj megosztanom, mert igazolja, hogy nem vagyok teljesen naiv!

Lyúzer:
    As per title, I have already crafted the rare engine but I can't find a way to equip it on the skunk. I tryed going to engeneers, both working on my ships or avaible on stations, mechanics and even some specialists without luck.
    Here's a savegame , maybe it can help.
    Ego:
    Could you upload the file somewhere else? I can not download it here. Megaupload/dropbox/google drive work well.

Ugyan nem konkrét válasz, de elég egyértelmű: A Ritka motort bele lehet építeni a Borzba!
    (Ritka motor függő lettem. Már csak ez éltet!)