hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Sziasztok!

Nem tudom, feltűnt-e, de új hajókat lehet gyártani az Albion Shipyard-on. Én egyelőre 3 új Sul-t találtam:
    - az egyik 6 db PlasmaJet-tel van szerelve, más nincs rajta, csak pajzsgenerátor
    - a másikon 6 db Astrobee Launcher+pajzs
    - a harmadikon 8 db Hailstorm+8 db HIT/MA+pajzs.
    Az első kettő nagy hajók ellen, az utóbbi pedig vadászok és drónok ellen van.Tök véletlenül vettem észre, amikor leszálltam a hajógyáramba és akartam egy Balor-t építeni.
    Itt a kép:

No, megyek kipróbálni őket.Ja, és megtaláltam hol van az állomás javítása.Ugyanott, ahol az építés/bővítés, csak van egy Repair gomb. Kicsit fura, mert nem jelzi, ha sérült egy rész, így ki kell silabizálni, hogy melyik lehet az, de utána meg is javítja ugyanúgy, mint a hajókat.Van itt pár ilyen gyáram, amit most foltozok.
    A csere CV szépen beállt, már épül is tovább a kohó, aztán már sak a raktárak és pár Targon van hátra.A Construction Shop is épül, szépen védi is magát.Úgyis az állomás nyer, de azért nem baj ha van védő hajó.
    Mellesleg jól működnek, azonnal lecsapnak minden ellenfélre, tök mindegy hogy a szomszédos állomást fenyegeti avagy sem.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2014.11.11. 22:44:38