6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • kisiku
    Igen, erre gondoltam, végül is tökmindegy minek fogjuk fel :)
    Próbáld ki azt, amikor bekapcsolják a turbót, visznek magukkal ezerrel.
  • Pares
    Igen, van "Collision avoidance", ami "megvéd" az ütközésektől (erre gondoltál?), de a nagy hajóknak tényleg van gravitációs vonzása, arra gondolok, hogy amikor közel mész hozzájuk, és leállítod a motort, akkor magukkal visznek.
  • kisiku
    Jó, persze türelemmel ki lehet nyírni, de én azért írtam, hogy hangsúlyozzam, ez a legnagyobb és legerősebb, ami most van a játékban.
    Nekem van 20 darabom, amiből kb 3-at használok, a többi áll. Egy I-vel kinyíratok 3 Fulmekron-t is, anélkül, hogy 50%-nál jobban megsérülne.
    Ha okosan megy, akkor egy űrállomást úgy amortizál le teljesen, hogy meg sem sérül.
    Egy Fulmekronnak kb akkor van esélye legyőzni egy I-t, ha a fegyvereinek a 75-85%-át lelőttem.
    A Xenon Plasma és HIT/MA, ahogy írtam a könyvben is, erősebb és gyorsabb, mint amit mi rakunk a hajókra. Ráadásul ott van a 2x2-es kilőhetetlen torpedóvető és a 2x4-es Sunstalker kilövője is, ha esetleg kicsi lenne a tűzerő :)

Türelemmel le lehet amortizálni mindent.
  • kisiku
    Jópofa megfogalmazás a gravitációs tér, ám nem erről van szó, hanem a beállítások között van olyan, hogy automatikus szintezés, stb, emiatt van ez.Meg nem is üt el...illetve néhány esetben igen, de nem halsz meg.

Nekem a Skunk-kal kapcsolatban az volt a hiányom, hogy amikor fejlesztették a játékot, azt ígérték, hogy bővítheted.Tehát mondjuk bővítgetem egyre nagyobbra a rakteret, majd esetleg egy-két automata löveget is rakni rá, míg a végén lesz belőle mondjuk egy kis fregatt vagy kis cirkáló.
    Nekem is az M7 volt a kedvencem az X3-ban, az gyors is volt, erős is volt, biztonságos is, meg jól is lehetett irányítani.
  • SirRomero
    már sokszor írtátok , hogy xenon I -t nem lehet a skunk-kal kipunnyasztani . nos ez nem teljesen igaz . igaz nem 10 perces procedúra , de meg lehet csinálni.
    leírom , hogy én hogyan szoktam : kell kb 30-40 novadrones rakéta , plusz 20 tristar , meg 50-60 sunstalker .
    keresel egy I-t . kb 15 km-re megállsz mögötte úgy , hogy lásd az egyik hajtóművét . elkezded lőni novadrones-al, hajtóművenként 3-4 találat kell . ha megvan mindkettő , akkor többet nem mozog a dög xD . utána az egyik oldalától legyél kb 15 km-re . onnan mehet a novázás , mégpedig úgy , hogy a force field projektor-okat kell kilőni , ami ilyen kis kék biz-baz . ezek mellett vannak a lövegei , kb 2-5 db . egy nova a projektorra és a mellette lévő lövegek is felrobbannak . a nova irányításánál az a legoptimálisabb , ha kb félgőzzel haladtok vele . nem jó ha túl gyors , vagy ha túl lassú a sebessége , irányíthatatlan lesz bizonyos távolság után . ha kész az egyik oldal lebontása , akkor jöhet a túloldal . ha ez is megvan akkor az elején és a hátulján is alul vannak lövegei , azokat is lehet novázni . a 30-40 db kb elég is lesz . ha úgy gondolod , hogy nagyon kevés lövege lehet , akkor mehetsz hozzá közel . na itt jön a képbe a tristar rakéta . ami maradt fegyverzete azt szétkapod vele . persze a kék követő rakétáit kerülgetni kell , de ki lehet őket lőni is . ha minden fegyverzetét lebontottad , akkor jöhet a hack-elés . a trojan drónt nem érzékeli a követőrakétája . egy kör hack-elés , és már a követőrakétái sem fognak működni, tehát teljesen le lesz fegyverezve.
    az elején írtam , hogy nem árt jópár sunstalker rakéta sem . nos ez akkor kell a ha az I kieregeti a harci drónjait . eleinte nekem ezt nem csinálta , de aztán - egy patch , vagy mod miatt- elkezdte küldeni rám a drónokat . 50-60 db-ot tuti . na ezekre jó a sunstalker , 10km-ről már simán le lehet őket szedni , vagy kozelebbről bármivel ki lehet lőni őket .
  • Pares
    Az előző X-ek ben is az M6-M7 volt a legoptimálisabb player ship osztály. Nyilvánvaló, hogy ez az "újjászületés" nagy részben az Albion Prideról is szól, de azért én sem bánnám, ha a jövőben, ha nem is olyan mértékben, mint az X3-ban, de több hajó közül választhatnánk. Mondjuk capshipek irányítását hagynám úgy ahogy van, a Rebirth rendszere és koncepciója jobban tetszik, mint ahogy az X3-ban volt.
  • Pares
    Nem, visszatértek a gyökerekhez (X-BTF) :). Egyébként nekem bejön ez az új rendszer, hogy a hajóidra legénység kell, és nekik kell parancsokat osztogatni. Jobban bele tudom magam élni :) Mint ahogy az is immerzívebb számomra, hogy leszállok a csatahajómra, és onnan parancsolgatok meg figyelem, ahogy szarrá lövi az ellenséget, vagy hogy a capshipet használom buszozásra a naprendszerek/szektorok/zónák közt :) Apropó, egyébként nem tudom, hogy észrevetted-e, de a nagy hajóknak van "gravitációs tere" is, szóval ha elég közel mész hozzájuk, akkor magukkal visznek a nélkül, hogy leszállnál rájuk :)
  • kisiku
    Ugrálhatsz itt is, de hajóstul :)
    Magyarán, nem vezethetsz más hajókat, csak a Skunk-ot. De elég jól meg van már oldva, hogy ne is kelljen.Jó persze, leszámítva a néha előforduló idétlen mozgást-táncikálást, elég hatásosan szétlőnek mindent a hadihajók.

