hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #4578
    Na csak megleltem a célzószoftver értelmét!
    Eddig ugye odaballagtunk egy kapitálishoz, szépen kijelöltük a hajtóművét, ágyúit, stb aztán mehetett az áldás. A C.SZ. segített eltalálni.
    NNNa most már nem kell odaballagni. Hajó kijelöl, HOME/END billentyűkkel lapozgatunk a lőhető felületi elemek között.
    Mi haszna?
    Pöllő, hogy nem kell odamenni egy Icuhoz, hogy lefegyverezzük.
    Kicsit olyan Vér Istvános-szánalmas dolog ez, De ha nekik megért néhány munkaórát, hát legyen.

De nem ezért írtam!
    Újabb fícsőr. (szerintem az egonál összekeverték a fricskával) Nem tudok saját gyártól vásárolni!!!
    A jelenség:
    "Légyszives vegyél már xx darab plazmaágyút a fegyvergyárunktól"
    "Jó"
    Majd amikor odaér, küld egy üzenetet a hajó kapitánya (pontosan olyat mint a menedzser), hogy kifogyott a pénzből!!!??!?!?!
    Az interakcióban a válaszlehetőségek: OK/NOT OK. Mindegy melyikre nyomok, dolgavégezetlenül továbbmegy
    Köszönjük EMESE!

Imre! Ha jót akarsz nem rakod fel a 3.00 Béta 2-őt!!!

Még egy(?): Nem lehet targoncákat rakni a hajókra egyik hajógyárban sem. Hiába van készleten, nincs olyan opció!
    Hab a tortán: Gyár részlegek tűntek el. Papíron megvannak, (hálistennek) Csak vizuálisan mentek a levesbe!