Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #4575 Ötcsillagosról jut eszembe: Hazavágták a showskill-t is. Ugyan pont a szerelőkét le lehet kérni. (meg talán az építészekét) de a kapitányok és defof-okét már nem. Nem is lehet rákérdezni!
Jó ideje már csak maximális képességgel rendelkező személyzetet alkalmazok. Szerelőnél ez alapfeltétel! Kapitánynál Tisztnél szoktam engedményt tenni, a helyzettől függően. Hadihajóba csak elit gárda kerülhet!
Végül csak neki állt ímmel-ámmal, de csak úgy mintha nekem kellene a saját karomat levágni.
Valami ostoba malőr lesz. ha jut rá időm kipróbálom más hajókkal is, hogy kizárjam a mod bezavarását.
Hét útra lehet elküldeni egy hajót mk3-as tré-ding szoftverrel.
Ez építkezésnél hasznos lehet. Kevesebb hajót kell használni, hogy zökkenőmentes legyen a kipakolás. Meg úgy általában is kényelmesebb, ha nem kell árgus szemekkel figyelni mikor végez egy-egy hajó a teendőivel.
Crafting (barkácsolás) A létjogosultságát majd igazolja, ha akarja. Amit konkrétan sikerült kisilabizálnom, egy eszköz (azt hiszem egyszer használatos) amivel a gyárak számítógépeit lehet befolyásolni (konzolról) hekkelés jelleggel. Annyira illegális, hogy még a birtoklás gyanújára is statáriális életfunkcióinkat erősen korlátozó eljárásokat alkalmaznak ellenünk!
Valami csecsebecséről is szó volt. Ami talán fizetőeszköz volt régen bizonyos körökben. Bla-bla-bla
Ezeket több összetevőből kell összerakni (gondolom gombnyomásra) A saját készlet listájában található a hekker csip és a motor alkatrészek, szkafanderek között.
Bár két Tituszt is el "kellett" foglalnom, a célzó szoftver mikéntjét még csak nem is sejtem! Egyszer biztos fény derül rá! Az enciklopédia valami felületi (hajótest) objektumok kijelöléséről beszél... ??????? Mondanom sem kell, hogy semminemű extra funkciót nem tapasztaltam, pedig rajta voltam az ügyön. (Ha már fizettem érte)