Fegyvergyárat csak a legvégén építs, mert nagyon drága és nagyon drága alkatrészek kellenek hozzá. Eladni is csak akkor fogod tudni, ha folyamatos a hajógyártás, mert állandóan harcolnak. A URV gyár már megfontolandó, de ez is drága. Nézd meg a leírásomat, ott leírtam ezeket is, valamint ott van az állomástáblázatban, hogy minek mi kell a működéshez.
    Pl, amíg nincs sok pénzed, ne építs olyat, amibe Fusion Reactor vagy Podkletnov kell, mert azoknak darabja 30-35 ezer credit.
    Nézz körül, ezért nagyon fontos - nem győzöm hangsúlyozni a Trade offer updates-et - hogy minden állomásnak tudd az aktuális igényét.Mérd fel, hogy megéri-e majd egy külön gyárat emiatt felhúznod.

Ha azt látod, hogy hatalmas igény van kajára vagy közép termékekre, akkor érdemes elgondolkodni. Nekem hál'Istennek nincs veszteséges gyáram, mert én már magamnak termelek hosszú ideje elsősorban és azzal (is) keresek, hogy nem vásárolok a többitől.
    A végső termék a hajó.Mikor kell hajó?Ha fogy.Mikor fogy?Ha háborúznak...és így tovább.
    A hajóhoz építőanyag kell meg csomó high-tech cucc, meg fegyverek,rakéták.Ezek előállításához rengeteg középszintű termék, azokhoz meg alaptermék, nyersanyag,stb.Így épül fel, ugyanúgy, mint a korábbi részekben.
    Itt ami nagy okosság, hogy egy gyár akár 20 féle terméket is elő tud állítani.Nem kell külön gyár, te döntöd el, hogy mikor bővítesz, mit gyártasz, az adott gyár keretein belül.

