hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4600
    Szívemből beszélsz!
    Ha véletlenül olyan hajót találtam aminek nem volt hegesztője, akkor az is épp elegendő ideig vesztegelt, mire járóképes lett. De ami most van az botrányosan tré.
    Elfoglalok egy tituszt, fél óra múlva ránézek, hogy mi az ábra, majd másik félóra mire úgy ahogy mozgatható. Ha ezt kivetítem egy csatára, akkor annak a hajónak annyi!
    Emlékszem még az őskorban bevittem Gangrénákat KripikHártba ott szépen egyensúlyban volt a csatázás és a sebek nyalogatása. Abban semmi kivetnivalót nem találtam.
    Remélem meggondolják magukat!

A Heretic Vanguards is kapott Tituszt. Ugyan úgy üres mint a Sovereign Syndicate-é Se targonca, se hegesztő, se áru. Eternálban három roncsot is láttam. Majd frászt kaptam, hogy valaki az enyémeket dézsmálja! Érdekes, hogy Rúgi oldalán ez a két náció már frissítve van ezügyben, a Reivers-nél meg nincs ott a Titusz
    Másnak is feltűnt:
    I'm sure the constant influx of Tituriels is a ship cappers dream come true, but it's starting to overwhelm the NPC stations. Some sectors are beginning to look like station graveyards, with all the destruction. And don't even think about trading with any ship other than the Lyramekron. The additional Tituriels can be pretty nice for ensuring things get shaken up once in a while, but the current implementation is just WAY TOO MUCH!

Jöhetne már a következő javítás, mert anélkül el sem merem indítani...

Valaki írta az ego fórumon, hogy az ÜRES ŰRBEN NEM MINDIG VAN HELY! Ez elsőre viccesen hangzik, de jogos. Nekem például az volt az első gondolatom, hogy LávaFolyamban az üres háromszögekbe biggyesztek gyárakat, de a zónák annyira közel lehetnek, hogy nem fér be a gyár...
    Először amikor rácsodálkoztam erre ficsőrre, az a gondolatom támadt, hogy ha oda építünk, akkor mi lesz a "címe" a komplexumnak, de azóta láttam képeket, amin új zónákat hoz létre a játék. Magyarán: Több zóna van egy szektorban mint amennyiről tudomásunk van. Oszt ha valamelyikbe építünk, az aktiválódik.

Képességeknek valóban lehetne nagyobb szerepe!

Na befejezem, mert úgy látszik szófosásom van.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2014.11.13. 17:18:05