Én úgy veszem észre hogy gyakoriak a támadások a kalózok és a Xenonok részéről is.De turbózhatod, ha elfogadsz olyan küldetéseket, amiben mondjuk Xenon I is jön, mert az garantáltan le fog mindent amortizálni egy szektorban. Te úgysem tudod kilőni, de elég ha besegítesz a helyieknek. Ergo fogy a hajó, stb és termelik újra a dolgokat. Az elhullajtott rakományt meg az egyik teherhajóddal összeszedeted.
    Amíg az apróságoknál tartasz, addig küldetéseken keresztül keress pénzt. Lehet civil is, nem kell feltétlenül ölni.Szállíts, kereskedj,kutass, fedezz fel mindent.Mint a korábbi részekben, csak ott nehezebb volt.
    Itt nincs Advanced Satellite, meg ilyenek, ezért kell a Trade Offer-es minigame minden állomáson.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.02.23. 11:13:05
  • lammaer
    Pares/kisiku Kösz az infókat.

Juteszembe, örökre a skunkba vagyok betonozva? Mintha a régi Xekben szabadon lehetett volna ugrálni a hajóim közt....
  • kisiku
    Minél többet kereskedsz, annál jobban nő a repud is. Ezt a 3.0-ban vezették be ha jól emlékszem, előtte csak küldetéseken keresztül tudtál népszerűséget növelni. Egy darab hajó is hajó.Fedezz fel minden állomást és játszd le a Trade Offer Updates minigame-et mindenhol.Ez hosszú lesz, de megéri. Vegyél Trading system extension-t, ha lehet akkor Mk2-est.
    Kezdd az elején.Nézd meg, hogy a Trade menüben az Offer kapcsol utáni táblázatban mit mennyiért tudsz eladni. Nézd meg, hogy pl a +50% azt jelenti, hogy a normál ártól 50%-kal többet fizetnek érte. Vegyél olyan terméket, ahol az ár pl -30-50%. A mennyiségekből is kiderül:
    - ha valamiből nagyon sok van (tehát a gyár nem képes eladni), akkor nagyon olcsó lesz.
    - ha valami iszonyúan hiányzik, akkor azt még drágán is átveszik, csak vigyed.

Nem tudok konkrét dolgokat mondani, mert mindenkinél más és máshogy megy. Nekem az a nagy szerencsém, hogy folyamatos igény van hajóalkatrészekre, és most is van olyan megrendelés, amit ha leszállítanék, akkor 100 milliót kereshetnék vele egy fuvar alatt...Azért ennyit, mert én már a saját gyáramból viszem, nem pedig a konkurensét adom el.De akkor is sokat lehet kaszálni, amíg nincs saját gyárad.
    Én a helyedben küldetéseket vállalnék, a befolyt összegből először a Skunk-ot csutkára húznám, majd venni pár teherhajót. Aztán jöhet egy mondjuk kajagyár (Foodstuffs Supply), ez potom 10-12 millából felépül, elkezdenék kaját gyártani, mert arra nagy szükség van.
    Aztán jöhet a vaskohó (Metalworks Yard) és amivel majd nagyot spórolsz+nyersz a Hardware Supplier vagy Construction Shop, ezek ugyanis építőanyagot gyártanak. Folyt köv, dolgoznom kell.
  • Pares
    Inertial Hammert mindenképp vedd meg, én 90%-ban azzal lövöldözök, nagyon OP, minden ellen jó :). A beállításokban hagyd bekapcsolva az Autoaim-et, játék közben meg mindig jelöld ki az ellent, akire támadsz, legegyszerűbb, ha átállítod a "Nearest Enemy" billentyűt valami olyanra, ami kéznél van (nálam Ctrl), megnyomod, kiválasztja a legközelebbi ellent, és gyakorlatilag csak az ellenfél felé kell nézned meg mutatnod a célzóval. Az alatta lévő "Next Object" (vagy mi) is hasznos, főleg ha modulokat célzol, felé mutatsz, megnyomod a hozzárendelt gombot (nekem Alt), és kijelöli a pajzsgenerátort/lövegtornyot/stb., az autoaim meg még rá is segít, szóval így baromi könnyű a célzás.

Sima kereskedés nem profitál valami jól, legalább is elején, de vannak olyan küldik (táska ikon), ahol az a feladat, hogy valamiből hiány van és vigyél az állomásra belőle x mennyiséget. Elég könnyűek szoktak lenni, "vigyél 200 EC-t" és kapsz 600k kreditet. Aztán amint írtam, ott a "Cartel Raid", az is hasonlóan hozza a kreditet, és csak annyit kell csinálni, hogy az adott állomást megvéded néhány vadásztól (persze a küldetés nehézségétől függően egyre nehezebb ellenfelek jönnek, de semmi veszélyes, ráadásul az állomás is meg a környező járőrözők is lövik).
  • lammaer
    Hát, jelenleg úgy néz ki hogy az aprócikkek/fegyverek/droneok kereskedelmével gyorsabban és többet kaszálok mint azzal hogy az egyszem trader hajómat küldözgetem jobbra balra. Egyelőre nincsenek nagyon jól fizető fuvarok, gondolom még sok állomást fel kel fedeznem + megminigémelni egy "ipari kémet" hogy sok helyről legyen infó az árakról.

Lövöldözés még nem nagyon megy, szoknom kell ezt az egerezést...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.22. 23:59:04
  • kisiku
    A nehéz, jól fizető küldetésekhez a 4-es pajzs tökéletes, jó fegyverzet kell, a rakéta opcionális.A Protection Detail elég jól fizet, és nem is megerőltető, mert tulajdonképpen vadászokat kell szektorokban levadászni, majd valakit felvenni és átvinni máshová. Van hogy ellenfél sem jön, aztán megkapod a milliókat.

Az aprócikkeket én soha nem vettem, inkább találtam.Nagyon sokat lehet a Long Range Scanner-rel is találni, lockbox-okban is van, ráadásul azok elég értékesek és harc közben is találni egy csomót.
    De ha leszállsz az állomásokra, akkor a szekrényekben/ládákban (kicsi narancssárga kocka) és a titkos helyeken is fellelhető.
    Vásárlási kedvezményt akkor kapsz, ha jó a repud a fajjal/céggel vagy személyesen a kereskedővel.Ezt minigame-mel is lehet növelni vagy meghackeled az állomást
    Magas repu mellett általában 10-15% kedvezményt is kapsz. Ha meg még be is nyalsz (értsd:minigame) a kereskedőnek akkor plusz 5-10% jár, de csak rövid ideig.
    A kereskedők mindig változnak az állomáson, ahogy ki és belépsz a szektorba.Ugyanígy a felvehető emberkék is.
  • lammaer
    A küldizéshez mennyire kell upgradelni a skunkot?

Aprócik kereskedelemmel kapcsolatban kérdezném (hogy jól fogtam e fel - jól látom-e a dolgokat)

- eladni comon keresztül felár nélkül lehet, de ha comon keresztül veszek akkor van extra költség
    - egyesével kell végignézni az embereket, nincs olyan keresőmechanizmus mint a transport hajókkal történő kereskedésnél
    - csak azok a kereskedők látszanak akik olyan állomáson vannak ahol már jártam
  • kisiku
    Ez meg a beszorult Xenon I esete, amiről az xml szerkesztésben írtam:

Ilyen nem biztos hogy másnál is elő fog fordulni, mert szerintem ma képtelenség elfoglalni egyet...
  • kisiku
    S így néznek ki harc közben az említett Teladi hajók:

A fölső a Condor, az alsó a Phoenix, épp egy ellenséges Phoenix-et támadnak.De ha nem megyek oda és nem lassítom le a célpontot, akkor ezek utol nem érik.
    Néha hihetetlen "táncköröket" vernek le a hajók.Van hogy turbóval nem érem utol. De a legjobb a pattogás. Megpróbálok majd valami videót is összehozni, nevetséges, ahogy egymásról lepattannak a hajók.
  • dimre
    A legjobb a tepsi vadászat, hajó+rakomány
  • Pares
    Ja hogy úgy. Eddig nem nagyon kereskedtem még, de küldikből is simán össze lehet hozni milliókat.
  • Cobra21
    Kereskedek veluk.pl.intrepid 2-t veszek 8-at kb 3.2 milláért,eladom 3.6-ért egy leszállóhellyel odább.az 400k haszon.Lehet van jobb is,de így
    kezdetnek ez is jó.
  • Pares
    Drónokat? Ezt hogy érted?
  • Cobra21
    Ajánlhatom a drónokat.pár perc alatt 200k-600k-ig lehet vele szakítani.És ha egy szektorban van mondjuk 10,akkor az nem rossz.
  • Pares
    10 milliárd... nem semmi. Ahogy elnézem, a legkönnyebben eddig a Cartel raid incoming meg a nyersanyag szállítós küldikből lehet legjobban keresni, 400-900 ezreket lehet úgy keresni, hogy meg se erőltetem magam. Persze ilyen küldik nincsenek minden sarkon...
  • kisiku
    No, megoldódott a Phoenix/Condor rejtély.Ki is fogom javítani a könyvben:

Szóval, az a Phoneix ami ránk támad az Uguras Armaments vagy a The cartel színeiben, más, mint amit közel 60 millióért megveszünk.
    A különbség a Condor és a Phoenix között az a mindössze 100 ezernyi Hull a Phoenix javára. Fegyverzet ugyanaz mindkettőnél, az ár viszont brutálisan nagy különbséget mutat.
    Vettem egy Condor-t felszerelve némi drónnal kb. 20 milláért és vettem egy Phoenix-et kb. 60 millióért.
    Tehát, amiket látunk a Teladi galaxisban ellenséges Főnixeket, azok fegyverzetileg mások.
    Ezért a pénzért inkább tényleg vegyünk Olmekron-t vagy Arawn-t, mert azok sokkal jobbak.Én csak azért vettem, mert szerintem még ma eléri a vagyonom a 10 milliárdot és már úgysem számít
    A Phoenix:

és kisöccse a Condor:

• Pares
    Minden állomáson Van kb. 3-4 dokk (kör alakú ikon), amire csak te tudsz leszállni. Boros pohár, villáskulcs, puskagolyó meg kredit jel. Mindegyikben más eséllyel találhatsz bizonyos típusú embereket.
  • kisiku
    Hm, ez valóban érdekes.Legalább az egyiknek kell hogy legyen.Arra figyelj, hogy az állomásnak Equip-pelni kell, azaz NEM a rakterében kell lenni, hanem felszerelve.Ugyanez a teherhajónak is.
    A teherhajót beküldöd a Shipyard-ba és Modify Ship-->Equip drones parancsot válassz, az állomásnál pedig CV/Architect-->Equip Drones parancs kell.
    Mást jelent, ha raktérben van és mást, ha felszerelve.
    Construction Drone-t az állomások közül egyedül a saját hajógyárnak kell adni (mod telepítés kell), mármint felszerelni (Equip), de ott is csak a nagy hajógyárnak kell.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.02.22. 09:11:52
  • kisiku
    Lehet trécselni velük rádión keresztül is az űrben, de a minigame-eket csak személyesen tudod.
    A minigame az opcionális, de a Trade Offer Updates miatt érdemes megcsinálni.Ez egy ember/állomást jelent.Trade offer updates a kereskedelemhez elengedhetetlen.

Ugyanakkor ha fejleszteni is akarod a karaktereidet (a felvett dolgozókat), akkor is érdemes leszállni. Ehhez az kell, hogy Craft-olsz valami "ajándékot" például Paranaid Jewellery (ékszer) / Haze (ez valami ütős drog) vagy Red Water (ez meg valami pia), majd leszállsz, keresel egy olyan karaktert, akit nem tudsz felvenni, elkezdesz vele trécselni.Ha kész vagy a normál trécseléssel és van nálad az előbb említett "ajándékokból", akkor kiválaszthatod, hogy "Give item", majd ezután Hard fokozaton tovább dumálhatsz vele. ha ezt is sikeresen megcsináltad, akkor lehet választani olyat pl hogy "Employee Training". Az hogy milyen skill-nek a "tanfolyamát" kapod meg, amit aztán használhatsz a karaktereken, ez változó.
    Egy tanfolyam 1 csillagot jelent a fejlesztésben.

Leszállni az állomásra csak a kocsmákon, vállalati leszállókon, szervizdokkon és kereskedelmi részen tudsz.A leírásban ezeket is szépen taglaltam, ott vannak az ikonok hozzá, hogy hová tudsz leszállni. Nem tudsz bemenni azokok a lukakon, ahol a kis teherhajók mennek, azokba meg pláne nem, amihez a nagyon csatlakoznak.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2015.02.22. 08:06:01
  • Cobra21
    Elfelejtettem mondani,de a constuctionnak is van 1 rakat(állomás bővítés alatt van).
  • Cobra21
    Azt megmondaná vki,hogy ha az állomásom megtömtem cargolifterrel,miért írja ki,hogy egyik félnek sincs elég belőle?
    Egy darab rakétakilővőt akarok betenni.
  • lammaer
    EGy kérdés: ez az állomáson való rohangászás meg az emberek egyenkénti megkeresése beszélgetésre mennyire muszáj?
    Ha jól láttam tán még dokkolás nélkül is tudok rádión trécselni az emberekkel.... nagyon nem szimpi nekem ez az űrállomáson meg hajókon rohangászás, és még a dokkolással se tudtam kibékülni (ott egy nagy állomás ezernyi részegyéggel én meg keresem meg azt az egyet amivel dokkolni lehet? Vagy csak pont kifogtam valami monstrum állomást?)
  • Pares
    Bocs... még jó hogy nem Mass Effect kaliberű a történet. Egyébként végül is sikerült a küldi. Mint kiderült, a probléma nem az volt, hogy bugos, csak az Arawn úgy döntött, hogy a 2 zóna közti kb. 200 kilométeres távot 216km/h-val (60m/s) teszi meg booster nélkül...
  • Fürtös
    Spoilerbe nem lehetne az ilyesmit? En meg nem jarok ott.
    Vikunak meg gigarespect a leirasert!
  • Pares
    Erről a küldetésről van szó.

Megpróbálok visszatölteni egy még régebbi mentést, bár nagyon régi már nincs, remélem működni fog...
  • Pares
    De értsétek meg, hogy azt a küldit megcsináltam. Igen, megkaptam a Split álcázó hülyeséget, az összes Xenon barát lett, elmentem Cryptic Heartba, meghackeltem két állomást, leszálltam arra a két állomásra, körbejártam és leraktam a bombát az egyik dobozba mind a két állomáson, majd ahogy a küldetés szólt, elpucoltam onnan, és az után kaptam a küldit, hogy kövessem azokat a vadászgépeket vissza, hogy részt vegyek a végső támadásban. Amikor megérkezek, közlik, hogy a bombák valamiért nem robbantak fel, valószínűleg mert valami zavarja a jelet, ezért Yisha szó szerint azt mondja, hogy lőjek ki egy-két modult az állomáson. Szarrá lövök mindent, háromnegyed órát aprítom a Xenonokat, és abszolút semmi. Amint írtam, már lenyomoztam, hármonegyed óra után elkezdtem keresni az Arawnt, és meg is találtam, Shattered Singularityből Cryptic Heartba araszol 60m/s-el, megtaláltam az üres űrben...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.21. 19:04:28
  • Pares
    Az már megvan, az azt követő küldiben akadtam el, ahol vissza kell repülni, de nem robbannak fel a lerakott bombák, ezért szét kell lőni pár állomás modult, és elméletileg egy idő után az Arawn meg a többiek berepülnek és szétcsapnak a Xenonok közt aztán a bázisok is felrobbannak, de ez pont hogy nem történik meg, mondom, azt írja küldinek, hogy Patrol: Cryptic Heart, és ennyi. Közben visszamentem abba a zónába, ahol előtte az Arawnnal találkoztam és megkaptam a küldit, és valamiért teljesen szarrá van lőve, 100+ lövegéből csak 10-15 van épségben és 60m/s-al araszol a Cryptic Heart zóna felé... így persze, hogy háromnegyed óra, míg odaér... nem értem én ezt...
  • kisiku
    Imrének igaza van, ha jól emlékszem nem kell ott semmit csinálni, majd adják. Lesz ott 2-3 platform, amire le tudsz szállni, majd besétálsz a Xenon gyár belsejébe és ott elrejted a bombákat.Vagy valami ilyesmi van... :)
  • kisiku
    Kösz, és fogom még javítani, mert utólag láttam, jó pár hibát hagytam még benne.Egyébként neked is köszönet, mert anno baromi sok mindent megbeszéltünk, s azok a "szösszenetek" is bele vannak építve.
    De el tudod képzelni mennyire tele volt már a tököm a végén, amikor huszadszor is átolvastam.Arról nem beszélve, hogy a nem magyar nyelvű Indesign az elválasztásokat borzalmasan kezeli...
    Emlékszem próbáltam megérteni, hogy miért van rosszul írva és használva a Teladi Phoenix és Condor. A Phoenix-nek 8 db PlasmaJet-je van, de ha venni akarsz, akkor csak 3-at enged rászerelni, ráadásul azt írja az enciklopédia is, hogy van plazmaágyúja is, ami persze nem igaz...
    Ezzel több órát szórakoztam, aztán úgy írtam be a táblázatba, ahogy én láttam :)

Tudom, pl hogy a hajófoglalást is nagyon elszúrták, tehát már az sem feltétlenül igaz, amit ott írtam.Én pl nem tudok beszerezni még mindig,csak Recruit katonát. Nem tudom, hogy a "Boarding score"-t hogyan számolja vagy mit kell figyelni.
    Tényleg marha jó, hogy annyi I-t és K-t foglaltam anno, mert most egyet sem tudnék.Ezt is elb*ták, mint az Engineer javítását.Most ugyan nem 75%-ig, hanem 90-ig javít, de mennyi idő alatt? Várok egy fél órát és akkor baromi lassan elkezdi.Na persze, az ellenfélnél nem, ott azonnali a javítás.
    Ezért javítok én Welding Laser-rel.Menjenek a búsba...a működő, bevált dolgokat megint elállítgatták.
  • dimre
    Ne lőjél semmit csak repkedj a zónában, ha jól emlékszem rövid idő elteltével le kell szállnod lerakni a bombákat. Gondolom az álcázó (camuflage device ,remélem jól írtam) már a borzon van.
    Utána rombolhatsz kedvedre.

Viku ki...... jó az írásod, respect !
  • Pares
    Feladom, már négyszer megpróbáltam megcsinálni, visszatöltöttem korábbi mentést, de semmi se történik. Belépek a Xenon zónába, küldinek kiírja, hogy Patrol: Cryptic Heart, szétlövök mindent, de az égvilágon semmi nem történik, az Arawn és az erősítés sose jön meg... mi a f*sz. Kezdek nagyon kiábrándulni. Eddig minden szinte tökéletesen működött, erre a vége előtt elakadok.
  • Pares
    Szerintem nekem bebugzott a küldi, vagy nem tudom, hogy mi van:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Utolsó küldi, a zínon bázist kell megsemmisíteni, a bombák ugye nem robbanak fel és azt mondja a csajszi, hogy lőjek ki pár modult az állomáson, blablalba. A küldetés csak annyit jelez, hogy Patrol: Cryptic Heart. Több mint fél órát lőttem az állomásokat, az egyik fel is robbant, de abszolút semmi nem történik. Utána olvastam, és állítólag 5-10 percig kell lőni valamelyik állomást, és tovább megy a küldi, de semmi ilyen nem történik... Mit csinálok rosszul?
  • kisiku
    Én is örömmel jelentem, hogy van egy egész jó és működő mod, amivel el lehet bontani az űrállomásainkat,
    Elegem lett Shattered Singularity-ből, így "elköltöztettem" onnan a Metalworks Yard-ot és a Construction Shop-ot. Az a lényeg, hogy kell egy CV, ami normál esetben ott áll az állomásnál, nálam nem normális a helyzet, mert mindig kilőtték.
    Szóval felhívjuk a Manager-t és kiválasztjuk a menüből a Recycle/Destroy Station parancsot, majd kiválasztjuk, ami nekünk tetszik: vagy "visszabontjuk" vagy Self Destruct, azaz mint az Űrgolyhókban, beindítjuk az önmegsemmisítőt.
    Visszabontásnál, visszakapjuk az állomás építőanyagának (lövegek,rakkéták,drónok,stb) 80%-át, ezért ÜRES CV a legjobb.A személyzetet evakuálja a Skunk-ra, ha nincs hely a Skunkon, akkor másik hajónkra, majd beindul a lebontás.
    Gyönyörűen, MARADÉKTALANUL és HIBAMENTESEN eltünteti, úgy hogy a helyére akár építhetünk is.Nem marad törmelék sem, ha mégis, csak kirepülünk a szektorból és vissza, majd eltűnik.

Ennek a neve Station Recycle

Küld üzenetet az állomásnak, hanggal (!), hogy evakuáljanak, mert beindult az önmegsemmisítés.Beindul egy visszaszámláló is, mely mutatja, hogy mennyi időnk van eltűnni onnan, ha az állomáson dokkoltunk előtte.De én az űrből csináltam és teljesen jó.
    Akkor megyek és felépítem máshová ezeket.